| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/9/2012, 20:44 | |
| Oktoobris, aga millal täpsemalt, ei tea Ma pole selle kirjutamist veel alustanud | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/9/2012, 23:06 | |
| Nalja teeeeeeeeeed. Ma tahan kohe! Alexiga! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 7/10/2012, 19:16 | |
| See ei olnud nali Uus osa tuleb kõige varem järgmise nädala lõpus, aga suurema tõenäosusega ülejärgmine nädal, sest mul on sellel nädalal üsna kiire. Palju kooliasju tahab tegemist, sest vahenädal hakkab lähenema ja see ei tähenda mitte kauaoodatud puhkust, vaid lisatööd Selle loo kirjutamist ma kindlasti unarusse ei jäta, kuigi see võtab seekord natuke kauem aega kui tavaliselt | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/10/2012, 08:22 | |
| *pout* Ma niiväga tahaks osa. Alexiga. Tee ästiruttu kooliasjad ära. Ära teegi kooliasju! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/10/2012, 21:05 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:35). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/10/2012, 02:27 | |
| Oooooh, mulle nii väga meeldib see osa! Ja seal mainiti Alexit! Ants oli armunud.... :3 Vaesekene. Mul kahju temast lausa. Kris süüakse nüüd karu poolt ära, jah? Seegi kena. Vähemalt ei ole ta Meelisega koos. Teru võiks jälle välja ilmuda. | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/10/2012, 14:44 | |
| JÄLLE! see foorum jälle ei saada mulle neid totakaid kirju, niiet ma ei tea kunagi, kuna uus osa üleval on ma pole mingi 5-6 kuud siin käinud :S pean jälle kõik järgi lugema ja uuesti inimestega suhtlema | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/10/2012, 17:00 | |
| Suhtleme jaa! Alexit tahame, eksole. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/10/2012, 18:45 | |
| Ei mingit Alexit, aga Teru välja ilmumise vastu pole mul midagi. Tal on vaja mõned asjad ära klaarida... Heh, Little Green House, kõike võib juhtuda Ma saan pidevalt kirju kõigi teemade kohta, mida ma kunagi kommenteerinud olen, mis siis, et ma ei jälgi neid. See foorum teeb vahel imelikke asju. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/10/2012, 19:32 | |
| Jälgitavatest teemadest tuleb lihtsalt see teema eemaldada. Miks Alexit ei saa?! Teru on hea aseaine jah, aga Alex oleks ikka parem. TERU JA KAAREL KOKKU! Ei, Teru ja Alex. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/11/2012, 13:05 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:36). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/11/2012, 16:03 | |
| Kas sa rottisid esimese lõigu Twilightist? XD *loeb edasi* OH MY GOD. I love it. I LOVE IT. Teru ja Kaarel ja see kõik aaaargh. Kaarel on nii nunnu armunud ja Teru on armunud ja ta loll ei saa aru ja see kõik on nii freaking armas ja ma istun praegu raamatukogus ja ma reageerin kõigele üle ja asdjfhsdgfjhsahdklfgdöklä. Aaaaaah. NII HEA OSA! Teru ja Kaarel on ikka aaaaaah nii nunnud ja ma niiiiii loodan, et neil läheb kõik hästi. Või siis Kris avastab Teru ja neil läheb kõik hästi. Ja ma loodan seda ka, et kui Kris Meelisele Alexist räägib, siis Meelis jätab ta maha ja siis Teru saab hoopis Krisi! Mulle endiselt ei meeldi Meelis jah. Kuigi ta oli armas, et ta nii väga muretses. Anyway, MA TAHAN KOHE UUT OSA SAAD ARU?! | |
|
| |
Miyako Naerupall
Postituste arv : 12 Age : 28 Asukoht : Tartuu.^^
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/11/2012, 21:06 | |
| Sa muutsid selle jutuga mu päeva palju paremaks. Teru peab Kaarliga koos olema, nad on nii nunnud.^^ Ja mul on Meelisest isegi kahju o_O. Ma tahan ka uut osa :3. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/12/2012, 22:55 | |
| Aitäh teile mõlemale Teie kommentaarid teevad minu klahve taguvatele sõrmedele rõõmu Esimene lõik on tõepoolest vihje "Videvikule". Ma alustasin selle osa parandamist ja mulle hakkas tunduma, et need ei ole minu oma mõtted, vaid ma olen neid varem kuskil näinud, ja kui ma raamatu kapist välja võtsin, sain ma aru, et nii ongi Ära muutma ma seda lõiku siiski ei hakanud, kuna ma ei suutnud välja mõelda midagi, mis sinna paremini sobiks Mul ei ole plaanis Meelist ja Krisi lahku ajada, kuigi ma ei saa kindlalt lubada, et nüüd, kui Teru sellest loobunud on, keegi teine seda teha ei ürita. Mul on varuks veel üks tegelane, kes ei lepiks mitte kunagi sellega, et Kris Meelisega koos on, ja temast on juba ka juttu olnud. Ei, see ei ole Indrek, vaid keegi teine, Indrek lihtsalt ei salli Meelist, ja igaks juhuks ütlen, et kohe kindlasti ei ole see ka Alex Mul endal on ka Meelisest kahju - mis siis, et see olen mina, kes teda piinab -, kuid hetkel on Meelis Kaarlist tunduvalt paremas seisus, mis siis, et ta kuuleb peagi kurba tõde. Kaarel sai Meelisest valusama löögi ja ta ei kavatsegi lasta Terul sellest terve nahaga pääseda. Kes teab, kuidas ta talle tasuda kavatseb... Uut osa ei saa kahjuks enne paari nädalat, sest mul on vaja kaitsta oma seminaritöö, ja kirjutamine millestki, mis ei ole seotud eestikeelsete piiblitõlgete ja kreeka originaalteksti vaheliste sarnasustega, peab ootama | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/12/2012, 20:21 | |
| ANTS TULEB! Või oli ta Ints? Ants vist ikka. RAUDSELT TULEB JA AJAB NAD LAHKU!
Miks see ei võiks Alex olla? Ta ei ole õnnelik oma kräppises elus Angelaga ometigi.
Ja Teru ja Kaarel sobivad tegelikult ikkagi nii hästi!
Ja ma tahaks irmsal kombel saada uut osa.
Aastatöö kaitsmine näiteks ei olnud üldse midagi hullu. *kehitab õlgu* Aga ilmselt on see natukene teistmoodi ka. xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/12/2012, 22:53 | |
| Alex on küll õnnelik Kõik inimesed leiavad oma õnne omal moel ja ka Alex leidis selle sealt, kust ta alguses otsida ei osanud. See, kes Krisi ja Meelist lahku tahab ajada, ei ole Ants, sest Ants on valest soost There's an evil woman out there Ma sain oma seminaritöö kaitsmise A! Selle kevadelt talve peale edasi lükkamine tasus kuhjaga ära, ma olin lausa tükk aega pärast kooli lõppu rõõmus. Uus osa tuleb homme, et te kõik saaksite veel enne aasta lõppu lugeda, kuidas see lugu edasi läheb Samuti saab üks tegelane, kes seni üsna tagaplaanil on olnud, midagi olulist teada... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/12/2012, 17:15 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:38). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : Ma arvasin, et Kaplinn on hoopis Kapilinn xD) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/1/2013, 03:31 | |
| Tubli oled oma seminaritööga! :3 Ja noh, mina siin loen seda aastal 2013, öösel, nagu poleks midagi targemat teha. Okei, ma võiksin juua ka nunnusti, aga see oleks raskendatud. Ikkagi. Mulle täitsa meeldis see osa, kuigi see oli... sündmustevaene. XD Aga ikkagi meeldis. Ja Alex võiks endiselt välja ilmuda. Ja Miina better keep her hands away!! Uut osa. Aitäh. Mu sünnipäev on kuu aja pärast, võiks saada nunnu sünnipäevakingituse kasvõi. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/1/2013, 21:26 | |
| Ma ei ole kindel, kas Meelise ema oskab sellises olukorras leebe olla, aga kõik on võimalik Ma sain oma arvuti lõpuks tagasi, selle ventilaator vahetati ära, kuna see oli vigane. Nüüd saan ma järgmise osa kirjutamisega jätkata. Selle algus on mul juba olemas, kuigi loetamatul kujul: - Spoiler:
Ma pole ammu ühtegi oma juttu käsitsi kirjutanud, see oli päris huvitav vaheldus | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/1/2013, 08:23 | |
| Ma üritasin aru saada, aga pärast umbes kolme rida ma andsin alla xD Alex tuleb nüüd tagasi, eks? Sest Meelis killitakse ära. Reedeks tahaks uut. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/1/2013, 21:09 | |
| Kujuta nüüd ette, mida minu õppejõud tunnevad, kui peavad lugema minu kirjutatud eksamitöid Ma tunnen neile alati kaasa. Ma ei ole kindel, kas just reedeks uut saab, aga äkki selle nädala lõpuks jõuab Meelise elu ei ole lõppemas, samuti ei ole ma veel kinnitanud, et just Meelise ema on see kuri naine, kes tema ja Krisi suhet lõhkuda püüab, nii et kõike võib juhtuda (kõike peale Alexi naasmise) | |
|
| |
Idu Kojamees
Postituste arv : 38
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/1/2013, 21:47 | |
| Üks lugeja sul juures. Uut! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 31/1/2013, 01:17 | |
| Ooh jah, mul on ka kohutav käekiri, kui ma ei ürita korralikult kirjutada. Käsikirjalised konspektid on mulle endale ka loetamatud. Meelise emme peab olema kuri tädi!! Ja Alex võiks ikka naasta ju. God damn it. Ma jäängi selle üle virisema. Alati!! Ma tean, et see pole minu probleem, aga ebaviisakas ja vastik nagu ma olen, Idu, kui sa kavatsed ainult "uut" kirjutada siia kommentaariks siis ma ei tea. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/2/2013, 12:26 | |
| Uut osa võiks saada, koos Alexiga. Sünnipäeva eri, you know? XD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/2/2013, 21:33 | |
| Palju õnne, Murtagh! Täna siiski kahjuks uut osa ei tule (ei Alexiga ega Alexita ), kuna mul ees seisev käsitsi kirjutatud teksti sisse trükkimine võtab kindlasti rohkem aega kui võtaks sama teksti nullist kirjutamine, aga ehk saan ma sellega nädala lõpuks hakkama. And greetings to you, Idu, it's nice to have a new reader | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|