| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
Miyako Naerupall
Postituste arv : 12 Age : 28 Asukoht : Tartuu.^^
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/7/2011, 01:02 | |
| | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/7/2011, 17:22 | |
| Uus osa tuleb õhtul ja ilma igasuguse Alexita Be prepared | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 12/7/2011, 00:20 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:08). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 18/7/2011, 21:15 | |
| Minu kirjutamise eesmärk ei ole kedagi solvata, ma mängin vaid ideedega, mis mulle huvitavad tunduvad ja ma saan aru, et kõigile ei pruugi need sobida Uuest osast pole veel ridagi kirjas, aga mul on juba mõningaid mõtteid, mida sellega teha võiks ning kindlasti on seal seekord tunduvalt rohkem Krisi ja Terut kui Meelist, nii et laske oma fantaasial lennata ja ma proovin sama teha | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/7/2011, 13:19 | |
| Mis ei sobi, saab sobima pandud Okei, see oli nali Suvi on mu väga aeglaseks teinud, nii et selle tempo juures, millega ma praegu kirjutan, tuleb uus osa alles pühapäeval ja ma kavatsen seal ka Mõmmit tutvustada... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/7/2011, 14:47 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/7/2011, 23:28 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/7/2011, 23:36 | |
| Ametliku kella järgi on mul tõesti vaid 25 minutit, kuid kuna ma olen väga hiline voodisse mineja, lõppeb minu jaoks pühapäev alles umbes kell 3 öösel, nii et selleks ajaks on uus osa kindlasti olemas... ...ja ilma Alexita Ma armastan hilisel ajal tegutsemist, kuid vahel kipun ma ka liiga hilja tegutsema | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/7/2011, 23:43 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/7/2011, 01:36 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:09). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/7/2011, 03:18 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/7/2011, 21:33 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/8/2011, 17:18 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/8/2011, 20:40 | |
| Tundub, et hetkel oled sa tõesti ainuke kommenteerija, aga ka sinu kommentaaridest piisab minu rõõmustamiseks Paar mu sõpra on siiski ka selle jutu lugejad, aga nendelt saan ma ainult suulist kriitikat, kuna neil pole siin kasutajat Kas Nimbus 2000 ei olnud mitte sirgem? Hmm, vist mitte Ma olen oma kodus olevate luudadega liiga ära harjunud I'm not too fond of threesomes, at least when it comes to writing them, so I have to say no, but I like the idea Uus osa... Küll ma midagi varsti välja mõtlen | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/8/2011, 12:05 | |
| Yay. I'm glad to be the only one, who writes comments. Mina ära ei kao, ausalt.
Kusjuures, ma ei tea. Kõikidel piltidel oli selline veidralt kõver. Indrek tegelt lihtsalt varjab oma orientatsiooni selle Olga, või kes iganes ta naine ka oli, taha.
U like the idea? So... foursome? *naerab* Okei, mulle ka sellist asja kirjutada ei meeldiks.
Millal on varsti? Siis, kui Alex juba abiellunud on? Ma ei luba seda. Lõpp peab olema Kris ja Alex happily ever after, ning Angela võib Meelisega abielluda.
Aga mõtle-mõtle. Ma lihtsalt kirjutan sulle siia ajuvabasid "innustavaid" kommentaare, et sa seda jutukest ära ei unustaks. Ma võin su msni ka ahistama hakata, no problem. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 7/8/2011, 19:25 | |
| Tore Ma pole kunagi filmides tema luuale erilist tähelepanu pööranud ja kuna viimases filmis toimus luudadega lendamine eriti kiiresti, ei olnud mul aega neid lähemalt uurida Hahaa, ja Indrek on salaja tegelikult Krisist huvitatud... Okei, see oli nali, Oksana on tema jaoks siiski see ainus ja õige Seekord on uue osa valmimiseks eriti kaua aega kulunud, aga see ei ole ikka veel lõpetatud, kuna ma saan oma armsa sülearvuti alles homme kätte - tegelikult oleksin saanud juba enne nädalavahetust, aga mul ei olnud aega sellele järele minna - ja lauaarvutis kirjutamine sujub mul üsna aeglaselt, kuna selles toas on harva rahu ja vaikust, telekas käivad saksa seebikad ja pensionärid helistavad pidevalt Ka "KYM" sai sel nädalal uue osa vaid seetõttu, et ma olin suutnud suurema osa sellest valmis kirjutada ja ei alustanud tühjalt kohalt Alex ja Angela abielluvad 21. oktoobril 2017. aastal, aga nii kaua te siiski ootama ei pea ja uus osa tuleb arvatavasti paari päeva jooksul, ehk isegi homme | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/8/2011, 17:50 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:10). Kokku muudetud 5 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/8/2011, 20:18 | |
| Teru ja Kris oleks hiiglama armas paar.
Kuid Alexi ja Krisi vastu ei saa keegi. Järjejuttudes on nemad esimesel kohal geipaaridest. Mitte, et neid eriti palju rohkem oleks. Rollimänguga on asi teisiti *muigab*
Aga Alex ei tohi Angelaga abielluda. Saad aru, ta on gei *unustab fakti, et ta võib ka bi olla*! See ei ole lihtsalt normaalne. Ta ei tohi niimoodi Krisile teha.
Ja Kris ei tohi Meelisega olla. Tähendab, mul ei ole enam selle vastu midagi, ma suunan alustuseks enda põhilise viha Alexi ja Angela abielule.
Ma ei saa sellest aru, kuidas üks järjejutt suudab mu endast nii välja viia. Lihtsalt ei saa. Aga see suudab. Sest see on PARIM. Bad Romance'i järel. Ja sa oled üks kuradima hea kirjanik. Gotta love you and your two stories.
Ja sa ei kaota mind, kui lugejat, ma arvan. Tähendab, see kõik sõltub sinust... tho jumal ise teab ka, et ma ei suudaks selle jutu lugemist lõpetada. Aga see ei tähenda, et Alex ja Angela abielluda võivad. See mõte ei meeldi mulle üldse. Kõige absurdsem mõte eales!
Aga ma ootan uut ja loodan, et sa võtad mõistuse pähe. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/8/2011, 00:12 | |
| Nüüd saad sa siia veel kellegi kommentaari-kellegi, kes ei ole Murtagh Teru ja Kris oleksid armas paar, aga Kris ja Meelis on paar, ükskõik kui palju nad seda eitada püüavad because eventually it will lead to this anyway Mõmmi on üks ärakasutav idioot. Ja tead., mis ma avastasin, et mulle veel su juttude juures meeldib?-sa paned sisse neid väikeseid ja õudsalt häid asju (nagu see vene tüüp j abaarimees)technically they're persons but never mind that Ma loodan, et Kris suudab Alexi pulmas tubli ja tugev olla ja ei korralda liiga suurt skandaali. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/8/2011, 23:40 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|