| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+28Spiked SixxBitch Keku Astrid. Emma Diana. Sümmeetria Sixx- Helen Kärolyn GossipGirl padjanägu, [h] black Keiti kikael Superstar Pingu ThatsMe Audrey Heffu Espada Maiu Laaneoja Lord Esai Prince Kirameki Miley Cyrus Krissu Liina Lammas 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 5/5/2009, 20:31 | |
| ma jõin ka enne kummeliteed, ikka ei aita :/ | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 10:08 | |
| Mul on täna parem. :) Homme lähen kooli, sest vene keeles on tasemetöö. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 15:23 | |
| millal mul viimati tasemetöö oli.... hmm... kaks aastat tagasi vist | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 16:41 | |
| Irv. No 21 on karm kool. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 19:32 | |
| Tasemetööd olid mõnusad Ma mäletan neid... Kihvtid. Millegipärast ma jumaldan kirjandite kirjutamist, ülemineku eksamiks valisin ka kirjandi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 20:24 | |
| ma vihkan kirjandeid. aga see võib olla ka mu õpetaja süü novellid on ikka palju paremad ja kergemad. huh | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 20:25 | |
| Me pidime möödunud nädalal kirjutama kirjandi ühel selle aasta riigieksami teemal. Valisin "Nüüdisaja kirjandus - looming või äri?" Täna kuulsin, et minu kirjand oli klassi parim. Väga hea tuju on praegu selle pärast | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 20:36 | |
| Palju õnne on vist sobiv öelda Sel aastal olid need kirjanditeemad NII HEAD! Ma ei tea kas meile antakse ka teemade vahel valida... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 21:14 | |
| me oleme tunnis ainult raamatute ainetel kirjandeid teinud -.- väga üle viskab. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 21:37 | |
| Jumal küll Õpetajal puuduvad ideed... Meie esta õpsi teemade valik on nii lai ja hea, et kui on valida kolme teema seast üks, kirjutaks tegelikult kõigil kolmel. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 22:08 | |
| Kirjandid on see aasta nii nõmedad:D Need olenevad nii palju õpetajast:D Eelmine aasta olid kirjandid koguaeg viied nüüd tuli uus õpetaja kõik kirjandid on kolmed:D Oma kooli katsete kirjandi teemad olid ka nii nõmedad:D lõpuks valisin "ajakirjandus on usaldusväärne ainult juhul kui täidab ise nõudmisi mida teistele esitab" vms:D Õps ütles, et isegi 12. klass ei osanud neil teemadel midagi väga mõistliku kirjutada:D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 6/5/2009, 22:35 | |
| minu õpetaja on hea lammas ka (no offence ) muidu. eesti keelt ei oska ja kirjandeid teeb ainult siis, kui on mingi raamatu lugemise eest vaja hinnet panna. | |
|
| |
Liina Musafriiik
Postituste arv : 619 Age : 31 Asukoht : Muhu :D
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/5/2009, 17:32 | |
| Vabateema on jälle nii kooliseks ära läinud. Ma pole combo breaker, niisiis.. Saime parima sõbrannaga mõlemad Nõo Reaalgümnaasiumisse sisse! :D nii hea tuju on praegu no. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/5/2009, 19:12 | |
| meil koolis see aasta huminitaari polnud... vaid reaal ja riigikaitse, võtsin viimase... reaal ei sobi kuna mata on mulle üle mõistuse (+ keemia, füssa,) Tegelikult oli mul 9-ndas klassis üks veerand kus ma õppisin keemiat ja oli 5 seis ja lõpus läksin laisaks- sain kolme Tegelikult oskaks matat kui õpiks vaid. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/5/2009, 20:51 | |
| ma olen reaalis riigikaitse oleks ka muidugi lahe olnud, aga meil oli alguses plaanitud humanitaar ja see... kutseharidus? vmt. ja ma olen juba ammu teadnud, et reaalsema poolega jään tegelema thank god, et ma selle valisin. muidu oleksid võimalused ülikooli sissesaamiseks väikesed | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/5/2009, 21:05 | |
| Jaja, kool on lahe, meil ka Käina eliitgümnaasium noh, haha.
aga tänane koolipäev oli VÕIMATU! selline pohmakas, phtr. teate, ärge kunagi koolipäeval jooge:d hästi paha on... |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/5/2009, 21:13 | |
| kool on ju niiiiiiii tore:D just jõudsin koju...koolist:D Meil suht ei ole valida kas humanitaar või reaal:D aga neli suunda on:D meedia, vabad kunstid, tarbekunst ja restaureerimine:D | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 7/5/2009, 23:50 | |
| Siin enamused lõpetavad põhikooli, ma vaatan, üle selle ei olegi vist kedagi..peale minu Mulle isiklikult meeldib humanitaar, reaal ei ole just kõikse parem, mata ja füüsika, hullemaid aineid ei saanud ollagi, kuigi, see on tegelikult ainult õppimise asi Ise lõpetan keskkooli, ja hetkel on riigieksamite periood täies hoos. tulekul on mul bioloogia ja keemia riigikad, inglise keel ja kirjand olid ära juba, kirjandi teemad olid tänavu aastal väga head, võrreldes eelmise aasta teemadega. Ja inglise keel oli ka päris normaalne, suuline oli lahe, räägi tantsimisest vms..kooli kohustuslikust tantsimisest vms..kahekümnest punktist seitseteist sain, nii et pole paha.. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/5/2009, 00:49 | |
| suht paljud tuttavad mul said 18-19 punkti, rääkisid. ja minu meelest on siin üsna paljud gümnaasiumis juba, since rääkisime ju, mis suuna keegi valinud on/praegu õpib. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/5/2009, 01:13 | |
| Tõsi..ma vaatasin suht vanuste poole pealt muidu, ja viimaste postituste pealt. :) |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/5/2009, 12:12 | |
| Karru, sul veab, et sa juba see aasta keskkooli lõpetad Mina pean veel terve aasta kannatama xD Vähemalt lõppevad keemia ja geograafia ära, aga on veel "toredaid" aineid, mis kuskile ei kao :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/5/2009, 13:21 | |
| nii kahju, et juba järgmine aasta keemia ära lõppeb. vähemalt saab ülikoolis seda korralikult jälle saksa keel võiks ära lõppeda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/5/2009, 14:02 | |
| Saksa keel on ju tore...vist. Igal juhul on see parem kui vene keel | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/5/2009, 14:09 | |
| Mul ei kao keemia ka kuhugile, üks aasta jäi vahele keemiale aga järgmised kolm aastat on need taas mu õppeainetes..aga tegelikult ma polegi kindel et ma see aasta edasi õppima lähengi.. |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 8/5/2009, 21:04 | |
| Tegelikult saksa .. iseenesest see on parem kui vene , Nagu jah õppida on vähem , Ja saksas käib pinda grammatika , kõik need eessõnad ja artiklid , ; ) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|