| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 18/1/2012, 10:12 | |
| KYMi kommentaarides on midagi. Alex all the way! Ja Teru. Meelis on rumal. Uut. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/1/2012, 19:30 | |
| khm
et see on nagu teine nädal juba
Esimene oli see kui sul olid eksamid
Nüüd on teine
Kui sul eksameid ei tohiks olla
Kui sul peaks aega olema
Kui sa peaksid uued osad valmis kirjutama | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/1/2012, 20:00 | |
| Hehee, sellel nädalal on mul küll olnud natuke vähem eksameid kui eelmine nädal, kõigest kolm, aga kahjuks nad siiski olid ja viimane nendest - mu armas fonoloogia, mille ma tahaksin kolmandal katsel läbi saada - tuleb 24. jaanuaril instituudi võlapäeval. Ma loodan, et te enam siiski nii kaua osa ootama ei pea, kuna ma üritan selle nädala lõpuks valmis saada. It's time for me to get back on track with my writing Purjus inimeste kuulamise koha pealt ütleksin ma, et juba vanasõna väidab, et in vino veritas, mistõttu see, kas Teru oli joonud või mitte, ei olnud Meelise jaoks faktor, aga ma arvan, et sellele tekkinud olukorrale võib peagi näha lahendust, mis ei pruugi sugugi olla selline, nagu te viimase osa põhjal arvate Saladusega läheb veel aega | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/1/2012, 22:29 | |
| Misiganes see vino veritas ka poleks *ei viitsi ladina keele õpikut otsida, eeldades, et tegemist on ladina keelega* Meelis EI ole Krisi jaoks, Alex on, teisel juhul Teru. Vot. Aa, vanasõna. Mingi selline on ka, et purjus peaga räägitakse kõige rohkem tõtt, või midagi sarnast.. xD Uut. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/1/2012, 14:20 | |
| In vino veritas tähendab, et veinis peitub tõde. Tegelikult tähendab selles lauses vino eestlaste jaoks pigem viina, sest on ju ka eestikeelses Piiblis juttu vee viinaks muutmisest, aga tegelikult oli tegu veiniga Ma tahaks ka ladina keelt õppida, aga ma kardan, et mu järgmise semestri tunniplaan ei elaks seda üle, kuna sinna peavad juba niigi mahtuma saksa keel ja arvutikursus, mida ma parema meelega ei võtaks, kui ma vaid sellest kuidagi mööda saaksin hiilida Pühapäevast on kuidagi märkamatult esmaspäev saanud, aga ma luban, et uus osa tuleb kindlasti täna õhtul. See on mul juba valmis kirjutatud, aga ma ei saa seda üles panna enne, kui olen fonoloogia korralikult üle vaadanud ja seejärel kõik vead ära parandanud, kuna hetkel ei ole kedagi, kes seda minu eest teeks | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/1/2012, 15:42 | |
| eks ma siis ootan, huviga | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/1/2012, 01:45 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:25). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/1/2012, 20:02 | |
| Kuradi Teru, raisk! Mida ta endast mõtleb?? Meelis ei vääri Krisi. Pagan küll. Ainult Alex ja Teru. Meelis on nõme, loll, lapsik, vastik ja mida kõike veel. Argh. Uut ja Teruga ja Meelis võib end põlema panna, aitäh. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/1/2012, 21:16 | |
| Meelis ja Kris on õnnelikud! Nii õnnelikud, et hetkeks võib isegi Teru unustada.
Ja see ei ole isegi selline rahu, mille ajal sa tead, et kohe tuleb torm. See on rahulik, hea, kodune.
Nii tore on üle pika aja ka sellist osa lugeda.
Terust on kahju. Hiiglama kahju.
UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/1/2012, 22:24 | |
| TERU ON LOLL JA MEELIS ON LOLL JA KRIS ON LOLL JA MA VIHKAN NEID KÕIKI. Ainult Alex on mõistusel. Natukene. Vähemalt on tal normaalne suhe. TERU ON KRISI JAOKS. Meelis on mingi idikas, kes ei saa ilma teiste õpetusteta mitte millestki aru. Ma oskan ka rohkem saksa keelt, kui tema *pole juba terve nädala tundi jõudnud* Well, yeah. Aga ikkagi. My point is, Kris ja Teru forever. Kris ei pea selle lapsiku Meelisega tegelema. Uut. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/1/2012, 22:47 | |
| Alles oli ju Kris ja Alex forever Everything can change. I like change. Change is good as long as it happens with the right persons. In this case the change is not ncsesary. For a time. At least give him a chance, he might revile more 'bout himself then you'd have expected. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/1/2012, 17:02 | |
| Alex on happily ever after married. Mulle sobib nüüd. Aga see ei tähenda, et ma enda lubadusest taganeksin... Anywayz. Meelis sucks harder than Sebastian. Never mind. Aga it's true! Meelis on nõme ja vastik ja mõttetult lapsik pätakas. Põlema selline lollakas. Teru väärib Krisi, ta on vähemalt täiskasvanulikum, mitte selline vastik väike ja Kris on loll, sest ta ei SAA ARU! Kurat küll. Uut. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 13/2/2012, 19:22 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 13/2/2012, 23:12 | |
| Who's Sebastian? *is thinking about Sebastian from Kuroshitsuji* Uus osa on hetkel pooleli, kuid seda on juba üheksa lehekülge ja tõenäoliselt saan ma selle paari päeva pärast valmis. See keskendub peamiselt Terule ja Kaarlile ning sellele, kuidas nad lepivad sellega, et neil kummalgi ei ole armastuses õnne | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 14/2/2012, 01:02 | |
| Eiih, Sebastian is my rpg character, may he rest in peace with the rest of the forum. TERU JA KAAREL! AWESOME! Alex on kõige awesome'im ikkagi. Ma juba lootsin, et uus osa, aga ei... sucks. Ootan uut. Ma ikkagi olen mata arvestuse üle elanud ja pean veel ajaloo ja füüsika kuidagi läbi tegema... UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 17/2/2012, 23:40 | |
| Millal uut osa saab?! I need it!
Alex on endiselt awesome.
Ja uut! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/2/2012, 12:45 | |
| Uus osa tuleb täna õhtul Ma olen selle nädalal lõpus väga vähe kodus olnud ja kuna see osa on natuke pikem, nõuab selle parandamine aega, mida mul veel olnud ei ole, aga ma võtan selle pärast käsile | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/2/2012, 13:42 | |
| väga tore | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/2/2012, 19:24 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:26). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/2/2012, 20:00 | |
| Wow kui pikk osa . Ma ei hakka isegi teesklema, et ma selle korraga läbi suudan lugeda. aga senimaani - VÄGEV !
uued saladused ja Kaarel ja Teru ahhhh... if life could be easy | |
|
| |
Miyako Naerupall
Postituste arv : 12 Age : 28 Asukoht : Tartuu.^^
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/2/2012, 21:29 | |
| Ma ootasin seda osa nii kaua. Teru ja Kaarel sobivad kokku.^^ Ja mul on endiselt kahju, et Alex abiellus... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/2/2012, 22:35 | |
| Muidugi on kahju, et Alex abiellus... - Tsiteerin: :
- mille üks sein oli üheksakümne kraadise nurga all kaldu
Niisiis.. sirge sein ja lagi? *turtsatab* Sa ikka tead, mis on üheksakümmend kraadi, right? Täisnurk. Kalle puudub. Ja prillid on ägedad. -.- Ja damngoddamnit me gusta this part. See oli nagu... awesome Aga Teru võiks siis Krisiga olla ja Meelis Kaarliga ja siis oleks kõik õnnelikud, või siis Teru ja Kaarel armuvad ja siis Kris avastab, et ta armastab Terut ja Meelis avastab, et ta armastab Kaarlit ja siis on üks suur draama ja god I hate drama. Igatahes. Kris ja Teru või Teru ja Kaarel ja Meelis on nõme. Uut! Mulle meeldis, et pikk osa oli (AA) | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/2/2012, 16:36 | |
| Ma ei taha enam midagi oletada, ega soovida it's perfect the way it is | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 21/2/2012, 13:55 | |
| No it isn't.
Alex on äge. xD | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 21/2/2012, 20:06 | |
| yes it is
Alex has been out of the picture for a long time now. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|