Vihmapiisad langevad akna peale, seda jälgides kuulan ma muusikat. Igatsen Shane ja tema õrni suudluseid. Ta on nii hea,tema koos olles tunenn end justkui muinasjutus,mis kunagi lõppeda ei tohi.Me oleme varsti peaaegu aasta koos olnud,ma ei taha temast loobuda. Mitte enam!
Kuulen trepil samme,keegi tuleb ülesse, koputab uksele ja astub siis sisse. Mu silmad läksid suureks pähe.
"SHANE?" ma jooksin tema juurde ja rippusin tal kaelas. Ta silitas mu selga ja paitas mu pead.
"Tere sulle ka!" sõnas ta ja muigas. Selle lause peale mul tuli meelde,et ma ripun tal ikka veel kaelas.
"Lähme istume eks?"küsisin ma Shanelt. Ta noogutas ja me istusime voodi peale. Ma jõllitasin teda oma armunud silmadega tükk aega.
"Mis sind siia tõi?"küsisin ma Shanelt lõpuks.
"Tundsin sinu puudutustest - puudust. Kõige enam..Kõige rohkem..Su suudlustest!"lausus Ta. Ma vist jäin teda jälle jõllitama.Ta oli nii kuradime cute,et ma lihtsalt vajusin mõtesse.Tema pruunid puppy silmad.
"Kas sa ei igatsenud,siis .. seda?.." küsis Shane ja enne,kui ma vastata jõudsin surus ta oma huuled minu huulte vastu. See oli nagu esimene kord..See kõik käis nii kähku ja romantiliselt.
Natukese aja pärast ma eemaldusin Shanest ja viskasin voodile pikali, tema minu kõrvale.
"Ma igatsesin sind ja loomulikult sinu suudlusi ja kallistusi.."laususin ma.
"Kes siis minu suudluseid ja mind ennast ei igatseks?!"lausus Shane.Me mõlemad naersime.Ta ego oli vist sel hetkel laes.
"Mina küll ei igatse..Ma olen hullumas ,kui ma neid kohe ja praegu ei saa!" ütlesin ma ja pöörasin pea tema poole.
"Tule võta.."lausus Shane ja muigas. Ma ronisin talle lähedale ja näppasin temalt ühe pika-pika suudluse,millest tuli veel pikem suudlus. Suudlus lõppes.Panin oma pea ta rinna peale.
"Kõige rohkem igatsesin neid pikemaid suudluseid." lausus Shane. Ma vaid noogutasin. Ma ei pannud tähelegi,kui me mõlemad juba magama olime jäänud.
#Jätkan? :)
#Arvamusi.
#Kriitikat.