| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 14/9/2011, 19:12 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 14/9/2011, 22:59 | |
| neuruiwuicnuujiooöhciyv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UUT! | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 16/9/2011, 22:46 | |
| Kertu Kaer, tõmba uttu! Nii nunnu osa oli(L) | |
|
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/9/2011, 15:50 | |
| hihi, aga millal siis uut saab? ^^ | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/9/2011, 17:37 | |
| | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/9/2011, 19:01 | |
| Don't hate Kertu Kaer, I was actually planning to turn her into a nice...khmm...fangirling character Võimalik, et on olemas mingi paralleeluniversum, kus Alex tõepoolest ei abiellu, aga esialgu ma veel seda külastanud ei ole Hetkel pole ma uue osa kirjutamist alustanud, aga küll ma kunagi ka selleni jõuan, kui Peet Vallaku novellid loetud. Mul on vaja neid terve ports läbi saada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/9/2011, 20:17 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/9/2011, 21:58 | |
| Novellid on mul viimaks loetud - ma suutsin täna kirjanduse loengu teises pooles keset novellide analüüsimist magama jääda ja oma pool tundi tukkuda - ja ma saan korralikult tööle asuda, nii et uus osa peaks tulema homme. Muide, kas keegi tahab, et ma saksakeelsete lausete tõlke ka kuskile sokutan? Sorry to keep you waiting | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/9/2011, 16:30 | |
| Yay! Minu jaoks pole saksa keele tõlget vaja :) (vene keele kohta sama ei ütleks XD) Pole midagi ^^ Aga ootan huviga uut ikkagi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/9/2011, 21:13 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/9/2011, 02:10 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:15). Kokku muudetud 4 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/9/2011, 18:08 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/9/2011, 20:11 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/9/2011, 22:39 | |
| Hahaha, jellousy overload XD
Muide Kirameki slash see jutt on mind täisest ära rikkunud... Mul on tavaliselt selline komme, et kui ma olen väsinud ja haigutan, siis mudin oma paremat õlga..igatahes eelmise nädala füüsika tunnis ma aina haigutasin ja kui ma käe õlale panin hakkasin mõtlema Meelis ja Kris, making out, in the middle of Physics...oh come on XD Me rääkisime kõigest tuumafüüsikast XDD
Aga see osa oli tõesti lol... Ja mul tekkis sama küsimus, mis M-lgi...mis teema sellel Meelisel ja Janekil oli?
Ootan uut, ootan uut =^.^= | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/10/2011, 00:40 | |
| Kui te kogemata arvate, et olete rikutud, siis mõelge selle peale, mis minu peas toimub, kui ma lakkamatult sellise sisuga jutte vehin kirjutada. Mul on kaks vasakut ajupoolkera ja paremale mõtlemine on mulle võõras Meelis and Kris can't make out in the middle of Physics because Kris has no reason to be in the Physics class German, however, is a different story... Sellega seoses meenus mulle üks hetk 10. klassi füüsikatunnist. Kaks klassivenda istusid laua taga ja itsitasid kõvasti millegi üle ja selle peale ütles õpetaja, ligi 80-aastane mees: "Noh, poisid, mis te seal naeratate üksteisele? Ma saaks veel aru, kui tütarlapsega istuks, aga..." Ma ei tea, kas ma olen seda juba maininud või mitte, aga mul õnnestus hakata sellest sügisest uuesti saksa keelt õppima ja ülikoolis lähenetakse sellele ainele täiesti teistmoodi kui gümnaasiumis. Ma alustasin nulltasemest ja ei kahetse üldse. Õppejõud on ka tore Ma ei hakka Janeki ja Meelise kohta vihjeid andma, aga ma kinnitan teile, et nende tülli minemise põhjused pole sugugi nii kahtlased, nagu arvata võiks. Murtagh, mis su Tumblr on? I want to follow you! | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/10/2011, 12:21 | |
| Jeei! Ma refreshin koguaeg, et uus osa tuleks, aga never mind. 27. osa oli päris armas. Eriti see Krisi-Meelise koht. See kus nad superhyper marketis olid. Ma paluks uut osa umbes... Mõne minuti pärast! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/10/2011, 17:33 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/10/2011, 13:57 | |
| Millal uus osa tuleb? *pouts* | |
|
| |
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/10/2011, 21:43 | |
| Võiks küll uus osa tulla ja üsna varsti | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/10/2011, 23:23 | |
| kuule tahaks ja uut pole nii kaua kommenteeriud siin ma busy-busy koguaeg -.- igatahes krisist ja meelisest saab paar ja alex&angel abielluvad terust ja kaarlist saab paar ning kõik elavad happily ever after JA ALEX ABIELLUB! *sucker* murtyle | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/10/2011, 23:41 | |
| Ma olen ka sellistes rollikates mänginud, aga kõik on mingitel põhjustel pooleli jäänud Ma alustasin juba - või pigem alles - uue osa kirjutamist - viimastel päevadel olen ma tegelenud süntaksiga ja selliste sõnadega nagu hing, haud, matma, manala ja põrgu - ja kuna mul tuli hirmus isu kirjutada rebaste retsimisest, siis on see selle osa põhiteema. Juttu tuleb ka Alexi pulma minemisest, kuna ma suutsin kogemata ära unustada, et arvestades seda, kuidas selles jutus aeg möödub, on see hetk õige pea käes. Kris saab varsti laevaga sõita... Kas keegi suudab Kaarlit veel ka heterona ette kujutada? Gute nacht | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/10/2011, 17:25 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 12/10/2011, 09:44 | |
| Oeh, eks ma siis vaatan, mis ka Kaarliga ette võtan, kui tema heteroks tagasi pööramiseks juba hilja on Uus osa tuleb kas täna- või homme öösel. Kuna mul on täna nädala kõige pikem päev ja ma jõuan koju alles kella 9 paiku õhtul, siis ma ei tea, kas mul õnnestub see saksa keele õppimise kõrvalt ära lõpetada, aga ma üritan. Selles osas ilmub välja vähemalt üks Teru sõpradest ja Meelis saab teada midagi, mis oleks pidanud saladuseks jääma... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|