| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/6/2010, 21:25 | |
| Aga jah, homme tegelen terve päev mataga. So wonderful. VAU, vihm on järgi jäänud!!! That's great! | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 1/6/2010, 21:55 | |
| Ma tahan homme matat! Eesti keelt ei ole mul praegu vaja! See on üks viimastest asjadest, milles mul praegu õppida tarvis. Inglise keel vajab ka rohkem tähelepanu. | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/6/2010, 12:19 | |
| | |
|
| |
| |
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/6/2010, 15:33 | |
| Mul käsitöö veerandid 5, 5, 4, 2. Keskmise vms järgi on aasta kindel neli (kuusteist jagatud neljaga), aga alati on õpsidel see "viimane veerand on kõige tähtsam" värk. Blahblahblah. | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/6/2010, 15:59 | |
| Hämmastav areng käsitöös... o.o Pm peaks küll 4 välja tulema. Aga jah. Kui ma selle viimase veerandi tähtsuse füssa õpsile välja tõin, siis ta ütles, et me ju ei kordanud midagi. Veerand nagu ikka. Oeh. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/6/2010, 16:01 | |
| Ma avastasin, et minu käsitöö hinne on 4. Aasta ja veerandi. Aga üldiselt on minu keskmine hinne 4,2. Peaks rohkem pingutama järgmisel aastal. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/6/2010, 16:17 | |
| Mul 4. veerandis kaks nelja (füsa ja bio) ning aastas neli nelja (füsa, bio, esta, venku), ülejäänud viied. Mina olen täiesti rahul. : D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/6/2010, 16:23 | |
| Mul on füüsika alati neli olnud, bioloogia nelja ja viie vahel. | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 2/6/2010, 16:30 | |
| Füüsika on lihtsalt minu jaoks raske ning bioloogia õpetaja on selline, kes lihtsalt ei oska õpetada. Pluss see aine ei paku nii palju huvi ka, et ise õpiku kallale vabatahtlikult uurima läheksin. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/6/2010, 14:55 | |
| keemia on lihtsalt minu jaoks raske ja füsa õps on selline, et temast ei saa mitte miiiiidagi aru. for real | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/6/2010, 18:23 | |
| ma olen ikka tubli tüdruk ja mul on kolm nelja nii aastas kui veerandis. ja ma vedasin kihla, et ajaloo õpsil on minu hinnet välja pannes paha tuju, sest ma olen nimekirja lõpus täiesti ja siis ma saan kokku nelja. looduse (füsa & keemia - 7. klass) õpsil ja vene õpsil oli küll hea tuju, mõlemad sain viied, kuigi venkus olid viimased kaks veerandit neljad. aga ma võtsin viimase veerandi nii rahulikult kui vähegi olla sai ja isegi matemaatikat ei õppinud... igatahes, ma olen oma aastaga rahul. | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/6/2010, 19:57 | |
| Oh jumal, eksami sooritasin 5+ peale, matemaatika hinded olid 4, 4-,3 ja 4, aastahinne on neli. Isegi geograafia venitasin nelja peale välja. Lõpuks ometi ka mõni edukam aasta. *tänab jumalat ja õpetajasid* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 3/6/2010, 22:05 | |
| A ma saan jörgmine aasta kiituskirja, tahate näha? | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/6/2010, 18:39 | |
| Oeh:D Thank god, et see nüüd läbi on mõneks ajaks:D Me saame veel paralleele mõnitada kuna nemad peavad praktikat tegema koolis, aga meil oli juba kolmapäeval kaitsmine ära:D Igatahes täiesti edukas aasta:D Arvutasin täna kursuste keskmise ja see oli 4.61. Nagu wow:D üks edukamaid aastaid vist kuigi ka niii jube:D Nüüd ei pea õnneks kolm kuud kooli tagasi minema. Kuigi se eläheb ilmselt ülikiiresti:D
| |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/6/2010, 19:00 | |
| Ines.. Meie koolis on nii, et üheksandikud peavad saama kõik aastahinded viied jaa kõik eksamid viied - alles siis saab kiituskirja. Kui üks eksamineli tuleb on perses :d ma teiste koolide kohta ei tea, aga meil on nii. Ja ma ei saa järgmine aasta niikuinii - loodusõpetus neli. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/6/2010, 19:39 | |
| See on igal pool nii, Pingu. :) | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 4/6/2010, 20:03 | |
| OEEEEEEEEEEEEEH. Küll on hea, et see läbi on. Ja ma lõpetasin neljade ja viitega ja ma olen väga uhke enda üle. Kuigi ma ei õppinud üldse. Loomuliku intelligentsi üle olen uhke siis. | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 6/6/2010, 19:21 | |
| - padjanägu, [h] kirjutas:
- A ma saan jörgmine aasta kiituskirja, tahate näha?
Kuidas sul loodusõpetusega oli? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 6/6/2010, 21:34 | |
| Nelja ja kolme vahepeal. Pingu, Meil peab veel käitumine ja hoolsus kaa E olema. Kõik asjad võivad viied olla, aga kui hoolsus H on, siis kiituskirja ei saa. Voh. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 6/6/2010, 21:48 | |
| Meil loevad.. kuigi suurt vahet vist pole, kuna nendel viielistel on nagunii kunst ja need viied.. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 6/6/2010, 21:49 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|