See sissekanne võib õige lühike olla, aga suva. Kedagi ei huvita, ega ju. See on blogi! (Endale meeldetuletuseks)
Mul hakkab vist harjumuseks saama see liigne muretsemine.
Koolis läks suht... lahedalt. Klass tundub küll põnev olevat, kuid ma ei hakanud ise kellegiga rääkima. Mitte veel. Õpikuid ma kätte ei saanud (üks teine tüüp ei saanud ka. Uued. xD) Ma ei eksinud ära isegi. Leidsin suht kiirelt klassiruumi ja raamatukogu üles. Jäi kergelt meelde lihtsalt oma esimesest külaskäigust.
Ja teate, ma ei olnud koolis närviline. Heh, miks? Mulle anti rahusteid kohe hommikul, sest ma ei suutnud isegi enam süüa. (Ojaa, närvilisus/ärevus sakib.)
Hiljem, peale seda kui olin Malluga natuke tema juures olnud, sain vennaga Apollos kokku, kus ta esimese septembri puhul mulle kauaoodatud raamatu ostis!
"Queen of the damned"! Argghhh, ma olen nii happy! xD Kahju, et seda eestikeelset väljaannet ei ole, kuid suva. Seal on LESTATI! XD Huvitav, mitu korda ma seda filmi vaadanud olen juba
Praktiliselt on asi nii, et ma pean kaks esimest raamatut ka veel ostma. Persse see Videvik, mind see ei huvita. x)
Trallallaa, ma vaatan, kui õhtuks mu ärevus üle ei lähe, hüppan vist vette. See peaks aitama rahuneda natuke
~Bullet. :)
1/9/2009, 18:03 by Audrey