| KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] | |
|
+9Aduna Pizza Karolin Audrey Murtagh Espada Maiu Laaneoja Droideka Prince Kirameki 13 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 29/3/2012, 14:48 | |
| Kunagi magasin ma nädalavahetustel kella kaheni päeval, vaheaegadel loomulikult ka, aga nüüd püüan enne keskpäeva ärgata ja see on minu arvates palju parem variant Homme tuleb selle jutu epiloog ning järge hakkan ma arvatavasti postitama aprilli teises pooles, kuna tahan enne paar osa valmis saada, et väga pikki vahesid sisse ei tekiks | |
|
| |
Aduna Maffiooso
Postituste arv : 535 Age : 29
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 29/3/2012, 15:34 | |
| Väga hea | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 30/3/2012, 00:09 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 30/3/2012, 21:43 | |
| Enne veel, kui ma selle jutu epiloogi siia üles panen, tahaksin ma öelda paar sõna (või siis rohkem kui paar, ma ei tea, kui palju neid tuleb ) selle kohta, mis mind selle jutu kirjutamisel mõjutanud on, kuna "KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi" on nii pikk lugu, et ma olen saanud selle jaoks ideid ja inspiratsiooni väga erinevatest kohtadest ning samuti tahaksin ma kasutada juhust, et oma tegelaste kohta mõned asjad ära mainida. *Kira Yukari sai oma nime Death Note'i peategelase Light Yagami ja Koji Suzuki lühijutu "Solitary Isle" tegelase Yukari Nakazawa järgi. Tema perekonnanimi on seega tegelikult naise eesnimi, aga ma ei usu, et see kellelegi korda läheb. *Kira pidas Koraani Piiblist olulisemaks seetõttu, et mõnda aega tundus Koraan mulle Piiblist huvitavam (ema ei tea siiamaani, et see mul kodus olemas on, küll ta alles uriseks selle peale ) *Jackson Roberts sai oma eesnime Michael Jacksoni järgi, kuna sellel ajal, kui ma seda juttu alustasin, oli Michael Jackson äsja surnud ja tema nimi käis ajakirjandusest pidevalt läbi *Jackson armastab seebikaid, kuigi püüab teha nägu, et vihkab neid. *Luna Nueva nimi tähendab hispaania keeles noorkuud. *Arra Romini nimi on tuletatud Anno Dominist ning ta tegeleb ennustamisega seetõttu, et mingil ajal lugesin ma palju ennustamise teemalisi raamatuid. *Arra juuksed on lillad, kuna anime D.N.Angel tegelase Dark Mousy juuksed on lillad ja mulle hakkas see värv meeldima, samuti on nende riietumisstiil natuke sarnane. *Jonathan on nimetatud filmi "Imaginary Heroes" tegelase Kyle Dwyeri ja kuningas Taaveti armukese sõbra Joonatani järgi ja kokkulangevus Ameerika jalgpalluri Jonathan Avery Dwyeriga on juhuslik *Jonathanist sai buliimik, kuna ma lugesin tema tegelaskuju loomise ajal Sofi Oksaneni raamatut "Stalini lehmad", mille peategelasel olid söömishäired (iseenesestmõistetavalt oli tema raamatus palju tualetistseene). *Arra ja Jonathan ei olnud planeeritud tegelased, vaid sündisid kirjutamise käigus iseenesest *Jonathani vend Lawrence Dwyer näeb minu kujutlustes välja nagu segu Jack Vessaliusest ja Alois Trancyst. *Ma ei suuda ette kujutada, kuidas isa Marcus välja näeb, kuna ma pole selle peale kunagi mõelnud. *Millenniumi Madude organisatsiooni juht sai nimeks Varjude Lord seetõttu, et sama pealkirja kannab üks Darren Shani raamat (mida ma veel lugenud ei ole, aga mis mind arvutis ootab) ning see tundus sel hetkel hästi sobivat. *Iblise mõõga nimi Egilbert tähendab ühe nimeraamatu järgi "säravat mõõka", aga mul ei ole aimugi, kuidas see muinassaksa või germaani nimi juutide ja araablaste pärimusega peaks seostuma *Ma ei tea Ameerika koolisüsteemist ega eluolust mitte midagi, nii et selle jutu tegevus võiks toimuda samahästi paralleeluniversumis. Ma võiksin seda loetelu lõputult jätkata, aga sellel pole mõtet, kuna ma olen kõige olulisemad asjad ära öelnud | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 30/3/2012, 21:50 | |
| Epiloog on siin. Selle sisu ei pea teile praegu mõistetavaks saama, kuid hiljem saate kindlasti aru, mida ma sellega öelda püüdsin. See juhatab sujuvalt sisse selle jutu järje ja võimaldab mul tegevust ajas edasi viia AITÄH KÕIGILE, KES SEDA JUTTU LUGESID JA KOMMENTEERISID NING ERITI SUURED TÄNUD KAROLINILE JA ADUNALE!!! ** EpiloogNooremapoolne tumedapäine peaaegu mustade juustega mees istus haiglakoridoris, selg vastu seina toetatud, ning tema rohelised silmad vajusid kord kinni, kord lahti, kui ta peale tükkiva unega võitles. Möödunud ööl, kui sõnum temani oli jõudnud, polnud ta silmatäitki magada saanud. Ta oli veetnud terve öö oma nutvat kaasat lohutades ning selgitades talle, et kui ta soovib, võib ta põgeneda ja lasta oma mehel selle eest vastutuse enda peale võtta, ent naine oli keeldunud, oma pea vapralt kuklasse ajanud, samal ajal oma punaseid juukseid katkudes, ning kinnitanud, et ei jäta oma armastatut. Mees ei teadnud, kust ta selle julguse võttis ja ta kahtles, kas tema ise oleks olnud samasuguseks otsuseks võimeline, kui nende rollid oleksid vahetuses olnud, ent kahtlemata liigutas selline vaimujõud teda nii väga, et ta oleks äärepealt ka ise pisaratesse puhkenud, kui vaatas, kuidas tema naine valge kabinetiukse taha kadus, et täita kohust, mille tema mehe isand talle määranud oli ja millest polnud võimalik mööda hiilida. Ootamatult puudutas kellegi käsi mehe põske ja ta võpatas ärkvele, nähes enda naist enda ees seismas. „Kuidas sa ennast tunned?“ küsis ta, tajudes, et pole enamaks võimeline. Ka naine polnud seda, langedes oma mehe käte vahele, nii et viimase hall ülikond kortsu läks, ning nautis tema lohutavat lähedust. „Kas ma tohin sinult midagi paluda?“ küsis ta ning mees noogutas, kuigi aimas juba ette, mida tema naine küsida tahab ja teadis, et ta ei saa tema palvet täita, ei nüüd ega ka kunagi hiljem. „Kui ma ütlen, et ei taha seda enda sisse, siis kas sa aitad mul selle välja võtta?“ küsis ta häälel, mis oli nutmisest nii kähe, et seda polnud peaaegu kuuldagi. „Ma ei saa,“ sosistas mees teda kallistades. „Kui ma seda tegema peaksin, ei antaks seda meile andeks ja ma ei saa sellega riskida.“ Naine ohkas südamepõhjast, teades, et lahing on kaotatud, ning vaikis mõnda aega, enne kui julges esitada kõige olulisema küsimuse, mis ta rinda rõhus. „Mida me talle ütleme, kui ta peaks kunagi küsima, miks ta ei ole selline nagu meie?“ Mehe haare tema ümber tugevnes ja hetkeks otsis ta õigeid sõnu, enne kui leppis nendega, mis üle tema huulte tulid. „Me ütleme talle tõtt,“ lausus ta. „Me ütleme talle, et ta sündis elusana, kuid oli enne sündimist surnud.“ LÕPP | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 31/3/2012, 11:32 | |
| Ma teadsin seda Luna Nueva tõlget Huvitav lõpp. Seda kes nad on saab ilmselt alles järgmises järjekas teada eksole ? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 2/4/2012, 20:02 | |
| Adunale tänu. xD Aduna sai minu käest ka tänu. Käsi on ikka korras? XD Ei, hea jutt oli. Mulle meeldis. *noogutab* | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 3/4/2012, 15:35 | |
| *uriseb* See oli väga valus. Juustest tirimine ka | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 3/4/2012, 20:09 | |
| *itsitab* Ma teen homme kalli sulle Siis ei ole enam ai | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 4/4/2012, 09:13 | |
| Mind pole täna koolis | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 4/4/2012, 21:27 | |
| Muidugi ei olnud. No me käime veel mitu aastat ühes koolis, so... | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 6/4/2012, 12:14 | |
| So what. Ise ei saa mind kättegi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 6/4/2012, 16:38 | |
| Prsh. Sain. Teoreetiliselt. Ega klassis olles sul kusagile nagu põgeneda ei ole. Ja ma ei tohi joosta, nagu ma ütlesin. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| |
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 7/4/2012, 16:23 | |
| Noo, seekord jah. Aga mul on aega areneda. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 8/4/2012, 12:43 | |
| No maybe, maybe not | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 8/4/2012, 15:33 | |
| Pft. Sa oled veider. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 8/4/2012, 20:59 | |
| Hahahaha Vaat kes räägib | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 8/4/2012, 21:47 | |
| Eks üks veider leiab teise veidra ikka üles. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 9/4/2012, 08:52 | |
| Ma olen päris kindel, et see vanasõna oli kuidagi teistmoodi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 9/4/2012, 09:12 | |
| Eeeh... see ei olnudki vanasõna. Vaid rohkem nagu eee kõnekäänd? Vanasõnad on mingid härja kaevu ajamised etc. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 9/4/2012, 15:25 | |
| Of shut up you got the point | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 9/4/2012, 23:21 | |
| Don't you dare to tell me to shut up. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 10/4/2012, 10:17 | |
| Oh i do | |
|
| |
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] 10/4/2012, 16:05 | |
| Well, I'm not listening to you, so I'll just keep talking. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi[60.2/60.2+epiloog;lõpetatud!] | |
|