| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 16:43 | |
| Mul on see nädal juba kaks etteteatamata tööd olnud keemias. : D Suht lahe.. Ja siis homme on vene keeles sõnade töö ning ülehomme geograafias töö euroopa riikide ja nende pealinnade kohta.. Et jah, tere tulemast kooli! : D Aga õnneks on midagi positiivsemat ka, nagu näiteks see, et ma eilse päeva jooksul 3 viite erinevates ainetes sain : D. Ja kirjandi kohta.. ausalt öeldes ei ole mina selle suhtes sugugi rahulik. Samas, mul on ka terve õa. aega harjutada, kuid eks näis.. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 16:48 | |
| Mul on matas juba neli aastat igapäev kodutöö Ma olen sellega naljakalt ära harjunud Matas on muidugi juba kaks tunnikontrolli olnud ja uuest ekoolist ei saa ma mittemuhvigi aru -tundub nagu oleks meil iga päev kontrolltöö | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 17:00 | |
| meil saab iga TK eest max. 10punkti. Veerandi lõpus liidab nad kokku ja paneb hinde:D | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 17:37 | |
| Ma imestan, et ma saan peale suve aru teemast, millest ma enne suve aru ei saanud. Matemaatikas. Ja ma olen üks vähestest, kes saab füüsikast aru ja me õpime optikat (hetkel valguse peegeldumine, mis on imelihtne). Tekib lausa tunne, et ma olen tark. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 22:27 | |
| Vene keele õps on ikka tore. Annab meile lugeda ja tõlkida mingi x-teksti millest mitte keegi üle 10 lause aru ei saa. Ta arvab vist tõsimeeli, et me terve suvi ainult venelastega rääkisime. Ega tema puhul ie imestaks. muusikakoolis ka: Õ: See aasta on meil siis eksamid. K: Mhmh Õ: Need on väga tähtsad. Ellmisel korral tegid sa ikka lolle vigu sisse. K: Jah Õ: Nüüd ei tohi seda juhtuda. See on väga tähtis eksam. Sul tulevad lollid vead sisse. See eksam on ikka tähtis. Püüa ikka kõik hästi teha. Nagu ma ise ei teaks! Esimesel koolipäeval kohe sellest kui halvasti mul eelmisel eksamil ikka läks ja kuidas ma peaksin järgmise tegema ja ikka KUI tähtis see on! ... Ei tegelikul on see väga hea õpetaja | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 22:33 | |
| Aga vut me õpima ka optikat. :) oh, venku sakib. | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 22:39 | |
| Mul on nii palju õppida ja nii pikad koolipäevad ja nii suur väsimus, et ma vannuks enda nimel, et ma EI OLE koolis ainult üht nädalat käinud. Nagu MISASJAAAA. Kui juba essa nädal selline on, mis siis edasi veel saab? *taob pead vastu lauda* | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 23:01 | |
| Ma vihkan kõige rohkem ärkamist. Eriti siis, kui ilmad on külmad ja toas on nii vastikult jahe. Õhh...
Venkus vedas. Töövihiku harjutuse laused ei tulnud just väga hästi välja, kuid jutt ja sõna tulid, niiet sain viie. Õpetaja lemmiklaps on tore olla.
Ja tänane esimene loodusõpetuse(e. keemia ja füüsika) tund oli üllatavalt huvitav. Õpetaja on suht hea, aga selle tunni õpiku sisu ei ole just kõige toredam. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 8/9/2010, 23:48 | |
| Selle kooliaasta algus on puhas ulme olnud. Absoluutselt ei taju seda, et nüüd on kool ja õppima peab hakkama. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/9/2010, 18:16 | |
| Meie keka õpsil on uus hea idee, võinoh.. jah. Teate ju küll, et igal õpsil on oma lemmikmäng ja pea igas koolis on välja kujunenud harjumus, kuidas veedetakse esimene õueveerand. Kus jalka, kus korvpall, kus pesapall, eks.. Meil oli siiamaani ikka pesapall, onju, aga nüüd sai kool endale uue palli - jalgpalli, ning veel täpsemalt - AMEERIKA JALGPALLI. Nii et me tegelesime täna kaks tundi oma päevast üksteise jalust maha jooksmisega.. like, whoa. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/9/2010, 19:23 | |
| ma murraks iga viimse kui kondi, k.a. need mida pole olemas, enda keha, kui seda peaks mängima. me tavaliselt mängime rahvastepalli. v siiis valmistume spordipäevaks, mida ei toimu. | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 20/9/2010, 16:20 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/9/2010, 20:56 | |
| Meil tuleb alles see reede rebaste retsimine. Põnev-põnev-põnev, tuleb loota, et kaheteistkümnendikud on minagi head välja mõelnud ja et me saame seda kõike näha, mitte ei pea samal ajal tunnis passima-nagu eelmisel aastal | |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/9/2010, 15:35 | |
| Ma vihkan kooli..
lihtsalt mõtlesin, et mainiks. | |
|
| |
Katu1995 Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 197 Age : 29 Asukoht : :O
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/9/2010, 15:57 | |
| Ma vihkan ka :) hetkel meil koolis mingi imelik aeg ka ja pealegi tuleb meil koolis olümpiamängud. Ja ma juba lootsin, et ma ei pea üldse osalema, sest mul vabastus, aga pean ikka mingi nõme kohtunik olem -.- | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/9/2010, 18:05 | |
| meil pole see sügis spordipäeva. jeje jee . | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/9/2010, 18:18 | |
| Ma ei suuda uskuda, et ma seda ütlen, aga mulle on hakanud meeldima kooliskäimine:D Ee.. kui ma seda kuskil juba maininud pole:D | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/9/2010, 20:21 | |
| kusjuures, raske seda mainida aga üllatavalt. MULLE KA. Nagu täitsalõpp, aga eelmine aasta ikka ootasin seda suve kohutavalt. (A) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/9/2010, 21:36 | |
| Koolis käimine on enamalt jaolt täitsa OK kui kodused tööd välja arvata...mis on väga nõmedad. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/9/2010, 21:53 | |
| ära sa märgi, meil homme 4 tööd. :S ja pildistamine. krt, tahaks juba need kingad üles leida. | |
|
| |
Marmelaad Tsiklimees
Postituste arv : 430 Age : 30 Asukoht : Sahtlis
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/9/2010, 22:31 | |
| Nädal aega popipanemist mõjub tervisele hästi, ent mitte siis, kui tuleb välja, et homme on kontrolltöö (mis on iseenesest lihtne) aga kordamisküsimused on õpikus, mis on koolis. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 29/9/2010, 14:30 | |
| mwhah, ma olin hiage nädal aega ja nüüd see nädal mingi miljon kt-d. täna näiteks oli 4 tööd. suht jube. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 29/9/2010, 20:49 | |
| Täiesti masendav on kooli uus eeskiri, mille järgi on õpetajal õigust jätta õpilane peale tunde kuni 1,5 tunniks. Absoluutselt kõik õpsid kasutavad seda võimu ähvardada jätta TERVE klass ühe inimese tegude eest peale tunde. -,- Kohe näha, et pole mõtet õpetajatele õigusi anda. |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|