MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next
AutorTeade
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime26/9/2012, 20:44

Oktoobris, aga millal täpsemalt, ei tea Very Happy Ma pole selle kirjutamist veel alustanud Laughing
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime26/9/2012, 23:06

Nalja teeeeeeeeeed.

Ma tahan kohe! Alexiga! Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime7/10/2012, 19:16

See ei olnud nali Very Happy

Uus osa tuleb kõige varem järgmise nädala lõpus, aga suurema tõenäosusega ülejärgmine nädal, sest mul on sellel nädalal üsna kiire. Palju kooliasju tahab tegemist, sest vahenädal hakkab lähenema ja see ei tähenda mitte kauaoodatud puhkust, vaid lisatööd Laughing

Selle loo kirjutamist ma kindlasti unarusse ei jäta, kuigi see võtab seekord natuke kauem aega kui tavaliselt Razz
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime8/10/2012, 08:22

*pout*

Ma niiväga tahaks osa. Sad
Alexiga. Sad

Tee ästiruttu kooliasjad ära. Very Happy

Ära teegi kooliasju! Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime19/10/2012, 21:05

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:35). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime20/10/2012, 02:27

Oooooh, mulle nii väga meeldib see osa!
Ja seal mainiti Alexit!

Ants oli armunud.... :3
Vaesekene. Mul kahju temast lausa.

Kris süüakse nüüd karu poolt ära, jah? Seegi kena. Vähemalt ei ole ta Meelisega koos. Very Happy

Teru võiks jälle välja ilmuda.
Tagasi üles Go down
Little Green House
Juubilar
Little Green House

Female Postituste arv : 172

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime22/10/2012, 14:44

JÄLLE! see foorum jälle ei saada mulle neid totakaid kirju, niiet ma ei tea kunagi, kuna uus osa üleval on Sad Sad ma pole mingi 5-6 kuud siin käinud :S Very Happy pean jälle kõik järgi lugema ja uuesti inimestega suhtlema Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.littlegreenhouse-littleblondegirl.blogspot.com
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime23/10/2012, 17:00

Suhtleme jaa!

Alexit tahame, eksole. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime24/10/2012, 18:45

Ei mingit Alexit, aga Teru välja ilmumise vastu pole mul midagi. Tal on vaja mõned asjad ära klaarida... Wink

Heh, Little Green House, kõike võib juhtuda Very Happy Ma saan pidevalt kirju kõigi teemade kohta, mida ma kunagi kommenteerinud olen, mis siis, et ma ei jälgi neid. See foorum teeb vahel imelikke asju.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime24/10/2012, 19:32

Jälgitavatest teemadest tuleb lihtsalt see teema eemaldada. Very Happy

Miks Alexit ei saa?!

Teru on hea aseaine jah, aga Alex oleks ikka parem. Very Happy

TERU JA KAAREL KOKKU!
Ei, Teru ja Alex. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime28/11/2012, 13:05

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:36). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime28/11/2012, 16:03

Kas sa rottisid esimese lõigu Twilightist? XD

*loeb edasi*

OH MY GOD. I love it. I LOVE IT.

Teru ja Kaarel ja see kõik aaaargh. Kaarel on nii nunnu armunud ja Teru on armunud ja ta loll ei saa aru ja see kõik on nii freaking armas ja ma istun praegu raamatukogus ja ma reageerin kõigele üle ja asdjfhsdgfjhsahdklfgdöklä.

Aaaaaah.

NII HEA OSA!

Teru ja Kaarel on ikka aaaaaah nii nunnud ja ma niiiiii loodan, et neil läheb kõik hästi.

Või siis Kris avastab Teru ja neil läheb kõik hästi. Very Happy

Ja ma loodan seda ka, et kui Kris Meelisele Alexist räägib, siis Meelis jätab ta maha ja siis Teru saab hoopis Krisi!

Mulle endiselt ei meeldi Meelis jah.
Kuigi ta oli armas, et ta nii väga muretses. Very Happy

Anyway, MA TAHAN KOHE UUT OSA SAAD ARU?!

Very Happy
Tagasi üles Go down
Miyako
Naerupall
Miyako

Female Postituste arv : 12

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime28/11/2012, 21:06

Sa muutsid selle jutuga mu päeva palju paremaks. Very Happy
Teru peab Kaarliga koos olema, nad on nii nunnud.^^ Ja mul on Meelisest isegi kahju o_O.
Ma tahan ka uut osa :3.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime8/12/2012, 22:55

Aitäh teile mõlemale Very Happy Teie kommentaarid teevad minu klahve taguvatele sõrmedele rõõmu Very Happy

Esimene lõik on tõepoolest vihje "Videvikule". Ma alustasin selle osa parandamist ja mulle hakkas tunduma, et need ei ole minu oma mõtted, vaid ma olen neid varem kuskil näinud, ja kui ma raamatu kapist välja võtsin, sain ma aru, et nii ongi Laughing Ära muutma ma seda lõiku siiski ei hakanud, kuna ma ei suutnud välja mõelda midagi, mis sinna paremini sobiks Razz

Mul ei ole plaanis Meelist ja Krisi lahku ajada, kuigi ma ei saa kindlalt lubada, et nüüd, kui Teru sellest loobunud on, keegi teine seda teha ei ürita. Mul on varuks veel üks tegelane, kes ei lepiks mitte kunagi sellega, et Kris Meelisega koos on, ja temast on juba ka juttu olnud. Ei, see ei ole Indrek, vaid keegi teine, Indrek lihtsalt ei salli Meelist, ja igaks juhuks ütlen, et kohe kindlasti ei ole see ka Alex Surprised

Mul endal on ka Meelisest kahju - mis siis, et see olen mina, kes teda piinab Laughing -, kuid hetkel on Meelis Kaarlist tunduvalt paremas seisus, mis siis, et ta kuuleb peagi kurba tõde. Kaarel sai Meelisest valusama löögi ja ta ei kavatsegi lasta Terul sellest terve nahaga pääseda. Kes teab, kuidas ta talle tasuda kavatseb...

Uut osa ei saa kahjuks enne paari nädalat, sest mul on vaja kaitsta oma seminaritöö, ja kirjutamine millestki, mis ei ole seotud eestikeelsete piiblitõlgete ja kreeka originaalteksti vaheliste sarnasustega, peab ootama Embarassed
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime10/12/2012, 20:21

ANTS TULEB! Või oli ta Ints? Ants vist ikka. RAUDSELT TULEB JA AJAB NAD LAHKU!

Miks see ei võiks Alex olla? Ta ei ole õnnelik oma kräppises elus Angelaga ometigi.

Ja Teru ja Kaarel sobivad tegelikult ikkagi nii hästi!

Ja ma tahaks irmsal kombel saada uut osa.

Aastatöö kaitsmine näiteks ei olnud üldse midagi hullu. *kehitab õlgu*
Aga ilmselt on see natukene teistmoodi ka. xD
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime29/12/2012, 22:53

Alex on küll õnnelik Laughing Kõik inimesed leiavad oma õnne omal moel ja ka Alex leidis selle sealt, kust ta alguses otsida ei osanud.

See, kes Krisi ja Meelist lahku tahab ajada, ei ole Ants, sest Ants on valest soost Wink There's an evil woman out there Twisted Evil

Ma sain oma seminaritöö kaitsmise A! Selle kevadelt talve peale edasi lükkamine tasus kuhjaga ära, ma olin lausa tükk aega pärast kooli lõppu rõõmus.

Uus osa tuleb homme, et te kõik saaksite veel enne aasta lõppu lugeda, kuidas see lugu edasi läheb Cool Samuti saab üks tegelane, kes seni üsna tagaplaanil on olnud, midagi olulist teada...
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime30/12/2012, 17:15

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:38). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : Ma arvasin, et Kaplinn on hoopis Kapilinn xD)
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime1/1/2013, 03:31

Tubli oled oma seminaritööga! :3

Ja noh, mina siin loen seda aastal 2013, öösel, nagu poleks midagi targemat teha.
Okei, ma võiksin juua ka nunnusti, aga see oleks raskendatud.

Ikkagi. Mulle täitsa meeldis see osa, kuigi see oli... sündmustevaene. XD
Aga ikkagi meeldis. Very Happy
Ja Alex võiks endiselt välja ilmuda.

Ja Miina better keep her hands away!!

Uut osa. Aitäh.
Mu sünnipäev on kuu aja pärast, võiks saada nunnu sünnipäevakingituse kasvõi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime27/1/2013, 21:26

Ma ei ole kindel, kas Meelise ema oskab sellises olukorras leebe olla, aga kõik on võimalik Laughing

Ma sain oma arvuti lõpuks tagasi, selle ventilaator vahetati ära, kuna see oli vigane. Nüüd saan ma järgmise osa kirjutamisega jätkata. Selle algus on mul juba olemas, kuigi loetamatul kujul:
Spoiler:
Ma pole ammu ühtegi oma juttu käsitsi kirjutanud, see oli päris huvitav vaheldus Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime28/1/2013, 08:23

Ma üritasin aru saada, aga pärast umbes kolme rida ma andsin alla xD

Alex tuleb nüüd tagasi, eks? Sest Meelis killitakse ära. Very Happy

Reedeks tahaks uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime30/1/2013, 21:09

Kujuta nüüd ette, mida minu õppejõud tunnevad, kui peavad lugema minu kirjutatud eksamitöid Laughing Ma tunnen neile alati kaasa.

Ma ei ole kindel, kas just reedeks uut saab, aga äkki selle nädala lõpuks jõuab Very Happy

Meelise elu ei ole lõppemas, samuti ei ole ma veel kinnitanud, et just Meelise ema on see kuri naine, kes tema ja Krisi suhet lõhkuda püüab, nii et kõike võib juhtuda (kõike peale Alexi naasmise) Wink
Tagasi üles Go down
Idu
Kojamees
Idu

Female Postituste arv : 38

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime30/1/2013, 21:47

Üks lugeja sul juures. Uut!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime31/1/2013, 01:17

Ooh jah, mul on ka kohutav käekiri, kui ma ei ürita korralikult kirjutada. Very Happy Käsikirjalised konspektid on mulle endale ka loetamatud. Very Happy

Meelise emme peab olema kuri tädi!! Ja Alex võiks ikka naasta ju. Very Happy God damn it. Very Happy Ma jäängi selle üle virisema. Very Happy Alati!!

Ma tean, et see pole minu probleem, aga ebaviisakas ja vastik nagu ma olen, Idu, kui sa kavatsed ainult "uut" kirjutada siia kommentaariks siis ma ei tea.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime1/2/2013, 12:26

Uut osa võiks saada, koos Alexiga. Sünnipäeva eri, you know? XD
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime1/2/2013, 21:33

Palju õnne, Murtagh! Very Happy

Täna siiski kahjuks uut osa ei tule (ei Alexiga ega Alexita Twisted Evil), kuna mul ees seisev käsitsi kirjutatud teksti sisse trükkimine võtab kindlasti rohkem aega kui võtaks sama teksti nullist kirjutamine, aga ehk saan ma sellega nädala lõpuks hakkama.

And greetings to you, Idu, it's nice to have a new reader Wink
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 27 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 27, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33  Next
 Similar topics
-