| Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] | |
|
|
Autor | Teade |
---|
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] 25/1/2010, 21:25 | |
|
Viimati muutis seda Keiti (1/4/2012, 12:02). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] 25/1/2010, 21:30 | |
| sa nagu räägiksid minu seisukohast ja minu mõtetest superhea | |
|
| |
| |
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] 25/1/2010, 21:35 | |
| ma ka pingutan oma tuleviku nimel, kuna ma soovin, et see oleks perfektne, et ma saaksin teha kõike, mida mina tahan | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] 25/1/2010, 21:38 | |
| Jah, aga see on teistsugune suhtumine. See tüüp teeb täpselt niimoodi nagu tema vanemad ütlevad.. Õigemini ei pea talle vanemad ena midagi ütlema, sest see on talle kõik ajudesse tambitud ja ta on lihtsalt üks pisikene vanemate koopia.. Vanemad on muideks täpselt sellised inimesed, kelle elu ma siin jutus kirjeldasin.. Hullud tööloomad, laste jaoks aega ei ole, hakkavad lahutama.. nojaa samas õpetavad oma last täpselt samamoodi elama nagu nad ise elavad.. | |
|
| |
kcissy Võsaspets
| Pealkiri: Re: Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] 25/1/2010, 21:47 | |
| mul üks sõbranna isegi ei mõtle, kelleks ta saada tahab, sest ta ema on õpetaja ja isa on ja vanaema oli jne. see on täielik jura, minu arvates | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] 25/1/2010, 21:54 | |
| ongi.. ja eriti hull on see, et enamus lapsi/noori ei saa sinna ise midagi enam teha, sest titest saadik on nendele ainult vanemate mõtteid/arvamusi jne pähe taotud.. Julm tegelikult...
| |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] | |
| |
|
| |
| Sa pole iial vaba [Msn'i vestlus, lühijutt] | |
|