MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next
AutorTeade
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime12/8/2011, 23:21

on/ peaaegu on -technicalities Very Happy
Alexi ja Krisi vahel on kõik, vähemalt kõik romantiline, läbi, sest Alex on Krisile liiga palju haiget teinud ja pealegi on Kris Meelisesse armunud ja Alex...noh selles suhtes olen ma küll sinuga nõus, et ta ei peaks selle Angelaga abielluma vaid peaks leidma endale kellegi teise, keada ta tõeliselt armastaks (kes oleks loomulikult meessoost) Oh, that'd piss Imre off Twisted Evil
Ja uut osa tahaks ka väga, väga Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime15/8/2011, 18:42

Kris armastab Alexit endiselt ja ma olen täiesti kindel, et Alex armastab Krisi ka. Nad on lihtsalt liiga jobud, et jälle kokku saada. Nagu tõsiselt. ANGELA?! Mis paganama mõttes? Very Happy
Jah, Alex peab VÄHEMALT Angela maha jätma ja mehe endale leidma (Teru või Indrek...*sulab*)
Aanywayz. Meelis ei ole Krisi jaoks see õige.

Ja ootan uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime20/8/2011, 00:08

Ma kahtlustan, et Alexi ja Angela paari panemine ei ole kaugeltki kõige hullem asi, mida ma selles jutus teinud olen - don't forget all the abuse Kris has gotten so far - ning ma ei mõista, miks Alex Angelat armastada ei võiks. Inimesed võivad aja jooksul muutuda ning selle asemel, et paigal püsida ja teineteise mälestusest kinni hoida, ilma et nad koos saaksid olla, on ainult loogiline, et Alex ja Kris liiguvad erinevas suunas elus edasi. Ma luban, et kui Alexi ja Angela pulmade aeg kätte jõuab, seletan ma ära, miks otsustas Alex just Angela juurde jääda, mitte endale tema asemel mõnda meest otsida ning ma olen juba korduvalt vihjanud, et Alex pole sugugi ainuke mees, kes Krisile enne Meelisega kohtumist huvi on pakkunud, kuigi ta on tema jaoks alati selgelt teistest olulisem olnud Very Happy

Imrega on mul kurjad plaanid, aga ma ei ole kindel, kas ma tahan neid ellu viia Twisted Evil

Indrek on ikka veel hetero ja Meelis ja Kris ei ole veel paar, aga kui ma suudan välja nuputada, kuidas neid kokku viia, siis arvatavasti see ka juhtub. Samas tekitab mulle muret, et Meelisel ei ole erilist isiksust Sad Ma ei pannud varem tähele, kui üheplaaniline ta on ning püüan seda viga parandada, sest kui ma peaksin praegu tooma välja tema kõige iseloomulikuma iseloomuomaduse, ei suudaks ma seda teha ja see ei saa nii jääda.

Awwwwww, Karolin Embarassed Ma ei oska seletada, kuidas need lühiajaliselt ilmuvad ja seejärel jälle kaduvad tegelased sünnivad, aga ma tunnen, et ei taha kirjutada juttu, mis koosneks ainult peategelastest. Tore, kui sulle sellised asjad meeldivad Laughing

Uus osa on juba valmimisel ja seekord on see järjekordne flashback Krisi kooliajast. I hope it will be finished very soon Cool
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime20/8/2011, 21:09

Ma ei taha, et nad abielluksid!! *hakkab nutma*
Alex ei saa teda armastada. See on loodusseadustega vastuolus.
Ja ma nõuan uut.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime21/8/2011, 21:55

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:11). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime22/8/2011, 15:55

Ants. On. Värdjas.

Ning Jumal oli purjus, kui ta naise lõi, ehk siis ta ei arvestanud sellega, et naine hakkab meestevahelisi suhteid lõhkuma. Vot-tak. Eirame fakti, et mina ka naine olen, eksole.

Ja see osa... mul on Krisist nii kuradima kahju, et ise ka ei usu. Ma tahaks praegu sinna minna ja talle suure-suure kalli teha ja... Sandrale peksa anda.
Ja Antsule.
Ja Antsu sõpradele.
Kus on Masumi? Kus on Alex? Miks nad kurat ei kaitse Krisi?

Ja Alex ei tohi Angelaga abielluda. Sul ei ole see osa ära kirjutatud, seega sa saad ümber mõelda. Kurat võtaks, sa pead ümber mõtlema, Alex ja Kris are meant to be together and nothing can stop them.

Ma olen sügavalt pettunud, kui Alex Angelaga abiellub. Kui ta selle kuradima JAH sõna ütleb. Ta ei ütle. Või siis lahutab järgmisel päeval. See on ka hea mõte. Või jätab üldse pulma minemata.

Nad ei tohi abielluda.
EI TOHI.

Tahan uut.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime22/8/2011, 22:13

No words
just tears
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

Female Postituste arv : 189

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime25/8/2011, 20:16

Mõtlesin, et kirjutaks ka midagi XD
Ma suht siin silent lugeja olnud ja kommenteerimine on unarusse jäänud.

Ütleks siis nii palju, et Meelis on jobu. Miks? Sest ta mõtleb mingid ajuvabad põhjused välja miks Kris teda suudleks ja ta ei tule kõige obvious põhjuse peale. Oh come on!

Krisi kohta mul ei ole lihtsalt sõnu, aga mõnes mõttes on kuradi kahju, et ta Teruga lõpuni ei läinud XD
Võib-olla ma olen liiga palju yaoi-mangasid lugenud XDD

Keda ma veel kommenteerima peaks? Ojaa, need pulmad. Kui aus olla siis kõige vähem meeldib mulle see, et Kris sinna läheb, siis see kogu üritus ise ajab ka närvi.
Oh, kui ma seal oleksin siis ma jookses laulatusele ja karjuks "NOOOOOOOO!" ja siis rööviks Alexi ära. Mis ma temaga edasi teen? Ma ei tea veel, aga küll ma midagi välka mõtlen XDD

Ja kui täiesti aus olla siis mulle pole mitte ükski flashback meeldinud. Pm igaüks neist ajab mind nutma. Ja mul on pidevalt sama küsimus - kus on Alex? Masumi? ANYBODY? Kas siis kõik on tõesti nii pimedad ja ei näe mis toimub (või noh toimus)? Oi kui mina seal oleks (JÄLLE XD)...oii mis siis saaks! Hihihi *devil's laugh*

Aga igatahes...Fighting!!
Ootan huviga uusi osasi, loodetavasti natukenegi positiivsema sisuga.

PS. TeruXKris kõlab tõesti hästi ^^
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime25/8/2011, 20:20

Krt ma üritasin korralikult kirjutada XD
Aga see "välka" pidi olema välka muidu ^^

Aga ootan uusi osasi ikka (kuigi ma ei oska kommenteerida XD) !!
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime25/8/2011, 20:23

VÄLJA!! XD
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime25/8/2011, 21:44

*naerab*
Välka-välka. Very Happy

Aga tore, et ühe kommenteerija tagasi saanud oleme. Very Happy

Ning Masumi teoorias teab, mis toimub. Kris ju lihtsalt palus tal eemale hoida ja Alexile mitte öelda.

Ja see Alexi röövimine, count me in.

Yaoi. *.*
Jap, viimasel ajal eriline fänn (gotta thank Takuya/japannu). Ma mõtlesin, et võtaks uude kooli mõne yaoi manga kaasa (kusagilt ikka saan) ja ajaks õpse närvi ja laseks neil mind välja visata. *muig*

Anywayz. Jah. Teru x Kris kõlab tõeliselt hästi.
Ning ma ootan uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime28/8/2011, 22:18

Teooria teooriaks - sellest on vähe, tuleb tegutseda ka. Pohh, mis see Kris arvab.

Pff XD
Mis su lemmik siis on?
Haha, las ma arvan, sa ei oota kooli väga? :)

Ootan uut!
Millal seda näha saab?
Kas on olemas jälle see päev, millal saab uue osa? Very Happy

Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime30/8/2011, 15:56

Lemmik mis? *juhtmed koos*

Kooli? Oh ei. Mul on aktus tehtud, laagris käitud, homme tundidesse. Win! *naerab* Mul on muidugi kaks ülikena klassivenda, aga see ei vabanda välja, eksole. Very Happy Uus kool on kahtlemata huvitav, aga still, ei oota. Ei oodanud*.
Aaanywayz. Alex foreva nah, isegi, kui ta Krisi ei aidanud. Masumi süü, et ta ei teinud midagi ega öelnud, eksole. Aga äkki ütles...? Me pole vast kõiki flashbacke näinud? Ei, ma ei usu. Hm...

Aanywayz. Ootan uut ja esimeseks septembriks nagu võiks olla, kooli alguse kingitusena meile või nii. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime30/8/2011, 21:23

Murtagh kirjutas:
Aanywayz. Ootan uut ja esimeseks septembriks nagu võiks olla, kooli alguse kingitusena meile või nii. Very Happy

See oleks tõesti tore, eriti arvestades seda, et ma sain täna teada, et mul on iga päev 7 tundi. Mõndadel on rohkem, aga kui nüüd aus olla, siis ei lohuta see mind absoluutselt.
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

Female Postituste arv : 167

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime30/8/2011, 21:25

Uut! Muideks, mind häirib see, et Teru Meelise asemel seda Krisi suudles Evil or Very Mad Ma olin pühaviha täis kohe.
*Võtab reha ja labida ning otsib telefoniraamatust Teru kodust aadressi*
Igatahes, muidu on täiega huvitav ja nii.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime30/8/2011, 22:27

Toohoh, uus lugeja. Very Happy

Karolin - mul on 7, 8, 8, 8, 7 tundi. Beat that. Very Happy
Aga oleks tore küll. Minul juba homme tunnid, aga mis seal ikka. Very Happy
Ja sina, Mullinäts, sa saad ise reha ja labidaga, kui sa Meelist toetad, vot mis. Very Happy
Alex ja Kris foreva, ja kui seda ei saa, siis Teru ja Kris ning Alex ja Angela lahutavad. Very Happy

Ootan siis uut. :)
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime30/8/2011, 22:44

Kui Kris oleks Teruga lõpuni läinud, oleks sellest võinud armukolmnurk tekkida ja ma tahtsin seda vältida. Aga mis yaoi manga lugemisel viga on? Very Happy

Flashbacke tuleb veel mitu, aga minu esialgse plaani järgi Masumi ja Alex Krisile mingit abi ei osuta, kuna Masumi austab Krisi soovi Alexi eest mõningaid asju varjata ja ei saa talle seega midagi öelda. Saatuse hooleks Kris aga kindlasti ei jää Wink

Ma kaldun arvama, et Teru kodust aadressi on telefoniraamatust üpris keeruline leida, kuna tema kodune number on tema kasuisa nimel ja ta ei ole Toom Very Happy

Minul on keset koolipäevi mitmetunnised augud, mille üle ma sugugi rõõmus ei ole Sad

Ma kardan, et esimeseks septembriks siiski osa ei saa, aga ma püüan selle oma sünnipäevaks valmis saada Very Happy

Thank you all for your comments I love you
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime30/8/2011, 23:06

Murtagh, vot siis sa alles saad. Ma võtan veel selga ühe kahuri ka. Siis saan su auklikuks lasta. Üks Alexi tahtja vähemaks Twisted Evil Muhaahaaa!
Pealegi on Meelis + Kris palju parem! Much better!

PK: On jah raske. Otsisin, aga ei leidnud. Paganama Teru! A tegelt on Teru ka päris armas ja naljakas. Kui ta ainult Krisi ei oleks suudelnud Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime31/8/2011, 18:03

Päh. Päh. Päh. Päh. Vot nii palju mul öelda ongi. Very Happy

Millal su sünnipäev on? XD

Homseks siiski ootan osa. Very Happy

Ja Teru on THE BEST! *naerab* Teru ja Kris oleks niiiii armsad koos. Meelis ei ole lahe. Selles suhtes, et ta on... kuidagi nõme. Mõttetu tüüp. Teru on palju lahedam. Very Happy

Ja Alex on veel rohkem best. Very Happy

Ja Mullinäts, edu sulle. Very Happy

Uut. Very Happy

Ja yaoi manga on vaevalt õpetajatele eriti meeldiv. Very Happy Tähendab, mu pinginaaber saaks ka ¹oki ja õpetaja südamerabanduse. XD
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime31/8/2011, 19:15

Sama küsimus mis Murtal, kunas su sünnipäev on?
Murta: Ma uurin su nime välja, et sind reha, labida ja kahuriga pommitama tulla! Edu sulle!

Meelis is the BEST!
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime31/8/2011, 21:35

Lemmikut mangat mõtlesin muidu ^^
No, mul on aktus alles homme, aga räägi sellest kenast klassivennast pigem XD pilti on? Very Happy

Ega otseslt yaoi mangal viga midagi ei ole, aga kui liiga palju loed hakkad siis pm muud ei ootagi kui selliseid stseene XD ja me suutsime Yukiga perfectly straight guy'dest kokku panna ühe gey couple'i. WHOOPS! XDD

Hahaha, miks on kogu aeg nii, et kui ma natukene eemal olen, hakkab Murtagh kellegagi kaklema XD? Ja tavaliselt Alexi kaitseks või siis KrisXMeelise vastu (kui aus olla, mul tuli vaevu Meelise nimi meelde XD)
Ja mulle meeldib ka Teru, SUE ME!XD

BTW, Prince Kiramekil on kolmandal sünna XD Kus ma tean? Olen väike nuhk, hihihi!

Ootan uut siis ^^
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime31/8/2011, 21:36

Haah, I'll be waiting. Very Happy

Ja ma pole Murta. Wink

Anywayz. Alexit tahan, raisk. Ja ta ei või abielluda. Uut. Very Happy

MEELIS SUCKS!
Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime31/8/2011, 21:38

Muide, ma unustasin seda öelda, või noh pigem uhkeldada XD, et mul on ühel päeval AINULT 5 tundi XD hihihi
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime1/9/2011, 17:43

Mul 6, aga see selleks.
Mina hüüan sind Murtaks!
Alex on ¹itakott! Meelis on... Meelis on... Imeline!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime1/9/2011, 19:21

Bubblecum on nagu tsipa noorem ka, kui mina, ja Praisja ehk ei käi keskas? Very Happy

Koer on sul Murta.

Ja Meelis pole imeline, Alex on.
Ma jään vaidlustes peale, ära üritagi. Wink
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 11 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 22 ... 33  Next
 Similar topics
-