| Luuletused | |
|
+9Miley Cyrus Keiti Astrid. Pharaoh Dreamer Elven Liina SixxBitch Prince Kirameki 13 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Luuletused 21/1/2010, 19:28 | |
| Selle pisikese vemmalvärsi autoriks on...paramparam...minu ema Päike paistab, ilm on ilus joodik kuseb põõsa vilus. Et siin pole välismaa võib ta rahus kuseda. | |
|
| |
Count Nobody Tasane
Postituste arv : 1 Age : 26
| Pealkiri: Re: Luuletused 28/6/2010, 21:09 | |
| Nice | |
|
| |
Dreamer Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 33 Asukoht : Sinu peas
| Pealkiri: Re: Luuletused 26/10/2010, 13:57 | |
| See tõlgendus Kästneri luuletusest on ülihea, puudutas mind tõsiselt :-)
Ja see joodikuluuletus.. paneb mind endiselt muigama..:-D KUJUTLUSVÕIME RUULIB | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 8/2/2011, 15:29 | |
| Üks väike vabavärsiline luuletuselaadne toode loovkirjutamise loengu igavamate minutite ajast ** iPee-aadress Õhtul üksi, mitte kodus, kuid oma toas Persetpidi tooli külge keevitatud Valmis võrgu igaöisteks ilgusteks Purtsti! pritsib midagi valget arvutiekraanile Login sisse skaipi ja kurdan oma sõbrantsile Kuis valasin endale jogurti sülle nii kui möödunud korralgi Ta vastab "mhmh" ja saadab mulle särgita Korea poiste pilte Vaatan neist ehk pooli, sekka vahepeal ka naeran Pärast seda panen julmalt tühja, nagu mul ikka tavaks Nii aeg lendab kiiremini kui Yusei Fudo motorcycle, sest Ma ju ei kirjuta, ma ju ei loe Tõmban endale mahla kurku ja köhin ja lämbun Tuleb vanaema ja nõuab, miks naeran kell kaks öösel nii kõvasti Turtsun kui Savisaar ja lähen voodisse, kuid mitte magama Vaarandi avarustes surfamiseks pole enam aega Jumal tänatud, jälle üks päev surmale lähemal! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 27/4/2011, 01:31 | |
| mu nahk on paber valge, aga täpiline täis vigu nagu seagripp sigu ma olen nakatunud tee elu särav või hakka minema hakka keemelinepuhastus ootab sind kaardinate paranduses on ALLAH- INDLUS rasvase tsibureki vahelt pudeneb hakkliha oodates kevadrulle kookosiga milline oivaline tunnikalaüllatus päritolumaaks kiina, peru, turrki kas elan romanias? ma kukun rederilt koresterool ummistab veresooned juksuuri käärid plaksatavad ja lõikavad läbi, mu nabanöör on läbi valgus kustub ma olen pime vaktsiini pole olemas veel eile olin keel ent täna olen suremas. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 4/5/2011, 00:49 | |
| oo, kallis aa, kallis jaa, kallis kõik on kallis peale inimelu hinna oo, kui suur aa, kui suur jaa, kui suur on Soome ehitajal palk ma lasen jalga ma tõmban uttu küüntega seina kraapimast sandikopikaid kogumast uut uut uut raha raha raha ma lähen Soome ma lähen Rootsi ehk isegi Saksamaale jalgrattaga Taani ilma trohheuseta maju ehitamaie hotelle koristamaie tulumaksu maksemaie akendele tantsimaie piirid on lahti lahti lahti oo, mul tuleb aa, mul tuleb jaa, mul tuleb minna ära ja tulla tagasi siis kui olen talent mu isamaa, mu Cirque du Freak taas orjan sind sind surmani küllap saan koleda lõpu nii kuis peab ja kulukad matused peab peab peab aitäh!
| |
|
| |
Dreamer Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 33 Asukoht : Sinu peas
| Pealkiri: Re: Luuletused 6/5/2011, 22:55 | |
| This.is.SO.FUCKING.GREAT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 10/5/2011, 18:08 | |
| Surmazda
Vaikuse Tornis lamab tühjade silmakoobastega humanoid Punsunud maks pidusöögiks Prometheuse kotkastele Taevast langevad alla mustad suled Õhk kajab raisakullide kriiskeist Kui saabuvad einele Universumi Kõrgeima Ehitaja saadikud Surma hõng erutab linnud lendu Läheb aega, enne kui laskuvad taas nad Eraldudes sügavsiniselt foonilt ja jättes endast maha Kristallselge puhtuse ja paljad luud Lihavat põrmu ei kübetki Maaemale vaid kondipuru | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 28/5/2011, 23:31 | |
| Assimiljatsija
ma ei oska rääkida ma olen tumm mul on küll suu aga keelt ei ole sa ei oska rääkida ka sina, Brut ka sinul on suu aga keelt ei ole ühist mind on üks sind sada viiskümmend korda rohkem seitsmekohaline number sa ei oska rääkida ka sina, Brut ka sinul on suu aga keelt ei ole kuid mina ma olen tumm tummem kõige tummem sest mind on üks sind sada viiskümmend korda rohkem seitsmekohaline arv
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 28/5/2011, 23:31 | |
| Imekummaline
ma ei tea, kuidas suutsin kakskümmend eurot kõrvale panna kindlasti sündis see millegi arvelt ent mille, ei tea midagi ei ole puudu kuid midagi siiski on raha ei kasva puu otsas ta olemasolu hind on asjade olematus
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 30/5/2011, 22:13 | |
| Unesõppimine
Kõrgustest lajatab muusa Silmisse painava une Kaikaga virutab pea pehmeks Ümbrus sulandub ühtlaseks massiks Pehmeks ja tihkeks kui tainas Halliks ja värvituks Punased toolid kaovad küülikuurgu Õhus hõljuvad sõnad hilinevad Muusa end sisse seab Mu silmalaugude taga ja taob Neid kaikaga Et ma ei avaks Uuesti neid Magada Magada Magada Õppejõu monotoonne hääl Magada Magada Magada Pehmete toolide sülelus Magada Magada Magada Säästupirnide vilets valgus Magada Magada Magada ... ... ... Mu kaikaga muusa Kuidas sa teadsid Et ma tahan End enne koju minemist Välja magada? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 1/3/2012, 20:14 | |
| Sulle
Mida küll öelda inimesele Kes kuuleb Aga ei kuula Saab aru Aga ei mõista Ilmaasjata kulutan suud Hingates soojendan õhku Mu sõnad hajuvad olematusse Nagu polekski need sõnad Jälgi jätmata Kasu toomata Kõrvule kurtidele Silmile pimedaile Mulle tuttavaile Sulle kes sa mulle kallis Ent nii kadunud Ilma et oleksid seda ise Adunud. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Luuletused 1/3/2012, 21:34 | |
| It's been a long time
Ma ütlen ausalt, et ei oska heal ja halval luulel vahet teha. on ainult see, mis mulle meeldib ja mis mitte.
See mulle meeldis; oleks nagu rääkinud minu elust; kurbilus :) | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Luuletused 2/3/2012, 21:26 | |
| See viimane on lihtsalt nii true... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 24/4/2012, 20:07 | |
| Für Elise Ludwig Feuerbach
laenutasin täna kolm luulekogu kohtuseaduse jagu seisin riiuli juures, paremas käes läänerindel muutusteta ja äkki olid need mu ees alles eile kaebasin sõbrannale kuidas ma luulet ei salli ja et ma ei kirjuta enam kunagi ühtegi luuletust Aber heute - der Mensch ist, was er ißt ja mina söön oma sõnu | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 20/5/2012, 19:09 | |
| veeren
ärge naerge minu roosat jalgratast ma olen temaga harjunud tema viltuste ventiilidega viimase piirini tõstetud lenkstangiga ratastega mille diameeter sobis minu lapsekehaga ning mis on praegu häbiväärselt väikeseks jäänud kuigi oluliselt pole ma sellest ajast peale kasvanud kolmkümmend sentimeetrit ehk kui niigi palju aasta oli siis 2000 ja praegu on 2012 mis mul sellest peaasi et veel veereb minu põdur sõber ma ei solvu enam ammu kui keegi soovitab mul kolmanda käigu sisse lülitada mul on vaid iseenda käik ja isegi mitte pidurit peale mu lühikeste jalgade millega mul pole lootustki teistele järele jõuda ka siis kui sõidetakse rahulikult ema lubas osta uue ratta mis on eelmisest suurem kergem kenam uut aga uut teate isegi ma ei taha (lõpetuseks sobib enam) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 22/3/2013, 19:37 | |
| Ajulik ja ajutu
Kõik kisub Markuse poole Johannes, Johannes, miks surid? Pärast seitsmendat trompetit läksid sa ära (vabandust, ma ei lugenud sellest kohast edasi) Ja jätsid mu insener Lutheri hüperboloidi Kus ma ei ole kindel Kas letzter Hand on tõesti vasak käsi Või minu vasakus ajupoolkeras olev trükiviga Mida ei saa parandada ka kahekümnenda sajandi redaktsioonid Vaid ainult aeg, mida mul ei ole Sest mu masin on ilma ajata Ja ma ei saa kaotada ainsatki preteeritumi Kuigi sellesse passiks hoopis paremini ä Või siis tühjus, sest ilma ajata olles Oleks aega nii palju, et iga tuba saaks aega täis Ja see ei mahuks kohvritesse äragi, nii et seda ei saa minnes kaasa võtta Tõesti, milleks on meile aega vaja? Kui üliinimene kaotaks aja ära, alles siis ma usuksin Et maailmas on elanud vähemalt üks filosoof Kellel on milleski õigus olnud. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Luuletused 31/7/2015, 16:43 | |
| mannequin
ma tahaksin olla mannekeen anatoomikumis et minu luud oleksid kõigile näha et minu lihased oleks kõigile näha et minu organid oleks kõigile näha et minu valu oleks kõigile näha sest eks ole ju valus kui minu luud ja lihased ja organid on kõigile näha nagu oleksime me kõik armastajad kellele pole ükski asi liiga intiimne ja nemad armastaksid mind minu luid minu lihaseid minu organeid ja mina ainult vaataksin neid nii kaua kuni neil läheb süda pahaks ja mul poleks enam valus kui neil oleks süda paha sest kõige suurem valu on oksendada nii et kõik näevad | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Luuletused | |
| |
|
| |
| Luuletused | |
|