MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| 2010. | |
| | |
Autor | Teade |
---|
EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: 2010. 4/8/2010, 12:39 | |
| PS. Anni. Kas sa tead, et minu "Blue Moon"-i taga on täitsa teistsugune kiri. Jaa, mõned laused on nagu samad, aga sul on nagu rohkem. Väga, väga imelik. | |
| | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| | | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 5/8/2010, 18:44 | |
| Neljakümne teine.
Pealkiri: Divine by Choice. Autor: P. C. Cast. Kuupäev: 6. august - 9. august 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Shannon Parker has finally come to terms with life in the mythical world of Partholon. She loves her centaur husband, her connection to the goddess Epona and the pampering that comes with both! She’s almost forgotten her old life on Earth – especially when she discovers she’s pregnant…
Then a sudden burst of power sends her back to Oklahoma. Without magic, Shannon can’t return to Partholon – and so she needs to find help. Trouble is, it might take the form of a man as tempting as her husband. And along the way she’ll discover that being divine by mistake is a lot easier than being divine by choice…
Tegelased: Shannon, Clint, ClanFintan, Alanna, Rhiannon, Nuada jt. Minu arvamus: - Spoiler:
Oh god. Oh god! Miks Clint nii tegi? Ma saan aru, et see oli vajalik ja nii edasi ja nii edasi, aga see on nii.. MASENDAV! :S Ja nüüd, kus ma lugesin järgmise raamatu selle alguse ära, siis.. Kui Rhiannon nüüd jälle välja saab, on ju kõik ilma asjata! Nojah, Shannon sai jah tagasi Partholoni, aga ikkagi! Täiesti lõpp, kui masendav. -.- Aga muidu oli raamat super. Ja mulle täiega meeldib, et Shannon pregnant on. Üleüldse, ülimalt nummi kõik. Tahaks juba järgmist osa, aga seda vist pole praegu kusagil... -.- Noooojah. Leheküljed: 377. | 16134 + 377 = 16511 Hinnang: 10/10.
Parimad kohad: - Spoiler:
I could hear him telling ClanFintan he could come in now as he rushed past my still worried-looking husband. The centaur approached me, folding his legs and settling fluidly to the floor by my side. His expression was grim as he studied what I realized must be my glazed, Barbie-exposed-to-math-word-problem expression. "What is it, love? What has happened to you?" "You!" A semi-hysterical giggle escaped from my lips. His brow furrowed in concern. "I? I have injured you?" I reached up and touched his cheek. "You haven't injured me, you've impregnated me." (Lk. 51)
They melted into graceful curtsies. As they scampered to the door, I heard one of them whisper to the other, "Our Lady is not a morning person." "They give me headache," I said after the door closed. "They adore you," Alanna corrected me. "They still give me a headache," I grumped. "Eat something. It will improve your humor," Alanna said. "We hope," Victoria added. (Lk. 77-78)
"Do you think there's a limit on how often a pregnant woman can puke in one day?" I asked hopefully as we headed down my hall to the bathing camber. "No," Alanna replied brightly. (Lk. 80)
"Let me kiss you, Shannon." "You just did." My voice sounded breathless. "That wasn't a kiss, love." His half smile was full of promise. "Let me kiss you, Shannon," he repeated softly. I wanted him to kiss me. I needed his mouth against mine. His wonderfully familiar lips curled into a brief, full smile when I silently nodded my permission. (Lk. 214)
"That's beside the point, Dad." I blushed. "Doesn't seem like it to me." He motioned to Clint. "Or to him. Seems like we need to kill that damn Nuada creature once and for all, send Rhiannon and whatever evil is hanging around back to Partholon, and you need to stay your butt here." "I'm pregnant, Dad." "Huh?" "What?" Both men spoke together. I sighed. "I'm pregnant with ClanFintan's baby. I have to go back." (Lk. 219)
Viimati muutis seda Tärru. (9/8/2010, 10:43). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 6/8/2010, 11:00 | |
| Neljakümne kolmas.
Pealkiri: Wuthering Heights. Autor: Emily Bronte. Kuupäev: 9. august - 22. august 2010 (00.15). Loen esimest korda.
Tagakaas: One of the greatest love stories ever told. Cathy and Heathcliff, childhood friends, are cruelly separated by class, fate and the actions of others. But uniting them is something even stronger: an all-consuming passion that sweeps away everything that comes between them. Even death! "My love for Heathcliff resembles the eternal rocks," said Cathy. "I am Heathcliff." Bella + Edward´s favourite book.
Tegelased: Heathcliff, Cathy, Catherine, Linton, Ellen, Mr. Lockwood, Hareton jt. Minu arvamus: - Spoiler:
Vahepeal kiskus igavaks, aga muidu oli ülimalt armas. Eriti meeldis lõpp. (: Kuigi ma ei saanud vahepeal üldse aru mõnest asjast. Ja näiteks sellest, miks kogu jutt nagu ümberjutustus oli. Aga samas oli see äge. Ja olenemata sellest, et Heathcliff oli kõigi vastu nii karm ja vastik, meeldis ta mulle. (: Like Cathy. Leheküljed: 432. | 16511 + 432 = 16943 Hinnang: 9/10.
| |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 22/8/2010, 09:45 | |
| Neljakümne neljas.
Pealkiri: Printsessi päevikud: Igavesti printsess. Autor: Meg Cabot. Kuupäev: 22. august - 25. august 2010. Loen esimest korda eesti keeles. Muidu kolmandat korda.
Tagakaas: Mial on käes viimane kooliaasta ja kõik näib suurepärane. Lõpuprojekt läks hästi, ta võeti vastu oma unistuste ülikoolidesse ning tulemas on suur ja uhke sünnipäevapidu, rääkimata lõpuballist, kooli lõpetamisest ja Genovia ajaloos esmakordselt toimuvatest valimistest. Kõik oleks just nagu hästi, kuid... Kaalukausil on nii Genovia kui Mia enese tulevik. Mial seisab ees mitu otsustavat valikut: milline ülikool? Kumb poiss? Kuidas küll valida, kui sellest sõltub mitte ainult neli järgmist aastat, vaid kogu elu?
Tegelased: Mia, Michael, Tina, J.P, Lilly jt. Minu arvamus: - Spoiler:
MICHAEEEEEEEEEL, MICHAEEEEEEEL! Lovelovelovelovelovelovelove. Ei, mul pole midagi rohkemat lisada. (: Leheküljed: 352. | 16943 + 352 = 17295 Hinnang: 10/10.
"Genovia rahvas paistab igatahes vägagi friteeritud sibulaid tahtvat," märkis teine paparatso. "Kas pole, printsess? Mis tunne sul selle peale on?" "Ma olen läbinud erikoolituse ja suudan ainult käepäka abil sinu ninakõhre sulle ajju lükata," teavitas Lars paparatsot. "Mis tunne SUL selle peale on?" (Lk. 97)
Oo. Mu. Jumal. Just praegu astus Michael sisse... Ma ei saa hingata. (Lk. 105)
| |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 26/8/2010, 18:41 | |
| Neljakümne viies.
Pealkiri: Last of the Wilds. Autor: Trudi Canavan. Kuupäev: 25. august - 29. september 2010. Loen teist korda.
Tagakaas: Although the architect of the White´s victory, Auraya´s first taste of war has left her sleep filled with nightmares. She walks in fields of blood and gore while the dead rise in accusation. You killed us. You. It seems Auraya will know no peace while these nightmares haunt her, but the only one she trusts to help has vanished. The Dreamweaver, Leiard, still struggling to come to terms with the ever more powerful memories of the long-dead Mirar, flees into the mountains with Emerahl, perhaps the last of the Wilds. Although not a Dreamweaver herself, Emerahl is powerfully gifted, and helps Leiard to make sense of his strange jumble of memories. What they discover will change his life forever. And far to the south, the Pentadrians lick their wounds and set about finding a new leader. Peace, it seems, must wait a while yet ...
Tegelased: Auraya, Mirar, Imi, Imenja, Emerahl jt. Minu arvamus: - Spoiler:
Jah, ma tõesti sain selle lõpuks läbi! AGA MIDA HEKKI SEAL LÕPUS TOIMUS??? AURAYA JA EI OLE ENAM WHITE?????? WHAAAAAAAAT? Leheküljed: 555. | 17295 + 555 = 17850 Hinnang: 9/10.
:Still convinced I'm a dream? "Yes." He slid his hand behind her neck and leaned close. :Open your eyes. She stared at him. "What if I dream of opening my-" He sealed her mouth with his. She stiffened with surprise. Suddenly he and her room disappeared. She was lying down, covered in blankets. In her bed. She saw only darkness. Her eyes were closed. Awake. But her lips tingled. She opened her eyes. A luminous face hovered over hers. The mouth widened into a smile. One eye winked. Then the apparition vanished. (Lk. 195)
Viimati muutis seda Tärru. (29/9/2010, 20:32). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 8/9/2010, 23:04 | |
| Neljakümne kuues.
Pealkiri: Kuningas Oidipus. Autor: Sophokles. Kuupäev: 8. september - 10. september 2010. Loen esimest korda. Kohustuslik kirjandus.
Tagakaas: -
Tegelased: Kuningas Oidipus jt. Minu arvamus: - Spoiler:
Täitsa normaalne oli. Ja väga kindlalt tragöödia. See on ikka hämmastav, kui vastikult võis elu välja kujuneda. Kuigi praegusel ajal sed arvatavasti ei juhtu, on imelik mõelda, et kunagi oli see võimalik... Leheküljed: 118. | 17850 + 118 = 17968 Hinnang: 7/10.
| |
| | | Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: 2010. 24/9/2010, 23:45 | |
| Ja mul on sinust kaks raamatut rohkem loetud. xdxd | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| | | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 30/9/2010, 21:43 | |
| Neljakümne seitsmes.
Pealkiri: Rändavate pükste õeskond. Autor: Ann Brashares. Kuupäev: 30. september - 5. oktoober 2010. Loen teist või kolmandat korda.
Tagakaas: Carmen, Tibby, Lena ja Bridget on liivakastiaegadest peale olnud sõbratarid. Nad elavad samas väikelinnas, käivad koos koolis ja on siiani ka suved veetnud koos. Nüüd, kuueteistaastastena, tuleb neil esimest korda suvi veeta lahus, kuid nad on kindlalt otsustanud omavahel ühendust pidada. Tibby ostab kaltsukast teksapüksid, mis kummalisel kombel sobivad neile kõigile. Tüdrukud tulevad mõttele teksaseid suve jooksul omavahel jagada, saates need postiga järgmisele sõbratarile ja asutavad õeskonna. Nõnda algab pükste rännak ja meeldejäävaim suvi tüdrukute elus.
Tegelased: Lena, Bridget, Tibby, Carmen, Bailey. Minu arvamus: - Spoiler:
Ma armastan kõrvaltegelastest Bailey't, Kostost ja Pauli. *naerab* Ja Lena on lihtsalt kõige lahedam. Kõige minulikum, võiks vist öelda. Aga see raamat on lihtsalt omamoodi klassika. Mitte nii, nagu Potter on. Et üleüldse klassika. Püksid on pigem.. minu klassika. See on lihtsalt nii armas ja sõbralik ja õige raamat, et midagi muud pole parata. Sealne õhustik on lihtsalt nii hea ja sõbrad nii sõbrad. Täielik respekt lihtsalt nende kõigi üle. Leheküljed: 271. | 17968 + 271 = 18239 Hinnang: 10/10.
Kelly kitsad kulmud kerkisid peaaegu juuksepiirini. Carmen liugles eemale. "Ma lähen võtan juua," pomises ta Paulile flirtivaid pilke heites. Vaene Paul. Et seda kõike seletada, peab ta oma sõnade aastavaru ära kulutama. (Lk. 94)
Viimati muutis seda Tärru. (5/10/2010, 22:28). Kokku muudetud 2 korda | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: 2010. 1/10/2010, 18:50 | |
| Got to love this book^^ :) | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| | | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 2/10/2010, 11:35 | |
| Neljakümne kaheksas.
Pealkiri: Ly. Autor: Ingrid Cristea Vendelin. Kuupäev: 1. oktoober - 2. oktoober 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: -
Tegelased: Ly, Hans, Erik, Galja, Alvar, Robi jt. Minu arvamus: - Spoiler:
Täitsa nunnu raamat oli. Aga ma lihtsalt pean ära mainima, et mina olin algusest peale team Hans. *naerab* Ja Ly oli imelik, et talle Alvar ja Erik meeldisid. XD Leheküljed: 85. | 18239 + 85 = 18324 Hinnang: 9/10.
"Millest sa nii hardunud näoga mõtled?" küsis Galja muiates. "Jõuludest loomulikult. Ja et mis tunne oleks kass olla." Galja müksas järgmise tunni jaoks vene keele harjutust ümber kirjutavale Moonikale külge. "See tüdruk soovib kass olla." Moonika ei tõstnud pilku vihikult. "Mind üllatab see väga. Ta ei söö ju kala ega joo ka piima." (Lk. 41)
"Kes teil korrapidajad on?" Tobe küsimus üheteistkümnendas klassis! "Aasa ja Kukkela!" karjus Peeter ülemeelikult. Poisid puhkesid naerma. Aasa ja Kukkela puudusid. (Lk. 43)
| |
| Pealkiri: Re: 2010. 2/10/2010, 15:27 | |
| ZA ZAID LÄBI ZELLLEEE! :) :) :) ja ma olin ka tiim hans, ta oli nii-nii lahe. :) | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| | | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 5/10/2010, 22:32 | |
| Neljakümne üheksas.
Pealkiri: Peaaegu täiuslik. Autor: Julie Ortolon. Kuupäev: 5. oktoober - 7. oktoober 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Maddy, Christine ja Amy on elevil, et nende kolled¾iaegne toakaaslane on kirjutanud menuki "Kuidas elada täiuslikku elu", kuni taipavad, et ta on kasutanud neid näidetena, kuidas naised lasevad saatusel oma elu tuksi keerata. Kõige hullem lugu on see, et osaliselt on see nagu isegi õige. Koos lepitakse kokku: neil on üks aasta oma hirmudega võitlemiseks – ja nii õnnestub neil ehk preili Täiuslikkusele ninanips teha! Vallatute punaste lokkide ja pika hipiliku seelikuga Maddy on naistest kõige kunstilembesem. Tema ülesandeks saab mõni oma maal galeriisse viia. Töökoht suvelaagri kunstiringi juhendajana Santa Fes, mis on galeriisid pungil täis, tundub olevat samm õiges suunas. Ent asjal on üks konks: laagrijuhatajaks on Maddy keskkooliaegne kallim Joe, kelle südame Maddy kord murdis ja kes peab naise peale ikka veel viha. Kuid alles on ka nendevaheline kirg. Kunagine iha süttib suure leegiga põlema, kui Joe teeb Maddyle selgeks, et ta saab mehe südame võita vaid ühel moel: Maddy peab hakkama uuesti kunstiga tegelema. Kas armumine aitab naisel sõbrannade antud ülesannet täita või pigem takistab teda?
Tegelased: Maddy, Joe, Christine, Amy. Minu arvamus: - Spoiler:
Mulle lihtsalt RÄNGALT meeldis see raamat. Ma ei jõua ära oodata, et saaks raamatukokku minna ning järgmised osad laenutada. Kuigi mul on selline tunne, et Maddy jääb siiski mu lemmikuks. But who knows.. Superhea igatahes. Kogu see armulu ja üleüldse.. KÕIKE! (: Leheküljed: 304. | 18324 + 304 = 18628 Hinnang: 10/10.
"Jane tundub olevat õnnelik," sõnas Christine kiretult. "Tõeliselt õnnelik. Kas ma võin ta ära tappa?" (Lk. 9)
"Olgu, sina saad armsad silmad, mina saan paha poisi ja Maddyle jääb kurk." "Christine!" Amy punastas. "Tema silmadele." Christine pilgutas ilmsüütult silmi. "Sellepärast sa selle ju tõidki, eks!" (Lk. 290)
"Issand jumal!" Christine haaras Maddyl käest ja jõllitas ukse poole. "Ma vannun, et kui tema on ka gei, siis ma loobun meestest." Maddy keeras ringi. Ja tal jäi süda seisma. Nähes mehe pilku saalis ekslemas, vaibus naise ümber kära ja valgus muutus hämaramaks. Nende pilgud kohtusid. Ja mees naeratas. "Joe," sosistas Maddy ja tundis suurt rõõmu. "Joe?" kordas Christine. Maddy ei pidanudki sõbranna nägu nägema, ta teadis niigi, et Christine kergitas heakskiitvalt kulmu. "No nii. Sa ei liialdanudki." (lk. 294)
Viimati muutis seda Tärru. (7/10/2010, 22:54). Kokku muudetud 3 korda | |
| | | | Tärru. Nobenäpp
| | | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 8/10/2010, 19:55 | |
| Viiekümnes.
Pealkiri: Lihtsalt täiuslik. Autor: Julie Ortolon. Kuupäev: 8. oktoober - 9. oktoober 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Maddy, Christine ja Amy on elevil, et nende kolled¾iaegne toakaaslane on kirjutanud menuki "Kuidas elada täiuslikku elu", kuni taipavad, et ta on kasutanud neid näidetena, kuidas naised lasevad saatusel oma elu tuksi keerata. Kõige hullem lugu on see, et osaliselt on see nagu isegi õige. Koos lepitakse kokku: neil on üks aasta oma hirmudega võitlemiseks – ja nii õnnestub neil ehk preili Täiuslikkusele ninanips teha! EMO-s töötamiseks peab olema vintske, kuid doktor Christine Ashtonil ei jätku julgust suusaliftiga mäkke sõita. Tema väljakutseks on panna alla suusad ning ületada oma kõrgusekartus. Kuid suuremaks väljakutseks osutub, kuidas panna vastu seksikale suusainstruktorile, kelle ta sõbrad on talle mitte sobivaks kuulutanud. Alec Hunter on enamat kui pelgalt lõbu armastav võluja ega sarnane sugugi ärakasutajate, luuserite ja muidusööjatega. Aidanud lumelaudurite võistlusel vigastanut, armuvad mõlemad kõrvuni, nii et nende suhte kuumus võiks lausa mägedelt lume sulatada. Kõik on parimas korras, kuni Christine peab seisma silmitsi hoopis teistsuguse hirmuga ning valima kodus ootava unistuste töö ja Colorados elava unistuste mehe vahel.
Tegelased: Christine, Alec, Maddy, Amy. Minu arvamus: - Spoiler:
Ahhhh, likelikelike! Liigahea, kuidas see autor kirjutab lihtsalt. (: Totally in love. Tal on lihtsalt ülimalt hea stiil, mida rohkemat pole öelda. Noh, selle mainiks ka ära, et Chris oli vahepeal ikka täielik jobu. Ja siis jälle Alec. Leheküljed: 312. | 18628 + 312 = 18940 Hinnang: 10/10.
"Siis on kõik selge," ütles Alec. "Nüüd tuleb sul vaid jah öelda." "Aga mis siis kui..." Alec katkestas ta sõnad uue suudlusega, kuid see oli lühike. "See polnud jah." "Aga..." Ta suudles naist uuesti ja vaatas talle karmilt otsa. "Sa pead ütlema jah. Proovime nüüd uuesti." Ta surus naise käe oma südamele. "Christine, kas sa tuled mulle naiseks?" Christine naeratas talle silma vaadates. "Jah, Alec, ma soovin sinuga abielluda." "Jumal tänatud." Alec surus ta väga pikaks suudluseks enda vastu. (Lk. 244)
Christine seisis perenaise laua juures, jope kapuuts peast lükatud, silmad leekimas. "Alec Hunter," hüüdis ta valjult. Baari melu vaibus ja pärastlõunased külastajad pöördusid tema poole. "Kuidas sa julged minusse mitte uskuda?" "Ma pole küll naiste küsimuses ekspert," pomises Steve püsti tõustes, "kuid minu arust tähendab see, et ta on marus." "Kohutavalt marus," lisas Trent ning kõik kolm läksid baari istuma ja etendust vaatama. (Lk. 295)
Viimati muutis seda Tärru. (9/10/2010, 23:03). Kokku muudetud 3 korda | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| | | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
| | | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 9/10/2010, 21:34 | |
| | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 9/10/2010, 23:05 | |
| Viiekümne esimene.
Pealkiri: Liiga täiuslik. Autor: Julie Ortolon. Kuupäev: 9. oktoober - 11. oktoober 2010. (kell 1 öösel) Loen esimest korda.
Tagakaas: Maddy, Christine ja Amy on elevil, et nende kolled¾iaegne toakaaslane on kirjutanud menuki "Kuidas elada täiuslikku elu“, kuni taipavad, et ta on kasutanud neid näidetena, kuidas naised lasevad saatusel oma elu tuksi keerata. Kõige hullem lugu on see, et osaliselt on see nagu isegi õige. Koos lepitakse kokku: neil on üks aasta oma hirmudega võitlemiseks – ja nii õnnestub neil ehk preili Täiuslikkusele ninanips teha! Trotsides kohutavat suunataju, mis on Amyl reisimist takistanud, sõidab ta lapsehoidjana Kariibi mere lõbusõidule ja eksib St. Bartsi saarel ära. Nüüd on ta seal lõksus ilma raha ja isegi hambaharjata! Kohalikud väidavad, et saare laguneva kindluse omanik Gaspar on koletislik erak. Teda kutsutakse La Bzte, Koletis. Ent kui Amy otsib kindlusest tööd, näeb ta vaid Koletise sarmikat assistenti Beaufort’i. Tegelikult on tegu sama mehega, miljardär Byron Parksiga, kes otsib meeleheitlikult privaatsust ja rahu. Amy hing on kindlusetornis istuva õnnetu eraku pärast haige. E-kirja teel saab alguse romantiliste fantaasiate vahetus. Byron armub lootusetult oma seksikasse jutuvestjasse. Kas tema tegelik elu teeb õnneliku lõpu võimatuks?
Tegelased: Amy, Byron, Christine, Maddy. Minu arvamus: - Spoiler:
Ou mai gash! MA EI SUUDA EDASI LUGEDA!!! Ma olen praegu nii shokis, et kõik on täitsa läbi. NAGU MIDA??? KEEGI PILDISTAB NEID??? WHAAAAATTTTT???????????? See on võimatu! OMAIGAAASHHHH!!!!! Üliarmas. Eriti tore oli see lõpp. (: Ülimalt nunsa. Leheküljed: 304. | 18940 + 304 = 19244 Hinnang: 10/10.
Ta nägu oli mehe poole pöördudes mõtlik. "Ma ei saa tõesti aru, miks mina kogu perekonnas ainus paks olen. Kõik mu sugulased on vapustavad, kuid mina olen kogu elu paks Amy olnud. Kuid just Meme topib mulle pidevalt magusat sisse. Usu mind," ta tõstis nagu vandudes käe, "ma ei liialda, aga kui veel laps olin, ütles ta tihti selliseid asju nagu näiteks: "Amy, kullake, sa pead dieedile minema. Näe, võta küpsis." Ja kui kottis riided mind sellest päästavad, siis kannan neid hea meelega." (Lk. 113-114)
Guy: Ei. Leedi Amelia astub põrandale visatud luuale. See praksatab ta jala all ja vaikses hallis kajab see valjult vastu. Mitu rüütlit see üles ajab? Amy: Mitte ühtki. Leedi Amelia on nii graatsiline, et tema väike kingake ei muura konti. See oli hoopis söör Guy raudrüüs jalg, Amy hoiab hinge kinni, kartes, et kogu suur saal kargab jalgadele, kuid ükski rüütel isegi ei liiguta end. Üle õla vaadates annab ta märku, et söör Guy oleks ettevaatlik. (Lk. 159-160)
Amy: "Siiapoole." Seelikusaba pihku võttes jookseb ta üle õue, söör Guy otse ta kõrval. Kas nad jõuavad? Guy: Jõuavad. Muuseas, kenad sääred. Amy: Söör Guy! Ma olen ¹okeeritud. Üks rüütel ei vaata daami sääri. (Lk. 160)
"Aga mis siis, kui ma ütlen sulle, et kui me kohtume, tahan ma olla enamat kui sõber?" Nii, mõtles ta. See peaks naisel nüüd kohtumise mõtte küll peast pühkima. "Ma olen sinust sisse võetud, Amy," lisas ta veel juurde. "Väga sisse võetud." Ta ootas, et naine nende sõnade peale põnnama lööb. Kuid naise põsed tõmbusid erkpunaseks ning ta langetas naeratades pea. "Ma tean." Mida? Byron vaatas sõnatuna naist. (Lk. 168-169)
| |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 11/10/2010, 10:59 | |
| Viiekümne teine.
Pealkiri: Lucas. Autor: Kevin Brooks. Kuupäev: 11. oktoober - 16. oktoober 2010. Loen neljandat korda.
Tagakaas: 15-aastane Caitlin elab koos kirjanikust isaga väikesel saarel Inglismaa rannikul. Tüdruku ema on aastaid tagasi hukkunud autoõnnetuses, milles isa tunneb ennast süüdi ning püüab osutada tütrele seda suuremat tähelepanu. Süümepiinad ja loomekriisid tõukavad teda aga sagedasti viskiklaasi poole. Catlinile jääb silma saarele saabunud ilus ja tark isemoodi vagabund Lucas, kes ei tea oma päritolu. Mitte kõik ei jaga Caitlini arvamust Lucasest. Poisi tabamine ja minemakihutamine saab saarel nii mõnegi eesmärgiks ja kinnisideeks.
Tegelased: Lucas, Caitlin. Minu arvamus: - Spoiler:
Ma ei suuda seda lihtsalt normaalselt lugeda. Olen täiesti tavalise ja isegi rõõmsa koha peal ning hakkan lampi nutma. Ma ei saa sinna midagi parata, et Lucas mind nutma paneb.. Nii et ükskõik, kus ma parasjagu olen või mida teen, kui ma seda raamatut loen, siis pisarad kohe veerevad. Aga ma ikka veel armastan seda raamatut. (L) See on lihtsalt liiga hea raamat. Ma armastan seda nii väga. Leheküljed: 320. | 19244 + 320 = 19564 Hinnang: 10/10.
Kortsutasin kulmu: "Mis sul viga on? Sa ütlesid, et lähed saarelt niikuinii minema. Miks sa ei lähe lihtsalt ära, enne kui on hilja?" Ta vaatas minu poole: "Minu meelest sa tahtsid, et ma tuleksin laupäeval gestivalile." "Muidugi ma tahtsin," ütlesin, "aga sa ei suudaks tulla kahe murtud jalaga, ega ju? Vaata, ma võin sulle natuke raha anda, kui sul uusi saapaid vaja on. Ma võin sulle need kuramuse saapad ära osta." "Sa ei tea mu jalanumbrit." "Oh, Jumal hoidku..." (Lk. 171)
"Kas sa oleksid seda tõesti teinud?" küsisin Lucaselt. "Mida teinud?" "Tead küll... tema asja ära lõiganud." Ta vaatas ilmsüütu näoga minu poole: "Kelleks sa mind pead - mingiks elajaks?" (Lk. 200)
Ootasin, kuni ta oli nägemisulatusest väljas, ja astusin Lucase juurde. Ma ei mõelnud midagi. See lihtsalt juhtus. See tundus kõige loomulikuma asjana maailmas. Aga kui ma temani jõudsin ja teda embasin, libises üle ta näo kimbatusevari ja ta taganes sammukese. "Milles asi?" küsisin. "Cait..." "Mida?" Midagi ütlemata vaatas ta mulle silma. Vaatasin vastu. Ta ei pidanudki midagi ütlema, tema silmad rääkisid kõigest. Teadsin, mida ta mõtles. (Lk. 205)
Enne kui jõudsin küsida, mida ta silmas peab, ta tuli ja suudles mind põsele, siis pöördus ning suundus metsa. Olin nii üllatunud, et ei suutnud liigutadagi. Vaatasin, kuidas ta vaikselt metsapimedusse sulandus, puudutasin oma põske ja panin käe suu juurde. Tema suudlusel oli magusa tubaka maik. (Lk. 207)
| |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 2010. 16/10/2010, 10:46 | |
| Viiekümne kolmas.
Pealkiri: Aja mind hulluks. Autor: Julie Ortolon. Kuupäev: 16. oktoober - 17. oktoober 2010. Loen esimest korda.
Tagakaas: Jalustrabavalt kena uudisteankur Brent Michaels, kelle nägu ilmub igal õhtul teleriekraanidele, naaseb oma Texase kodulinna, et osaleda heategevuslikus kohtamismängus poissmehe osas. Ta ei suuda ära öelda oma vana sõbra Laura Beth Morgani palvele. Ning peatselt ei suuda ta tagasihoidlikule heategijale midagi ära öelda. Poisilik tüdruk, keda tema mäletas, oli muutunud ilusaks naiseks.
Tegelased: Laura, Brent. Minu arvamus: - Spoiler:
Ülihea lihtsalt! Missiis, et see isa meenutas veits selle eelmise sarja üht ema. Nagu sama probleem oli. Aga see ei loe! Hämmastav, kui lahedalt see autor kirjutab! Lihtsaltei suuda lugemist jätta. Millalgi lihtsalt peab need teised raamatud ka tal läbi lugema Leheküljed: 302. | 19564 + 302 = 19866 Hinnang: 10/10.
"Tegelikult on ta nimi nüüd Janet Henshaw. Ta abiellus Jimmyga kohe peale lõpetamist." "Tunnen kaasa neile mõlemale." "Nad on lahutatud." "Sellisel juhul palju õnne." (Lk. 11-12)
Jimmy Joe käsi rändas allapoole ja peatus Laura tagumikul. Brent teadis täpselt, millal Jimmy Joe kobas sukahoidjat Laura seeliku all. Jimmy Joe käsi peatus ja lai naeratus puhkes ta näol õitsele. Raev pahvatas Brentis, pimestades kõik ta ümber punases udus, kui ta tantsupõrandale tormas. Laura karjatas, kui Brent Jimmy Joele kallale viskus, paisates tolle plaadimängijasse. (Lk. 77)
"Mida põrgut, Darlene pole mu kallim. Isegi kui oleks, ei saaks ma iga kord vihastada, kui ta kiima läheb. Kõik maakonnas ju teavad, et ta ajaks jalad igaühele laiali." Suutmata uskuda, mida mees just öelnud oli, Laura lihtsalt jõllitas teda. Kuidas oli ta võinud mõelda, et see nõme jobu oli armas? Ta pöördus Brenti poole ja astus eest ära. "Löö teda." Brent tõstis rusika. (Lk. 78)
"Noh, ma kohe teadsin, et sa tahad osta mõned loteriipiletid." Bubba viibutas pileteid. "Siis ma mõtlesin, et säästan sulle otsimisvaeva." "Loteriipiletid?" Brent kummardas pileteid vaatama ja oleks peaaegu naerma pahvatanud. Ta ei suutnud uskuda, et pääseb eileõhtusest jamast ainult mõne loteriipileti hinnaga. "Muidugi, ostan heameelega mõned," sõnas ta ja sirutas käe rahakoti järele. "Kui palju nad maksavad?" "Kaks dollarit tükk," vastas ¹erif. "Või kakskümmend dollarit tosina eest. Muidugist, teades, kui suuremeelsed teiesugused kuulsused on, võtsin ma endale vabaduse tuua terve pakk." Bubba tõstis piletipaki üles, nagu näitaks ta mängu¹õu peaauhinda. "Ma mõistan." Brent ajas pakki nähes silmad pilukile. "Ja terve pakk masab...?" "Kakssada dollarit." "Kakssada dollarit!" "Kahesaja viiekümne pileti eest." ©erifi naeratus oli veninud kõrvuni. "Ükskõik, kas maksad sulas või annad t¹eki. Ja loomulikult saad sa sellelt tulumaksu tagasi." (Lk. 97)
"Tee talle siis haiget, kui ta muidu aru ei saa. Mis see minusse puutub?" Laura vaatas teda hetkeks uurivalt. "Ma ei tea, Brent. Miks see siis puutub sinusse?" "Ma..." Mees pöördus hämmeldunult naise poole. "Lihtsalt puutub ja kõik." "Miks?" "Sellepärast, et..." Ta pöördus kõrvale ja vedas sõrmedega läbi juuste. "Brent?" Laura kõhkles segaduses olles, siis asetas käe mehe seljale ja tundis, kuidas lihased ta sõrmede all pinguldusid. "Ah, mida põrgut," pomises mees ja pööras ümber. Vaevu sai Laura mehe näoilmet silmata, kui mees naise embusse haaras ja suu huultele surus. (Lk. 109-110)
"Vabandage, härra Michaels." Tundmatu hääl tõi Laura tema eufooriast välja. "Kas me siiski jääme õhtuks?" Ta silmad plaksatasid lahti ja kohtasid Brenti sama jahmunud piku, kui nad mõlemad taipasid, et nad seisid väljas täies päikesevalguses ja pool linna oli neist mõne meetri kaugusel. (Lk. 110)
| |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: 2010. | |
| |
| | | | 2010. | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |