| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/5/2011, 21:47 | |
| In za fjuutcha Ma ei oska täpset päeva öelda, aga loodetavasti juhtub see siiski sellel nädalal. Oeh, veel veidike kooli ja siis algab vaheaeg... | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/6/2011, 14:38 | |
| Uus osa saabub arvatavasti homme, kuna pool sellest on juba valmis ja küll ma end täna õhtul edasi kirjutama sunnin | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/6/2011, 15:42 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:55). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/6/2011, 21:28 | |
| Ma ei suuda isegi mitte Meelise peale pahandada, sest ma hakkasin ise seal lõpus nutma.
Nii et Kris on Alex ja Meelis on Kris. See oli lühike osa, peaks mainima. Aga nii kuradima kurb.
Selle osaga sobib Avril Lavigne'i laul Smile, mida ma hetkel kuulan.
Kuradima hea jutt. Kuradima hea osa.
Ma ei oska seda muudmoodi kommenteerida. Ma olen nii kurb selle kõige pärast. Uskumatu. | |
|
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/6/2011, 23:58 | |
| Oh dear!?! I did not see that one coming Ma ei ole pahane, üldsegi mitte, aga väike ¹okk ikka. No pakkusin, et midagi juhtub, kui Indrek ära on. Miks ta muidu Ida-Virumaale saadeti Alex on üks huvitav tegelane. Kõigepealt muudav Krisi geiks ja siis abiellub ise naisega Aga, väga hea osa oli. Üllatus missugune Aga hullult lühike tundus, võib-olla olin liiga süvenenud Ootan uut Huvitav, mis hommikul juhtub xD | |
|
| |
| |
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/6/2011, 22:51 | |
| Millal siis uut osa saab?? ^^ | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/6/2011, 09:45 | |
| Jap, uut tahaks. Homseks. Sest täna ma lähen minema. Ma olen vihane. Väga vihane. Tahaks isegi Alexile peksa anda praegu. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/6/2011, 12:26 | |
| Nõustun Praisjaga. kuigi ma alati teadsin, et see tuleb, tuli see ikka nii ootamatul hetkel. Kui need kaks katkist hinge ometi üksteist terveks raviksid. Ma arvan, et ku iKris jääks Meelisega kokku ja seda avalikult tunnistaks j asaaks Alexist üle, siis on ta elus saavutanud rohkem kui Alex. UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 12/6/2011, 12:50 | |
| Ma kaldun arvama, et keegi ei muutnud kedagi geiks, vaid Kris ja Alex olid mõlemad sellised juba enne teineteisega kohtumist. Ainult et Alex otsustas hiljem suunamuutuse kasuks... Kui täna on homme, siis hetkel ma uue osa koha pealt päris kindel ei ole, pigem kaldun ma esmaspäeva suunas Kuna mul lõppes kool alles kolmapäeval, olen ma viimased päevad olnud ametis puhkamise ja koolilõpu koristustöödega ning jõudsin alles eile kirjutama hakata Asja raskendab veidi see, et mu arvuti käitub kuumade ilmadega pisut imelikult ja läheb kohati nii tuliseks, et toas pole võimalik ilma akent avamata olla... Uues osas saabub Indrek tagasi, tegevusse sekkub ka üks uus tegelane ning üks tegelastest saab kellegi või millegi peale väga vihaseks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 12/6/2011, 18:21 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 13/6/2011, 21:52 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:56). Kokku muudetud 6 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 14/6/2011, 15:17 | |
| Ma olen vist ainuke imelik, kes seda juttu ja osasid ühekaupa sada seitse korda läbi lugenud on. Aga ma endiselt armastan seda kohta.
- Tsiteerin: :
- Kuid Kris austas Alexi otsust nende ühist minevikku saladuses hoida ja ei hellitanud vähimaidki kavatsusi selle ilma Alexi soovita päevavalgele tirimiseks. Ta tahtis vaid, et see raamatu peatükk, mille kirjutamist tema ja Alex kunagi üheskoos alustasid, lõpuks ometi oma viimaste ridadeni jõuaks ning et tema tegelasel oleks viimaks võimalik selle lehekülgedelt lahkuda ning ta teadis, et seda võimalust ei avane tema jaoks enne, kui Alex ja Angela viimaks laulatussõrmused teineteise sõrme libistavad ja oma abielu suudlusega pitseerivad. Alles siis saab ta Alexil lõplikult minna lasta ja üks osa temast, mille tahtele ta oli valmis järele andma, soovis, et sel hetkel, kui see juhtuks, saaks ta Alexi lähedal seista ja vaadata, kuidas ta igaveseks Krisile kättesaamatutesse kaugustesse libiseb.
Kris on nii armas. Aga ta sobib Alexiga. Alex ja Kris on endiselt parim paar ever. Ei ole, Matthew ja Zane on. Või keegi selline. Aga järjekatest on ikkagi Alex ja Kris... <333333 | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 14/6/2011, 15:19 | |
| Kamoon, Alex abiellus naisega(!!!!!!!!) ja Angelica saatis Krisile pulmakutse ja Alex TEADIS, kui palju see Krisile haiget teeb, aga ta ei teinud mitte s*****i!!!!!!!!!!!! Tüüp on JOBU!!!!!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 14/6/2011, 15:35 | |
| Õlekõrk on likvideeritud Jah, Alex on võrreldes eelmise jutuga palju muutunud ja mõnes mõttes mitte paremuse poole, kuid see ei tähenda veel esialgu, et temast halb inimene oleks saanud Ma vajan selgitust, kes on Matthew ja Zane, sest... You say "Zane", I think: Zane Truesdale from Yu-Gi-Oh! GX | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 14/6/2011, 15:37 | |
| No mngil moel on see isekas See sinu "Zane" on nunnu | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 15/6/2011, 15:48 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 15/6/2011, 17:29 | |
| Aga mina EI ANNA!!!!!!!! Sinu arvamus ei koti kedagi, Murty Need, keda kotib...kõrvaldame | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 15/6/2011, 17:57 | |
| Haha ! Jeesu Kristus, on sul alles ego... Sadly, sul ei ole rohkem võimu, kui mul, eelistatakse bitche and, well...here I am... Niiet back off, loser Go Meelis! | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 15/6/2011, 18:27 | |
| Oh no you didn't... Ja ega sinagi pole mind mettinud Aga oota sa... Niiet sa ei sa öelda, et ma ei ole bitch... And noup, Alex won't get Chris, I'm sorry, can't help you, bye. PS: Üldiselt PEAB võitmiseks bitch olema(vähemalt selles jutus), sest minuga teistmoodi ei saa... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|