MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Next
AutorTeade
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

Female Postituste arv : 167

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime25/7/2012, 23:31

Olgu. Teru + Kaarel = Sweeeeet. Aga Teru + Kris mulle nii väga ei meeldi. Ja Murtagh, on ju juba täiesti selge, et Meelis ja Kris jäävad kokku. Vähemalt hope so. Millegipärast ei meeldi mulle Alex ka, sest ta abiellus selle kuradima Angelaga Krisi silme ees ja tegi vaese Krisi kurvaks.
Käigu kuradile!
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime26/7/2012, 01:00

Sa tõesti tahad minuga kakelda. *stare*

Teru ja Kris sobivad väga hästi kokku and that better happen, eks? Ja Meelis võib Kaarliga olla, kuigi Kaarel ja Teru sobivad ka äärmiselt hästi kokku. Very Happy

Alex... is my favourite character, eks? I'll find you, kui sa veel midagi tema kohta halvasti ütled. Very Happy Angelaga abiellumine oli tõesti loll tegu, but he's still awesome.
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime26/7/2012, 01:12

Kahtlen väga, kas sa mind leiad, aga jamh... Olgu, mulle sobib see Meelis + Kaarel thing ka, sest ma kujutan ette, kui nunnud nad koos on, aga ma arvan, et PK'l on mõttes hoopis Teru selle noormehega kokku panna, niiet meie sõnad siin ei maksa.
Angelaga abiellumine oligi mõttetu tegu, eriti, kui ta oma sooeelistuste muutumisega Krisile haiget tegi. Ja Krisile ei tohi keegi aia teha, sest Kris on haavatav hing Very Happy
Issand, ma lugesin selle jama läbi, mis ma siia praegu kirjutasin ja ma pidin lauaalla ennast naerma, sest ma olen üks suur tola!
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime26/7/2012, 12:26

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Tumblr_m7f9c1RxAf1qbxzmzo1_500
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime26/7/2012, 16:16

I can find anyone!
Meie sõnad loomulikult ei maksa midagi, aga see ei tähenda, et me midagi öelda ei võiks. Very Happy Alex Krisiga kokku ja Teru ka Krisiga... oot... threesome!

Ja Meelis Kaarliga. As easy as that. Very Happy

Aga Angelaga abiellumine, jaa, ma nõustun, see oli üks igavesti loll tegu. Very Happy

Aga Meelis jätab Krisi kindlasti maha, kui Kris talle enda minevikust räägib. See oleks väga äge. Very Happy Siis saaks Teru Krisiga tegeleda. :)
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime26/7/2012, 17:24

Eieieieiei, ei. Meelis ei ole nii opakas, et ta Krisi maha jätaks, 'cause Meelis on... Piisavalt tark, et seda mitte teha.
Alex võib kerida sinna, kus päike ei paista ehk siis, jah... Ja noh, Teru võiks oma Mõmmi võtta ja siis temaga happily ever afterit teha. Kaarel on liiga tore, et teda Teruga kokku panna.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime27/7/2012, 17:50

Teru ja Mõmmi läksid ammu lahku! Mõmmi ei vääri Terut ja Teru väärib way paremat. Ehk Krisi. Või siis jah, Kaarel..

JA ÜTLE VEEL ÜKS KORD ALEXI KOHTA MIDAGI JA MA NEAN SIND CRUCIOGA. Very Happy

Ja Meelis on üks igavesti opakas tüüp, nagu sa siin väljendusid, ning ta parem jätku Kris maha, et Terul võimalus oleks!
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime27/7/2012, 19:34

Ouou, rahune nüüd maha, eksole. Kui Teru Mõmmit ei saa ja ma ofkoooors ei taha, et ta Krisi saaks, siis... Kaarel!
Aga samas ma juba mõtlen, kas poleks mitte parem, kui Meelis ja Kaarel kokku saaksid scratch

Samas ma mõtlen seda ka, et Meelisele vist eriti ei meeldi Kaarel.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime29/7/2012, 06:04

Kas sa lugesid ka seda juttu üldse? Kui ta Mõmmit ei saa? Mõmmi pettis teda!!

Meelis ja Kaarel oleks küll toredad koos kindlasti. I mean... kui mu mälu ei peta, siis nad mingil hetkel ju täitsa suhtlesid? So yeah. Very Happy Nojaa, mingid tülid ja asjad, aga ikkagi. Very Happy

Teru sobiks Krisiga palju paremini.

Alex muidugi oleks parim variant Krisile.
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime29/7/2012, 23:50

Jah, ma lugesin. Ei jätnud koguni ühtegi osa vahele. Olgu, pean piinlikusega tõdema, et jätsin ainult need, kus noored Alex, Kris ja Ants (?) olid.

Mõmmi, olgu, Mõmmi pettis Terut. Teru tegi ju täpselt sama. Teru pettis teda mitmeteistkümne mehega, mitte ühega, eksolee.

Ei sobiks kohe üldse, aga see pole minu otsustada.
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime31/7/2012, 11:21

PK: Kunas me uue osa saame? - Vabandage, topeltpost.
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime31/7/2012, 20:15

Sa mõtled, et jätsid flashbackid vahele? Või sa ei lugenud Bad Romance'i? Very Happy

Alexit tahaks...
Ja Teru ei petnud suhte ajal ju. Vähemalt ma ei mäleta, et ta oleks petnud. Very Happy

Uut osa võiks saada ka jah. Very Happy
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime31/7/2012, 23:25

Pettis küll. Ta ütles seda mingis osas, et ta pettis jah, sest, et Mõmmile (oli vist niipidi) ei meeldinud eriti seksida.
Ma ei lugenud flashbacke ja ma ei lugenud Bad Romance'i. Pühendan ennast praegu teistele juttudele Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime1/8/2012, 13:04

Aah võimalik... Very Happy

You read Bad Romance! Bad Romance oli isegi parem ehk. Very Happy No, seal oli Alex.
But I love Bad Romance.

Ja tegelikult oli üks jutuke ju veel alguses. Ma ei mäleta selle pealkirja, aga ma olen seda ka lugenud. Mwhaha, eeskujulik fänn! Very Happy

Now I'd love to read some more, PK, new chapter, maybe?
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime6/8/2012, 15:29

What is this fight I see? Khmmmmmmmmmmmm.

Teru pettis Mõmmit kuus korda, kuna neil ei olnud tõepoolest voodis eriti hea klapp. Mis parata, kõik pole kuld, mis hiilgab Very Happy

Mulle meeldis Murtaghi lause, et Teru ei petnud suhte ajal, sest kui suhet ei ole, siis kuidas üldse petta saab? Kui ollakse vaba, siis ei saa midagi sellist juhtuda Surprised

Mis puutub flashback'idesse, siis nendel on selles jutus väga oluline roll, kuna need seletavad lahti Krisi mineviku, nii et ilma neid lugemata võivad mõned asjad lõpus arusaamatuks jääda, kuigi ma ei ole kindel, kas ma neid veel juurde kirjutan, kuna kõige olulisem on juba ära öeldud. See, miks Ants Krisi vihkab, selgub pisut teistmoodi.

"Bad romance'i" eellugu on "Vasakpööre".

Uue osaga läheb veel aega, kuna ma alles alustasin selle kirjutamist, aga ehk õnnestub mul see järgmiseks nädalaks valmis saada. Suvi hakkab läbi saama ja ma pean hakkama jätkama ka oma kevadel pooleli jäänud koolitöid Laughing
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime6/8/2012, 18:08

Ants raudselt armastab Krisi ja oli tige Alexi peale. Very Happy

Ja flashbackid, no, kui ta pole Bad Romance'it lugenud, siis on flashbackid omamoodi spoiler. Selles suhtes, et... kõigepealt võiks selle läbi lugeda ja siis flashbackid omakorda. Very Happy

Aga ootan uut osa. :)
Tagasi üles Go down
Bubblegum
Juubilar
Bubblegum

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime6/8/2012, 20:58

Ma loengi praegu Bad Romance'i ja uskumatu on lugeda, kuidas Kris mingi laaberdaja seal oli.
Praegu sooviks uut osa ja seni on minule, kui blondule kõik täiesti arusaadav olnud :)
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime6/8/2012, 21:14

Tegelikult oli Ants Alexisse armunud ja siis ta oli tige, et Alex Krisi võttis ja tahtis Krisile haiget teha. Very Happy

Mul on kahtlased ideed.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime15/8/2012, 16:57

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:34). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime15/8/2012, 20:11

KAAREL ON ARMUNUD!
Aaaah, see on nii armas.

Ja Meelis ja Kris... ei, Meelis ei meeldi mulle endiselt. I prefer Alex. Very Happy

Uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime8/9/2012, 13:29

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:34). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime9/9/2012, 18:39

Miks mul on tunne, et Meelis läheb Dashiga kaklema? *loeb edasi*

Omg I can't read this showering part. Awkward. Kuidas sa seda kirjutada suutsid?! See on nii awkward ju. xD

Oh nüüd läheb juba paremaks. Me gusta.

Niisiis, Meelis ja Dash kaklesid ja siis leppisid ära. Päh. Dash võiks Krisist ja Meelisest teada saada. Very Happy

Rohkem Terut ja Kaarlit!!

Alexit tahaks ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime11/9/2012, 10:24

It was awkward because I am awkward too and I wrote it with my own awkwardness. Selliseid stseene on alati keeruline kirjeldada, eriti veel kui sulle antakse selleks nõu, mis sind korralikult naerma ajab Very Happy

Dash ei jää enam kauaks teadmatusse, nagu ka Kris selle osas, miks Ants teda vihkab. See selgub juba järgmises osas, aga mitte flashback'is, vaid natuke teistmoodi Razz
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime11/9/2012, 14:07

Yaaaaaaaay!!!!

Alexit tahaks ka. Hästi palju. Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime26/9/2012, 10:24

Millal uut osa saaab?

Alexit võiks ka olla.

Viimati muutis seda Murtagh (26/9/2012, 23:06). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 26 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 26, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 29 ... 33  Next
 Similar topics
-