MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+47
kiku979
DragonFly
Sandara
Tarretis
Getzzzu
Prince Kirameki
MyMystery
Unicorn
AliceInWonderland XD
Merlin.
shine
Lammas
Lily
nasicc
swessu
CrazyFruty
Natu
Mezilane
Naughty
Cilen
Murtagh
spring
*Nastik.
pipisike
Emma
Kärolyn
Everleigh
AlwaysMe^^
GossipGirl
kcissy
Sixx-
accident
Marmelaad
Tuki
Katu1995
black
Karolin
Keku
Griffu.
White Wolf
Karro
Audrey
padjanägu, [h]
Espada
Tricia
TeddyBear
Pingu
51 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Kooolkooolkooool. - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime14/4/2012, 15:43

Am, ma esimesest klassist peale ja mõnda aega saime veel teatud inimestega lisatunde Very Happy

Mul endine klassiõde oli absull võimatu inglise keeles, kirjutas 'you' jou ja ei mõiganud et 'have' kirjutatakse h-ga Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime14/4/2012, 15:46

okei nii hull ma vast pole, aga jah ega ma ka just kiita ei saa ennast! Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 20:46

Ma ei kujuta ette, mis mu lotaga saab. Lota õpik kadunud ja homme töö -.-
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Natu
Totaalne lumememm, noh!^.^
Natu

Female Postituste arv : 270

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 20:47

Tubli, aga kuna teil nii pro õps siis sa võid tööks ju õppida tv-st Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 21:04

Selline mõnus fyeah tunne on hetkel, ostsin lõpetamise outfiti ära. Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 21:06

Issand ma mäletan mis kamm mul selle kleidi ostmisega oli Very Happy Õnneks sai kena kleit.. Ei olnud liiga ülepakutud .. Oli mõnus tagasihoidlik. Nüüd ootangi mingit pidu kuhu sellega jälle minna saaks Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 21:13

Mul on eriti win outfit sellepärast, et kleit ja jakk koos annavad sellise mõnusa piduliku ilme, aga kleiti saab üksi pmst igal pool kanda - peol, väljas, rannas... Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 21:22

Minu põhikooli lõpukleit oli ka selline suvekas, et pärast sain suvel seda päris mitmeid kordi kanda! Minumeelest selliseid kleite on kasulik osta. Ei jää kappi seisma! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 21:31

Issand, mis te põete lota tööde pärast Very Happy Easy stuff ju Very Happy Tulge tehke teisipäeval minu eest majanduse töö ära või kolmapäeval maksunduse töö... Vot see on hard stuff ja siis on paanikaosakond kui materjalid kadunud on Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 21:33

Tänan ei Audrey. majandust olen minaka õppinud ja päriselt ka not thanks!! Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 22:16

Audrey.. kas sa ütled esimeses klassis numbreid õppivale lapsele kaa, et mis ta põeb, lihtne ju? Kuidas sa saad üldse öelda mis teistele lihtne või raske on? Very Happy Kas sa arvad tõsimeeli, et ainult sinul on koolis rasked asjad? Very Happy
Ma vb liiga agressiivne, aga pakub huvi Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 22:50

Ei ütleks. Lihtsalt point ongi selles, et võrreldes muude asjadega on need kooliasjad nii lihtsad ja mina oma ajal põdesin mõtetult nende pärast. Ok, minust on jah natuke liig kellegile öelda, et asi lihtne või raske on, aga põhipoint ongi see, et nende asjade pärast pole mõtet üldse põdeda, ausalt Very Happy Tol ajal tundus tõesti see kõik nõme ja tüütu aga võrreldes ülikooliga...
Ja kerguse/raskusega peangi ma suuremas osas silmas ikkagi asjadega hakkama saamist, mitte asjade raskustaset.

Tuginedes sellele, mis mul koolis toimub, võin öelda küll, et ülikool on raskem. Ja siin pole tegemist ego või millegi muuga.
Kui sul on vaja teha ülehomseks kolmes eri aines mingi nõme referaat (millest 2 võivad olla nii umbes 10 lehekülge puhast teksti ja üks korralikku uurimistöö pikkune) ja teha neile ideaalne vorming... Paneb ikka keskat igatsema küll, sest siis oli kõik lihtsalt palju kergem.
Keskas me saime õpsidega hästi läbi. Kui meil mingi päev oli juba üks töö, siis selleks päevaks me teise töö tegemist ei määranud. Ülikoolis õpse ei huvita, kas meil on samal päeval majanduse eksam või mitte. Kõik asjad peavad olema tehtud. Ja kui vaja, tuleb teha kõik ühel päeval.
Ja kontrolltööde pikkuseid mõõdame A4-des. Ja näiteks kolmapäevaseks tööks peame umbes 50 lehekülge materjali pähe tuupima.

Ma loodan, et selle näitega on selge, mida ma täpselt silmas pean.
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 22:55

Meil on juba praegu geograafia kontrolltööd neli lehekülge Very Happy
Aga seda ma usun, et ülikoolis on koormus kindlasti suurem. Muidugi on teisest küljest inimesed ka vanemad ja kuidagi, noh, sihikindlamad ja ei viska õpikut käest nagu meie siin põhikoolis/keskkooli alguses teeme (okei, räägin enda eest, mina teen). Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 22:58

Ma olen siis selline inimene, et mul on kohe varsti geo eksam tulemas ja ma ei viitsi seda lihtsalt õppida..Nkn nädal enne eksamit olen jumala paanikas, et miks ma ei õppinud Very Happy

Ja teiste ainete kohapealt. Ainuke aine milles ma koduseid töid teen on vist vene keel Very Happy Teisi ma lihtsalt ei viitsi..
Koolist tulen kott nurka ja hommikul kui ärkan panen koti kokku ja kooli minek Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 22:59

Karro, sa oled nii lohakas! Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime15/4/2012, 23:00

Sihikindlusest ülikoolis pole mõtet rääkidagi, ausalt.

Sihikindlus on nähtus hommikul esimeses loengus. Päeva lõpuks, nii kella kuueks, seitsmeks või kaheksaks, pole sellest mitte midagi enam järel.

Karro: Geo on aine, mida peab õppima. Geo eksam on nõme Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 01:23

Mm Audrey, kui sa poleks keskkoolis nende "lihtsate" ainete pärast põdenud ei pruugiks sa praegu ülikoolis ollagi. Ja kes teab, võibolla kümne aasta pärast vaatad sa üliõpilasi ja ütled, et ärgu põdegu, jumala lihtne ju Very Happy Miski ei saa lihtsaks ilma põdemisest tuleneva õppimiseta.

Ja kui õpetajad ongi ebaõiglased on see minu silmis suurepärane ettevalmistus eluks Very Happy Ma kujutan ette, et ülemusel on täääiesti ükskõik kas sul on mingid teised asjad teha või mitte.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 01:50

Gosh, kuidas sa norid Very Happy

Ma peamiselt siiski pidasin silmas hakkama saamist. Mingi tavaline kontrolltöö on lihtne asi millega hakkama saada. Sama arvasin ma ka koolis käies. Ma üldiselt never õppisin põhi- või keskkoolis mingiks tööks.

Vot ülikooli kohta ei saa sama öelda, kuna ülikooli läheme õppima kõik üldiselt väga erinevaid asju, väga erinevate õppeprogrammidega, ja ma väga kahtlen, et mõni siit sama asja õppima läheb kui mina.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 02:27

mhh Very Happy Ma ei saa nüüd ju rahulikult vastuväiteid esitada kui sa seda norimiseks nimetad Very Happy
Ok, jätan rahule su Very Happy Lihtsalt selline ülevalt alla vaatamine on minu arust vastik. AGA MA EI RÄÄGI ENAM Very Happy ausalt

...
ma väga proovin
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 12:30

Ei no lihtsalt ma ju ütlesin, et ma ei saa aru, kuidas mingi pisikese kontrolltööga hakkama saamine on raske. Ju siis teiste jaoks on see raske... Minu jaoks polnud, kui vähegi tunnis kuulatakse jne...
Ja ma ei ütleks, et see on ülevalt alla vahtimine. Ma toetun oma kogemustele ja ütlesin välja oma arvamuse.
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 12:43

See teie vestlus on nii pingeline, et selle peale ei oska ma muud üelda, et ässitaja pole, aga verd tahaks näha küll!!! Very Happy

Minujaoks ei olnud samuti kontrolltööd keerulised kui olin tunnis kaasa teinud ja õpetajat kuulanud. Kutsekooliga on sama, ainult lõputööd on jubedad! Sest seal ei pea sa teooriat pähe õppima vaid ka reaalselt selle põhjal ka praktiliselt miskit valmis tegema. Neutral

Minu kõik tuttavad, kes ülikoolis käivad, kurdavad sama asja üle, mis Audreygi, nii et usun, et päris mullikesi ta nüüd küll ei aja ja ülevalt alla vaatamiseks seda nimetada ei saa, sest tõesti ta räägib ju enese kogemustest ja ta ei ole ju öelnud, et kõigiga nii on. Lihtsalt soovitas mitte põdeda ja liigseid pingeid endale tekitada. Ma usun, et kontrolltööd lähevad ilma liigse põdemiseta ka palju paremini, sest sa ju saad põdemise asemel omale asju selgeks teha! Ma nüüd loodan , et mulle vihased kaela ei karga eks, see vist on ju koht kus võib oma arvamust avaldada. Sorry kui millestki valesti aru olen saanud! Neutral
Tagasi üles Go down
CrazyFruty
Kojamees
CrazyFruty

Female Postituste arv : 27

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 15:52

Praeguseni mulle suhteliselt meeldib koolis käia. Very Happy Ainult et seltskond võiks mitte nii lapsik olla ja minu jaoks on tunnid igavad. Very Happy Olen kõike seda juba pms varem õppinud.
Tagasi üles Go down
http://www.google.ee
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 16:58

Keegi ei saa võrrelda enda raskeid asju teiste raskete asjadega. Very Happy tegelt kaa. Very Happy

Ja CrazyFruty, haa Very Happy Tuttav tunne. Ja kusjuures see lapsikus ei kaogi ära Very Happy Mul gümnaasiumis ikka veel paar klassikaaslast kes oleks nagu alles esimesi päevi koolis Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 17:30

See lapsikus ei kao tõesti ära.. Mu klassivend kutsub mind koolis Nugiseks Very Happy Ja siis ajab kogu aeg mingit iba suust välja.
Teine klassivend lihtsalt peab kogu aeg tõmblema.. Ülejäänud kaks on normaalsed, sellised täisealise mõõtu.. Ei kobise kogu aeg Very Happy Ja see viimane klassivend.. ta on lihtsalt muhe Very Happy
Tagasi üles Go down
Natu
Totaalne lumememm, noh!^.^
Natu

Female Postituste arv : 270

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime16/4/2012, 17:33

Noo eks mulle ka meeldib koolis käia, aga jh... need lapsikud poisid, kes arvavad, et on jube ägedad kui viskavad mulle tattikuule pähe Evil or Very Mad

Kontrolltööd on minu jaoks jube lihtsad, mõned rohke mõned vähem Very Happy . Tuleb ainult tunnis ilusti kuulata ja voi la viis (neli) kukkubki taevast alla Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 35Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 24 ... 35  Next