MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+47
kiku979
DragonFly
Sandara
Tarretis
Getzzzu
Prince Kirameki
MyMystery
Unicorn
AliceInWonderland XD
Merlin.
shine
Lammas
Lily
nasicc
swessu
CrazyFruty
Natu
Mezilane
Naughty
Cilen
Murtagh
spring
*Nastik.
pipisike
Emma
Kärolyn
Everleigh
AlwaysMe^^
GossipGirl
kcissy
Sixx-
accident
Marmelaad
Tuki
Katu1995
black
Karolin
Keku
Griffu.
White Wolf
Karro
Audrey
padjanägu, [h]
Espada
Tricia
TeddyBear
Pingu
51 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35  Next
AutorTeade
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

Kooolkooolkooool. - Page 24 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 11:37

Sims jeeeeee... omg ise ma pole üle poole aasta mänginud seoses läpaka soetamisega. Pean 40€ ostma endale ennem välise cd värgi (ei meenu hetkel selle nimi Sad )

Aga mul pole järgmiseks nädalaks midagi õppida Razz Razz Razz
Ja ma sain mate aasta 5 so suprised.
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 13:46

JEE Very Happy Viite üle tuleb alati rõõmustada :).
Ma loodan et ma matat läbi ei kuku. Üldse ei jaksa õppida enam. Läheks magama ära Very Happy

Kui keegi sims 2 macile tahab, saan ma plaati laenata. Pärast on häkki vaja aint, et ilma plaadita mängida.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 14:44

Mul olemas, kaks lisaosa ka, ülejäänud on vennal kusagile tõmmatud.

Geo tuli neli!! Jeeessshhhh... ma ei jaga geod, see on täielik mõistuaine minu jaoks. Viimane nädal koolis käia (koolipäevi arvestades) ja meie inka õpetaja üritab saada suurt 16 teemalist õpikut läbi. Sorry alates 14 teemast olen mina tunnis lollim kui mu klassiõde, kes ei jaga inkat.

Keka on ainukene tund, mida taluda suudan. Seal ei pea vähemalt tapvalt palavas klassiruumis istuma, vaid saab õues, kuuma liiva peal mängida võrkpalli.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 15:05

Geo... igaveses minevikus Very Happy Mul on nii hea meel. Ei sallinud mina seda ainet ja mitte kunagi enam ei pea ma selles tunnis piinlema. Oh kui hea:D
Keka on jube raske... HTG kõige raskem aine on friggin kehaline kasvatus. Ma olen nagu nuudel. Täiesti vedel, ei suuda hüpata ega joosta Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 15:34

Pingu on nuudel xD

Siis peaksid sa hästi painduma, mis on ju ka hea(Y) Igast halvast asjast tuleb leida see hea! Wink
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 15:49

eh.. siis ma olen keetmata nuudel. Jäik Very Happy Ei hüppa ei jookse ei paindu Very Happy Põmst keka on mu kõige nõrgem aine Very Happy Aga selle elab üle, see aint keka ju. Saab sooritushinded kätte. Ma olen viimastes alades kõigis mingi paari sajandiku või paari sentimeetriga hindeskaalast välja jäänud Very Happy HALAN123
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 16:10

Jestas, ma armastan kekat! Kui väljaarvata aeroobika, ma ei paindu üldse, alati tulevad valust pisarad silma.
Tagasi üles Go down
Natu
Totaalne lumememm, noh!^.^
Natu

Female Postituste arv : 270

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 17:07

Ma armastan ka kekat va suusatamist Very Happy ja lähen siis ülehomme inka õpsiga rääkima, peab ju veerandisse viit saama Very Happy *peksab sääski kurikaga*
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 18:20

Imelik, täna sääsed mind ei armasta, kas see tuleneb telgis magamisest?
Ma pean ka inka veerandi viie saama, siis on aasta ka viis Razz ss tuleb aasta hinnetest ainult kaks nelja tunnistusele. Inimene ja Geo Razz

Viimane nädal venib kindlasti. Peaks õpikud ära viima.

Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 18:22

Kui mina õue astun on mul terve parv neid järel. Neutral

Amh.. Reedel on ekskursioon Lätti. Very Happy Saab loomaaeda ja igale poole. Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 18:24

Meil on esmasp. Sigulda seikluspark ja loomaaed. Mine ja vaata siis kindlasti Cliffi ka. Ta on koos koeraga puuris nii, et segamini vist ei tohiks kellegiga ajada Wink ta on tiigrikutsikas.
Tagasi üles Go down
Natu
Totaalne lumememm, noh!^.^
Natu

Female Postituste arv : 270

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 18:29

Ma tahan kaaa loomaaeda, huvitav kas ma veel saan tulla scratch Palju see maksiski, Mezilane ?
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime27/5/2012, 23:44

Ma lähen nasiccuga esimesel juunil Tallinna loomaaeda, kuigi jah see jääb nüüd kindlasti Läti omale alla, aga siiski, pole ammu Tallinna loomaaias käinud ja üks tuttav, kes käis rääkis, et praegu on kitsekestel ja muudel sellistel loomadel vasikad.

So fun!! Laughing

Pingu: Keetmata nuudel xD Kust küll sellised vaimukused? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 00:39

Ma ei jõudnudki loomaaeda nagu plaanis oli Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 15:41

Natu ma arvan, et kui kiirustad saad ka tulla, see maksis ligi üle 35 euri, mina andsin õpetajale 40€ ja ta andis mulle tagasi ka. Igatahes saad Natalijaga istuda ss seal Razz

Kiirusta! See nädal peab ära maksma kindlalt!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 15:52

Minul sai ka nüüd esimene praktikapäev üle elatud :)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 19:34

No Audrey ja kas soovid muljetada, kuidas läks?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 20:46

Väga chill, väga chill... Praktikaaruande kirjutamine saab keeruline olema.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 20:51

Keeruline? Miks?

Praktika aruannet ei ole keeruline kirjutada, küll mina juba tean! Pm kolm praktikat tehtud! Very Happy

Muidugi juhul kui oled praktikal ikka käinud ja seal ka midagi teinud! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 22:02

Mnjaa, meil hetkel nagu tutvumispraktika rohkem. Pm töövari olen
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 22:03

Mhh...Okei! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 22:08

Aga suht juhe jookseb kokku küll kui sellele mõelda. Nagu et mida kõike ma kokku kirjutama pean???
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime28/5/2012, 22:40

Ära põe. Kui see sul lõppeb, praktika ma mõtlen, siis saad asju korrigeerida ja viimistleda nii, et kõik on hea. Esialgu pane lihtsaöt kirja mis tegid ja kuidas läks ja muu selline vajalik info, mida aruandesse kirjutada, siis hiljem on ainult see ühtseks kokku vaja panna! Very Happy No ja kuna see teil selline lühike praktika ka, siis eeldan et see ei pea mingi üüber pikk olema. Wink
Tagasi üles Go down
Everleigh
Magus maius
Everleigh

Female Postituste arv : 2033

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime29/5/2012, 03:10

Jeerum, ma ei teagi mitmel praktikal ma olen käinud xD
Ikka päris mitmel... mm... Praktikaid, mis on kestnud kuu, on olnud vist 4 või 5 ja 2 praktikat on mul olnud siis 2,5 kuud ja 1 praktika kestis mul peaaegu et 5 kuud Very Happy
Jummel, neid on nii palju. ;D
Ja praktikaaruandeid on mul tohhujaa tehtud Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime29/5/2012, 13:41

Teil mõnda aruannet arvutis enam alles pole? Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 24 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 35Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 29 ... 35  Next