| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/4/2012, 18:16 | |
| Karro, ta vist pidas silmas inimesi, kes keska lõpetanud on Mida mina oma eksamiperioodist õppisin: 1. Ära muretse eksamite pärast (ajad vaid ennast närvi, mis sest et paljud asjad meeles pole- paljusid asju ei küsitagi) 2. Suhtu eksamisse kui kontrolltööse (okei, kõik see eelnev pdulikkus jne ajab nagunii närvi, vähemalt mind ajas, aga mõtle et teed kontrolltööd. Kui mõnda vastust ei tea või kahtled, pane kõige loogilisem, mis pähe tuleb- ehk tee bingot nendes kohtades, milles sa kindel pole. Äkki siiski läheb täppi) Aga jah... tegelt ka... eksamid pole üldse nii hullud asjad, kui kardetakse Õpetajad õhutavad need liiga suureks lihtsalt. Ahjaa, ja granaatõunamahla on kasulik juua Hoiab pea selge. Granaatõunamahl oli igal eksamil mul joogiks :) Vesi on natsa liiga... lage nagu Ja tuupimisel pole ka mõtet, suur on tõenäosus, et lõpuks ei küsitagi neid asju, mida kõige rohkem kordasid. Samuti on suur tõenäosus, et need lähevad sul endal peas sassi või ei tule lõpuks ikkagi meelde... EDIT: Mina tuupisin täiesti minimaalselt muideks
Viimati muutis seda Audrey (10/4/2012, 18:20). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/4/2012, 18:17 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 10/4/2012, 18:31 | |
| Ja hiljem vigised, kui ilmaasjata oma tuduaega raiskad Ohjah. Tänu suurepärasele eksamivalikule oli mul viimane eksamipäev 5. või 6. mai, kui inka suuline eksam hommikul oli. Ja ülejäänud aeg oli minul suvisuvisuviiiiiii Teised olid nii kadedad | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/4/2012, 21:32 | |
| Mul on ka suht vara läbi, 21 mai on veel matemaatika ja siis kõik. Küll on hea, et ma ajalugu ei võtnud. xD Kuigi samas mulle ei meeldi, et eksamid nii tihedalt on, nagu nüüd juhtus... xD Oh jah, ma ei suuda uskuda, et mul on nüüd veel vaid eksamikonsultatsioonid ja eksamid, tunde enam kunagi pole... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/4/2012, 21:47 | |
| Jep, ma siiani igatsen keskat. Oli küll jama ja nii edasi aga siiiiiiiiiiiski. Siiski oli hea ja lõbus aeg. Saaks aega tagasi keerata, ma teeks seda ja naudiks... Nüüd oleks eriti äge keskas chillida. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/4/2012, 22:51 | |
| Nastik: Sul ka eksamid? Oeh, minul lõpeb kool täpselt... 24. mail. Ja siis tuleb praktika aeg kolm nädalat. Kui ma saan sinna, kuhu sihin, siis on mul praktika mai viimane nädal ja juuni esimene nädal. Ja siis on suvi :) Ja kool hakkab samuti augusti viimasel nädalal. | |
|
| |
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/4/2012, 23:30 | |
| Argh, mul on ka eksamid tulemas. Oleks vaja ju põhikool ära lõpetada. Ei tea, mul on hetkel eksamitest täiesti suva, pigem muretsen selle pärast, millisesse gümnaasiumisse lähen. |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/4/2012, 23:39 | |
| Ma ei tea, ei kurda Aga eks see esimene aasta oli veider ikka küll 1. septembril 8.30-16.00 koolis istuda Aga tavaliselt see august on juba selline sügise poolne. Ma olin nii õnnetu augustis kui mulle enam päike peale ei hakanud Aga põhikooli eksamid. Ärge põdege üldse. EASY STUFF. | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| |
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/4/2012, 00:27 | |
| Jep. Esialgne plaan oli see ära lõpetada ja õigust edasi õppida ja siis... veel midagi. Samas olen mõelnud peale seda tööd rabama hakata ja siis jumestamist õppima minna ja siis mitmel kohal rabada ja raha koguda ja mingi suur lotovõit taskusse panna ja kuhugi lemmikriiki kolida :) Ideaalis Austraaliasse... | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/4/2012, 00:48 | |
| Perfektsus? Näiteks... Vajadus. Sama lugu on LAViga, Marokoga, Maltaga... Ja nii edasi. Malta oleks kõige tagasihoidlikum versioon | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/4/2012, 01:01 | |
| Nojaa, Maltal on üks riigikeel näiteks inglise keel, seega no problems. Mul 13 aastat püsivat inglise keele õpet seljataga ja tuleb veel juurde, nii et... Pole probleemi | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/4/2012, 13:56 | |
| Ei no hakkama ikka saad sellega ju? Mul oli kunagi Pärnusse tules paras mindfuck, kui ühe inglise turistiga rääkisime ja siis tahtsin temalt küsida, et 'kas ta läheb 11-sele bussile' ja no ei tulnud meelde kuidas seda küsida Ai, kui tige ma enda peale olin | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/4/2012, 15:10 | |
| Okei, kehva lugu Kaua õppinud oled seda? | |
|
| |