| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|
+18Emma Prince Kirameki Keiti kikael Droideka Lord Esai Maiu Laaneoja Keku Tuki Espada GossipGirl Pingu Tärru. black padjanägu, [h] Lammas Audrey Pizza 22 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 14:41 | |
| KOOL! Seee on niiiiiiiiiiiiiiii lähedal juba. I can smell it! | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 14:45 | |
| Kool pole mitte l2hedal, vaid astub kohekohe uksest sisse . xd Ah, tegelt on sellepeale kohutav m6elda. Vaheaeg l2ks liiga ruttu. | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 16:51 | |
| läheb alati. mida aeg edasi, seda kiiremini. oeh. nüüd saab end vähemalt uuesti käsile võtta ja vene keelt korralikult õppima hakata. | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 18:56 | |
| haha, vene keelt ? ma ei suuda seda iialgi selgeks saada aga mul tuleb füsa ja keemia -.- | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 19:03 | |
| keeemiaaaaa! ma vist pean ühe keemiaraamatu uuesti läbi lugema ma teen seda tuleviku mõttes. mul peaks seda vaja minema. venemaal avastatakse pidevalt uusi maoliike | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 19:57 | |
| Hah^^ Meil on kool nii ajuvaba, et ma kahtlen, kas seal üleüldse keemiat õpetataksegi^^ Ainukesed mitteajuvabad asjad on saksa keel ja Maarika Uus'i laulustuudio, mis hakkab otsi kokku tõmbama nii, et ma lähen erakasse üle. Enne seda sai kooli laulustuudios väike comeback tehtud pärast pikki aastaid. Isegi inka on meil koolis ajuvaba, kuna meil lihtsalt pole inkatunnis enam midagi õppida. Vähemalt minul pole, teised paistavad endiselt algfaasis olevat, hääldavad valesti ja ehitavad valesti lauseid vms. Ma tean isegi sünonüüme :p Veel üks näide sellest, et PMG on ajuvaba.^^ |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 20:02 | |
| eeem. meil oli nii kehv inglise keele õpetaja. ma loodan, et keegi teine tuleb ja võtab üle. aasta jooksul õppisin paar väljendit ja uut sõna ära. yays. -.- tahaks väga grammatikat rohkem õppida. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 20:08 | |
| Mul on ingliskeelseid järjekaid hetkel kaks. Üks on ühe siinse jutu ingliskeelne versioon ja teine on fikk. Ma muidu tulen toime grammatikaga päris hästi praegu. Mul on nagu ajud enamasti inkale häälestatud. |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 29/8/2009, 20:26 | |
| mul on ka jutt inglise keeles kirjutanud, aga nkn on seal sitaks kirjavigu. komasid ma ka panna ei oska. aga audiobookide kuulamine ja raamatute lugemine on väga palju arendanud keelt. yeah. but that's just not enough. ja sarjade vaatamine on ka tore. nii mõnus, kui kõigest saab aru või enamusest. osades filmides on ikkagi imelikke sõnu. but nevertheless it doesn't stop me of relocating myself to england. yes, yes. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 10:13 | |
| Audiobookid on nii lahedad Well, England is too easy for me. My future is in Australia (L) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 12:24 | |
| too easy? goosh, travelling there (in london), was a pain in the ass ükskord istusime vales suunas sõitva bussi peale xD naiss | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 15:55 | |
| Ära taha austraaliasse! 1). Austraalia pole trendimeka(sinna jõuab kõik hiljem, kui mujale) 2). Austraalia kohal asub hiigelsuur osooniauk ja seega on vaja päikesekaitsefaktorit vähemapt SPF30. 3).Austraalias on vääägapalju lühendeid(nt: barbecue - barbie). |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 16:02 | |
| austraalias on selline liigirohkus, ei WHOA! sinna tahaks küll millalgi puhkama minna. lihtsalt looduses aega veeta. sellepärast tahaks ma juba peruusse ka minna. jaa. mitte ainult selle pärast, peruusse tahaks muidu ka minna. osooniauk on ka eesti kohal ju. suht paljud tuttavate tuttavad on austraalias. ja väga rahul sealse eluga. aga siiski. LONDON! nii tahaks sinna. tegelt tahaks raamatupoodi rohkem xD tower of londonis tahaks ka ära käia. seespool. londonlondonlondonlondonlondon.... mm.. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 16:09 | |
| Mina käik USA-s ära: New Yorgis Los Angeleses Jaapanis - Tokyios. Ja Saksamaal - Berliinis. Viimasesse jääksin elama ja karjääri tegema.
Veel on mu väiksemad soovid minna uuesti Chopsticksi ja süüa pekingi kana, käia ära Jaapani restoranis ja süüa sushit. Üks soov on juba täitunud: ma oskan pulkadega süüa! |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 16:34 | |
| pulkadega pole üldse raske süüa ju oeh. jaapanisse tahaks küll minna. aga inglismaa on siiski mu unistusteriik usasse läheks ka ainult maoliikide pärast hah. iris: chupacabrad on ka seal kandis ju | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 17:20 | |
| Ma lihtsalt pean ykskord Prantsusmaale saama. Aga, Jaapan on ka t2itsa 2ge. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 17:51 | |
| Trendiga pole probleeme, kui sa ise hoiad viimasel moel silma peal ja oled peaaegu stilist Austraalia on ... Ma armastan seda kohta.Kahju, et me perega Eestist jalga ei lasknud... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 17:54 | |
| *Laseb Eestist jalga ja leiab end Berliinist* Heh! Aga see on ju täitsa lahe... Kle, ma ise ka stilist! Emps ei saa riietamisega hakkama, siis küsib vahel nõu. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 17:58 | |
| Oooookei... :) Mulle meeldib üldse kõik moe ja muu sellega seonduv... Näiteks väiksena meeldis mulle õudsalt jumestuskunstnikku mängida. Kuna mul õde polnud tirisin ühe oma vendadest oma tuppa ja üritasin tema küüsi lakkida jne, jne... LOL. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 18:33 | |
| Tereee. Mis teeeeeeeeeeema? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 18:48 | |
| oijumal. ma olen vist ainus moevastane siin.
heia, julla. :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 18:55 | |
| Mul on suur soov osaleda kuskil moev6istlusel. Mul juba p2ris mitu eset valmis . Ma lihtsalt armastan moodi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 18:58 | |
| Heia Elisabeth Ma ei osaleks moevõistlusel. Ma kardan. I´m fat. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 19:15 | |
| hah, join the club | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) 30/8/2009, 19:27 | |
| vanade ja kobedate klubi ? xd | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
| |
|
| |
| vabateemavabateemavabateema:D:D (666) | |
|