| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/5/2011, 20:01 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:49). Kokku muudetud 6 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/5/2011, 21:52 | |
| Kahjuks polnud elutuba aga pooltki nii huvitav, kui Indrek lootnud oli ja lõpuks suundus ta tagasi Krisi tuppa, süvenedes tema raamaturiiuli uurimisse. - what?! xD Kus see Indrek nüüd siia sai? Miks ta peaks leidma, et elutuba huvitav on? Kas mulle ei jõua kohale või siin on viga? Küsimus, kas sa oled natukene distracted? Kas on mõni mure hingel? (Yessir? Yes sir, perhaps?) Mõnusalt pikk osa oli. Mulle meeldis Üü, riiteteta Meelis jah, Kris? xD Vaene poisike Küll tal on raske elukene But the good news is that he gets to stay with Kris There is a upside to everything Ja nüüd pean ootama täpselt nädal aega kui ma edasi saan lugeda. Niuks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/5/2011, 22:18 | |
| Issand, kas ma jätsin tõesti mulje, et Indrek tatsas elutoas ringi? *facepalm* Ma pidasin ikka Meelist silmas Jah, ma olen küll natukene distracted, kuid õnneks pole asi muredes, vaid minu katsetustes samal ajal osa parandada ja soome-ugri rahvaste kultuuriloo konspekti kirjutada. Tundub, et multitasking pole minu jaoks | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/5/2011, 15:00 | |
| Aaaaaaaa!!!!!!!! Su jutt on nii nii NII HEA! (Ma sain solfi eksami viie, ma sain viie, viie, viie. Väga teemast mööda, aga mulle jõudis see alles praegug kohale kui midagi suutis seda teha, siis oli see sinu jutt. Super) mulle küll ei jäänud sinna elutuppa mingit Indrekut ette Vaene Meelis Ma ei suuda praegu kurb olla. Siis kui ma seda lugesin olin ma küll kurb... Aga enam mitte UUT! | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/5/2011, 17:59 | |
| Õh, siin ka see nõme kirjutamisekast. *poriseb*
Anyways. Kohvi?
Kris, kullakene, kas sulle on midagi Alexist külge jäänud? *kulmukergitussmail*
Ilma riieteta Meelis? Vaatepilt, mida ma näha ei sooviks. Ja mida Kris ei tohi näha.
ALEXIT peab Kris paljana ette kujutama, naahhui.
See peksmise teema, Kris oli seda peale Alexit teinud? That's so sweet...
Ootan uut. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/5/2011, 21:54 | |
| Homme saab uue osa! *hüppab rõõmsalt mööda tuba ringi* | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/5/2011, 23:07 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:51). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/5/2011, 17:34 | |
| Ma olen ¹okeeritud.
Need... elajad... mõnitavad Krisi selle pärast, kes ta oli, ehk gei, kuid on ise täpselt samasugused. Ei, nad ei ole samsugused, nad on hullemad. Neid ei tohiks olemaski olla. See on lihtsalt haige, mida nad teevad.
Ma olen siiralt ¹okeeritud.
See oli lihtsalt kohutav. Kuidas saab üks inimene kirjutada nii, et annab edasi kõik tunded ja... ja... oeh. Ma ei tea. Ma ei oska siia mitte midagi kirjutada. Ma olen tõesti ¹okiseisundis.
Ning miks ma soovin, et Masumi Alexile räägiks ja Alex tuleks ja nendele elajatele otsa peale teeks? Palun, Masumi. Räägi talle ja sunni Alexit tulema.
Ma ootan uut. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/5/2011, 22:22 | |
| Need värdjad *täis suurimat tülgastust*
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 16/5/2011, 01:42 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:51). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 16/5/2011, 18:11 | |
| Väga naljakas osa Mulle meeldis Oioi, Meelis, millega sa küll hakkama said. Aga pilt jäi ju nüüd Teru kätte Ma tõmbaks paar paraleeli Indreku ja Teru vahel Kui ma õigesti mäletan, siis Indrek ka katsetas Ja mõlemal korral oli ühel täielik busted Aga jah, mitte ükski osa ei lõppe õnnelikult. Miks siis Indrek käis vanglas? Mis juhtus? Aga, uut osa tahan Nii ruttu kui võimalik. :) Aga mõistan kui hilja, school is a bitch! | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 17/5/2011, 18:58 | |
| Ma itsitasin peaaegu terve osa VÄga hea UUT! | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/5/2011, 12:07 | |
| No new? *sad Praisja* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/5/2011, 14:29 | |
| Sorry, no new Not today, anyway. Maybe on...Thursday, because it's...Thursday Uus osa on alles pooleli, kuna ma olin eelmise nädala lõpust saati ametis ugrimugri kultuurilooga ning alles nüüd, kui see tehtud on - I got an A - , on mul aega selle kirjutamist jätkata. Honto ni gomen ne | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/5/2011, 17:28 | |
| Ootan siis PIKKISILMI neljapäeva *excited* Oh, congrads! Ma võiks ka eesti keeles nii häid hindeid saada. Kadestan sind. Daijobu desu :) | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/5/2011, 13:10 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:53). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/5/2011, 17:35 | |
| Ma hakkasin ausalt nutma, kui seda lõppu lugesin. Ei. Ole. Võimalik. See on kohutav. Alex, kurat võtaks. Kuradi värdjas, raisk. Kuradi... HETERO, raisk. BI! Värdjas! Põlema Alex!
*raevutseb*
Ei. Alex ei ole värdjas. See kuradi ANGELA. PÕLEMA ANGELA! KUUL PÄHE TALLE, raisk. Kirjuta mind sisse, kohe. Ma tahan olla see, kes Angela tapab. Kuradi kaks faking süda kokku liidetud - ALEX JA KRIS, mitte kuragi ANGELA. Põlema Angela! Oiii ma olen vihane. Selle osa nautimine nüüd küll ei toimunud.
Ma tean, mis juhtub! Kris ja Indrek lähevad pulma ja siis Kris ja Alex jäävad omaette ja... *poke-poke*
Ootan uut. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/5/2011, 17:58 | |
| NOW THAT'S LOW!!!!! *luges nüüd kutse lõpuni* Nii kui nii see nõme tsikk saatis selle NO JUMAL KÜLL!!! Alex, sa oled täielik idioot ja baka ja babo jne Abielluda selle tsikkiga, TSIKKIGA!!!! Täitsa sassis Tahaks ka nüüd pitsat. Mõtlesin korra, et ostaks täna, aga loobusin sellest mõttest. Paksusks lähen nii Selle asemel võtsin ühe ¹okolaadi karbi xDD Oh, Kris võiks juba endale õnneliku lõpu leida Mul süda valutab kohe, täiesti ausalt, OUCH! Ootame siis uut ja lõbusat osa, mida nii kui nii ei tule, aga loota ju võib, eks? Igatahes... UUT! Millal seda oodata siis võib? :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/5/2011, 22:30 | |
| Hahaha, saingi pitsat xD Mulle toodi xD Aga ikkagi, millal uut? | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/5/2011, 12:34 | |
| See pagana ALex! Kui tuleb välja, et tal on midagigi tegemist selle kutse saatmisega kukub ta minu lemmiktegelaste hulgast välja väga järsult ja maandub suure pauguga(mis talle korralikult haiget teeb) minu poolt vihatuimate tegelaste hulka.(tegelikult on selline saatus talle juba määratud, sest ta abiellub) Angelat ma ei süüdista juhul kui ta ALexi ja Krisi ajaloost midagi ei tea, aga kui ta peaks teadma, siis-! *vibutab rusikat* See kutse saatmine on ju tegelikult üsna väike võrrelsed sellega, millest see tingitud on- Alex abiellub! Kas tal siis ei piisanud sellest, et ta Angelaga koos elab! Pidi ta siis ka abielluma! Minu arust on nüüdseks igatahes KrisxALex mõeldamatu, sest ALex pon Kirisle teinud nii palju haiget ning nüüd see abiellumine! And that he probably does it because of some self-sacrificing-reason doesn't matter! UUT! UUT! UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/5/2011, 21:32 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|