MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| 2010. | |
| | |
Autor | Teade |
---|
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: 2010. 1/1/2010, 02:08 | |
| Esimene.
Pealkiri: The Magician's Apprentice. Autor: Trudi Canavan. Kuupäev: 1. jaanuar - 5. jaanuar 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: In the remote village of Mandryn, Tessia serves as assistant to her father, the village Healer - much to the frustration of her mother, who would rather she found a husband. But her life is about to take a very unexpected turn. When treating a patient at the residence of the local magician, Lord Dakon, Tessia is forced to fight off the advances of a visiting Sachakan mage - and instinctively uses magic. She now finds herself facing an entirely different future as Lord Dakon´s apprentice. But along with the excitement and privilege, Tessia is about to discover that her magical gifts bring with them a great deal of responsibility. Events are brewing that will lead nations into war, rival magicians into conflict, and spark an act of sorcery so brutal that its effects will be felt for centuries ...
Tegelased: Tessia, Jayan, lord Dakon, Hanara, Takado, Stara. Minu arvamus: - Spoiler:
Mulle kohutavalt meeldib, ausalt ka. See on lihtsalt niivõrd põnev! Kuigi ma koguaeg mõtlen tänu sellele raamatule Akkarini ja Sonea peale, aga.. eks ma elan selle üle. (: Ülihea, siiamaani. Oh, ma ei tea, mida öelda. See on lihtsalt nii hea! Mul on Hanarast ülimalt kahju, noh, et lõpus temaga nii läks, aga.. Ma teadsin algusest peale, et Jayan ja Tessia on kokku loodud! *võidukas viibe* Ja nad on nagu nii-nii armsad. Ma vahepeal täiega kartsin, et nad saavad surma, aga.. JEE! (: Ja Tessia avastas võlukunsti abil ravimise ning Jayan asutas Võlurite Gildi! Nad on legendaarsed! Aga ma ei saanud aru, et kas Dakon sai surma.. See on väga nõme, kui ta suri ära, kuigi ta oli vist vana ka. Aga ta oli ka nii tore. (: Leheküljed: 594. Hinnang: 10/10
Parimad kohad: - Spoiler:
Tessia's eyes widened. "You don't have to-" "Oh, believe me, I do," he told her, "or I will never hear the end of it from Avaria. Besides, I could hardly give Jayan a little spending money without doing you the same favor." He turned to look at Jayan. The young man shrugged. "Anything more to ask?" Jayan shook his head, then hesitated."Is there any more wine?" (Lk. 101-102)
"It's all in the way you ask for it," Olleran said, looking round. "You would have to say: "There are some, in the city, who have been heard to express the opinion that the outer leys aren't worth fighting for in the event they are taken. What is your opinion, your majesty?"" Sabin chuckled and looked at Olleran. "How many times have you practised that little speech?" he asked quietly. Olleran shugged modestly. "A few... hundred." (lk. 153)
"Ah, Mikken," Tessia said. "Good. Now you're here, there's something I apparently need to make completely and devastatingly clear to all of you." She glanced at Jayan. "You, too." To his horror, Jayan felt his face warming. He sighed, rolled his eyes and affected boredom, all the while hoping his face wasn't red. "I'm not planning to bed anyone during this trip, or after it," Tessia said. "So get the idea out of your heads now." (Lk. 245)
"Can't leave me partnerless," he said. She pulled a face, grabbed the bowl and stood up. "Forgot my little speech earlier, have you, Jayan? Not if you were the last man in Kyralia." (Lk. 249)
"You two have more in common than you realise," Vora said firmly, "You should be allies." Stara looked at the woman again, then stepped past her and pushed through the door. "Wait, mistress!" Vora exclaimed. "It's a-" Bathing room, Stara finished as she took in the scene before her. A man sat at the edge of a pool of streaming water, naked except for a lenghtof cloth draped over his lap. He was staring at her in horror. She looked down at the large hump in the cloth. "Did you really thing you could hide it under that?" she blurted out. "Surely you could have come up with a better plan. And you do know that playing in damp air could ruin a vyer, don't you?" (Lk. 323-324)
Tessia smothered a laugh at Jayan's open-mouthed astonishment. I was right. Clearly he didn't believe me. Then she felt an unexpected pang of sadness. I think I may actually miss him. Then she wrinkled her nose. For a few hours, anyway. Then I'll realise nobody has said anything annoying to me in a while and I'll realise how nice it is to be rid of him. (Lk. 408)
"Really? Nothing?" "Yes." "How wonderful." She looked across at Mikken. "I guess that means he wants to continue to be as rude and annoying as ever." Mikken laughed, then, as Jayan shot him a glare, covered his mouth. Jayan turned to her. "If I have been rude I apologise. I do believe, as a higher magician, I have an obligation to..." He stopped. Tessia's eyes were bright with humor and anticipation. Relaxing, he allowed himself a rueful smile. "Yes,I promise to be as rude and annoying as before." She sniffed with disappointment. "You were supposed to promise to not be rude and annoying." "I know." "Hmph!" (Lk. 423)
Kachiro considered the map thoughtfully. "Did you bring any maps of Kyralia?" The triumphant smile on Chavori's face fell away, turning into tolerant grimace. "Of course. Everyone wants maps of Kyralia these days." "We are at war with them," Kachiro pointed out. "I know, I know." (Lk. 453)
"And you'd never persuade me to abandon Lord Dakon," she told him. The king smiled again. "Not even if I ordered you to?" She looked away. "I guess I'd have to go, but I'd be very annoyed with you." He laughed. "Well, I can't have Tessia the magical healer annoyed with me. Who knows when I might need her service?" (Lk. 528)
- Hold on, she urged. Don't give up yet. - I'll never give up on you. (Lk. 563)
- Turns out I love you too, she replied, communicating her wry amusement. Of all the annoying people in the world. - Poor Tessia, he mocked. - I'm sure as soon as we get back to Imardin you'll be off flirting with rich, pretty girls. Maybe I shouldn't tell you the secret of healing. It'll make you even more appealing to them. - More appealing than I already am? He didn't pause to let her answer. Actually, you are right. It would be safer if another person knew. (Lk. 565)
Viimati muutis seda Tärru. (28/6/2010, 00:26). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 5/1/2010, 13:43 | |
| Teine.
Pealkiri: Nimed marmortahvlil. Autor: Albert Kivikas. Kuupäev: 5. jaanuar - 26. veebruar 2010. Loen esimest korda. Kohustuslik kirjandus.
Tagakaas: Romaan «Nimed marmortahvlil» kujutab kooliõpilaste-vabatahtlike sõjameheteed Vabadussõja aastail. Teose keskse tegelase Henn Ahase kaudu on näidatud ka tolleaegse noorsoo ideelisi otsinguid, nende kõikumist kahe vastandliku ideoloogia, rahvusluse ja sotsialismi vahel.
Tegelased: Ahas, Käsper, Tääker, Käämer jne-jne. Minu arvamus: - Spoiler:
Tegelikult küllaltki huvitav ja sündmusterohke. Arvatavasti tekitas selle lugemisel raskusi ainult tõsiasi, et see oli kohutuslik kirjandus. Mis on väga nõme, kui aus olla. Ja lõpus oli mul kõigist kohutavalt kahju. Ma hakkasin isegi kooli koridoris nutma, kui ma seda lugesin. Leheküljed: 345. | 1122 + 345 = 1467 Hinnang: 8/10.
Parimad kohad: -
Viimati muutis seda Tärru. (26/2/2010, 15:49). Kokku muudetud 4 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 6/1/2010, 15:16 | |
| Kolmas.
Pealkiri: Näljamängud. Autor: Suzanne Collins. Kuupäev: 5. jaanuar - 8. jaanuar 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Kunagise Põhja-Ameerika varemetel asub särav Kapitoolium, mille elanike oodatuimaks meelelahutuseks on iga-aastased Näljamängud: võitlus elu ja surma peale ülisuurel areenil televisiooni otse eetris. Mängude võitmine tähendab kuulsust ja rikkust, kaotus aga kindlat surma. 16-aastasest Katniss Everdeenist saab mängudel osaleja ilma, et ta seda tegelikult tahaks. Kui ta soovib võita, peab ta hakkama valima ellujäämise ja inimlikkuse, elu ja armastuse vahel.
Tegelased: Katniss, Gale, Peeta, Prim, Haymitch, Rue, Effie, Cinna. Minu arvamus: - Spoiler:
See algus on juba täiesti lõpp! Kuidas saab nii masendavalt alustada? Ja kuidas saab selliseid mänge üldse korraldada?? Mul on Katnissist nii kahju, ausalt ka. Aga see värk, miks seal pealinnas on, nagu.. toit ilmub iseenesest jne-jne on küll vaimustav. Oh, jumal. Ma olen muidugi kohutavalt õnnelik, et nad kahekesi võitsid jja mul on väga-väga kahju, et Rue suri, aga.. Ma ei tea, mida sellest olukorrast arvata, kuidas raamat lõppes. Ma saan täiesti Katniss'i kahtlustest aru. Gale või Peeta? Oh, ma ei tea. Eks selgub järgmises osas.. Leheküljed: 304. | 594 + 304 = 898 Hinnang: 10/10.
"Võin kihla vedada, et see oli sinu õde. Ei taha, et ta kogu au ja hiilguse endale saaks, mis? No nii, armas rahvas! Teeme meie uusimale tribuudile ühe suure aplausi!" 12. ringkonna igaveseks tunnustuseks - mitte ükski inimene ei plaksuta. Isegi mitte need, kellel on kihlveopaberid käes, need, kes on tavaliselt hoolimisest ja kaastundest üle. (Lk. 25)
Just sel hetkel vaarub Haymitch vagunisse. "Jäin õhtusöögist ilma?" küsib ta pehme keelega. Seejärel oksendab ta kalli vaiba täis ja kukub ise sinna sisse. (Lk. 43)
"Aitäh, et mind kinni hoidsid. Mul hakkasid põlved seal üleval pisut värisema," lausub Peeta. "Välja küll ei paistnud," vastan talle. "Olen kindel, et keegi ei pannud seda tähelegi." "Ma olen kindel, et peale sinu ei märganud nad üldse midagi. Peaksid sagedamini leeke kandma," sõnab Peeta. "Need sobivad sulle." (Lk. 63-64)
"Miks sa peaksid meid eraldi juhendama?" küsin mina. "Juhuks kui teil on mõni salajane oskus, millest teine ei tohiks midagi teada," selgitab Haymitch. Vaatan Peetale otsa. "Mul ei ole mingeid salajasi oskusi," lausub Peeta. "Ja ma tean juba, mis on sinu trumbid. See tähendab, olen söönud päris palju sinu lastud oravaid." (Lk. 77)
"Kas tal on keegi teine?" pärib Caesar. "Ma ei tea, aga ta meeldib paljudele poistele," vastab Peeta. "Tead, mis tee? Võida mängud ja mine koju. Siis ei saa ta sulle ju kuidagi ära öelda?" julgustab Caesar. "Ma ei usu, et sellest midagi välja tuleb. Võitmine... minu puhul ei aita," kõhkles Peeta edasi. "Miks siis mitte?" on Caesar hämmingus. Peeta läheb näost punaseks nagu peet ja kogeleb: "Sest... sest... ta tuli koos minuga siia." (Lk. 112)
"Üks." Võib-olla ma eksin. "Kaks." Võib-olla on neil ükskõik, kas me mõlemad sureme või ei. "Kolm!" Liiga hilja on meelt muuta. Tõstan käe suu juurde ja heidan viimase pilgu maailmale. Vaevalt on marjad suhu kadunud, kui kõlab pasunahüüd. Üle pasunate kostab Claudius Templesmithi pöörane röögatus. "Pisage! Pidage! Daamid ja härrad, mul on hea meel esitleda teile seitsmekümne neljandate Näljamängude võitjaid Katniss Everdeeni ja Peeta Mellarki! Tervitame tribuute 12. ringkonnast!" (Lk. 281)
Viimati muutis seda Tärru. (28/6/2010, 00:28). Kokku muudetud 3 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 8/1/2010, 19:48 | |
| Neljas.
Pealkiri: Printsessi päevikud: Pärast kaheksat. Autor: Meg Cabot. Kuupäev: 8. jaanuar - 9. jaanuar 2010. Loen teist korda.
Tagakaas: Uus kooliaasta on vaevalt alanud, aga printsess Miat on juba tabanud mitu vapustust. Tähtsusetuim neist pole sugugi Tina arvamus, et Lilly on J. P. -ga Seda Teinud! Lisaks Mia uus soeng, mis on pisut... ekstreemne? (Kuhu panna tiaara, kui sind on skalpeeritud?).Siis teatab Michael pommuudise. Talle pakutakse tööd vapustava teadusprojekti juures... JAAPANIS!! Kas Mia täiuslik prints tõepoolest armastab teda, kui suudab temast niimoodi lahkuda? Ja mida oleks vaja teha, et ta jääks?
Tegelased: Mia, Michael, Tina, J.P, Lilly. Minu arvamus: - Spoiler:
Mia on jobu. Ta on nii jobu kui olla annab. ERITI veel J.P.-d suudeldes. Nagu MIDA ta MÕTLES? Ah, ta on nii jobu! Miks ta üldse tervest sellest asjast sellise draama korraldas? See polnud ABSOLUUTSELT kõike seda väärt! Nii nõme, et ta õigeks ajaks lennujaama ei jõudnud. Thh. Lilly'st oli nõme Miaga tülli minna, kuigi tal oli põhjus, aga.. jah. Thh! Leheküljed: 224. | 898 + 224 = 1122 Hinnang: 9/10.
Kas ta katsus pükste PEALT või ALT?
Alt.
Anna andeks, Tina, ma tean, et Boris on sinu kutt ja puha, aga nüüd ma hakkan täiega oksele. (Lk. 15)
Mulle tundub, et ta on värskelt habet ajanud ja uskumatu, et viimasest korrast, kui ma teda nägin, on möödunud terve KUU ja... Issand. Minu juuksed on lühemad kui tema omad. MINU JUUKSED ON LÜHEMAD KUI MU KUTIL. Mida ma teinud olen? (Lk. 42)
Viimati muutis seda Tärru. (28/6/2010, 00:39). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 9/1/2010, 15:53 | |
| Viies.
Pealkiri: Printsessi päevikud: Printsess Mia. Autor: Meg Cabot. Kuupäev: 9. jaanuar - 10. jaanuar 2010. Loen esimest korda eesti keeles.
Tagakaas: Mia elu ei ole just kerge. Tema elu armastus jättis ta maha ja lendas Jaapanisse, tema parim sõbranna ei räägi temaga ja lisaks on keegi loonud veebilehekülje "Ma vihkan printsess Miat". Mõni ime siis, et ta langeb nii sügavasse depressiooni, et ei suuda voodistki tõusta. Mia meelepahaks veab isa teda psühholoogi jutule ja just nagu sellest veel vähe oleks, tahab vanaema, et Mia astuks maailma eksklusiivseima naisühingu liikmeks ja peaks avakõne selle ühingu heategevusgalal kahe tuhande eduka ärinaise ees. Kuid mida New Yorgi kõmupress ka ei arva, on Mial teha palju muudki kui vaid endale uut unelmate printsi otsida. Ta peab endiselt tegelema enesekehtestamisega ja lisaks loeb ta ühe Genovia printsessi neljasaja-aastast päevikut, mis annab tema kätte võimaluse Renaldode tulevikku igaveseks muuta. On ta siiski valmis oma tiaarast loobuma, kui see tähendab dünastia hävitamist?
Tegelased: Mia, Tina, J.P, Lana. Minu arvamus: - Spoiler:
I miss Michael. Ma ei saa aru, kuidas Mia üldse SAAB selline tola olla. Ja see lõpp... Noh, see Michaeli kirjale vastamine oli supernumps, aga J.P. suudlemine ei olnud üldse hea! Aga see, et lund hakkas sadama ja Mia tundis ennast õnnelikuna oli ka armas. Ikkagi, see et Michael ja Mia tülli läksid, ei teeni kümmet punkti ära. Leheküljed: 256. | 1467 + 256 = 1723 Hinnang: 9/10.
Parimad kohad:- Spoiler:
"Nooh." Empsi hääl kõlas skeptiliselt. See oksütotsiinoasi on talle teada. "Ma ei tea. Nii et sa ei jää siis koju mitte selle tobeda artikli pärast?" "Sa mõtled seda, kus mind süüdistatakse selles, et ma käin oma parima sõbranna eksiga vaevalt nädal aega pärast seda, kui mu suhe oma poisiga lõppes?" küsin muuseas. "Ei, mis hea pärast ma peaksin sellel end häirida laskma?" (Lk. 32-33)
"Oled sa kindel, et tunned ennast hästi? Sa paistad kuidagi haiglane. Kas oled täna midagi söönud?" "Eem." Ma polnud päris kindel, kuidas täpselt talle öelda, et ma keerasin naha vahele kogu lõunase liha ja lisaks ka Kanada peekoni, mida ta hommikusöögiks oli hoidnud. Kogu pööningul ei leidnud lihakildugi. Ega jäätist. Ja küpsistele olin samuti otsa peale teinud. "Jah." (Lk. 33)
Veel hullem: kuigi mu kõht oli totaalselt tühi, ei suutnud ma... noh, mingil põhjusel ei läinud mu koolivormiseelik kinni. Noh et lukk läks, peaaegu, aga nööpi ma aasast läbi ei saanud, sest NAHK jäi ette. Lõpuks olin sunnitud haaknõela kasutama, et seelik seljas püsiks. Algul ma arvasin, et seelik tõmbas puhastuses kokku ja olin selle üle vihane. Ainult et siis ei mahtunud rinnahoidja ka mulle selga! No sellest ajast, kui ma viimati aluspesu kandsin, on veidi aega möödas, sest enamuse nädalast olin veetnud Hello Kitty pid¾aamas. (Lk. 79)
Aga kui ma täna hommikul oma lemmikrinnahoidja selga panin, tekkis mulle lausa vormikas DEKOLTEE, sest see surus mu tissid nii tugevasti teineteise vastu. Just nimelt. Mul on tissid, mida kokku suruda. Mul pole aimugi, kust need tulid, aga ma vaatasin alla ja seal need olid. Halloo! Tissid! (Lk. 79)
"Ma ei mõelnud seda, kaua te kakelnud olete," lausus Lana silmi pööritades. "Ma mõtlen, et kaua tema ja Oakepp pulgapeitust mänginud on?" Vahel on päris raske aru saada, mida Lana ütleb, sest ta kasutab slängi, mida keegi teine meie lõunalauas (peale Trisha Hayesi ja Shameeka, kes on ka seltskonda tagasi tulnud) ei tunne. "Oakepp?" kordasin mina. "Pulgapeitust?" lisas Tina. Lana pööritas jälle silmi ja küsis: "Kui kaua Lilly Moscovitz härra Raketiteadlasega maganud on?" (Lk. 174)
"Mul on hea meel, et sa niimoodi arvad, Mia," ütles J.P. "Sest ma olen juba ammu tahtnud sulle midagi öelda ja iga kord, kui ma sellega algust teen, juhtub midagi, mis mind katkestab, nii et ma kavatsen selle nüüd kohe ära öelda, kuigi praegu ei ole selleks võib-olla ideaalne he------
Jumal küll! Jumal küll. J.P. on minusse armunud. Ja me lasime kooli õhku. (Lk. 177-178)
Viimati muutis seda Tärru. (28/6/2010, 00:41). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 10/1/2010, 21:49 | |
| Kuues.
Pealkiri: Betrayed. Autor: P. C. & Kristin Cast. Kuupäev: 10. jaanuar - 13. jaanuar 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: A hot new series set in a high school for vampires. It seems that (un)life is going pretty well for Zoey Redbird. She´s settled in at the House of Night finishing school and is coming to terms with the vast powers the vampyre goddess, Nyx, has given her. She even has a boyfriend ...or two. Best of all, Zoey finally feels she has found somewhere she belongs. Then the unthinkable happens. Human teenagers are being killed, and all the evidence points to the vampires at Zoey´s school. While danger stalks the humans from Zoey´s past life, she begins to realise that the very powers that made her so unique might also threaten those she loves. Then, when she needs her new friends the most, death strikes the House of Night. Zoey finds herself facing a betrayal that could break her heart and jeopardise the very fabric of her world.
Tegelased: Zoey, Steve Rae, Loren, Erik, Heath, Neferet. Minu arvamus: - Spoiler:
I will always love you, Steve Rae. Täiesti lõpp, kui kurb ma olin, kui minu armas väike Steve Rae suri. Kuidas nii üldse sai?? Ah, aga mis sest.. Ta on siiski mingil määral tagasi. (: Ja Neferet.. Oh, mulle meeldis see lõpp lihtsalt nii väga! Kogu see Nefereti-Zoey mäng, mida keegi teine ei märganud, oli super! Neferet sucks, aga ma olen kindel, et Zoey saab tast jagu! Ootan ja mõtlen juba, mida kõik need kaksteist osa endast kujutavad, kui juba praegu niii põnev on. Leheküljed: 392. | 1723 + 392 = 2115 Hinnang: 10/10.
"Erik comes back from the Shakespeare competition tomorrow." "I know. Neferet said that Loren went to support Erik and the rest of the kids from here, so that means he'll be back with them tomorrow, too. And I told Heath I'd go out with him Friday after the game." (Lk. 159)
I wanted Heath. I needed Erik. I was intrigued by Loren. I had no damn idea what I was going to do about the mess that my life had become. (Lk. 213)
Viimati muutis seda Tärru. (28/6/2010, 00:42). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 13/1/2010, 23:43 | |
| Seitsmes.
Pealkiri: The Princess Diaries: Ten out of Ten. Autor: Meg Cabot. Kuupäev: 14. jaanuar - 15. jaanuar 2010. Loen teist korda.
Tagakaas: Mia is about to turn eighteen and has decided to put down her princess pen for good. This is your one and only chance to find out how it all ends – including the answers to hotter than hot questions like: Is the practically perfect J P the real love of Mia’s life? Will an election in Genovia mean the end of princessdom for Mia?
Mia is about to turn eighteen and has decided to put down her princess pen for good. This is your one and only chance to find out how it all ends – including the answers to hotter than hot questions like: Is the practically perfect J.P. the real love of Mia’s life? Will an election in Genovia mean the end of princessdom for Mia? Is she really the last virgin at Albert Einstein High? And finally, crucially, will Michael Moscovitz return from Japan and make a last-minute romantic gesture just in time to save our heroine from making a very big mistake? You have so got to read the book!
Tegelased: Mia, Michael, Tina, Lilly, Lana, J.P. Minu arvamus: - Spoiler:
See on lihtsalt NII hea! Nagu.. See kaariku-koht ja kohviku-koht ja kohvipealekallamise-koht ja avaldamise-koht ja kõik muud kohad. Muidugi eriti J.P.-st-lahkuminemise-koht! (L) Enivei, it's one of the bests. Ma ei saa aru, kuidas see raamat saab eelmistest osadest nagu NII PALJU üle olla? Aga saab, nähtavasti. Aga Michael on lihtsalt kõige parem üleüleüleüldse! FOREVER! Ja Mia on ka lahe, kuigi ta on täielik jobu. (: PS: Mul pole õrna aimugi, kuidas ma selle nii kiiresti läbi sain. Aga ma ei suutnud lihtsalt lõpetada.. Leheküljed: 384. | 2115 + 384 = 2499 Hinnang: 10/10.
Tegelikult peaks siin terve raamat peaaegu olema. (:
So this is my last EVER Princess Diary. I could tell you the ending, but my bodyguard would have to shoot you. (Kaas.)
I just wish - AHHHHH!!!! God, I have to get used to that thing vibrating in my pocket... (Lk. 34)
We all tried to ignore her, just like in family therapy, but it's impossible with Rocky around, because for some reason he loves Grandmere, even the sund of her voice (question: WHY?), and ran over to the phone and kept yelling: "Gwanmare, Gwanmare, you come over soon? Gice Wocky big kiss?" Can you imagine wanting that big wonk looming over you? She's not even technically related to him (lucky kid). (Lk. 55)
I'm going to bed now, and I'm going to sleep right away, and NOT lay awake half the night thinking about Michael being back in Manhattan, and having asked to read my book. I'm not. Watch me.
Uck, I feel awful, and I look worse, I was up all night freaking out about Michael being back in town! (Lk. 92-94)
But what does Tina know? This has never happened to her before. She - Oh. My. God. Michael just walked in... I can't breathe. (Lk. 106)
Mia: Nothing. OK... so what did you miss most about America while you were gone?
Michael: Uh... you?
Mia: Oh, ha, ha. Be serious.
Michael: Sorry. OK. My dog. (Lk. 139-140)
Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God Oh God! OK, I just have to remember to breathe. BREATHE. On and out. IN. Then OUT. (Lk. 195)
Or, rather, like two people who used to kiss a lot, and really liked it, and then had been deprived of kissing one another for a very long time. And then suddenly were reintroduced to kissing and remembered they liked it. Quite a bit. And so they started doing it again. A lot. Like a couple of kiss-starved maniacs, who had been in a kissing desert for approximately twenty-one months. We basically made out from like Seventy-second Street, all through the park, and up to Fifty-seventh. That's like twenty blocks, give or take a few blocks. YES. WE KISSED FOR TWENTY BLOCKS. IN BROAD DAYLIGHT. IN AN OLD-TIMEY HORSE CARRIAGE! (Lk. 317)
His hands were in my hair. He was cradling my head. " You have to know. You have to know I lo-" But I smashed my hand over his mouth just like I'd done to Tina. My hand that used to have the three-carat diamond ring on it. From another boy. I said, "DO NOT SAY IT. Because I knew what he was going to say. That's when I said instead, "Lars, we're leaving. Now." (Lk. 319)
Just as I'd hoped, this completely distracted Michael from his Kill J.P. Death Mission. He stared down at me in shock for nearly five seconds. The he said, "That sounds like a completely excellent idea." Lars shrugged. What else cold he do? I'm eighteen and a legal adult now. "I am fine with this idea too," he said. And that's how I ended up in this limo, speeding downtown to SoHo and to Michael's loft. And now Michael has suggested that I stop writing in my journal and pay attention to him for a little while. You know what? This sounds like a completely excellent idea to me too. (Lk. 365)
Wait a minute... Geek, did you have SEX last night? You look like you had SEX last night! Don't try to deny it! OMG, the geek had SEX! HA HA HA! Isn't that FUN, geek??? - - - - - - - - - - - - - - - - - - Sent from my BlackBerry Wireless Handheld (Lk. 377)
Viimati muutis seda Tärru. (28/6/2010, 00:43). Kokku muudetud 4 korda | |
| | | Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| | | | Tärru. Nobenäpp
| | | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 15/1/2010, 18:37 | |
| Kaheksas.
Pealkiri: Novelle ja miniatuure: Popi ja Huhuu, Suveöö armastus ning Toome helbed. Autor: Friedebert Tuglas. Kuupäev: 16. jaanuar - 19. jaanuar 2010. Loen esimest korda. Kohustuslik kirjandus.
Tagakaas: -
Tegelased: Minu arvamus: - Spoiler:
Leheküljed: 27. | 2499 + 27 = 2526 Hinnang: 7/10.
Parimad kohad:
Viimati muutis seda Tärru. (19/1/2010, 21:51). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: 2010. 15/1/2010, 18:41 | |
| olen pidanud ka lugema. see aasta kusjuures. popi ja huhhuud ja suveöö armastust. meil oli kolmas inimese vari. õõh! need võivad isegi suht normaalsed olla, aga kuidas meie neid nämmutasime iga tund oli haige täiesti lõpp, kui sügavaks nende novellidega minna võib | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| | | | Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: 2010. 15/1/2010, 19:17 | |
| ahjaa, toome helbed olid meil vist ka listis just, 4tk oligi | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 18/1/2010, 20:21 | |
| Üheksa.
Pealkiri: Purpurkeiser. Autor: Herbie Brennan. Kuupäev: 18. jaanuar - 24. jaanuar 2010. Loen teist korda.
Tagakaas: Tegemist on ühe viimase aja populaarsema lasteraamatuga ja teise osaga "Haldjasõdade" sarjast.
Kui Pyrgus Malvae isa ilmub Purpurpaleesse, tekitab tema tulek tõelise vapustuse. Teda oli surnuks peetud. Lisaks on hiljuti surnud Purpurkeiser nüüd Ööhaldjate liitlane ning kõigile saab selgeks, et Haldjamaal on asjad korrast ära. Valla pääseb hullumeelsus, ööhaldjad võtavad võimust ning hull naine on nüüd kuninganna. Pyrgus ja Holly Blue peavad midagi ette võtma, et olukorda päästa. Kui Henry inimeste maailmast neile appi tõttab, ei anna ta endale õieti aru, kui põrgulikku maailma ta sisenema peab.
Tegelased: Pyrgus, Henry, Holly Sini, Väävel, Kriidimägi, Karvatriip, Fogarty. Minu arvamus: - Spoiler:
Mind hämmastab ikka veel, et ma sellest raamatust mitte midagi ei mäletanud. *naerab* Aga mulle meeldis. (: Kuigi see on tegelikult lasteraamat, on see väga nunnult ja hästi tehtud. Henry ja Sini võiksid nüüd ikkagi kokku saada, mis siis, et Sini nüüd kuninganna on ja Henry peab koju minema.. Aga midagi peavad nad välja mõtlema! Muidugi, seda saan ma teada, kui ma järgmist osa kunagi lugema asun.. :d Aga see oli küll jube, et Pyrgus oma isa ellu äratas.. Aga noh, see ei ole enam probleem. (: Ja mulle nii meeldis Karvatriibu reaktsioon, kui ta sai teada, et Sini on kuninganna ja Pyrgus astub oma kohalt tagasi. Muhahaha! Leheküljed: 328. | 2526 + 328 = 2854 Hinnang: 9/10.
"Keiserliku transpositsiooni?" kordas Pyrgus. Sini nihkus märkamatult veidi lähemale juhuks, kui vend minestab. "Sügav koeproov, mida kasutatakse värvainete mõju uurimiseks. Ettevaatusabinõu allergilise reaktsiooni puhuks. Ma tätoveerin kõigepealt proovi - mesilasepildiga - ja siis, kui reaktsioon puudub, jätkame Teie Majesteedi keha vormikohase kaunistamisega. Koeproov võetakse tavaliselt keiserlikest kannikatest." (Lk. 10)
Väävel ringutas mõnuga. Hästivarustatud metsamajakekses võis ta Belethi eest varjuda kuude kaupa. Ta kõndis vannituppa, harjas hambaid ja suskas need siis suhu. Nõiduse jääk lukustas need kuuldava lirtsatusega paigale. (Lk. 35)
Üksi lagunenud, kasutuselt kõrvale jäetud kiriku altari ees seistes hakkas Silas Väävel valjul häälel oma patte pihtima. See, mõtles ta, võtab päris palju aega. (Lk. 249)
Viimati muutis seda Tärru. (28/6/2010, 00:48). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 24/1/2010, 20:14 | |
| Kümnes.
Pealkiri: Päevaraamat. Autor: Nicholas Sparks. Kuupäev: 24. jaanuar - 26. jaanuar 2010. Loen esimest korda.
Tegelased: Noah, Allie, Lon. Minu arvamus: - Spoiler:
Oh, see on nii armas. Ja nii kohutavalt kurb. Mul on Alliest ja Noah'st nii kahju. Miks Allie pidi küll niimoodi haigeks jääma? Aga see lõpp.. Oh, see oli nii armas! See, et Allie siiski tundis Noah ära, kuigi ta ei oleks pidanud.. kuigi ta oleks pidanud karjuma hakkama. Oh, jumal, see oli nii armas ja nii hea ja nii kurb ka. Kuigi see raamat oli selline ilma mingi erilise sündmustikuta, on see paratamatult üks parimaid armastuslugusid. Lihtsalt need kirjeldused ja tunded ja.. kõik muutub reaalseks, kui ma seda loen. Suurepärane! Leheküljed: 152. | 2854 + 152 = 3006 Hinnang: 10/10.
Kui klomp kurgust lõpuks kaduma hakkas, sosistas Noah Allie'le: "Sina oled vastus kõigile minu palvetele. Sa oled laul, unelm, sosin, ja ma ei tea, kuidas ma olen ilma sinuta kõik need aastad elada suutnud. Armastan sind, Allie, rohkem kui eales oskad kujutleda. Olen alati armastanud ja armastan ikka ja alati." "Oh Noah," ütles Allie, teda enda vastu tõmmates. Ta ihkas seda meest, vajas teda nüüd rohkem kui kunagi varem. Ta polnud iial midagi nii palavalt ihanud. (Lk. 92)
"Tulen, tulen," ütles ta veel kord ja avas ukse. "T a e v a n e j u m a l." Viivu aega vahtis ta pärani silmi nägusat naist, kes võis olla mõni aasta üle viiekümne, naist, kelle ta oleks võinud ära tunda ükskõik kus. Noah ei saanud sõna suust. "Tere, Noah," ütles daam lõpuks. Noah vaikis. "Kas ma tohin sisse tulla?" küsis daam rahulikul häälel, mis ei reetnud midagi. Noah kogeles midagi vastuseks ja daam kõndis temast mööda ja peatus alles sisetrepi ees. "Kes tuli?" hõikas Allie köögist ja daam lasi end tuttavast häälest juhtida. "Sinu ema," suutis Noah lõpuks öelda, ja kohe nende sõnade peale kuulis ta puruneva klaasi klirinat. (Lk. 96)
Arm on nii hell, kui lõpeb öö Ja puhas nagu lättevesi Sa rutta, koidik, loitma löö Et veel kord ärkaks kahekesi. (Lk. 151)
Viimati muutis seda Tärru. (28/6/2010, 00:52). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 26/1/2010, 22:47 | |
| Üheteistkümnes.
Pealkiri: Üheksateist minutit. Autor: Jodi Picoult. Kuupäev: 27. jaanuar - 31. jaanuar 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Sterling on tavaline väikelinn New Hampshire´s, kus ei juhtu mitte midagi, kuni ühel päeval variseb idülliline elu ¹okeeriva vägivallahetke tagajärel kokku. Linna elanikud peavad haavade parandamiseks otsima õiglust ja tunnistama, millist rolli keegi selles tragöödias mängis. Nende jaoks jääb igaveseks segaseks piir tõe ja väljamõeldise, õige ja vale, grupi liikme ja väljaheidetu vahel. Kohtuniku teismeline tütar Josie Cormier oleks riigi prokurörile kõige kasulikum tunnistaja, aga too ei suuda meenutada, mis otse tema silme all juhtus. Protsessi edenedes hakkavad ilmsiks tulema keskkooli ja täiskasvanute kogukonna vahel valitsevad arusaamatused ja eksimused. Kohtuskäigud hävitavad lähimad sõprussidemed ja perekonnad...
Tegelased: Josie, Alex, Patrick, Peter, Lacy. Minu arvamus: - Spoiler:
Mulle meeldis. Väga. Olenemata sellest, et Peter tappis need kõik inimesed jne-jne, tundsin ma tema vastu nii suurt sümpaatiat. Ja eriti veel selle vastu, mida ma lõpus teada sain.. Et Josie aitas Matti tappa. Ma tean, et see on kohutav - Matt oli ju ikkagi ta boyfriend, aga.. See tundus nii õige. See oli nagu kõige halva tagasi tegemine. Matt oli üks täielik idioot ja ma vihkan temasuguseid ja Josie näitas lõpuks ometi Peterile, et ta ei ole selline. Lõpuks ometi. Mul on Peterist kahju, et ta eluks ajaks vangi läks. Ja mul on Josiest kahju, et ta viieks aastaks läks, aga.. Ma olen selle lahenduse üle paratamatult õnnelik. Kõik läks nii, nagu pidi. Mis siis, et kümme inimest oli surnud ja kaks vanglas. Josie tegi õiget asja üles tunnistades. Kõige õigemat üldse. Leheküljed: 520. | 3006 + 520 = 3526 Hinnang: 10/10.
"Ma ootaksin küll, kapten," naeris Eddie, "aga tundub, et Fisher sõi juba kõik sõõrikud ära ja... mis pagana asi see on?" Patrick libistas silmad Eddie eeskujul enda jalgadele. Ta ei vahetanud teiste politseinikega riietusruumis riideid, aga ta tuli täna hommikul autoga sõitmise asemel joostes tööle, et kulutada nädalavahetusel tarvitud head ja paremat. Ta veetis laupäeva ja pühapäeva Maine's koos tüdrukuga, kes on hetkel tema südame võitnud - viie ja poole aastane ristitütar Tara Frost. Tema ema, Nina, oli Patricku vana sõber ja tõeline armastus, millest ta ilmselt mitte kunagi üle ei saa, kuigi paistab, et naine tuleb ilma temata väga hästi tome. Nädalavahetuse jooksul oli ta meelega kaotanud paljudes lauamängudes, lubanud tüdrukul kaksiratsi enda seljas ratsutada, lasknud endale soengut teha ja - nüüd ilmneski viga - ta lubas Taral ka enda varbaküüne roosaks lakkida ja Patrick unustas laki eemaldada. Ta vaatas oma varbaid ja kõverdas neid. "Tibide meelest on see lahe," ütles ta pahuralt. (Lk. 18)
Kui kohvikusse jäid ainult Peter ja ohvrid, siis ta kõndis laudade vahel ja vaatas oma kätetööd. Ta möödus poisist, keda ta tulistas ja kes lebas raamatu peal verelogis. Ta peatus ja tõstis üles lauale jäetud iPodi, pani kõrvaklapid pähe ja kuulas korraks, enne kui lülitsas selle välja ja pani lauale tagasi. Ta pööras avatud vihiku lehekülgi. Seejärel istus ta ühe puutumatu kandiku taha maha ja asetas relva kandikule. Ta avas riisihelveste karbi ja kallas kaussi, lisas piima ja sõi kõik helbed ära, ning tõusis seejärel püsti, võttis relva ja kõndis kohvikust välja. (Lk. 150)
"... Ma pöörasin sinult ainult korraks pilgu ära, aga kui ma tagasi vaatasin, olid sa kadunud. Ma hakkasin karjuma ja keegi märkas sind basseini põhjas lebamas." Josie tõusis huvitunult istuli, ta ei olnud seda lugu varem kuulnud. "Ma sukeldusin pikemalt mõtlemata basseini, tirisin su välja, tegin sulle suust-suhu hingamist, mille tulemusel sa vee välja köhisid. Ma olin nii hirmunud, et ei suutnud sõnagi lausuda. Aga sa tulid võideldes ja minu peale vihasena olles tagasi. Sa ütlesid, et vaatasid merineitsisid ja ma sedasin sind." (Lk. 409-410)
Viimati muutis seda Tärru. (27/6/2010, 18:50). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 31/1/2010, 17:28 | |
| Kaheteistkümnes.
Pealkiri: Ostuhullu salaunistused. Autor: Sophie Kinsella. Kuupäev: 1. veebruar - 8. veebruar 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Rebecca Bloomwood on ajakirjanik. Töö ajal räägib ta teistele, kuidas oma raha kasutada, aga... oma vaba aega veedab ta shoppamisega. Ta teab, et peaks arutu shoppamise lõpetama, aga ta ei saa, kuigi püüab. Kõik lood, mis ta välja mõtleb oma rahaasjade lahtiharutamiseks, lähevad aina uskumatumaks. Ainus trööst on endale midagi osta, kõigest mõni pisiasi...
Tegelased: Rebecca, Luke, Suze. Minu arvamus: - Spoiler:
Mulle täiega meeldis lõpp. See, et Luke ja Rebecca ikka kokku jäid. (: Ja see oli ka kuidagi väga reaalne, et Beccy ei saanud siiski Derekiga kohtuma mindud. Aga vähemalt sai ta arve makstud ja kõik sai korda! Jee. ;d Leheküljed: 320. | 3526 + 320 = 3846 Hinnang: 9/10.
Parimad kohad: | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 8/2/2010, 20:46 | |
| Kolmeteistkümnes.
Pealkiri: Ostuhull välismaal. Autor: Sophie Kinsella. Kuupäev: 8. veebruar - 13. veebruar 2010 (23.59) Loen esimest korda.
Tagakaas: Rebecca Bloomwood´i elu on muretu. Ta töötab hommiku TV´ s ning uueks motoks on - osta ainult seda, mida vaja ning lisaks kõige muule pakutakse talle töökohta New Yorgis. Aga sellises suures linnas nagu NY on peale tuntud kultuuriväärtuste ka kuulsad kaubamajad. Kas see fakt võib Rebaccat pimestada või ei?
Tegelased: Rebecca, Luke, Suze. Minu arvamus: - Spoiler:
Awwwww. See lõpp oli nii aww! Ja ülimalt awwi oli lugeda seda minut enne oma sünnipäeva. (: Raamat ise oli vahepeal masendav ja nii, aga see lõpp tegi kõik tasa. (: Leheküljed: 336. | 3846 + 336 = 4182 Hinnang: 9/10.
"Pärgli päralt, Bex, mitu paari musti pükse sul õige on?" "Ainult üks! Või siis kaks." "Neli.. viis.. kuus.." Suze lappab riidepuud ja nopib rangelt püksipaare välja. (Lk. 284)
"... Nüüd aga - et vaatajatel oleks selge pilt - öelge, kui palju te täpselt võlgu olete." "Hea meelega, Emma," ütlen ja tõmban sügavalt hinge. "Praegusel hetkel olen ma võlgu.." Teen pausi ja tunnen, kuidas terve stuudio tõmbub vapustuse ootel pingule. "Mitte midagi." "Mitte midagi?" Emma vaatab Rory poole, nagu tahtes veenduda, kas ta ikka kuulis õigesti. "Mitte midagi?" (Lk. 315)
Viimati muutis seda Tärru. (10/10/2010, 00:33). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 14/2/2010, 21:38 | |
| Neljateistkümnes.
Pealkiri: Pähklipüha: Mäetaguse vanad, Süütu armatus. Autor: A. H. Tammsaare. Kuupäev: 14. veebruar - 15. veebruar 2010. Loen esimest korda. Kohustuslik kirjandus.
Tegelased: Eit, taat. Minu arvamus: - Spoiler:
Tegelikult ei olnud seal Mäetaguse vanades üldse tegevust. Väga vähe. Ja ma ei saanud väga aru arvatavasti sellepärast, et ma ei pööranud väga tähelepanu. (A) Leheküljed: 15. | 4182 + 15 = 4197. Hinnang: 4/10.
Parimad kohad: - | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 22/2/2010, 21:45 | |
| Viieteistkümnes.
Pealkiri: Chosen. Autor: P. C. & Kristin Cast. Kuupäev: 22. veebruar - 26. veebruar 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: "I guess it had gone okay with Stevie Rae. I mean, she had agreed to meet me tomorrow. And she hadn´t tried to bite me, which was a plus. Of course, the whole trying-to-eat-the-street-person thing was highly disturbing ..." Zoey´s best friend, Stevie Rae, is undead - in an eww! zombie! kind-of-way, not in a cool vampire kind-of-way. She´s struggling to retain her humanity and Zoey doesn´t have a clue how to help. But she does know that anything they discover must be kept secret. Trust has become a rare commodity. Sinister forces are at work at the House of Night, where the line between friend and enemy is becoming dangerously blurred.
Tegelased: Zoey, Steve Rae, Aphrodite, Erik, Loren, Neferet, Erin, Damien, Shaunee. Minu arvamus: - Spoiler:
Ohmygosh, ohmygosh, OH MY GOSH! See ei saa nii juhtuda, see ei saa nii juhtuda, see ei saa nii juhtuda. Kurat küll, Erik ei tohi surra! Ma ei julge edasi lugeda.. Olgu, Erik on elus. Ta kõigest Muutus. Aga.. ma lihtsalt pean seda ütlema, et Zoey on üks igavene ho. Ja ma ütlen ausalt, et mulle millegipärast Loren enam ei meeldi. Ma olen vägagi pissed of Damieni, Shaunee ja Erini peale. Kuidas nad siis aru ei saa, et Zoey ei saanud neile rääkida? Samamoodi olen ma pissed of Eriku peale, sest ta on lihtsalt nõme. Kuidas ta aru ei saa, et Zoey ei saanud sinna midagi parata, et Loren teda lollitas? Et Neferet teda lollitas? Ja nüüd, kus ta veel teab, missugune Neferet tegelikult on, on ta ikka täielik jobu. -.- Ja mul on tõsiselt kahju, et Aphrotide jälle inimene on. Mulle hakkas ta just täiega meeldima ning ta tundus olevat sõber, keda Zoey tõsiselt vajas. Nii et ma loodan, et nad saavad ta kuidagi vampiiriks tagasi. Ja mul on tõsiselt hea meel selle pärast, et Steve Rae on jälle vampiir. Kuigi mingi imelik vist, kuna ta Märk on verevärvi. Ja see on so weird. Aga ma loodan, et see on hea. Ja Neferet lihtsalt peab oma teenitud palga juba kätte saama! Ühesõnaga on mul Zoey'st väga kahju, sest tal on sitad sõbrad, kes temast aru ei saa ja sitad poiss/meessõbrad, kes talle valetavad, teda ei mõista või on lihtsalt tühipaljad inimesed. Thh. Raamat oli muidugi super ja ma asun peagi järgmise osa juurde. Leheküljed: 352. | 4197 + 352 = 4549. Hinnang: 10/10.
Parimad kohad:- Spoiler:
I figured I'd come up with a plan about how to deal with her when she returned. So far my plan consisted of just that: coming up with a plan. Which was no plan at all. Crap. (Lk. 18-19.)
So it was obvious what I should do. I needed to break up with Heath (for real this time), keep dating Erik, and (like I had some sense) never, ever be alone with Loren Blake again. (Lk. 179)
"You've really been with Professor Blake?" Damien asked. I nodded. "Holy," Shaunee said. "Shit," Erin said. "He's really, really handsome," Jack said. I took another deep breath and blurted, "Loren Blake is the biggest fucking asshole I've ever known." "Wow. You cussed," Aphrodite said. (Lk. 288)
Viimati muutis seda Tärru. (27/6/2010, 19:04). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 26/2/2010, 20:08 | |
| Kuueteistkümnes.
Pealkiri: Untamed. Autor: P. C. & Kristin Cast. Kuupäev: 26. veebruar - 1. märts 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: A week ago Zoey had a group of special friends, three boyfriends and a (kinda) clear conscience. Now she has none of the above. Luckily ice-queen Aphrodite is showing signs of melting and ex-roomie Stevie Rae isn´t as dead as she´d thought. Though Stevie´s now hanging out in tunnels with freaks - gross. If she can get them to listen, Zoey will need all her friends as events take a frightening turn at the House of Night school for vampyres. Shocking true intentions are about to come to light, loyalties will be tested and an ancient evil is about to rise again. Some days being special just doesn´t seem all that ...
Tegelased: Zoey, Neferet, Steve Rae, Erik, Stark, Aphrodite jne. Minu arvamus: - Spoiler:
Kõige sündmusterohkem raamat üldse. Tegelikult ma ei suuda kuidagi kommenteerida. Kuna ma olen juba järgmisega alustanud, siis ma ei suuda jälle vahet teha, kus üks raamat algab ja kus teine lõppeb. Aga hea, kindlasti. Leheküljed: 464. | 4549 + 464 = 5013. Hinnang: 10/10.
"Well, yesterday you had not one, but three boyfriends," I told the me with the dark eyes and cynical half smile that was reflected in the glass. "But you fixed that, didn't you? Today not only do you have zero boyfriends, but no one will ever trust you again for at least, I dunno, a gazillion years or so." (Lk. 3)
"I saw the end of everything." Aphrodite's voice was as haunted as her face. "I saw all of it happening because you were dead, Zoey. Your death made it happen." "Ah, hell." I said and then my knees gave way and I had to sit down. (Kaas ja kusagil raamatus.)
Viimati muutis seda Tärru. (27/6/2010, 23:09). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 2/3/2010, 13:34 | |
| Seitsmeteistkümnes.
Pealkiri: Hunted. Autor: P. C. & Kristin Cast. Kuupäev: 1. märts - 2. märts 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: ´The door closed with a sickening thud of finality, shutting my friends out and leaving me alone with my enemy, a fallen angel, and the monstrous bird creature his ancient lust had created. Then I did something I´d only done twice before in my life. I fainted.´ It´s all happening, though Zoey Redbird wishes it wasn´t. She has her friends back, which is great. But a dark angel has taken over the House of Night, supported by High Priestess Neferet. Not so great. This leaves Zoey hiding out with the (supposedly friendly) red fledglings in Tulsa´s prohibition-era tunnels. The not greatness continues. Zoey has some boy-thoughts to distract her, with a chance to make-up with super-hot-ex Eric. But thoughts of the archer that died, semi-permanently, in her arms also keep distracting her. Then he shows up as Neferet´s newest minion. Well, hell. Zoey and friends need a plan to put things right, soon, if she´s to keep both head and heart intact.
Tegelased: Zoey, Kalona, Steve Rae, Erik, Heath, Aphrodite, Neferet, Stark jt. Minu arvamus: - Spoiler:
Mulle hakkas kergelt närvidele käima, et Zoey'l niiii palju poiss-sõpru oli, aga selle elab üle. Stark hakkas mulle täiega meeldima, Erik pinda käima ja see Zoey/A-ya-Kalona asi on tegelt täiega lahe. Aga noh, jah, muud ei oska öelda. Ahjaa, Neferet käis ka pinda. XD Leheküljed: 448. | 5013 + 448 = 5461 Hinnang: 10/10.
"Come on." Aphrodite took Darius's hand and pulled him off the bed. "You're not going back to your room tonight." "I'm not?" he said, smiling warmly at her. "No, you're not. There seems to be a scarcity of Sons of Erebus around here, so I'm going to keep my eyes, and a few other parts of my body, on you." "Puke," I said, but I couldn't help grinning them. "You just sleep," Aphrodite told me. "You'll need all your strength to deal with the guy-mess waiting for you. I have a feeling Erik and Heath are going to be a bigger drain than controlling the elements." "Hey, thanks, Aphrodite," I said sarcastically. "Don't mention it. I'm all about helping you our." (Lk. 296-297)
"You have to stop thinking of him like he's Steve Rae. They're worlds apart," Damien said, more gently than the others. "She loves him," Aphrodite blurted. "Aphrodite!" I yelled. "Well, someone had to clue the dorks in to your pathetic infatuation with him," Aphrodite said. "You're not helping me," I said. "Wait. Rewind. Zoey is in love with Stark? That is the stupidest thing I've ever heard in my entire life," Erin said. "Well, except for the whole graduated driver's license law thing in Oklahoma, Twin. Let's get serious. That's the stupidest thing we've ever heard of in our entire lives," Shaunee said. "True. Besides that, though. And, Aphrodite, we say: You. Have. Lost. Your. Damn. Mind," Erin said. "Again," Shaunee finished. Everyone looked at me. "I think the graduated driver's license thing is stupid, too," I lamely said. "See! I told you!" Aphrodite said. "She has a serious thing for Stark." "Serious shit," Erin said. "I would never have believed it," Shaunee said. (Lk. 406)
Viimati muutis seda Tärru. (27/6/2010, 23:11). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 3/3/2010, 22:14 | |
| Kaheksateistkümnes.
Pealkiri: Tempted. Autor: P. C. & Kristin Cast. Kuupäev: 3. märts - 6. märts 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Zoey needs a break after some serious excitement. Sadly, the House of Night school for vampyres doesn´t feature breaks on its curriculum - even for a High Priestess in training and her gang. Plus juggling three guys is no stress reliever, especially when one is a sexy Warrior so into protecting Zoey that he´s sensing her emotions. Wider stresses lurk too, and the dark force in Tulsa´s tunnels is spreading. Could Stevie Rae be responsible for more than a group of misfit fledglings? And Aphrodite´s visions warn Zoey to stay away from the immortal Kalona and his dark allure - but they also show that only Zoey can stop him. She´s not exactly keen to meet up, but if Zoey don´t go to Kalona he´ll exact a fiery vengeance on those closest to her. She just has to find the courage to do what´s necessary, or everything that´s important to her will be destroyed.
Tegelased: Zoey, Stark, Heath, Kalona, Neferet, Steve Rae, Rephaim, Aphrodite. Minu arvamus: - Spoiler:
OMGOMGOMGOMGOMG! See, mis seal lõpus juhtus, EI OLE VÕIMALIK! Ma teadsin, et midagi halba juhtub. Aga ma arvasin, et see uppumissurm. Ja ma TÕESTI uskusin Kalonat! Aga ta valetaski!!! JA HEATH ON SURNUD! See ei ole võimalik. Ei. See, et ZOEY HING ON TEISES MAAILMAS POLE VÕIMALIK! *shockshockshock* Leheküljed: 352. | 5461 + 352 = 5813 Hinnang: 10/10.
Grinning, she launched herself at me and we hugged so hard that Nala woke up, grumbling at us like she was someone's mom. Heath chose that instant to burst back into the room. Arms filled with food, he stopped and stared. "Yes! I have died and gone to girl-on-girl heaven!" "Ohmygodness!" I said. "Heath, you are nasty as roadkill - stinky, disgusting, middle-of-the-summer-opossum roadkill." "Eesh, that's disgusting," I said. "Well, that's your boyfriend." "But I brought food," he said. "Fine, you're forgiven," I said. (Lk. 222)
Viimati muutis seda Tärru. (27/6/2010, 23:23). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 6/3/2010, 22:31 | |
| Üheksateistkümnes.
Pealkiri: Vanamees ja meri. Autor: Ernest Hemingway. Kuupäev: 6. märts - 9. märts 2010. Loen esimest korda. Kohustuslik kirjandus.
Tegelased: Vanamees, poiss. Minu arvamus: - Spoiler:
See oli hästi-hästi armas raamat. Mul oli vanamehest täiega kahju, et ta seda kalla siiski tervena koju ei saanud viidud. Aga see, kui aupaklikult kõik temasse suhtusid, tegi asja tasa. Ning see, kuidas poiss tema eest hoolitses. Hästi nunnu. Leheküljed: 106. | 5813 + 106 = 5919 Hinnang: 9/10.
"Kuhu sa homme lähed?" küsis poiss. "Kaugemale. Nii kaugele, et tagasi saab alles siis, kui tuul pöörab. Ma tahan enne valget merele jõuda." "Ma katsun nii teha, et ka tema kaugemale läheks," ütles poiss. "Ja kui sas iis mõne tõeliselt suure haagid, võime sulle appi tulla." "Ta ei armasta kaugemal käia." "Ei armasta," ütles poiss. "Aga küll ma näen midagi, mida tema ei näe, olgu lindu, kes kalu jahib, või lasen teda kuldmakrelliparve järel sõuda." "Kas silmad on tal nõnda sandid?" "Ta on peaaegu pime." "Imelik küll," ütes vanamees, "sest tema pole kunagi kilpkonni püüdmas käinud. See rikub silmad ära." "Aga sina käisid palju aastaid Moskiitoranniku lähistel kilpkonni püüdmas ja sinu silmad on head." "Ma olen üks imelik vana mees." (Lk. 8 )
"Mis sul süüa on?" küsis poiss. "Potitäis kollast riisi kalaga. Tahad kah proovida?" "Ei. Ma söön kodus. Tahad ma teen koldesse tule?" "Ei. Küll ma ise hiljem teen. Pealegi kõlbab riisi ka külmalt süüa." "Kas ma tohin sinu viskenooda võtta?" "Aga loomulikult." Vanamehel ei olnud viskenoota ja poiss mäletas väga hästi, millal nad olid nooda maha müünud. Aga seda väljamõeldist kordasid nad iga päev. Vanamehel ei olnud potis kollast riisi ega kala ja poiss teadis ka seda. (Lk. 9 - 10)
"Kala,"ütles ta vaikse häälega. "Ma jään sinuga, kuni suren." (Lk. 33)
"Kala," ütles ta. "Ma armastan ja austan sind sügavalt. Aga enne kui tänane päev õhtusse jõuab, ma tapan sinu." Lootkem, mõtles ta. (Lk. 34)
"Kui soovid, jää minu koju, linnuke," ütles ta. "Mul on kahju, et ma ei saa purje heisata ega sind selle vähese tuulega, mis tõusmas on, randa viia. Sest ma olen sõbraga kinni." (Lk. 35)
Viimati muutis seda Tärru. (23/7/2010, 15:06). Kokku muudetud 3 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 7/3/2010, 19:02 | |
| Kahekümnes.
Pealkiri: Ohtlik armas. Autor: Melissa Marr. Kuupäev: 7. märts - 11. märts 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Reegel number 3: Ära jõllita nähtamatuid haldjaid. Aislinn on alati haldjaid näinud. Need võimsad ja ohtlikud olendid liiguvad nähtamatutena surelike maailmas. Aislinn kardab nende julmust, eriti seda, et nad saavad teada tema Haldjapilgust, ning soovib, et ta oleks nende olemasolu suhtes sama pime kui teised temaealised.
Reegel number 2: Ära vasta nähtamatutele haldjatele. Nüüd on haldjad hakanud teda jälitama. Üks neist, Keenan, kes on üheaegselt nii hirmuäratav kui ka peibutav, üritab temaga rääkida ja küsib küsimusi, millele Aislinn vastata ei julge.
Reegel number 1: Ära kunagi ärata haldjates enda vastu huvi. Aga nüüd on juba liiga hilja. Keenan on Suvekuningas, kes on üheksa sajandit oma kuningannat otsinud. Ilma temata saab suvi ise otsa. Ta on pähe võtnud, et Aislinnist peab iga hinna eest Suvekuninganna saama – hoolimata tüdruku enda plaanidest või soovidest.
Korraga ei kehti enam ükski Aislinni siiani kaitsnud reegel ja kõik on ohus: tema vabadus, tema parim sõber Seth, tema elu, kõik.
Melissa Marri suurepärases 21. sajandi muinasjutus põimuvad haldjaintriigid, surelike armastus ja iidsete reeglite ning tänapäevaste ootuste põrkumine.
Tegelased: Aislinn, Donia, Keenan, Beira, Seth. Minu arvamus: - Spoiler:
Hästi armas oli, kuigi natuke lapsikult kirjutatud. Ma ei ole veel päris kindel, kas mulle see lõpp meeldis. Noh, et Keenan ja Aislinn olid koos, aga ainult töökaaslastena. Mõnesmõttes tahaksin ma, et nad koos oleksid. Kuigi siis oleks mul Seth'ist ja Doniast täiega kahju. Aga mul on tunne, et Donia ja Keenani koosolek ei ole hea. Noh, jah. Muidu nunnu. (: Leheküljed: 309. | 5919 + 309 = 6228 Hinnang: 9/10.
Parimad kohad: - | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: 2010. | |
| |
| | | | 2010. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |