| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 11:37 | |
| Sims jeeeeee... omg ise ma pole üle poole aasta mänginud seoses läpaka soetamisega. Pean 40€ ostma endale ennem välise cd värgi (ei meenu hetkel selle nimi ) Aga mul pole järgmiseks nädalaks midagi õppida Ja ma sain mate aasta 5 so suprised. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 13:46 | |
| JEE Viite üle tuleb alati rõõmustada :). Ma loodan et ma matat läbi ei kuku. Üldse ei jaksa õppida enam. Läheks magama ära Kui keegi sims 2 macile tahab, saan ma plaati laenata. Pärast on häkki vaja aint, et ilma plaadita mängida. | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 14:44 | |
| Mul olemas, kaks lisaosa ka, ülejäänud on vennal kusagile tõmmatud.
Geo tuli neli!! Jeeessshhhh... ma ei jaga geod, see on täielik mõistuaine minu jaoks. Viimane nädal koolis käia (koolipäevi arvestades) ja meie inka õpetaja üritab saada suurt 16 teemalist õpikut läbi. Sorry alates 14 teemast olen mina tunnis lollim kui mu klassiõde, kes ei jaga inkat.
Keka on ainukene tund, mida taluda suudan. Seal ei pea vähemalt tapvalt palavas klassiruumis istuma, vaid saab õues, kuuma liiva peal mängida võrkpalli. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 15:05 | |
| Geo... igaveses minevikus Mul on nii hea meel. Ei sallinud mina seda ainet ja mitte kunagi enam ei pea ma selles tunnis piinlema. Oh kui hea:D Keka on jube raske... HTG kõige raskem aine on friggin kehaline kasvatus. Ma olen nagu nuudel. Täiesti vedel, ei suuda hüpata ega joosta | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 15:49 | |
| eh.. siis ma olen keetmata nuudel. Jäik Ei hüppa ei jookse ei paindu Põmst keka on mu kõige nõrgem aine Aga selle elab üle, see aint keka ju. Saab sooritushinded kätte. Ma olen viimastes alades kõigis mingi paari sajandiku või paari sentimeetriga hindeskaalast välja jäänud HALAN123 | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 16:10 | |
| Jestas, ma armastan kekat! Kui väljaarvata aeroobika, ma ei paindu üldse, alati tulevad valust pisarad silma. | |
|
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 17:07 | |
| Ma armastan ka kekat va suusatamist ja lähen siis ülehomme inka õpsiga rääkima, peab ju veerandisse viit saama *peksab sääski kurikaga* | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 18:20 | |
| Imelik, täna sääsed mind ei armasta, kas see tuleneb telgis magamisest? Ma pean ka inka veerandi viie saama, siis on aasta ka viis ss tuleb aasta hinnetest ainult kaks nelja tunnistusele. Inimene ja Geo Viimane nädal venib kindlasti. Peaks õpikud ära viima. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 18:22 | |
| Kui mina õue astun on mul terve parv neid järel. Amh.. Reedel on ekskursioon Lätti. Saab loomaaeda ja igale poole. | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 18:24 | |
| Meil on esmasp. Sigulda seikluspark ja loomaaed. Mine ja vaata siis kindlasti Cliffi ka. Ta on koos koeraga puuris nii, et segamini vist ei tohiks kellegiga ajada ta on tiigrikutsikas. | |
|
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 27/5/2012, 18:29 | |
| Ma tahan kaaa loomaaeda, huvitav kas ma veel saan tulla Palju see maksiski, Mezilane ? | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/5/2012, 00:39 | |
| Ma ei jõudnudki loomaaeda nagu plaanis oli | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/5/2012, 15:41 | |
| Natu ma arvan, et kui kiirustad saad ka tulla, see maksis ligi üle 35 euri, mina andsin õpetajale 40€ ja ta andis mulle tagasi ka. Igatahes saad Natalijaga istuda ss seal Kiirusta! See nädal peab ära maksma kindlalt! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/5/2012, 15:52 | |
| Minul sai ka nüüd esimene praktikapäev üle elatud :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/5/2012, 19:34 | |
| No Audrey ja kas soovid muljetada, kuidas läks? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/5/2012, 20:46 | |
| Väga chill, väga chill... Praktikaaruande kirjutamine saab keeruline olema. | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/5/2012, 22:02 | |
| Mnjaa, meil hetkel nagu tutvumispraktika rohkem. Pm töövari olen | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/5/2012, 22:08 | |
| Aga suht juhe jookseb kokku küll kui sellele mõelda. Nagu et mida kõike ma kokku kirjutama pean??? | |
|
| |
| |
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 29/5/2012, 03:10 | |
| Jeerum, ma ei teagi mitmel praktikal ma olen käinud xD Ikka päris mitmel... mm... Praktikaid, mis on kestnud kuu, on olnud vist 4 või 5 ja 2 praktikat on mul olnud siis 2,5 kuud ja 1 praktika kestis mul peaaegu et 5 kuud Jummel, neid on nii palju. ;D Ja praktikaaruandeid on mul tohhujaa tehtud | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 29/5/2012, 13:41 | |
| Teil mõnda aruannet arvutis enam alles pole? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|