MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)

Go down 
+18
Emma
Prince Kirameki
Keiti
kikael
Droideka
Lord Esai
Maiu Laaneoja
Keku
Tuki
Espada
GossipGirl
Pingu
Tärru.
black
padjanägu, [h]
Lammas
Audrey
Pizza
22 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next
AutorTeade
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Empty
PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 14:41

KOOL!
Seee on niiiiiiiiiiiiiiii lähedal juba. I can smell it! Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 14:45

Kool pole mitte l2hedal, vaid astub kohekohe uksest sisse . xd
Ah, tegelt on sellepeale kohutav m6elda. Vaheaeg l2ks liiga ruttu.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

Female Postituste arv : 6120

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 16:51

läheb alati. mida aeg edasi, seda kiiremini. oeh. nüüd saab end vähemalt uuesti käsile võtta ja vene keelt korralikult õppima hakata.
Tagasi üles Go down
http://myspace.com/spidress
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 18:56

haha, vene keelt ? ma ei suuda seda iialgi selgeks saada Very Happy
aga mul tuleb füsa ja keemia -.- Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 19:03

keeemiaaaaa! Very Happy ma vist pean ühe keemiaraamatu uuesti läbi lugema Very Happy

ma teen seda tuleviku mõttes. Very Happy mul peaks seda vaja minema. venemaal avastatakse pidevalt uusi maoliike Cool
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 19:57

Hah^^
Meil on kool nii ajuvaba, et ma kahtlen, kas seal üleüldse keemiat õpetataksegi^^
Ainukesed mitteajuvabad asjad on saksa keel ja Maarika Uus'i laulustuudio, mis hakkab otsi kokku tõmbama nii, et ma lähen erakasse üle. Enne seda sai kooli laulustuudios väike comeback tehtud pärast pikki aastaid.
Isegi inka on meil koolis ajuvaba, kuna meil lihtsalt pole inkatunnis enam midagi õppida. Vähemalt minul pole, teised paistavad endiselt algfaasis olevat, hääldavad valesti ja ehitavad valesti lauseid vms. Ma tean isegi sünonüüme :p
Veel üks näide sellest, et PMG on ajuvaba.^^
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 20:02

eeem. meil oli nii kehv inglise keele õpetaja. ma loodan, et keegi teine tuleb ja võtab üle. aasta jooksul õppisin paar väljendit ja uut sõna ära. yays. -.- tahaks väga grammatikat rohkem õppida.
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 20:08

Mul on ingliskeelseid järjekaid hetkel kaks. Üks on ühe siinse jutu ingliskeelne versioon ja teine on fikk.
Ma muidu tulen toime grammatikaga päris hästi praegu. Mul on nagu ajud enamasti inkale häälestatud.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime29/8/2009, 20:26

mul on ka jutt inglise keeles kirjutanud, aga nkn on seal sitaks kirjavigu. komasid ma ka panna ei oska. aga audiobookide kuulamine ja raamatute lugemine on väga palju arendanud keelt. yeah. but that's just not enough. ja sarjade vaatamine on ka tore. nii mõnus, kui kõigest saab aru Very Happy või enamusest. osades filmides on ikkagi imelikke sõnu. but nevertheless it doesn't stop me of relocating myself to england. yes, yes. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 10:13

Audiobookid on nii lahedad Wink
Well, England is too easy for me. My future is in Australia (L)
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 12:24

too easy? goosh, travelling there (in london), was a pain in the ass Very Happy ükskord istusime vales suunas sõitva bussi peale xD naiss Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 15:55

Ära taha austraaliasse!
1). Austraalia pole trendimeka(sinna jõuab kõik hiljem, kui mujale)
2). Austraalia kohal asub hiigelsuur osooniauk ja seega on vaja päikesekaitsefaktorit vähemapt SPF30.
3).Austraalias on vääägapalju lühendeid(nt: barbecue - barbie).
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 16:02

austraalias on selline liigirohkus, ei WHOA! sinna tahaks küll millalgi puhkama minna. lihtsalt looduses aega veeta. sellepärast tahaks ma juba peruusse ka minna. jaa. mitte ainult selle pärast, peruusse tahaks muidu ka minna.
osooniauk on ka eesti kohal ju. suht paljud tuttavate tuttavad on austraalias. ja väga rahul sealse eluga.

aga siiski. LONDON! Very Happy nii tahaks sinna. tegelt tahaks raamatupoodi rohkem xD tower of londonis tahaks ka ära käia. seespool. londonlondonlondonlondonlondon.... mm.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 16:09

Mina käik USA-s ära:
New Yorgis
Los Angeleses
Jaapanis - Tokyios.
Ja Saksamaal - Berliinis.
Viimasesse jääksin elama ja karjääri tegema.

Veel on mu väiksemad soovid minna uuesti Chopsticksi ja süüa pekingi kana, käia ära Jaapani restoranis ja süüa sushit.
Üks soov on juba täitunud: ma oskan pulkadega süüa!
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 16:34

pulkadega pole üldse raske süüa ju Very Happy

oeh. jaapanisse tahaks küll minna. aga inglismaa on siiski mu unistusteriik Very Happy usasse läheks ka ainult maoliikide pärast Very Happy hah. iris: chupacabrad on ka seal kandis ju Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 17:20

Ma lihtsalt pean ykskord Prantsusmaale saama.
Aga, Jaapan on ka t2itsa 2ge.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 17:51

Trendiga pole probleeme, kui sa ise hoiad viimasel moel silma peal ja oled peaaegu stilist Wink
Austraalia on ... Ma armastan seda kohta.Kahju, et me perega Eestist jalga ei lasknud... Sad
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 17:54

*Laseb Eestist jalga ja leiab end Berliinist* Heh! Aga see on ju täitsa lahe...
Kle, ma ise ka stilist! Emps ei saa riietamisega hakkama, siis küsib vahel nõu.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 17:58

Oooookei...
:)
Mulle meeldib üldse kõik moe ja muu sellega seonduv...
Näiteks väiksena meeldis mulle õudsalt jumestuskunstnikku mängida. Kuna mul õde polnud tirisin ühe oma vendadest oma tuppa ja üritasin tema küüsi lakkida jne, jne...
LOL.

Very Happy
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 18:33

Tereee.
Mis teeeeeeeeeeema? Very Happy
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 18:48

oijumal. ma olen vist ainus moevastane siin.

heia, julla. :)
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 18:55

Mul on suur soov osaleda kuskil moev6istlusel. Mul juba p2ris mitu eset valmis . Very Happy Ma lihtsalt armastan moodi.
Tagasi üles Go down
Pizza
Pizza

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 18:58

Heia Elisabeth Very Happy

Ma ei osaleks moevõistlusel. Ma kardan. I´m fat.
Tagasi üles Go down
Maiu Laaneoja
Tilu-lilu-ilu kõlarid
Maiu Laaneoja

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 19:15

hah, join the club Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime30/8/2009, 19:27

vanade ja kobedate klubi ? Very Happy xd
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: vabateemavabateemavabateema:D:D (666)   vabateemavabateemavabateema:D:D (666) - Page 9 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

vabateemavabateemavabateema:D:D (666)
Tagasi üles 
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next