MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Next
AutorTeade
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime18/1/2012, 10:12

KYMi kommentaarides on midagi. Very Happy

Alex all the way! Ja Teru. Meelis on rumal. Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/1/2012, 19:30

khm

et see on nagu teine nädal juba

Esimene oli see kui sul olid eksamid

Nüüd on teine

Kui sul eksameid ei tohiks olla

Kui sul peaks aega olema

Kui sa peaksid uued osad valmis kirjutama
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/1/2012, 20:00

Hehee, sellel nädalal on mul küll olnud natuke vähem eksameid kui eelmine nädal, kõigest kolm, aga kahjuks nad siiski olid ja viimane nendest - mu armas fonoloogia, mille ma tahaksin kolmandal katsel läbi saada Laughing - tuleb 24. jaanuaril instituudi võlapäeval. Ma loodan, et te enam siiski nii kaua osa ootama ei pea, kuna ma üritan selle nädala lõpuks valmis saada. It's time for me to get back on track with my writing Twisted Evil

Purjus inimeste kuulamise koha pealt ütleksin ma, et juba vanasõna väidab, et in vino veritas, mistõttu see, kas Teru oli joonud või mitte, ei olnud Meelise jaoks faktor, aga ma arvan, et sellele tekkinud olukorrale võib peagi näha lahendust, mis ei pruugi sugugi olla selline, nagu te viimase osa põhjal arvate Wink

Saladusega läheb veel aega Razz
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/1/2012, 22:29

Misiganes see vino veritas ka poleks Very Happy *ei viitsi ladina keele õpikut otsida, eeldades, et tegemist on ladina keelega*

Meelis EI ole Krisi jaoks, Alex on, teisel juhul Teru. Vot. Very Happy

Aa, vanasõna. Mingi selline on ka, et purjus peaga räägitakse kõige rohkem tõtt, või midagi sarnast.. xD

Uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime23/1/2012, 14:20

In vino veritas tähendab, et veinis peitub tõde. Tegelikult tähendab selles lauses vino eestlaste jaoks pigem viina, sest on ju ka eestikeelses Piiblis juttu vee viinaks muutmisest, aga tegelikult oli tegu veiniga Razz

Ma tahaks ka ladina keelt õppida, aga ma kardan, et mu järgmise semestri tunniplaan ei elaks seda üle, kuna sinna peavad juba niigi mahtuma saksa keel ja arvutikursus, mida ma parema meelega ei võtaks, kui ma vaid sellest kuidagi mööda saaksin hiilida Embarassed

Pühapäevast on kuidagi märkamatult esmaspäev saanud, aga ma luban, et uus osa tuleb kindlasti täna õhtul. See on mul juba valmis kirjutatud, aga ma ei saa seda üles panna enne, kui olen fonoloogia korralikult üle vaadanud ja seejärel kõik vead ära parandanud, kuna hetkel ei ole kedagi, kes seda minu eest teeks Laughing
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime23/1/2012, 15:42

eks ma siis ootan, huviga Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime24/1/2012, 01:45

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:25). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime24/1/2012, 20:02

Kuradi Teru, raisk! Mida ta endast mõtleb?? Meelis ei vääri Krisi. Pagan küll. Ainult Alex ja Teru. Meelis on nõme, loll, lapsik, vastik ja mida kõike veel. Argh.
Uut ja Teruga ja Meelis võib end põlema panna, aitäh.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime28/1/2012, 21:16

Meelis ja Kris on õnnelikud! Nii õnnelikud, et hetkeks võib isegi Teru unustada.

Ja see ei ole isegi selline rahu, mille ajal sa tead, et kohe tuleb torm. See on rahulik, hea, kodune.

Nii tore on üle pika aja ka sellist osa lugeda.

Terust on kahju. Hiiglama kahju.

UUT!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime28/1/2012, 22:24

TERU ON LOLL JA MEELIS ON LOLL JA KRIS ON LOLL JA MA VIHKAN NEID KÕIKI.
Ainult Alex on mõistusel. Natukene. Vähemalt on tal normaalne suhe.
TERU ON KRISI JAOKS. Meelis on mingi idikas, kes ei saa ilma teiste õpetusteta mitte millestki aru. Ma oskan ka rohkem saksa keelt, kui tema *pole juba terve nädala tundi jõudnud*
Well, yeah. Very Happy

Aga ikkagi. My point is, Kris ja Teru forever. Kris ei pea selle lapsiku Meelisega tegelema.

Uut.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime28/1/2012, 22:47

Alles oli ju Kris ja Alex forever Very Happy

Everything can change. I like change. Change is good as long as it happens with the right persons. In this case the change is not ncsesary. For a time.

At least give him a chance, he might revile more 'bout himself then you'd have expected.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime29/1/2012, 17:02

Alex on happily ever after married. Mulle sobib nüüd. Very Happy Aga see ei tähenda, et ma enda lubadusest taganeksin... Very Happy

Anywayz. Meelis sucks harder than Sebastian. Never mind. Aga it's true! Meelis on nõme ja vastik ja mõttetult lapsik pätakas. Põlema selline lollakas.

Teru väärib Krisi, ta on vähemalt täiskasvanulikum, mitte selline vastik väike ja Kris on loll, sest ta ei SAA ARU! Kurat küll.

Uut.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime13/2/2012, 19:22

ja siia ka?
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime13/2/2012, 23:12

Who's Sebastian? *is thinking about Sebastian from Kuroshitsuji* Laughing

Uus osa on hetkel pooleli, kuid seda on juba üheksa lehekülge ja tõenäoliselt saan ma selle paari päeva pärast valmis. See keskendub peamiselt Terule ja Kaarlile ning sellele, kuidas nad lepivad sellega, et neil kummalgi ei ole armastuses õnne Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime14/2/2012, 01:02

Eiih, Sebastian is my rpg character, may he rest in peace with the rest of the forum. Sad

TERU JA KAAREL!
AWESOME!

Alex on kõige awesome'im ikkagi.
Ma juba lootsin, et uus osa, aga ei... sucks. Very Happy
Ootan uut. Very Happy
Ma ikkagi olen mata arvestuse üle elanud ja pean veel ajaloo ja füüsika kuidagi läbi tegema... Very Happy

UUT! Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime17/2/2012, 23:40

Millal uut osa saab?! I need it!

Alex on endiselt awesome.

Ja uut!
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/2/2012, 12:45

Uus osa tuleb täna õhtul Wink Ma olen selle nädalal lõpus väga vähe kodus olnud ja kuna see osa on natuke pikem, nõuab selle parandamine aega, mida mul veel olnud ei ole, aga ma võtan selle pärast käsile Laughing
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/2/2012, 13:42

väga tore cheers
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/2/2012, 19:24

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:26). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/2/2012, 20:00

Wow kui pikk osa . Ma ei hakka isegi teesklema, et ma selle korraga läbi suudan lugeda.
aga senimaani - VÄGEV !

uued saladused ja Kaarel ja Teru ahhhh... if life could be easy
Tagasi üles Go down
Miyako
Naerupall
Miyako

Female Postituste arv : 12

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/2/2012, 21:29

Ma ootasin seda osa nii kaua. Very Happy
Teru ja Kaarel sobivad kokku.^^
Ja mul on endiselt kahju, et Alex abiellus...Sad
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime19/2/2012, 22:35

Muidugi on kahju, et Alex abiellus...

Tsiteerin: :
mille üks sein oli üheksakümne kraadise nurga all kaldu
Niisiis.. sirge sein ja lagi? *turtsatab*

Sa ikka tead, mis on üheksakümmend kraadi, right? Very Happy Täisnurk. Very Happy Kalle puudub. Very Happy

Ja prillid on ägedad. -.-

Ja damngoddamnit me gusta this part. See oli nagu... awesome

Aga Teru võiks siis Krisiga olla ja Meelis Kaarliga ja siis oleks kõik õnnelikud, või siis Teru ja Kaarel armuvad ja siis Kris avastab, et ta armastab Terut ja Meelis avastab, et ta armastab Kaarlit ja siis on üks suur draama ja god I hate drama.
Igatahes. Very Happy

Kris ja Teru või Teru ja Kaarel ja Meelis on nõme.

Uut! Very Happy
Mulle meeldis, et pikk osa oli (AA)
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime20/2/2012, 16:36

Ma ei taha enam midagi oletada, ega soovida it's perfect the way it is Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime21/2/2012, 13:55

No it isn't.

Alex on äge. xD
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime21/2/2012, 20:06

yes it is

Alex has been out of the picture for a long time now.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 21 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 21, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 27 ... 33  Next
 Similar topics
-