| Luuletused | |
|
+9Miley Cyrus Keiti Astrid. Pharaoh Dreamer Elven Liina SixxBitch Prince Kirameki 13 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Luuletused 2/12/2008, 19:25 | |
| Üks väike talvine luuletus siis.
Taevast langes lund ja inglite pisaraid Üle helkiva lume päiksekiir tantsis vaid Viimane päiksekiir, loojangu viimane ehe Tema varjus peitis end öö nii kõhe Puhus lõikav tuul ja nii külm oli maa Järve kaanetas pakane, kohises laas Lumehange rüpes lamas üks jäätunud hing Üks külmunud süda, üks lõppenud ring | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Luuletused 2/12/2008, 20:50 | |
| Oi raisk, kui heaaaaaaa | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 11/12/2008, 17:31 | |
| Minu tänane kirjanduse kodutöö, teemaks tänapäeva noorus Mõtisklus Kas taud meil vaevab noorte sugu Kas ootab allakäigutrepp Nüüd palun kuulge minu lugu On terav selle riimi mekk Mis oluline eakamaile Ei see köida noorte meelt Nad mõtlevad vaid halja oksa peale Ja julgelt tarvitavad teravmeelt On keeruline noorte rada Kuid elu siiski pole kadalipp On veidi pingutada vaja Et kõik võiks olla täiuslik On noorte sammud ikka sirged Kui silme ees neil kindel siht On töökad nad ja tihti virged Ei tuule mõjul paindu piht | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 19/12/2008, 16:47 | |
| See luul on kirjutatud selle aasta viimase mata tunni ajal koos Tultsiga ning selles on vihjed neljale raamatule :) **
Abrakadabra ja simsalabim Udust ilmugu Golemi silm Abrakadabra kvintett-sekstett Kadunud on Samarkandi amulett
Et karistada pätti, kes mu auto ärandas Avan ma lahkelt Ptolemaiose värava Ning kui kätte kord jõuab mu surisäng Saab läbi ka mu troonide mäng. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 20/12/2008, 20:11 | |
| Kiqle, kes usub lume tulekusse. **
Ei midagi peale lume ja jää Kõigest külmunud, rahutu väli Ainult härmatand aken ja udune klaas Väljas vaikus ja pühalik heli Heidan õue ma pilgu ja tunnistan taas Talve muinasmaa lummavat võlu Silmad sulgen ja kuulan, kuis sahiseb laas Selle ime jaoks liigsed on sõnad | |
|
| |
Dreamer Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 33 Asukoht : Sinu peas
| Pealkiri: Re: Luuletused 22/12/2008, 13:51 | |
| Aaaawwww :) Väga heaa! Ma endiselt usun, , ma tean, et lumi tuleb | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 27/12/2008, 14:21 | |
| Täna astusid mu vanaema juurest läbi kaks lahedat Jehoova tunnistajat ** Perhaps salvation's what he wants Perhaps it's peace of soul Every night and day he sends To the Lord his vows Beliefs are all that he's got left Of his human ore Blessings are upon his flesh Till the very core He's got a little book he treasures Even more than life With its pages filled with wisdom He's trying to ease his inner strife On his knees, he bows and prays Although the world around him sways In the Father he believes And the Satan's sinful deeds He's the first and he's the last Hidden behind the virtuous mask Goodwill always with him stays While he's catching glorious rays He's not blind, he knows the truth The Holy Spirit is not true And still he looks into the sky As days and years are passing by He knows it's always out of hands The divine road in which he stands He knows it and he has to cope And sparkling ceiling feeds his hope. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 13/1/2009, 15:10 | |
| I create poetry from my heart I'm creator whom wisdom itself is art Not to brag, but I believe in rhymes That bring us feelings from ancient times A sharp pen can turn the world around When it tampers old beliefs to the ground A single syllable can make the difference When the writer isn't weak-minded and indifferent War of the words, however, are venomous Destruction they bring upon us is so enormous I should retreat, at least for tonight And work on something that's just and right No more blood to suck out of my pen As my peacefulness is resting under my hem. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 13/1/2009, 15:12 | |
| Jupiterist ja härjast
Kes olen mina? Härg Kes oled sina? Jupiter Mis on mu patt? Mu õnnepüüd Mis on su patt? Sul pole süüd Mis mürgitab mu hinge? Mu piiritu õelus Mis mürgitab su hinge? Su veatu headus Mis on mu tahe? Vaid su surm Mis on su tahe? Et lõppeks mu voli julm Mis on mu viha? Su eksistentsi tühisus Mis on su viha? Mu mõistmatus ja rumalus Mida ma tean? Mitte midagi Mida sa tead? Rohkem kui sedagi Mida ma väärin? Ehk karistust Mida sa väärid? Mu armastust Mis on mu keelel? Vaid sõnad kurjad Mis on su keelel? Mu raskus su turjal Kes olen mina? Härg Kes oled sina? Jupiter. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 23/1/2009, 19:42 | |
| Ilma igasuguse poindita luuletus, pandud kokku inka tunnis kirjutatud lausetest.
Ignorance is as good as commiting a crime I hit my head against the wall from time to time Fame and fortune won't always make a good life I've had my share of sleepless nights Everyone can make mistakes once or twice Oh, a life in a bed of roses would be nice But my curtain call keeps me in a different place Where human race is fighting face to face | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Luuletused 24/1/2009, 00:02 | |
| Mulle meeldib ka vahel lihtsalt niisama, seosetud teksti riimi panna. Kasvõi, kõlagu ilusti, mõtet ei pruugugi olla : D. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 31/1/2009, 18:54 | |
| Mingi totakas talveluuletus. **
On lagendikul lumeväli Ja taevalikult vaikne kõik Vaid kostab habras kellaheli See mets, see unelmate paik
On talve keep nüüd katnud maa Ja taevast langeb helbeid valgeid Laugel vallil liugleb saan Mis püüab talverõõmu algeid
See tuttav mets, mu muinasmaa Kui kordki saaks veel sinna Ma igatsuse rõhumisest Siis saaksin vabaks rinna
On lagendikul lumeväli Ja taevalikult vaikne kõik Mu unelmais see eal ei hävi See mets, see maa, mu kodupaik. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 24/2/2009, 20:23 | |
| See luuletus on pärit ühest mu jutust ning kirjutatud ühe tegelase vaatenurgast. **
Kuidas küll lõpeb me armastus Kas kui Romeo-Julia tragöödia Mis saab küll, kui katkeb mu kannatus Millal ometi lõpeb komöödia Sellest, mida olen maitsnud ma ihast Ma olen neelanud mõõka ja tuld Siis arvan, et tean piisavalt vihast Et öelda, et kõik pole kuld Olen vaeva ja valugi näinud Vaadeldes pimedas hõõguvat kuud Põrgupimedaid radugi käinud Deemoni peegeldusele andnud suud On hinges võimul nukker tuju Mind kummitab su sünkjas kuju Kui vaid saaksin lahti raevust Ma sinuta veel hingan vaevu | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 4/3/2009, 20:25 | |
| Slip Away Unnoticed
I slip away And no one will notice And no one will care The didn't know I was there I slip away Without remembering who where These mindless, nameless people Who were with me over there I slip away And walk through the cold night To my little kingdom, my secret place Where someone will miss my face I slip away No one's by my side, I'm all alone And these people don't know They won't tell me why it is so I slip away Because I already know There is no one Who would want me not to go I slip away I have no reason to stay I just turn my back and finally walk away. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 27/3/2009, 19:03 | |
| Elu ilme
Elu pole vaid killuke kõigest Vaid ilmetu osake valest ja õigest Vaid lõiguke karedast teest Vaid tilgake voolavast veest Vaid saatuse sünge sõrm Vaid närtsinud lilleke õrn Vaid usk ja lootus, elu ja surm Hirm ja arm, nii karm Elu on lõpmatus, kõik kõiges Elu on kõiksuseks vales ja õiges Ning saladustest tulvil igavik Ühte põimunud tulevik ja minevik. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
Miley Cyrus Skisofreenik
Postituste arv : 747 Age : 30 Asukoht : Ühes kohas, mida keegi ei tea ega leia :)
| Pealkiri: Re: Luuletused 27/3/2009, 19:20 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 9/4/2009, 19:15 | |
| Dekadents
Ma olen väsinud Kõigest tüdinud Hingelt kärbunud Loomult mandunud Võimetu leidma jaksu Vedama kaigast vastuoksa Elule, mille tahe Minu omale vastupidine ahel Olen andmas alla Silmakirjalike inimeste ridade ees Juba loobunudki naeratusest Mida ei iial enam naeratada malda Süda ja hing, päevast nüristund Tuimade nägude eksistentsist tüdinud Kõigest loobunud Dekadentsist joobunud Nii palved valla Kuis vihma kallab Ma lähen alla Igavikulisse Surmavalda. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 26/4/2009, 16:32 | |
| Kirbu kombel pureb maiseid rõõme igavus, Närib närvipinge, raputab elu pinevus Need kokkusobimatud tunded kui tühjad tassid Ei talu viisi, kuidas maailm petab ja vassib Elu, elu vist väärtusetuks on muutunud Evolutsioon enda ümber vaid nelja seina puutub Mis piiravad kui tarad, kui teravad orad Pole väljapääsu sest rabast, inimene ei ole vaba Tühjus, tühjus vallutab üha rohkem silmi Üha rohkem nägusid toodab mõttetühje ilmeid Närbunud on uus generatsioon, hävingu äärel tsivilisatsioon Haridussüsteemi kuninga peas on orjade kroon Väriseb tempel, mil kõiguvad talad, Inimkond õhku ahmib kui kaldale uhutud kalad Iseennast hävitades, aeglaselt välja suretades, Elu naudinguid kobades, mis peidus olematu surematuse tubades. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 26/5/2009, 21:06 | |
| Üks väike hetkeemotsioonide ajel sündinud käkerdis, mis räägib sellest, milline ma enamikule inimestele(või vähemalt ühele konkreetsele isikule)tundun. **
Mul kodus on üks kuri loom Kel kurjast kurjem iseloom Ta luurab minu voodi peal Ja kõiki õelalt passib sealt Ta ilge nägu trossis Ja huuled õelalt mossis Ja kulmgi kortsu käriseb Loom uriseb ja pläriseb Vaid kurje sõnu loobib Ka süütud saavad hoobi Ta vahel vajub kössi Ka teised tõmbab lössi Ja tuju ta veab alla Kui naeratada maldad Ta on üks väike tigedik Kes kurjem on kui sigudik Ta hammustab ja pureb Kuid ei selle kätte sure Nii väike, kuid nii õel Sind salvab ta kui nõel Mul kodus on üks kuri loom Kel kurjast kurjem iseloom Mis sest et riim on veider Just nii mind näevad teised. | |
|
| |
Dreamer Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 33 Asukoht : Sinu peas
| Pealkiri: Re: Luuletused 14/6/2009, 00:06 | |
| ;'(,'( Heeeeelllllllxxxxxx, miks Sa nii hästi kirjutad????????????
JUBEDALT HEAD RIIMID!!!!!
Lihtsalt, katastroofiliselt inspireerivad read. Ohhhh, siiras kummardus!!!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 2/7/2009, 11:04 | |
| Aiii, suur-suur tänu Aga sina oled osavam, sa ju tead seda ** Tundetu tundeline mõttearendus Külvates segadusi Kesk vastusteta küsimusi Mida keegi ei küsi Kuid ka vaiki ei püsi Kulutades häält Mis pole seda väärt Rääkides tühje sõnu Tekitades tühja kõmu Palvetades, põlvitades Vastuseid oodates Mida kuskilt ei paista Ja ka usk mind ei aita Küsides endalt, kas armastus On tõelisus või vaid õnnetus Küsides endalt, kas suudan tunda Veel enne, kui suren ja vajun mulda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 10/9/2009, 20:59 | |
| Kurgus kipitab, ninas nohutab Ma veel ei maga, süda on selleks liiga paha Nina punane kui kartul Mis ka põhjapõdra üle trumpaks Kui saaks, paneks kummikud jalga Ja läbi tatimere sumpaks Olen pilves ühest tabletist ja teisest Neo-Angin ja Septolete plus - minu tänane hommikueine Kaela ümber sinine sall Vähemalt üks lümfisõlm on paistes nagu pall Ei mingit matat, riigikaitset ega saksa keelt Vaid veekeetja ja suur kotitäis musta teed Täna koolis ei käinud, sinna ka homme ei lähe Ei saa rääkidagi, sest hääl on kähe Seagripp või lihtsalt külmetus, ei tea Olen juba unustanud, millal enesetunne oli viimati hea Te hoidke eemale, sest äkki nakkab Mu hiiliv sõber haigus ka teile külge hakkab. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 4/11/2009, 18:58 | |
| Minu väike hale tõlgendus Erich Kästneri luuletusest "Sachliche Romanze." **
Juba kaheksa aastat nad teineteist teadsid Ja ehk veel paremini kui end Kuid mured, mis puresid, lõksu neil seadsid Katkes arm nagu liblika lend
Nad olid nukrad, kuid hullasid siiski Teesklesid lõbusust kurval moel Nii lõpmatult kaua aega nad viitsid Hoides pisaraid tagasi tahtejõu toel
Möödus aknast laev, meelitas sadamakai Oli õhtu ja vaevalt pool viis Neid ootas kohv, sekka suhkrusai Mängis keegi vist klaverit siis
Linna väikseimas kohvikus lõppes neil tee Nad istusid, ees tühi tass Ka õhtul end varjasid seal nad veel Ei kellegi muu kui üksteise eest Ja ei mõistnud, et lõpnud romanss. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 21/1/2010, 19:26 | |
| Test-a-ment
Oma mangakollektsiooni pärandan ma Gerdale Oma "Videviku" aga jätan hoopis Tuulile Vanaema saab mu raha, ema saab mu sokid Need on hästi villased ja talvel väga popid On kuskil veel üks väikest pudel Mis plastist tehtud, sisu vedel Teid palun, jooge põhjani Ja pidutsege õhtuni Mul meeldis nali, meeldis naer Veel kapi taga peidus aer Kui selle jätan isale Te ärge liialt kisage | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Luuletused | |
| |
|
| |
| Luuletused | |
|