| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/9/2011, 19:39 | |
| Ehehee! Kui sa minuga vaidled, siis ei jää sa midagi vaidlustes peale! Ma olen kange tüdruk! Mul ei ole koera, mul on deegud ja kass ning ära üritagi neid solvata, sest nad teevad sulle kolmekesi üks null ära!
MEELIS ON IMELINE, ALEX ON PIMEINIMENE! | |
|
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/9/2011, 16:34 | |
| Ei, Praisja käib täiest gümnaasiumis, 12. klassis käib täitsa, ja ma räägin endast kolmandas isikus XD
No kui inimesele ei meeldi antud hüüdnimi, siis tuleks tema soovi ka austada.
Eieiei, Alex küll sitakott vms sellist ei ole. Ta on kõige mahedam tegelane üldse, paari teise kõrval muidugi, aga top 3 kohe kindlasti. Meelis...ma ei oska tema kohta midagi öelda. Raske on üldse tema kohta midagi öelda. Ta on...nagu...ma ei oska lihtsalt midagi öelda. Tal pole iseloomu nagu (võib-olla asi on minus) aga ta ei ole mulle eriti muljet avaldanud. Mulle natukene tundub, et Bubblecum ütleb head Meelise kohta, et Murtagh'd närvi ajada. Aga ma võin ka eksida, aga siis mind tõsiselt huvitab, mis ta Meelises näeb. Mulle hakkas Alex siis meeldima kui ta Masumiga kooli läks ja kommenteeris seda tüdrukut seal bussipeatuses (Bad romance's). See oli nii hea lihtsalt XD
Igatahes, homme saab siis uut osa? *she said hopefully* | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/9/2011, 21:49 | |
| | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/9/2011, 04:05 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:13). Kokku muudetud 4 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/9/2011, 23:46 | |
| Edasi? Mis edasi saab? Miks, oo miks sa pidi selle osa nii kähku ära lõpetama?! *Ahastuses*
Minu lemmik manga...noh mul on neid 2 hetkel. Mõlemad yaoid XD Üks on "Non Tea Room" by Shoowa ja teine on "Name Of Love" by Miyamoto Kano. Ja sinu absolute fave'id?
Palju-palju õnne sünnipäevaks! Chaengilchukhahamnida! (in Korean ^^) (ametlikult saan veel 14 minti õnne soovida XD)
Aga uut ootan ikkagi ^^ | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/9/2011, 00:26 | |
| Ma jäin küll natuke hiljaks, aga siiski ega see haiget tee: Palju õnne sünnipäevaks! (see on üks tobetamaid mütse, mis ma näinud olen) Meelis paistab jah päris äpu olevat. See Kaarli asi tõi igatahes naeratuse näole | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/9/2011, 10:15 | |
| Kaarel geiks! Anyway, selles osas oli Meelis küll tobe. Teru on nüüd Meelise asemel. Natuke Alexit ka, aga noh... Jamh. Hullult lühike osa oli, kuid elab üle. Uut kindlasti! Näiteks mõne tunni pärast?! | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/9/2011, 17:42 | |
| Sorri, et ma pole nii kaua siin olnud, mulle ei saadeta neid kirju enam -.- Imelik O_o
Igatahes
*ahhetab* *kargab püsti, tantsib imelikult ning naerab/laulab samal ajal* KAAREL ON GEEEE-IIIIIIIIIII KAAREL ON GEEEE-IIIIIIIIIII
Hei, kuule kas keegi on seda Sucker Punchi näinud? On see hea film??
*lööb Murtaghi oimetuks* Meelis x Kris! Meelis x Kris!
Uut! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/9/2011, 18:07 | |
| Muide, mulle ka vahepeal ei saadetud...
Aga, olen ainult kuulnud sellest, näinud ei ole kahjuks.
Hakkab jälle pihta...miks te nii vaenulikud olete? niikuinii on MeelisXKris, aga tüdruk võib ju unistada... Aga jah, kas ma saan ka vastu nina kui ütlen, et mulle meeldiks TeruXKris rohkem kui...jamh MeelisXKris? XD
Aga jah, millal uut siis saab? Ma olen juba nii kaua oodanud *pouts* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/9/2011, 20:46 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/9/2011, 17:59 | |
| TeruxKaarel oleks parem kui TeruxKris , kuigi ma hakkan siin vaikselt kahtlema, kas viimane ei ole mitte parem kui MeelisxKris .... siin on lihtsalt nii palju x'se, et parem on lihtsalt oodata ja lugeda ning alles siis arvamust avaldada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/9/2011, 20:05 | |
| Aitäh kõigile, kes mind õnnitlesid Wow, teil on nii palju erinevaid arvamusi selle kohta, milline paar kõige parem oleks Hehee, mina ei hakka kellelegi vastu nina andma, kuna kõigil on õigus oma arvamusele ja kes teab, millised mõtted mind ühel hetkel selle jutuga seoses tabada võivad, aga selles olen ma siiski veendunud, et Alexil enam selle jutu põhitegelaste seas kohta ei ole Ma ei ole veel kindlalt öelnud, et Kaarlist gei saab, aga mulle endale tundub, et see poleks sugugi paha mõte ja ka Kaarli nimekaim leiab, et see võiks päris huvitav olla X-id on toredad, ma kasutan neid msn'is väga palju Minu lemmikmanga on "Spiral: The Bonds of Reasoning". Ma ei julge pakkuda, millise ¾anri alla see kuulub ja esmapilgul tundub selle idee üsnagi ebaoriginaalsena, kuna selliseid lugusid, mille peategelane on tavaline poiss, kes avastab, et temast peab saama kangelane, leidub lausa murdu, kuid iga peatükiga saab aina rohkem selgeks, kui sügav selle sisu on ja kuidas inimesed ise ja nende tunded pole kunagi need, millena nad välja paistavad. Selle spoilerite lugemine ei ole soovitatav, kuna see võib väga palju ära rikkuda Mis kirjadest te räägite? Mul on see nädal koolis väga kiire olnud ja seetõttu ei ole uus osa veel valmis, kuid arvatavasti suudan ma selle vea paari päeva pärast parandada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/9/2011, 23:46 | |
| Tundub huvitav...peaks lugema ^^ *otsib netist ülesse* Issand kui pikk see on!? XD Aga hea vahelduseks midagi pikemat lugeda :)
Need kirjad, kus teatatakse, et antud teemasse on tulnud uus postitud. Teemat saab jälgida seal lehekülgede all oleva lingi abil ja siis peaks need kirjad tulema, aga jah vahepeal nagu ei tulnudki...
No, jääme ootama siis ^^ | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/9/2011, 15:33 | |
| *Murtagh toibub* *LGH lööb Murtaghi uuesti oimetuks, haarab praepanni ning hakkab Praisja poole marssima* Uut tahaks küll jah | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/9/2011, 22:34 | |
| You can't catch me! You can't catch me! XDD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 12/9/2011, 18:12 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 12/9/2011, 19:23 | |
| Ma ei tea, kas praegu on õige aeg ja koht selle mainimiseks, aga siiski... Selle jutu kirjutamist alustades oli mul kindel plaan Alex teise ilma saata, aga kuna ta oli mulle liiga kalliks saanud, mõtlesin ma talle välja alternatiivse stsenaariumi ja ma arvan, et kuigi see kõigile meeldida ei pruugi, on see igal juhul parem kui minu algne idee Mis Sucker Punchi puutub, siis olen ma seda ühe korra näinud ja see meeldis mulle, aga kuna seda sai vaadatud öösel ja selle sisse mahtus mitu kohvipausi, mis olid peaaegu sama pikad kui film ise, kavatsen ma selle millalgi üle vaadata Mul on kursavend Kaarel Uus osa tuleb homme Alguses kavatsesin ma selle küll täna valmis saada, kuid eesti kirjanduse loengus ja bussis tukkumisest ei piisanud, et õhtuks välja puhata ja ma olen hetkel millegi mõistliku kirjutamiseks liiga väsinud | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 12/9/2011, 20:55 | |
| 'little shocked* Jah, see teine variänt on Alexi jaoks ikka palju parem.
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 12/9/2011, 21:41 | |
| Yeah, I'm with Karolin on that one... Aga ootan siis huviga | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 13/9/2011, 22:35 | |
| Pole veel...ma jua kardsin, et magasin midagi maha...aga eks ma siis kuulan visual kei'd edasi ja õpin natuke ajalugu ka ^^ Mis Alexisse puutub...las ta olla pigem mingi tsikki kõrval kui mullas | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 13/9/2011, 22:58 | |
| Keegi pole veel midagi maha maganud Andke mulle veel üks tunnike aega ning selle aja peale peaksin ma saama osa lõpetatud ja parandatud. Ma püüan võimalikult kiiresti teha, et saaksin pöörduda tagasi oma salli kudumise juurde. See on stiilselt lilla | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 13/9/2011, 23:57 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:13). Kokku muudetud 5 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 14/9/2011, 00:24 | |
| „Ära nüüd tule tema nägu, et sa ei jaga ära, mida ma silmas pean,“ ütles ta. - äkki tegema? OSSA RAISK! Vabandan oma kõnepruugi pärast, aga paremat väljendit olla ei saa. Selles mõttes on Meelis mahe, et tal on julgust. Krt see tüdruk poleks pidanud tulema. Miks tal just nüüd oli vaja tundi tulla, ah? Just siis kui asi huvitavaks läheb... Mahenz, mahenz osa oli, aga nagu alati LIIGA LÜHIKE, aga ikkagi väga hea ^^ Mis mul siis muud öelda on, kui...UUT!? Või õigemini, millal saab uut? | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|