Ma pole ammu siia midagi kirjutanud, aga ehk kõik teavad ka miks. Mu arvuti on juba terve kuu paranduses olnud. See on tõesti masendav. Ma pole ammu kirjutada saanud ja kodus ei ole selleks võimalust ka. Jagame vennaga arvutit ja hetkel (kuni 1. septembrini) ei ole ma jälle kodus vaid venna juures. (kirjutan tema arvutis seda)
Vahepeal pole midagi juhtunudki. Ei ole eriliselt midagi toimunud ka. See kuu käisin kõigest 1 korra kinos ja kõik. Enamus ajast veetsin Liisiga, kes täna ka minema sõitis (ühikasse). Me pidime liigutavalt hüvasti jätma, kuid ära jäi. Me ei saanud kokkugi, kuna niipea kui mina jõudsin sinna kohta kus ta viibis, läks ta koju ja kui mina tunni aja pärast tagasi koju jõudsin, oli tema läinud. Masendav.
Aga oh jess! Ma lähen homme uude kooli. Nende klasside värgiga on jama lahti. Ei ole võimalik arugi saada kus ma olen. -.- Mingi B ja C ei ole enam vaid muu nimi. Õpetajatel on vist igav seal! Ootan homset väga
Kell 11 on aktus. Mul pole kunagi nii hilja see toimunud ;o
Olgu, seekord ei kirjuta mida täna teha, sest aeg on niigi hiline ja siin ma küll seda romaani ei hakka kirjutama
1/9/2009, 00:18 by Maiu Laaneoja