MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33  Next
AutorTeade
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime14/9/2011, 19:12

Mismõttes SINA enne MIND kommenteerid? *raevutseb*

Aga see kuradi Kertu Kaer. Gotta hate her. *naerab*

Äge. Kris on äge. Ants ja Kris, see meetup oli päris äge. Very Happy

Ja üldse see osa oli äge. Very Happy
Meelis sucks. Very Happy

KAAREL X TERU
Või TERU X KRIS
JA KRIS X ALEX. Kris ja Alex on esiviisikus raudselt sees. Very Happy

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime14/9/2011, 22:59

neuruiwuicnuujiooöhciyv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UUT!
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

Female Postituste arv : 167

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime16/9/2011, 22:46

Kertu Kaer, tõmba uttu!
Nii nunnu osa oli(L)
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

Female Postituste arv : 189

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime19/9/2011, 15:50

hihi, aga millal siis uut saab? ^^
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime19/9/2011, 17:37

Minu meelest võiks ka siia uus osa ilmuda. Very Happy

Alexiga. Very Happy Kus ta EI abiellu. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime20/9/2011, 19:01

Don't hate Kertu Kaer, I was actually planning to turn her into a nice...khmm...fangirling character Very Happy

Võimalik, et on olemas mingi paralleeluniversum, kus Alex tõepoolest ei abiellu, aga esialgu ma veel seda külastanud ei ole Razz

Hetkel pole ma uue osa kirjutamist alustanud, aga küll ma kunagi ka selleni jõuan, kui Peet Vallaku novellid loetud. Mul on vaja neid terve ports läbi saada Wink
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime20/9/2011, 20:17

Mina olen see fangirl siin. Very Happy

Ja sinna paralleeluniversumit pead sa kohe külastama, sest Alex EI abiellu ja saab KRISIGA kokku. Very Happy And they will live together happily ever after. Wink

Loe käbemini. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime26/9/2011, 21:58

Novellid on mul viimaks loetud - ma suutsin täna kirjanduse loengu teises pooles keset novellide analüüsimist magama jääda ja oma pool tundi tukkuda Laughing - ja ma saan korralikult tööle asuda, nii et uus osa peaks tulema homme. Muide, kas keegi tahab, et ma saksakeelsete lausete tõlke ka kuskile sokutan? Very Happy

Sorry to keep you waiting Embarassed
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime27/9/2011, 16:30

Yay!
Minu jaoks pole saksa keele tõlget vaja :) (vene keele kohta sama ei ütleks XD)

Pole midagi ^^
Aga ootan huviga uut ikkagi Wink
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime27/9/2011, 21:13

Võiks küll tõlked panna, jah. Very Happy

Ootan osa. Very Happy
Huviga. Very Happy
Peaasi, et Alex ei abiellu. XD

Ja ma loeks seda vist isegi telefonist... *naerab* gotta love wifi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime28/9/2011, 02:10

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:15). Kokku muudetud 4 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime28/9/2011, 18:08

Sa ei kujuta ette, kuidas ma terve selle aja lihtsalt naersin. XD

Kui vana Säde on? Very Happy

Ja Alex ei abiellu. Very Happy

Jah, ma panen random kohtadele Alexi nime. Very Happy Ei saa ju lubadust murda. XD

Ja mis Janeki ja Meelisega juhtus? Very Happy
Murtagh aimab kahtlaseid asju. Very Happy

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime28/9/2011, 20:11

Ma itsitan siiani Laughing
see on ikka tõsiselt tore jutt Very Happy nagu väga-väga hea Very Happy Very Happy
ma isegi olen enda juttu siin kirjutanud j alõpp juba paistab ja pool tänu sellele tegelikult, et sa nii häid jutte kirjutad, head asjad panevad mind ihtsalt- tahtma midagi kirjutada. Very Happy Very Happy
Ja mul on nüüd nii hea tuju! Very Happy Very Happy Very Happy

UUT!
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime28/9/2011, 22:39

Hahaha, jellousy overload XD

Muide Kirameki slash see jutt on mind täisest ära rikkunud...
Mul on tavaliselt selline komme, et kui ma olen väsinud ja haigutan, siis mudin oma paremat õlga..igatahes eelmise nädala füüsika tunnis ma aina haigutasin ja kui ma käe õlale panin hakkasin mõtlema Meelis ja Kris, making out, in the middle of Physics...oh come on XD
Me rääkisime kõigest tuumafüüsikast XDD

Aga see osa oli tõesti lol...
Ja mul tekkis sama küsimus, mis M-lgi...mis teema sellel Meelisel ja Janekil oli?

Ootan uut, ootan uut =^.^=
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime1/10/2011, 18:32

Ja sa nimetad seda ärarikkumiseks? *köhatab*
Okei, ma ei ole tema poolt rikutud, aga see rpg... Murtaghi tumblri dashboard, muidu ma tumblrit ei kasuta, on iiigast kahtlast teemat täis ja rp postitused.. um... yeaah... MINA olen rikutud. Very Happy

Alexx ja Kriss on ikkkka armsamad. Razz
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime2/10/2011, 00:40

Kui te kogemata arvate, et olete rikutud, siis mõelge selle peale, mis minu peas toimub, kui ma lakkamatult sellise sisuga jutte vehin kirjutada. Mul on kaks vasakut ajupoolkera ja paremale mõtlemine on mulle võõras Wink

Meelis and Kris can't make out in the middle of Physics because Kris has no reason to be in the Physics class Razz German, however, is a different story... Twisted Evil

Sellega seoses meenus mulle üks hetk 10. klassi füüsikatunnist. Kaks klassivenda istusid laua taga ja itsitasid kõvasti millegi üle ja selle peale ütles õpetaja, ligi 80-aastane mees: "Noh, poisid, mis te seal naeratate üksteisele? Ma saaks veel aru, kui tütarlapsega istuks, aga..." Laughing

Ma ei tea, kas ma olen seda juba maininud või mitte, aga mul õnnestus hakata sellest sügisest uuesti saksa keelt õppima ja ülikoolis lähenetakse sellele ainele täiesti teistmoodi kui gümnaasiumis. Ma alustasin nulltasemest ja ei kahetse üldse. Õppejõud on ka tore Razz

Ma ei hakka Janeki ja Meelise kohta vihjeid andma, aga ma kinnitan teile, et nende tülli minemise põhjused pole sugugi nii kahtlased, nagu arvata võiks.

Murtagh, mis su Tumblr on? I want to follow you!
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

Female Postituste arv : 167

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime2/10/2011, 12:21

Jeei! Ma refreshin koguaeg, et uus osa tuleks, aga never mind. 27. osa oli päris armas. Eriti see Krisi-Meelise koht. See kus nad superhyper marketis olid.
Ma paluks uut osa umbes... Mõne minuti pärast!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime2/10/2011, 17:33

Eem... ei ole mõtet follow'da, dashboardi sa ju ei näe. Very Happy Ja ma ei posti ümber asju. Very Happy Ühesõnaga, sina näeksid tühjust. Sõna otseses mõttes. *naerab*

Ei ole kahtlased põhjused? Murtagh is disappointed.
Muideks, sa kirjutad jutte, aga mina postin peaaegu igapäevaselt kusagile kahtlasesse geiseksiteemasse. Niiiiiiet... *muig*
Sest rp-maailmas ei oska ma enam hetero olla. *itsitab*

Igatahes. Very Happy
Jah. Very Happy
Nii. Very Happy
Alexit. Very Happy
Tahaks. Very Happy
Ja uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime8/10/2011, 13:57

Millal uus osa tuleb? *pouts*
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime8/10/2011, 18:29

Minumeelest ka, uut tahaks. Very Happy
Ja Alex ei abiellu. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime8/10/2011, 21:43

Võiks küll uus osa tulla ja üsna varsti
Tagasi üles Go down
Little Green House
Juubilar
Little Green House

Female Postituste arv : 172

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime9/10/2011, 23:23

kuule tahaks ja uut Razz
pole nii kaua kommenteeriud siin ma busy-busy koguaeg -.-
igatahes krisist ja meelisest saab paar ja alex&angel abielluvad terust ja kaarlist saab paar ning kõik elavad happily ever after Very Happy

JA ALEX ABIELLUB!
*sucker* murtyle Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.littlegreenhouse-littleblondegirl.blogspot.com
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime9/10/2011, 23:41

Ma olen ka sellistes rollikates mänginud, aga kõik on mingitel põhjustel pooleli jäänud Very Happy

Ma alustasin juba - või pigem alles - uue osa kirjutamist - viimastel päevadel olen ma tegelenud süntaksiga ja selliste sõnadega nagu hing, haud, matma, manala ja põrgu - ja kuna mul tuli hirmus isu kirjutada rebaste retsimisest, siis on see selle osa põhiteema. Juttu tuleb ka Alexi pulma minemisest, kuna ma suutsin kogemata ära unustada, et arvestades seda, kuidas selles jutus aeg möödub, on see hetk õige pea käes. Kris saab varsti laevaga sõita... Razz

Kas keegi suudab Kaarlit veel ka heterona ette kujutada? Laughing

Gute nacht Wink
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime10/10/2011, 17:25

*puhkeb nutma*
ALEX EI ABIELLU! *on lohutamatult õnnetu* Kirameki, sa ei teeks seda mulle ju... *kutsikasilmad*

Need rollikad on ägedad. Very Happy Ma ei suudaks lõpetada. Very Happy

Ja ei, Kaarel on nii gei, kui vähegi olla saab. Very Happy Mulle meeldib alguses olla hetero, rollikates, ja siis et keegi keerab bi-ks... vms. Ah, see on äge. Very Happy

Anywayz.

Sa ei teeks seda mulle. See... see... purustaks mu südame. Sad Crying or Very sad

Palun.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime12/10/2011, 09:44

Oeh, eks ma siis vaatan, mis ka Kaarliga ette võtan, kui tema heteroks tagasi pööramiseks juba hilja on Razz

Uus osa tuleb kas täna- või homme öösel. Kuna mul on täna nädala kõige pikem päev ja ma jõuan koju alles kella 9 paiku õhtul, siis ma ei tea, kas mul õnnestub see saksa keele õppimise kõrvalt ära lõpetada, aga ma üritan. Selles osas ilmub välja vähemalt üks Teru sõpradest ja Meelis saab teada midagi, mis oleks pidanud saladuseks jääma... Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 13 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 13, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 23 ... 33  Next
 Similar topics
-