Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
Pealkiri: Re: Sinu Tuba :) 14/10/2009, 19:28
Ei, mind ei huvitagi teiste arvamus. Et kas see teile meeldib v6i ei. Asi on pigem selles, et mu tuba on mu ainukene "salajane" paik ja ma ei kannata, kui keegi seda vaatab/kommenteerib/seal k2ib. K6lab vist imelikult.
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
Pealkiri: Re: Sinu Tuba :) 14/10/2009, 19:34
tegelt kõlab loogiliselt. ma ei saa üleüldse aru, miks ma peaks foorumisse e n d a toast pilte panema. noh, snl on küll rohkem selline koht, kus kõik kõiki teavad ja nii, aga siiski. kuidagi imelik on internetti enda toast pildid üles panna. vottt.
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
Pealkiri: Re: Sinu Tuba :) 14/3/2010, 14:53
Mul oli täna igav. Ja siis nägin ma seda teemat siin. Ja mõtlesin, et... miks ka mitte? Tegin paar kiiret klõpsu ning vola! (:
Täitsa nõus Ma ei julge enda kitarri üldse kuidagi panna Mul on ülisafe'ilt see ära pandud Klaveri peal on see kattepaber, mille kitarriostuga kaasa sai - hoiab libisemist ära, siis on kitarr ja sellepeal on sametriie et see TOLMUSEKS ei saaks Kapiotsa ei julge ma endamusi panna. Isegi voodil hoidmine oli liig. Ma kas hoian seda ise või on see klaveripeal
Kui ema digikaga Veneetsiast tagasi tuleb siis ma võin enda kitarrihoidmisstiili jagada :D Muidu mul on seinad täis kirjutatud, postreid on vähemaks kuivanud. Mingi paar aastat tagasi tegin video kaa, aga ta on arvatavasti natuke arenenud.
Muidu on seinad lihtsalt valged - eelmine tapeet üle värvitud. Remont pole veel siia jõudnud lihtsalt
Ja eelmisel lehel käis miski arutelu, et ei taha oma tuba näidata.. Muidugi mõnel on nii, aga mul on tegelikult suht pohhui, kuni keegi kiljuma ei pista, et see on nii rõvee
https://www.youtube.com/watch?v=6FeceujXbO8 See on siis see video mu seinast. Klaverikohal seda ajakirjaartiklite värki enam ei ole. Ja nagu näha on see tehtud mingi pronksiaja digikaga Ülimalt udune ja ilmselgelt olen ma väga ebakindla käega olnud
Külaline Külaline
Pealkiri: Re: Sinu Tuba :) 29/3/2010, 19:26
Koristan oma toakese ära ja teen ka pilti sellest siis
Stiina 200 posti tüüd
Postituste arv : 220 Age : 29 Asukoht : Jumalast hüljatud paradiisis.
Pealkiri: Re: Sinu Tuba :) 29/3/2010, 22:42
I´m soooo sorry. Noh, tegelikkuses on minu kitarri puhul tõde see, et see must.. noh, see on tegelikkuses nüüd juba täpselt nagu mõni pilt seinal. See on katki ning sellega ei saa mängida. Kui väga hästi vaadata, siis on näha, et samuti on ka kapi kõrval üks kitarrikott, ma sain hiljuti uue pilli ning nüüd on ka toas veidike teine kord, see must pill on riputatud korralikult seina peale ^^