MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33  Next
AutorTeade
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

Female Postituste arv : 189

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime13/12/2011, 09:36

Mahe ^.^
Yay, I got more out of him XDDDDDD

Mõtlesin talle natukene origamit voltida, aga ühele inimesele on sellest ilmselt vähe, sest ta on ise kunsti inimene seega pm ta saaks sellega ise ka hakkama XD Aga jamh, suurem asi küpsetaja/kokkaja ma ei ole ka (shame to most of the girls XD) :// What to do? What to do?

Njaaa, surprise effect ^.^ Aga jamh, ikkagi Kris ja Teru kõlab hästi.

Rahu, M, rahu! Tõsi kõigega ei saagi nõus olla, aga samas palju õnnelikke lõppe meil siin maailmas on? Ja pealegi, kui Kris ja Alex oleks kokku jäänud, siis poleks olnud sellist teist osa ja me poleks kunagi tutvunud Teruga ^.^

Millal uut saab? -puppy dog face-
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

Male Postituste arv : 535

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime13/12/2011, 11:47

Noh M, mis hinde usundis said ? Very Happy

Te muutute liiga emotsionaalseks seda juttu lugedes Very Happy

Goosfrabha, goosfrabha. Very Happy
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

Female Postituste arv : 189

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime13/12/2011, 21:37

Aga mis on emotsioonides nii halba on? See näitab, et me elame juttu sisse, tegelased on kalliks saanud ja muidugi elad siis neile kaasa ja võitled nende õnne eest ^.^

Ootan ikkagi uut! :)
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime14/12/2011, 18:03

Duh, emotsioone on vaja. Very Happy

E sain, a sina? Very Happy Vähemalt ei pea järgi vastama. xD

Ja Teru... nojah. Teru ja Kris või ma solvun elu lõpuni. xD
Alex lahutab ikkagi ja saab mingi teise ägeda mehega kokku. :)
Mul on head unistused jap-jap. Very Happy

Ja sa rääkisid söögitegemisest, ma ei oska ka süüa teha. Very Happy Või pigem ei viitsi. XD

Uut Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime14/12/2011, 19:19

C haha. Very Happy

Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime14/12/2011, 21:40

Tubli. Very Happy
Ma räägin, maiosanud. XD
Õpiks kenasti ära ja teeks uuesti... ei viitsi vist ikkagi. Very Happy

Alex endiselt lahutab. Very Happy
Teru ja Kris sobivad kokku. Very Happy

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime15/12/2011, 14:38

Kindlasti uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime15/12/2011, 20:14

Kus koolis te õpite, et teil selline ülikoolilik hindamissüsteem on? Very Happy

I have received your thoughts about this story and I can't promise anything, but I have also started to feel that I need to make some improvements...

...but like I've said before, life is a mystery and Alex is history Very Happy

Mul pole kahjuks ühtegi head kingiideed ja kui ma eile kursuse üritusele läksin, oli glasuuritud piparkook ainus, mille ma kaasa võtsin, kuna ma olin unustanud kingituse osta ja mulle jäi tee peal ette ainult toidupood Laughing

Uus osa on mul juba käsil, kuid enne järgmist nädalat ma seda valmis ei jõua, kuna minu jõuluvaheaeg, mis pole tegelikult midagi muud kui eksamiteks valmistumise periood, algab leksikoloogia eksamiga, millest ma ei saa ei üle ega ümber.
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime15/12/2011, 20:32

Ühes toredas keskkoolis. Very Happy

Alex võib history olla, aga ta LAHUTAB, kurat võtaks. Very Happy
Ja ma vist ikkagi teen usundi töö uuesti. Very Happy Learn ALL the material!
Mmmmh. Ma tahan uut osa. :/ Ja Teruga. Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime16/12/2011, 09:56

Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumis Very Happy
See ei ütle sulle eriti vist midagi Very Happy

Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime16/12/2011, 10:15

See ei ütle kunagi kellelegi midagi. xD

Alex lahutab sellest paganama Angelast! Ja otsib omale mehe, vot tak.

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime16/12/2011, 15:22

ega ei ütle küll midagi. Aga kas Lüganuse teile ütleb?
I tought so.
kõik teavad vähemalt, mis Pärnu on.
muide, kas usundiõpetus on teil kohustuslik aine???

Mina pooldan küll seda, et Alex angelaga kokku jääks.I think there's much more in her than just good looks and a lovely personality otherwise alex wouldn't choose her.

Mul pannakse esmaspäeval hinded välja *ohkab kergendunult* ja siis ongi kool pm läbi. Viimaks ometi!
Teisipäeval on küll üks kontrolltöö...aga see on õnneks lihtne ja lühike
eks ma siis pean kuidagi ilma uue osata selle nädalavahetuse üle elama... I'll try but it's going to be hard Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime16/12/2011, 16:46

Ma olen kuulnud Lüganusest *on uhke*

Ei, Alex peab mehe endale leidma. Angela on nõme. Very Happy

Meil on kolm päeva veel. Very Happy Neljapäeval aktus. Very Happy
Ja usundilugu oli kohustuslik jah, aga ainult ühe perioodi. Nüüd selle arvestuse hinne läheb 12 klassi lõputunnistusele. Very Happy

Uut osa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime16/12/2011, 17:01

Ma ei ole kuulnud Very Happy
Uut jah. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime16/12/2011, 18:09

*is kind of shocked* tore kui sa tead

Meil onka neljapäeval aktus ja kolmapäeval peame ise mõtlema, mis teeme kella 8-12ni, mis on tegelikult nõme, sest me võiksime sellel samal ajal kodus mõelda, mida me teeme.

Et siis uut jah Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime16/12/2011, 19:49

Otto Wilhelm Masing oli Lüganuse pastor Very Happy

Kuna jutt juba elukohtade peale läks, siis mainin ära, kui ma seda juba varem teinud ei ole, et minu kodu asub Pääskülas ja kuigi selle nimi kõlab väga maalähedaselt, on see koht siiski Tallinnas. Sisuliselt elan ma prügimäe serval, kuna minu maja lähedal on garaa¾ikompleks, mis on pooleldi lagunenud ja kus kodutud aeg-ajalt midagi süütavad ja kuna erinevus rikastab, ehitatakse minu maja taha peagi Püha Pius X Vennaskonna sakraalhoone, kui naabrite protest läbi ei lähe Sad

Kui mina gümnaasiumis käisin, jäi usundiõpetus seletamatutel põhjustel peaaegu alati ära, nii et ainus, mis mulle sellest meelde jäi, enne kui ma ülikoolis oma mälu värskendasin, oli, et Jeesus pani Juudasega tatti ja et budistidel oli karvaseadus Laughing

Alex ja Angela jäävad kokku, kuni surm neid lahutab ja kuna mul ei ole hetkel vajadust ühegi selle jutu tegelase kõrvaldamiseks, elavad nad õnnelikult elu lõpuni Wink
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime16/12/2011, 22:17

Kolmapäeval on meil ikka tunnid. Very Happy Ja mõned lähevad teatrisse veel hiljem. Pähklipureja. Ballett. Very Happy Mina lähen ka. XD

Alex lahutaaaab. *ei feili oma lubaduses*

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime17/12/2011, 15:44

Selline see kool juba kord on Twisted Evil

UUT Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime17/12/2011, 20:58

Karvaseadus *vaatab, kas ta luges ikka õieti * Laughing Jah, koolis saab tõesti palju asju teada. Kas teie näiteks teadsite, et elumajadesse küige levinum elektrisaamisvahend on all keldris orjade pidamine, kes väntavad toiduõlil põhinevate rataste peal.
Mina näiteks enne eelmist keemiatundi ei teadnud Very Happy
Aga mina olen Alexi ja Angela pärast siiralt õnnelik
Murtagh kas sa oleksid minuga nõus kui tuleks välja, et Angelal on suured sõnged saladused ja ta on juba väikesest peale unistanud meheks saamisest??
UUT!
PS: Ma teadsin Masingu kohta *on uhke* Nii, et Lüganuse ei olegi nii tundmatu koht...kahju, te ma seal ei ela Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime18/12/2011, 03:28

PK- Pääskülas? Ma tahan sind näha. Very Happy Kui ma jälle tädi juurde lähen. Very Happy
Ja põhjust Angela kõrvaldamiseks on küllaga, MINA vihkan teda! Very Happy

Karolin - Angela meeldib mulle alles siis, kui ta meheks muutub, as in Alex mehesse armub, transad pole toredad. xD

Ahjaa, PK teadmised usundiloost on ikka super. xD

UUT!! Y U NO give us new chapter?!?
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime18/12/2011, 10:15

On jah Laughing karvaseadus Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime18/12/2011, 21:30

... ma arvan, et transa ohtu pole. Ma ei olegi õietu kuulnud ühest nais transast ( või peaksin ma ütlema mees? Noh, naisest, kes on tahtnud end meheks muuta...on see üldse võimalik?)

PK kas sa kujutad ette kui pettunud ma jälle olin kui Toilet face'i taga 31 oli????
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime18/12/2011, 22:16

Ma arvan küll, et on. Very Happy Tho ma pole kindel.
Mulle lihtsalt ei meeldi Angela, ta ei vääri Alexit. Very Happy

Jah, 32 tahame! Uut!
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime19/12/2011, 01:45

Mehest naiseks on lihtsam saada, aga nagu esimene vastus selgitab, pole siin päikese all midagi võimatut: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080401182200AAm9uyS Very Happy

Kuna see osa tuleb pikem kui eelmised, läheb mul sellega kauem aega, sest mul on viimastel päevadel olnud vähem aega kirjutada - miks ma küll otsustasin leksikoloogia eksami homme teha? - ja sellest on alles pool valmis, aga ma arvan, et ma saan lubada endale kirjutamiseks vähemalt ühe vaba õhtu, kui ma just ei kavatse homme animesse sukelduda. Kes teab, äkki saan ma selle valmis juba teisipäeval Laughing
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime19/12/2011, 08:18

Ehk siis homme Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 19 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 26 ... 33  Next
 Similar topics
-