MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Just The Way You Are | |
|
+14EITC. Murtagh Tennu Sulesepp Shallalla PINK YouShouldKnow LittleMissy Frezia Senseless. Audrey Maarit Mirei Emma 18 posters | |
Autor | Teade |
---|
Asssu Narkar
Postituste arv : 45 Age : 27
| Pealkiri: Re: Just The Way You Are 26/1/2011, 16:51 | |
| nii hea, lugesin kõik läbi. Vastupidiselt mõndadele oli minu jaoks kõik selge, hea kirjeldus janii. Üks asi oleks võinud olla teisiti, osa lõpus võiks tõstatada küsimuse, see hoiab põnevust Niiet ootan huviga uut osa | |
| | | *Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Just The Way You Are 27/1/2011, 13:20 | |
| kuigi sa murdsid lubadust ja minu sünnaks uut osa ei teinud , siis heasta see sellega , et järgmine osa tuleks pikem . kopsupõletikus inimesele on meelelahutust vaja ... ja nõustun Asssuga , et loo lõpus võiks olla mingi asi , mis sunniks lugema järgmist osa ka aga muidu järjepidevlat heaaa :)) | |
| | | *Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Just The Way You Are 30/1/2011, 18:04 | |
| millal sa uue osa ükskord teed ?? ma ei jäta sind enne rahule kui uus osa on olemas, arusaadav ? | |
| | | Frezia Võlur
Postituste arv : 54 Age : 27 Asukoht : Kolme põrsakese kivimajas ;)
| Pealkiri: Re: Just The Way You Are 26/6/2011, 02:30 | |
| Nii, kallis tore ja hea sõber, aeg oleks kirjutama hakata, kuigi ma tean, et sa ei viitsi seda teha, paluuuuuuun tee seda juba, ma pole nii ammu su jutte lugenud ja üldse on asi liiga kirieks kiskunud, aga nüüd juba ammu kool läbi ja KIRJUTA JUBA UUS JUTT!!! | |
| | | Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Just The Way You Are 1/7/2011, 16:15 | |
| Täpselt. Kuula oma bestyt, tema teab kõige paremini, mis sulle hea on Mingihetk oli minu jaoks ka väga segane, aga siis hakkas kõik lahenema ja ma hakkasin jälle aru saama Hästi kirjutad muidu, see on ka hästi mõnus, et ma pole üldse kirjavigu leidnud, ma õudne tähenärija koguaeg Aga ma pole otsinud ka, mulle lihtsalt hakkab silma, nii et võib-olla mõni on | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Just The Way You Are | |
| |
| | | | Just The Way You Are | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|