MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+18
Emma
Prince Kirameki
Keiti
kikael
Droideka
Lord Esai
Maiu Laaneoja
Keku
Tuki
Espada
GossipGirl
Pingu
Tärru.
black
padjanägu, [h]
Lammas
Audrey
Pizza
22 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime26/8/2009, 22:14

Jackleyn Perez kirjutas:
halo - pähh

Black - süüdi, Very Happy ja Lucky Stari ka + õpin Animatsuri jaoks Haruhi Suzumiya't Very Happy

noh, oskad ka sis ? Very Happy

Liisu.. okei, ma hakkan ka sind Liisuks kutsuma Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 10:25

Bethu...nii armas hüüdnimi.Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 11:05

black - mõlemad selged. kumbagi õppisin.. ca 30 minutit ja harjutasin ülejäänud päeva. ja nüüd tantsin iga päev paar korda läbi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 12:02

*noogutab tummalt peaga*
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 13:26

Mulle meeldib mu tiitel...
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 13:28

Mina ei saa oma hetkestaatusest/tiitlist arugi Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 14:59

haaha Very Happy
mulle enda oma meeldib v2ga Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 15:15

mul on suht mõttetu, kuigi mu dp on tõesti ilus Cool
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 15:40

Mina ütlen sellele, kes minu tiitli tegi, "Ei no TÄNAN VÄGA!" Very Happy

Enne olin maailmapäästja, nüüd rikkuja. *kirjutab kähku "Autosid" edasi, et tiitlist lahti saada*
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 17:26

Vauts, nojah, lahe sis ju Very Happy
aga, kas sa youtube'i ka üles paned v? või.. ma ei tea kas see võistlus vms ikkaveel käib aga kunagi seal mingi värk oli ju ? Very Happy

ja Liisu (eriti imelik on niimoodi kutsuda sind ju Very Happy), mulle su dp ei meeldi Very Happy:D
muide, ma tahtsin küsida, et kes sul seal MMS'i kaanel on ? Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 17:29

if you would have read the comment, you'd know that they're my sis and her friend.
ja liisu on küll imelik Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 17:32

ma lugesin mingi osa ära, aga lõpuks ikkagi kõiki ei suutnud ära lugeda Very Happy neid on nii palju ju Very Happy
aga okei Very Happy
ja nad kujutavad endas.. Morelya't jaa.. tsiisas, ma ei suuda aru saada keda see mees kujutama peaks Very Happy xd, Phil ? Very Happy Matt ? Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 17:47

phil'i ikka, tal on pats ju Very Happy ise veel olid vastu, et ma matt'ile pikki juukseid ei teeks Very Happy
aga jah, offtopicut oli sitaks Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 17:51

black kirjutas:
Vauts, nojah, lahe sis ju Very Happy
aga, kas sa youtube'i ka üles paned v? või.. ma ei tea kas see võistlus vms ikkaveel käib aga kunagi seal mingi värk oli ju ? Very Happy

minuga rääkisid? Very Happy mis video? mis youtube? XD
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 17:56

Olin jah.. Very Happy xd, aga mai mäleta milline Matti välimus on Very Happy aga okei Very Happy

sinuga jah Very Happy vaata, see õpetus oli youtube'is ja siis selle õpetuse lõpus nad ütlesid, et tantsi, filmi, pane youtube'i üles ja ta valib parima või midagi sellist, ma pole ka eriti kursis Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 18:15

jup, selle video järgi küll mingit probleemi pole seda tantsu õppida Very Happy ma vb isegi võtan asja käsile Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 18:17

hah Very Happy kunagi küll ei tahtnud ju Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 18:19

ma tean. aga teistel pole aega 2 bad'i harjutada, seega võib midagi muud ise meanwhile teha Very Happy pealegi, ma olen niigi madalale muusikamaitse poolest langenud Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 18:20

ah hoedown throwdown Very Happy

Watch it, learn it, shoot it and post it. Very Happy

Aga ta ei vali parimat. "You gotta have to work hard to impress me." Vat sulle nalja. Very Happy

Einoh, mul on nüüd 3 tantsu, millega hiilata. Ja üks neist saab filmitud ka, Haruhi. Võibolla Lucky Star, kui meie punti veel kellegi leiab. Peaks N'iga rääkima, äkki on ta nõus minu Hoedown Throwdowni ka filmima. (H)
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 18:22

Ma üritasin ka kunagi Hoedown Throwdowni õppida.Very Happy
Midagi ei tulnud välja. Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 18:48

xd, ma pole seda kunagi õppind, aga seda oli vahepeal pull kuulata Very Happy

ja Liisu, ega sa ometi halva muusikamaitse all Lowryt ei mõtle? Very Happy
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 19:15

Pole seotud ühegi postiga ülevalt,aga minu arust on see,et nad pärast Jacko surma temast nii palju libauudiseid toodavad,nõme. Kamoon,laske inimesel rahus ära surra. Kasvõi see tänane video. Pole vaja endale niimoodi kuulsust koguda.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 19:17

tänane video?

mitte ainult lowry. muu pop muusika ka Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 19:19

pop muusika ongi.. pop Very Happy ei tegelt, pop on hea Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime27/8/2009, 19:25

oleneb. mitte kõik. tähendab, ainult väike osa on hea, kui igast need aguilerad ja britnid ka sinan alla käivad.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Next