MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33  Next
AutorTeade
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 09:20

Võiks juba tulla...
Alex lahutab, aitäh. Angela ei vääri teda. Very Happy

Uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

Male Postituste arv : 535

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 14:47

Kohe pärast pulmi? Laughing
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 16:30

Jah, mis nad üldse abiellusid. -.-
Ma saadaks Angelale terve majatäie neid lilli, millele ta allergiline on. *evil laughter*

Alex on liiga hea tema jaoks, Angela ei tea temast midagi, erinevalt Krisist.

Ja Kris ja Teru armuvad ja Kaarel armub Meelisesse. Uke ja seme, seme ja uke. Nimede järgi võttes. Vottak. Very Happy

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 17:48

Mul on tunne, et ma ei ole ise veel nii kaugele ette mõelnudki, aga kuidas nimed sellega seotud on? Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 19:14

*naerab*
Noh, Krisi ja Teru paaris oleks Kris uke ja Teru seme. Very Happy
Ja Kaarel ja Meelis, Kaarel oleks seme ja Meelis oleks uke. Very Happy

Selles suhtes polekski nagu muud. Very Happy

Alex on muidugi forever seme. Very Happy
Ja Angela on see vale isik seal. Very Happy

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 19:18

Kusjuures ma lugesin terve selle soovahetue teema läbi. Päris huvitav. Kuigi ma tõesti ei kujuta ett, miks keegi peaks kogu selle vaeva ette võtma. Naissoost on tore olla. Mulle küll meeldib Very Happy
Et siis homseks on uut osa oodata. Eks peab arvuti koju tellima Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 19:19

Ma oleks küll mees hea meelega. Very Happy Kui ma oleks sellena sündinud. Very Happy Siis ma oleks 139% gei ka. xD

Anwayz. Very Happy
Alex lahutab.
JA MA TAHAN UUT OSA! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 19:28

miks just 139% ?? miks mitte 150% Very Happy

ning me kõik tahame uut osa Very Happy
aga Alex ei lahuta vaid elab õnnelikult edasi
UUT!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime19/12/2011, 21:30

Ilmselgelt pole sa 9gagist. :)

ALEX LAHUTAB JA ELAB KOOS MEHEGA ÕNNELIKULT ELU LÕPUNI!

Ma tahan uut osa. Uut osa. Uut osa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

Female Postituste arv : 189

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime20/12/2011, 08:57

Aga miks mitte 140%, M?

Ootan minagi uut osa, see oleks jummalast hea jõulu kink ^.^
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime20/12/2011, 17:06

Maitea, äkki huvituks vastassoost ka. Very Happy

Tead... ma nagu... iga kord selle teema pealkirja vaadates, kui kausta lähen- 32, 32, 32!!! Ja siis solvun. Very Happy Iga kord. Very Happy

Alex lahutab. Very Happy

Uut!
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime21/12/2011, 01:11

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:23). Kokku muudetud 5 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Little Green House
Juubilar
Little Green House

Female Postituste arv : 172

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime21/12/2011, 23:29

I'm lovin' it!

Ja siin osas ei olnud üldse Alexit, mis on plusspool :), miinuspool on aga see, et kirjeldati väga palju Teru ja Krisi vahelisi suhteid, mina aga ootasin hoopis Krisi ja Meelise suhete kohta vet peatükki(või kahte) Sad

Aga muidu oli väga lahe Very Happy

Ahjaa, Murty, ma arvan, et Alex saab juba suhteliselt varsti Angelaga lapse(aga ma pole kindel), aga nad kindlasti ei lahuta, niiet good luck with that Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.littlegreenhouse-littleblondegirl.blogspot.com
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime22/12/2011, 17:57

Mul on küll Meelisest kahju, aga hahaha, ma tean seda laulu XD Ma olen seda saksa tunnis korduvalt laulu. Kui aus olla, siis see on ainuke laul, mida ma saksa keeles olen kaasa laulnud, sest enamus on liiga kahtlased XDD

Bitte sprechen Sie don langsam. - kas doch ei peaks olema?

Kui ma enne arvasin, et Meelis on lihtsalt plain siis nüüd ma vihkan teda.
"Meelis you are number one in my hate list!!!"
Kuula rsk! Krt tahab, et Kris teda endale lähedale laseks ja siis esimesel võimaluse tõukab eemale, LIKE WTF!?!

Ma tahan Krisile kalli teha ja öelda, et kõik on korras. Ma ei taha, et Kris, kallike, oleks kurb Sad
....
Ma hakkan nutma. Süda täitsa valutab Krisi pärast Sad

Ah, et nii siis..aga see on perfektne ju! Olgu, Meelis on totaalne baka ja ei pea oma sõna, siis Kris ja Teru võiks küll kokku saada, Krisile kulub natuke õnne ka ära. Krt, sai just Alexiga lõpp arve tehtud, et siis Meelisega rahulikult koos olla, aga noh, kui poiss on baka siis baka.

LGH, pead ikka M'i torkima eks? Ja mis sa ikka sellest Meelise X Krisi chapterist ootad, kui Meelis on liiga IDIOOT, et teada, et Kris ei teeks talle nii...

Aga millal siis uut XD??
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime22/12/2011, 19:03

Jah, ma tahan, et Alex Angelast lahutab and LOOK AT ALL THE FUKC I GIVE about ur opinion. And there is none. I think I lost it somewhere.

Meelis on lihtsalt jobu. Ta on kõige nõmedam isik üldse, ja kui tal oli võimalus ja ta selle niimoodi ära rikkus, siis ta ei väärigi teist võimalust. Teru on parim inimene, kes Krisi ellu üldse ilmuda võis, ning Kris saab sellest aru, sest ta on erinevalt Meelisest arukas.

Teru on nii armas armunud väike laps. Aww no. Ta sobiks Krisiga lihtsalt IDEAALSELT.
Ja nii lähebki, või ma olen väga solvunud, uknow.

Aga armastan seda juttu, nagu tavaliselt ja ootan uut osa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Little Green House
Juubilar
Little Green House

Female Postituste arv : 172

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime22/12/2011, 22:51

Selles mõttes, et tegelikult see ei olnud kõik Meelise süü. See oli ikka Teru süü ka. Ja see, et ta oma parima sõbraga lihtsalt nii tegi, on väga-väga julm. Teru on armas, kuid samavõrd ka väga-väga isekas, selline 'i get what i want or...'. Ning minuarust on Alex ja Angela vägagi armas paar ja ma loodan, et nende suhtega ei juhtu midagi :)

PS. Ja tegelikult peaaegu igaüks väärib teist võimalust :)
PS2. Teru on minu hate-listis nr.1

Uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.littlegreenhouse-littleblondegirl.blogspot.com
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime24/12/2011, 15:30

HÄID JÕULE! Very Happy

Alex lahutab Angelast. Very Happy Endiselt. Very Happy Ja ma ei hakka sinuga vaidlema, sest mind kohe üldse ei koti, mida sina arvad. Very Happy

Uut. Very Happy

A, Teru ja Kris on superkena paar. Very Happy
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime24/12/2011, 18:30

Täna ma ei vaidle, kuigi on paar krõbedamat lauset öelda, aga täna on jõulud.

ILUSAID JA RAHULIKKE JÕULE TEILE KÕIGILE! ^.^

Aga uut ootan ka ^.^
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime1/1/2012, 20:00

HEAD UUT AASTAT!!! *kallistab*

Uut osa tahaks, Alex lahutab Angelast, Kris x Teru forever! Very Happy

Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime2/1/2012, 18:56

Mulle ei meeldi Teru

Sorry, aga see, et ta Krisi ja Meelise asja untsu keeras oma armukaduse pärast tegi ta minu jaoks väga ebameeldivaks pahaks inimeseks. Meelis pidas Terut oma sõbraks ja oletas, et ta räägib temale tõtt *raputab pead* Teru oleks pidanud ütlema, et ta valetas. kui raske see ikka on kaks sõna, ta oleks võinud tunnis talle kas või kirja saata, mida iganes

Vaene Kris Sad *agh!*

UUT!

HEAd uut aastat!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime2/1/2012, 22:10

I hate Meelis. Kui ta selline jobu on, on see tema enda mure. Very Happy
Aga Teru koha pealt ma pole nii kaitsev, kui Alexi, seega jah... Very Happy

Kris ja Teru siiski, Meelis on täiesti iseloomutu ja ei sobi Krisile. Pealegi, nad on mõlemad suht uked, seega jah...

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime5/1/2012, 16:20

Kuna ma olen ise oma tegelaste ja nende Universumi looja, siis ei ole mul nende hulgas enamasti mingeid kindlaid eelistusi, sest neil kõigil on oma head ja halvad küljed, mistõttu ma ei hakka arutlema, kas Teru on parem kangelane kui Meelis või mitte. Meelis on tõepoolest üsna ühekülgne karakter ja see on ilmselt ka üks peamisi põhjuseid, miks Teru temaga võrreldes rohkem silma paistab, aga inimliku tegelaskujuna on ta minu arvates ehk isegi pisut reaalsem ja tema tegude motiivid, eeldusel, et ta üldse midagi teeb, on loogikat kasutades kergemini mõistetavad Laughing

Ma olen kindel, et kõigil on vähemalt üks selline sõber, kelle põhiroll elus tundub olevat lihtsalt olemas olemine ja ka ma ise tean mõnda sellist inimest, keda ei panda tõeliselt tähele enne, kui nad teevad midagi rumalat, aga kui neid hoolega vaadata, on võimalik aru saada, et nad ei erine millegi poolest teistest inimestest ja et neid, kes seda märkavad, on küll ja veel. Miks muidu Kris Meelises midagi leiaks? Razz

Esialgu pole ma Alexile ja Angelale lapsi planeerinud (hahahaa, ma tegelen pereplaneerimisega xD), aga peale lahutuse välistamise ei välista ma midagi Very Happy

Kaitsta võib kõiki, loomulikult ka Terut (või Teru? Kuidas ma seda nime seni väänanud olen?) , aga ka temal on mõningaid puudusi. Ta on tõepoolest harjunud saama kõike, mida ta tahab ja ta on valmis minema selle nimel kas või üle laipade, mistõttu ta endast pisut vastiku mulje võib jätta, aga kui ta kellelegi ka haiget teeb, siis mitte meelega ja mitte ka hea meelega. Tema käitumist mõjutab üsna palju üks saladus, mida ta teiste eest peidab, kuid ma lasen selle varsti kellelgi avastada ja see keegi ei pruugi sugugi Kris olla Wink

Ma arvan, et ka kaks uket on võimalik kokku panna, aga mul on raskusi otsustamisega, kes oleks peal Twisted Evil Kas kellelgi on pakkumisi?

Kuna mul 5. - 24. jaanuarini elu ei ole, võib juhtuda, et uue osaga läheb kaua aega, aga ma olen seda juba alustanud ja paar rida päevas jõuan ma ikka kirjutada, nii et varuge kannatust.

Loodetavasti tuleb teil kõigil hea aasta Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime5/1/2012, 18:26

wow, kui pikk jutt

ma tunnen pärast selle lugemist vaheajast ikka eriliselt mõnu...need3 päeva, mis on jäänud *nuuks*

I'm kinda sad now -knowing, that here won't be a new part for a while

*sighs*
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime5/1/2012, 23:29

Vaheaeg on varsti läbi. o_O

Jah, on olemas selliseid tuttavaid, mittemidagiütlevaid, aga Meelis on endiselt nõme.

Angela ei saa lapsi! Vot! Tal on see haigus.
Alex lahutab. Tapab Angela! Vot kui hea mõte.

Kaks uket? Ei, see ei tee midagi head. Kris ja Teru ikka. Very Happy
Aga kui ilmtingimata kaks uket kokku panna, siis ma arvan, et Kaarel oleks all ja Meelis peal. *naerab*
Nad oleks kena paar.
Teru ja Kris ikka.
Ja Kris avastab saladuse.
Ja uut osa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime16/1/2012, 21:54

Ikka sama tekst, mis nädal arga tagasi? Kas te olete kohta vahetanud? What did I miss? -suspicious-

CREEPY!

Ütleks veel, et go Teru. Võin olle ülbe, kui ütle, et põhisüüdlane on ikkagi see Meelis Very Happy Like seriously, when you love somebody, you trust them + Teru oli natukene vintis ka kui rääkis ja kamoon. Purjus inimesi ei kuulata.

Aga ok, ootan uut!
Ma juba kartsin, et ma olen jälle midagi maha maganud, nagu näiteks mõne cat fighti või siis uue osa või something~aga ei..ma nüüd ei oska öelda, kas see on nüüd hea või halb.

Oh well

UUT!! Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 20 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 26 ... 33  Next
 Similar topics
-