MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next
AutorTeade
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

Female Postituste arv : 167

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime1/9/2011, 19:39

Ehehee! Kui sa minuga vaidled, siis ei jää sa midagi vaidlustes peale! Ma olen kange tüdruk! Mul ei ole koera, mul on deegud ja kass ning ära üritagi neid solvata, sest nad teevad sulle kolmekesi üks null ära!

MEELIS ON IMELINE, ALEX ON PIMEINIMENE!
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

Female Postituste arv : 189

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime2/9/2011, 16:34

Ei, Praisja käib täiest gümnaasiumis, 12. klassis käib täitsa, ja ma räägin endast kolmandas isikus XD

No kui inimesele ei meeldi antud hüüdnimi, siis tuleks tema soovi ka austada.

Eieiei, Alex küll sitakott vms sellist ei ole. Ta on kõige mahedam tegelane üldse, paari teise kõrval muidugi, aga top 3 kohe kindlasti.
Meelis...ma ei oska tema kohta midagi öelda. Raske on üldse tema kohta midagi öelda. Ta on...nagu...ma ei oska lihtsalt midagi öelda. Tal pole iseloomu nagu (võib-olla asi on minus) aga ta ei ole mulle eriti muljet avaldanud.
Mulle natukene tundub, et Bubblecum ütleb head Meelise kohta, et Murtagh'd närvi ajada. Aga ma võin ka eksida, aga siis mind tõsiselt huvitab, mis ta Meelises näeb.
Mulle hakkas Alex siis meeldima kui ta Masumiga kooli läks ja kommenteeris seda tüdrukut seal bussipeatuses (Bad romance's). See oli nii hea lihtsalt XD

Igatahes, homme saab siis uut osa? *she said hopefully*
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime2/9/2011, 21:49

Ma isegi ei viitsi nätsuga vaielda. XD Mage lihtsalt. Very Happy

Jah, Meelisel ei ole iseloomu. Very Happy

Alex on mulle alati meeldinud. Gotta love him.

Ja uut osa, goddammit. Very Happy

Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime3/9/2011, 04:05

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:13). Kokku muudetud 4 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime3/9/2011, 22:44

Kaarel sobiks jah geiks. Very Happy
Teru ja Kris sobivad suurepäraselt kokku.
Meelis on tobe. Very Happy

Ja ALEX EI ABIELLU!

Ootan uut. :)
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime3/9/2011, 23:46

Edasi? Mis edasi saab?
Miks, oo miks sa pidi selle osa nii kähku ära lõpetama?! *Ahastuses*

Minu lemmik manga...noh mul on neid 2 hetkel. Mõlemad yaoid XD Üks on "Non Tea Room" by Shoowa ja teine on "Name Of Love" by Miyamoto Kano. Ja sinu absolute fave'id?

Palju-palju õnne sünnipäevaks!
Chaengilchukhahamnida! (in Korean ^^)
(ametlikult saan veel 14 minti õnne soovida XD)

Aga uut ootan ikkagi ^^
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime4/9/2011, 00:26

Ma jäin küll natuke hiljaks, aga siiski ega see haiget tee:

Palju õnne sünnipäevaks! jocolor (see on üks tobetamaid mütse, mis ma näinud olen)

Meelis paistab jah päris äpu olevat.

See Kaarli asi tõi igatahes naeratuse näole Very Happy
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

Female Postituste arv : 167

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime4/9/2011, 10:15

Kaarel geiks! cheers

Anyway, selles osas oli Meelis küll tobe. Teru on nüüd Meelise asemel. Natuke Alexit ka, aga noh... Jamh.

Hullult lühike osa oli, kuid elab üle.
Uut kindlasti! Näiteks mõne tunni pärast?!
Tagasi üles Go down
Little Green House
Juubilar
Little Green House

Female Postituste arv : 172

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime9/9/2011, 17:42

Sorri, et ma pole nii kaua siin olnud, mulle ei saadeta neid kirju enam -.- Imelik O_o

Igatahes

*ahhetab*
*kargab püsti, tantsib imelikult ning naerab/laulab samal ajal*
KAAREL ON GEEEE-IIIIIIIIIII
KAAREL ON GEEEE-IIIIIIIIIII

Hei, kuule kas keegi on seda Sucker Punchi näinud? On see hea film??

*lööb Murtaghi oimetuks*
Meelis x Kris!
Meelis x Kris!

Uut!
Tagasi üles Go down
http://www.littlegreenhouse-littleblondegirl.blogspot.com
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime9/9/2011, 18:07

Muide, mulle ka vahepeal ei saadetud...

Aga, olen ainult kuulnud sellest, näinud ei ole kahjuks.

Hakkab jälle pihta...miks te nii vaenulikud olete?
niikuinii on MeelisXKris, aga tüdruk võib ju unistada...
Aga jah, kas ma saan ka vastu nina kui ütlen, et mulle meeldiks TeruXKris rohkem kui...jamh MeelisXKris? XD

Aga jah, millal uut siis saab? Ma olen juba nii kaua oodanud *pouts*
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime9/9/2011, 20:46

U know, ma seriously ei viitsi teiega enam kakelda. Wink Cuz I hate Meelis. Very Happy

Ning AAAAARMASTAN Alexit ja siis Terut.
Kaarel oleks äge gei. Very Happy

Ootan uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime10/9/2011, 17:59

TeruxKaarel oleks parem kui TeruxKris , kuigi ma hakkan siin vaikselt kahtlema, kas viimane ei ole mitte parem kui MeelisxKris .... siin on lihtsalt nii palju x'se, et parem on lihtsalt oodata ja lugeda ning alles siis arvamust avaldada
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime10/9/2011, 20:05

Aitäh kõigile, kes mind õnnitlesid Cool

Wow, teil on nii palju erinevaid arvamusi selle kohta, milline paar kõige parem oleks Very Happy Hehee, mina ei hakka kellelegi vastu nina andma, kuna kõigil on õigus oma arvamusele ja kes teab, millised mõtted mind ühel hetkel selle jutuga seoses tabada võivad, aga selles olen ma siiski veendunud, et Alexil enam selle jutu põhitegelaste seas kohta ei ole Wink

Ma ei ole veel kindlalt öelnud, et Kaarlist gei saab, aga mulle endale tundub, et see poleks sugugi paha mõte ja ka Kaarli nimekaim leiab, et see võiks päris huvitav olla Razz

X-id on toredad, ma kasutan neid msn'is väga palju Laughing

Minu lemmikmanga on "Spiral: The Bonds of Reasoning". Ma ei julge pakkuda, millise ¾anri alla see kuulub ja esmapilgul tundub selle idee üsnagi ebaoriginaalsena, kuna selliseid lugusid, mille peategelane on tavaline poiss, kes avastab, et temast peab saama kangelane, leidub lausa murdu, kuid iga peatükiga saab aina rohkem selgeks, kui sügav selle sisu on ja kuidas inimesed ise ja nende tunded pole kunagi need, millena nad välja paistavad. Selle spoilerite lugemine ei ole soovitatav, kuna see võib väga palju ära rikkuda Evil or Very Mad

Mis kirjadest te räägite? Laughing

Mul on see nädal koolis väga kiire olnud ja seetõttu ei ole uus osa veel valmis, kuid arvatavasti suudan ma selle vea paari päeva pärast parandada Embarassed
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime10/9/2011, 23:46

Tundub huvitav...peaks lugema ^^
*otsib netist ülesse* Issand kui pikk see on!? XD
Aga hea vahelduseks midagi pikemat lugeda :)

Need kirjad, kus teatatakse, et antud teemasse on tulnud uus postitud.
Teemat saab jälgida seal lehekülgede all oleva lingi abil ja siis peaks need kirjad tulema, aga jah vahepeal nagu ei tulnudki...

No, jääme ootama siis ^^
Tagasi üles Go down
Little Green House
Juubilar
Little Green House

Female Postituste arv : 172

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime11/9/2011, 15:33

*Murtagh toibub*
*LGH lööb Murtaghi uuesti oimetuks, haarab praepanni ning hakkab Praisja poole marssima*

Very Happy

Uut tahaks küll jah Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.littlegreenhouse-littleblondegirl.blogspot.com
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime11/9/2011, 22:34

You can't catch me! You can't catch me! XDD
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime12/9/2011, 18:12

I hate virtual fights already, so LGH is fighting with herself. Wink

ALEX PEAB TULEMA JUTTU TAGASI JA TA EI TOHI ANGELAGA ABIELLUDA. Ta kuulub alati ja igavesti KRISILE!

Ja Kaarel oleks äge gei. Very Happy Mu tädipoeg on Kaarel. Very Happy 1 aastane ja mõned kuud. Very Happy Let's hope, that it's not some kind of... hmm.. Very Happy

Anywayz.
Alexit! Very Happy

Ja uut osa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime12/9/2011, 19:23

Ma ei tea, kas praegu on õige aeg ja koht selle mainimiseks, aga siiski...

Selle jutu kirjutamist alustades oli mul kindel plaan Alex teise ilma saata, aga kuna ta oli mulle liiga kalliks saanud, mõtlesin ma talle välja alternatiivse stsenaariumi ja ma arvan, et kuigi see kõigile meeldida ei pruugi, on see igal juhul parem kui minu algne idee Razz

Mis Sucker Punchi puutub, siis olen ma seda ühe korra näinud ja see meeldis mulle, aga kuna seda sai vaadatud öösel ja selle sisse mahtus mitu kohvipausi, mis olid peaaegu sama pikad kui film ise, kavatsen ma selle millalgi üle vaadata Very Happy

Mul on kursavend Kaarel Very Happy

Uus osa tuleb homme Embarassed Alguses kavatsesin ma selle küll täna valmis saada, kuid eesti kirjanduse loengus ja bussis tukkumisest ei piisanud, et õhtuks välja puhata ja ma olen hetkel millegi mõistliku kirjutamiseks liiga väsinud Wink
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime12/9/2011, 20:55

'little shocked*
Jah, see teine variänt on Alexi jaoks ikka palju parem.
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime12/9/2011, 21:41

Yeah, I'm with Karolin on that one...

Aga ootan siis huviga Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime12/9/2011, 22:36

ALEX EI SURE, EI ABIELLU. TA ON KRISIGA. THE END.

Uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime13/9/2011, 22:35

Pole veel...ma jua kardsin, et magasin midagi maha...aga eks ma siis kuulan visual kei'd edasi ja õpin natuke ajalugu ka ^^

Mis Alexisse puutub...las ta olla pigem mingi tsikki kõrval kui mullas Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime13/9/2011, 22:58

Keegi pole veel midagi maha maganud Very Happy

Andke mulle veel üks tunnike aega ning selle aja peale peaksin ma saama osa lõpetatud ja parandatud. Ma püüan võimalikult kiiresti teha, et saaksin pöörduda tagasi oma salli kudumise juurde. See on stiilselt lilla Wink
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime13/9/2011, 23:57

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:13). Kokku muudetud 5 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime14/9/2011, 00:24

„Ära nüüd tule tema nägu, et sa ei jaga ära, mida ma silmas pean,“ ütles ta. - äkki tegema? Very Happy

OSSA RAISK!
Vabandan oma kõnepruugi pärast, aga paremat väljendit olla ei saa. Selles mõttes on Meelis mahe, et tal on julgust.

Krt see tüdruk poleks pidanud tulema. Miks tal just nüüd oli vaja tundi tulla, ah?
Just siis kui asi huvitavaks läheb...

Mahenz, mahenz osa oli, aga nagu alati LIIGA LÜHIKE, aga ikkagi väga hea ^^

Mis mul siis muud öelda on, kui...UUT!?
Või õigemini, millal saab uut?
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 12 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 12, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 33  Next
 Similar topics
-