| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2012, 17:58 | |
| - Natu kirjutas:
- Noo eks mulle ka meeldib koolis käia, aga jh... need lapsikud poisid, kes arvavad, et on jube ägedad kui viskavad mulle tattikuule pähe
Kontrolltööd on minu jaoks jube lihtsad, mõned rohke mõned vähem . Tuleb ainult tunnis ilusti kuulata ja voi la viis (neli) kukkubki taevast alla
NB sa oled tark ka ju, selline loll nagu mina, peab õppima kaks tundi vähemalt. Ma lihtsalt ei suuda kuulata kui sinu kõrval istub selline tark nagu Natalija, kes kõndis täna näiteks esta klassist mööda üldse(lol) ja siis üritas oma tikkimise tööd minu kotiga sirgendada, täiesti lõpp lihtsalt. Ta on GEENIUS! Sina ka oled geenius, mina olen loll must lammas, valgete tarkade lammaste seas (oi ma siin teen natuke filot enda arust xD) <-- see mina, teie ---> | |
|
| |
Natu Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 270 Age : 26 Asukoht : Kodus
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2012, 18:02 | |
| Hahhaaa... mulle meeldib, et sa kasutad minu kohta sellist sõna nagu "geenius" . Ja jälle ma irvan sinu jutu peale, Natalija on pro . Tahaks ka sel ajal teie juures olla... nalja saaks . PS. Minu nüüd küll lillekest peast välja ei kasva | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2012, 18:14 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2012, 18:19 | |
| Millele ma ei vaielnud vastu, sellele et sa oled loll? Ma juba ära harjunud, et sa ennast lolliks kutsud Eii noo mingi cooler ma ka pole, mulle sobiks tõenäoliselt see smile: | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2012, 19:53 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2012, 19:58 | |
| Eiiii, tegelikult olen mina hoopiski see või see ja sina oled see | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2012, 20:02 | |
| Ära vaidle , sina ei saa see olla, sest sul pole ühte silma, sa ütlesid, et naeratad kogu aeg, varsti suu krampis, aga saa ikka naeratad, järelikult oled sina JA MA EI OLE NÕUS, MA EI OLE MINGI KÜSIMÄRK MA OLEN või | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 16/4/2012, 20:06 | |
| Ok ma naeratan jh suht 24/7 ja küsimärk sest et sa koguaeg mingi räägid, et oled loll , | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 17:39 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 17:46 | |
| Hahhaaaa, 50 kraadiga tuleksid mingid EAMBID. Ma rääkisin, et mul õigus . Kirjuta mata õpsile igaksjuhuks selgituse kaa alla, muidu ta mingi paneb veel kahe kah . Täitsa nõus, läksime vahepeal teemast välja . Aga mul homseks mingi ikas jutustada -.- , nõmeee ja siis veel lota tvst mingi 3 lehte -.- . | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 17:54 | |
| Mata still rules, hahaha lotas on meil kuni vee soojenemiseni täidetud, nu mina vaatasin Karina tv järgi, endal oli õigesti tehtud Inka ja jutustamine, you gotta be kidding... seep tähendab, et meil on reedeks jutustada, oh god küll, haten seda tundi totally -.- see ei ole hea tund. Täna matas, kuus lk tv, ajaloos konspekt lõpetada + uus teema läbi lugeda, inaks neli lk tv (tehtud juba reedel koolis, inka tunnis, suvaliselt )Sa täitsa nõus? Polegi siis 100% kindel weeeee? (tibi laks) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 18:01 | |
| Tibi laks ??? ma ei kannata tibisid välja, sa ju tead kuidas ma nendesse suhtun !!! See Hannali on siuke dibiilik, nagu ka kõik ülejäänud mu klassi kaaslased. Sa tead täna tahtis Marcus mind ja Elisat millegiga visata, aga meil vedas, õps oli just tüübist mööda minemas Inka õpsil on mingid mäluaugud ju. Kusjuures oli mul täna inka KT ja ma mingi loobisin sõnu suvakalt tõenäoliselt jälle üks viis kukkub | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 19:14 | |
| Tõenäoliselt seda, et te olete lesbarid, mis on tõsi eks? Ma olen super coool, ja ma tean seda (ära võta südamesse, see on Hannali käitumine) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 19:20 | |
| Hmm... ma arvan, et Hannali arvab endast palju rohkem kui "super cool" , aga mina ikka parem, ma olen daAAA vinCi | |
|
| |
Mezilane Pipar
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 19:35 | |
| Nuu jh, eks siis Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Vinci (sry ei viitsinud lugeda sinu aasid üle , ja sina Shakespirn (suure tähega ikka) Homme jälle kooli jälle pean kannatama nende tüüpide käes . Mingi jutustamine kaa, aga mul kodusedtööd tegemata ei viitsi neid teha | |
|
| |
Mezilane Pipar
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 20:07 | |
| Iga vahetund jh raamatukokk, mis mul muud ülejääb | |
|
| |
Mezilane Pipar
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 20:17 | |
| Parandus: Raamatukokku. Tegelikult mul jääb üle taluda imelikke pilke ja küsimusi, millele ma ei vasta. Mul essa tund mata ja teine on inka, sinu teine tund on mussa | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 20:43 | |
| Selgeltnägija! Tegelt see nii ilmselge ju. Homme lähed ja võtad "Ma Leian Su Sky" ka raamatukogust ära, see oli lihtsalt SUPER raamat. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 17/4/2012, 20:45 | |
| Ple aega hetkel lugemiseks, pean ju selle eluloo raamatu kuidagi moodi läbi saama | |
|
| |
Mezilane Pipar
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 18/4/2012, 15:10 | |
| Noo, seda küll . Mul tuli knge tahtmine Harry Potteri raamatud uuesti läbi lugeda . Tegelikult mul homme mata KT , jumala äge | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|