MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+18
Emma
Prince Kirameki
Keiti
kikael
Droideka
Lord Esai
Maiu Laaneoja
Keku
Tuki
Espada
GossipGirl
Pingu
Tärru.
black
padjanägu, [h]
Lammas
Audrey
Pizza
22 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next
AutorTeade
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 19:26

No see,kus "Jackson" oma surnukeha vedavast autost välja hüppab. Filmija arvab,et ta on elus.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 19:42

aa, em. pole näinud. aga ma ei üllatu. suht ebaloogiline oleks, et ta nii kaua elanuks Very Happy
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 20:06

Maiu, kuule, sa osaled ju sellel noorsooromaani võistlusel, eks? Very Happy Ütle mulle, mis värk selle märgusõnaga on, mis igale poole kirjutada tuleb Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 20:11

ma ei tea, ma lihtsalt mõtlesin romaani kohta märksõna ja kirjutasin selle igale eksemplarile ja ümbriku sees olevale paberile. vist. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 20:15

*juubeldab* "Autod" on lõplikult valmis!!!!1!11!!!1
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 20:18

Grazie Very Happy Ma arvasingi, et see midagi sellist on, aga mõtlesin igaks juhuks üle küsida.

Tegelikult ei ole see asi minu jaoks praegu väga lill Very Happy 110 lk, 3 eksemplari ja esialgu mitte ühtegi printerit Wink

Tubli, JP. Siis me saame varsti edasi lugeda, eks? Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 20:25

ma ei tea muidugi, kas ma õigesti tegin, aga arvasin Very Happy

ma suutsin 108le leheküljele kärpida. õde tegi neli eksemplari ja lõpuks, kui ma neid kokku köitma hakkasin, olid ääred liiga kaugel, teksti ei olnud näha. now i owe brother big-time Very Happy

koopiakeskustes ja mujal on tegelt päris kallis see printimine.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 20:27

Ma loodan oma sõprade peale. Pole parata, tuleb nad tindist tühjaks pigistada Wink
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime27/8/2009, 20:43

PK, täpselt nii. :)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 01:49

'Ello!
Mina ei maga siiamaani...
Vampiir või unetu ma nüüd küll päris ei ole, aga "pidu kestab hommikuni"
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 09:15

ma lugesin südaööni ja jõudsin täpselt sajanda leheküljeni. mission accomplished.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 11:15

viitsite ka. ma olen 30 tundi jutti üleval olnud, aga siis jäin ma koju minnes bussis tukkuma, XD
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 11:56

ma ei mõista, miks noored iseennast tapavad.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 12:02

Haa. Depressioon. Ei. Ole. Sõimusõna. Vaid. Raske. Haigus. FYI. Very Happy

Einoh, ära minu käest küsi. Mul on elus veel piisavalt saavutada, enne kui suicide'ile mõtlema hakkan. XD
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 12:13

see oligi tegelikult kaudselt sinule suunatud. mõtlesin selle all ebanormaalselt kaua üleval olemast. ehk iseenda tapmist.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 12:32

haha, Maiu Very Happy Mis see sinuasi on kui kaua ta üleval on?
Mina olen kaa viimaselajal kaua üleval ja vanemad keeravad juba täitsa ära. Suhteliselt vihaskes ajab, kui keegi teine minu magamist kritiseerib Very Happy Vott.
kuigi Ilmselt Jackleyn Perezi ei huvita Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 13:13

sellepärast ma ju ütlesingi, et ma ei mõista, miks noored ennast vabatahtlikult tapavad. if i'd know, i would be critisising that thing precisely. ja kaua üleval ning järjest ilma magamata mitu päeva üleval olla on teine asi. ehk kas sa lähed magama hommikul või järgmisel hommikul.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 13:23

Einoh, Pingu, aitäh, et kaitsed, aga Jack ei vaja kaitset. Very Happy

Maiu, ma olen üleval 9st hommikul 2ni järgmisel hommikul, sest ma ei jää lihtsalt magama. ja need maratonärkvelolekud on tingitud sellest, et ma olen sõbra juures ja vahime öö läbi filme.

Mis ma oma eluga ette võtan, NYFB. ^^ Aga tänud, et muretsed. :)
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 15:34

Tere Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 15:40

Teretere, Very Happy
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 15:46

Mitu ööd järjest pole üldse tore üleval olla.. ainult mõnikord Very Happy

Aga igatahes, on siit keegi Tele2 GoLivele minemas?:)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 15:49

MINAAAAAAAAA !!
daa-aah. Very Happy
shanon, ja SMILERS (!!!) ikkagi seal ju. Very Happy
Smilers on peaesineja kaa veel. Very Happy
ja need teised on kaa kuulatavad.. termikas ja ines võikesseal olidki. Very Happy mul on isegi esinemisjärjestus peas juba. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 15:53

ChilllL Very Happy
Ma lähen põhiliselt Terminaatori ja Smilersi pärast Very Happy No Shanon on ka mõne hea looga Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 16:03

ma ei lähegi. pähh. don't know, don't care. ^^

väga tore on üleval olla. ükskord ärkasin 7 paiku hommikul, vahtisime öö läbi filme ja läksime järgmise päeva 6 paiku hommikul ikka batuudile hüppama, ldse polnud väsinud. aga kui kuskil 15 paiku bussile läksin, jäin bussi magama. XD
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime28/8/2009, 16:09

Juhtub Very Happy Ma ärkasin ühel hommikul kella 10, öö otsa oli tegemist, järgmine päev ajasin liiter kohvi sisse, õhtul veel telkima, tagasi tulles jälle kohvi sisse, õhtu sai veel mõnega kokku saadud, 4 hommikul maandusin omas kallis voodis.. Very Happy Muidu ma kohvi üldse ei joo, maitse ei istu eriti.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40  Next