| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Bubblegum Juubilar
Postituste arv : 167 Age : 24 Asukoht : Kodu.
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/7/2012, 23:31 | |
| Olgu. Teru + Kaarel = Sweeeeet. Aga Teru + Kris mulle nii väga ei meeldi. Ja Murtagh, on ju juba täiesti selge, et Meelis ja Kris jäävad kokku. Vähemalt hope so. Millegipärast ei meeldi mulle Alex ka, sest ta abiellus selle kuradima Angelaga Krisi silme ees ja tegi vaese Krisi kurvaks. Käigu kuradile!
| |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/7/2012, 01:00 | |
| Sa tõesti tahad minuga kakelda. *stare* Teru ja Kris sobivad väga hästi kokku and that better happen, eks? Ja Meelis võib Kaarliga olla, kuigi Kaarel ja Teru sobivad ka äärmiselt hästi kokku. Alex... is my favourite character, eks? I'll find you, kui sa veel midagi tema kohta halvasti ütled. Angelaga abiellumine oli tõesti loll tegu, but he's still awesome. | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/7/2012, 01:12 | |
| Kahtlen väga, kas sa mind leiad, aga jamh... Olgu, mulle sobib see Meelis + Kaarel thing ka, sest ma kujutan ette, kui nunnud nad koos on, aga ma arvan, et PK'l on mõttes hoopis Teru selle noormehega kokku panna, niiet meie sõnad siin ei maksa. Angelaga abiellumine oligi mõttetu tegu, eriti, kui ta oma sooeelistuste muutumisega Krisile haiget tegi. Ja Krisile ei tohi keegi aia teha, sest Kris on haavatav hing Issand, ma lugesin selle jama läbi, mis ma siia praegu kirjutasin ja ma pidin lauaalla ennast naerma, sest ma olen üks suur tola! | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/7/2012, 12:26 | |
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/7/2012, 16:16 | |
| I can find anyone! Meie sõnad loomulikult ei maksa midagi, aga see ei tähenda, et me midagi öelda ei võiks. Alex Krisiga kokku ja Teru ka Krisiga... oot... threesome! Ja Meelis Kaarliga. As easy as that. Aga Angelaga abiellumine, jaa, ma nõustun, see oli üks igavesti loll tegu. Aga Meelis jätab Krisi kindlasti maha, kui Kris talle enda minevikust räägib. See oleks väga äge. Siis saaks Teru Krisiga tegeleda. :) | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/7/2012, 17:24 | |
| Eieieieiei, ei. Meelis ei ole nii opakas, et ta Krisi maha jätaks, 'cause Meelis on... Piisavalt tark, et seda mitte teha. Alex võib kerida sinna, kus päike ei paista ehk siis, jah... Ja noh, Teru võiks oma Mõmmi võtta ja siis temaga happily ever afterit teha. Kaarel on liiga tore, et teda Teruga kokku panna. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/7/2012, 17:50 | |
| Teru ja Mõmmi läksid ammu lahku! Mõmmi ei vääri Terut ja Teru väärib way paremat. Ehk Krisi. Või siis jah, Kaarel.. JA ÜTLE VEEL ÜKS KORD ALEXI KOHTA MIDAGI JA MA NEAN SIND CRUCIOGA. Ja Meelis on üks igavesti opakas tüüp, nagu sa siin väljendusid, ning ta parem jätku Kris maha, et Terul võimalus oleks! | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/7/2012, 19:34 | |
| Ouou, rahune nüüd maha, eksole. Kui Teru Mõmmit ei saa ja ma ofkoooors ei taha, et ta Krisi saaks, siis... Kaarel! Aga samas ma juba mõtlen, kas poleks mitte parem, kui Meelis ja Kaarel kokku saaksid Samas ma mõtlen seda ka, et Meelisele vist eriti ei meeldi Kaarel. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/7/2012, 06:04 | |
| Kas sa lugesid ka seda juttu üldse? Kui ta Mõmmit ei saa? Mõmmi pettis teda!! Meelis ja Kaarel oleks küll toredad koos kindlasti. I mean... kui mu mälu ei peta, siis nad mingil hetkel ju täitsa suhtlesid? So yeah. Nojaa, mingid tülid ja asjad, aga ikkagi. Teru sobiks Krisiga palju paremini. Alex muidugi oleks parim variant Krisile. | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/7/2012, 23:50 | |
| Jah, ma lugesin. Ei jätnud koguni ühtegi osa vahele. Olgu, pean piinlikusega tõdema, et jätsin ainult need, kus noored Alex, Kris ja Ants (?) olid.
Mõmmi, olgu, Mõmmi pettis Terut. Teru tegi ju täpselt sama. Teru pettis teda mitmeteistkümne mehega, mitte ühega, eksolee.
Ei sobiks kohe üldse, aga see pole minu otsustada. | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 31/7/2012, 11:21 | |
| PK: Kunas me uue osa saame? - Vabandage, topeltpost. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 31/7/2012, 20:15 | |
| Sa mõtled, et jätsid flashbackid vahele? Või sa ei lugenud Bad Romance'i? Alexit tahaks... Ja Teru ei petnud suhte ajal ju. Vähemalt ma ei mäleta, et ta oleks petnud. Uut osa võiks saada ka jah. | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 31/7/2012, 23:25 | |
| Pettis küll. Ta ütles seda mingis osas, et ta pettis jah, sest, et Mõmmile (oli vist niipidi) ei meeldinud eriti seksida. Ma ei lugenud flashbacke ja ma ei lugenud Bad Romance'i. Pühendan ennast praegu teistele juttudele | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/8/2012, 13:04 | |
| Aah võimalik... You read Bad Romance! Bad Romance oli isegi parem ehk. No, seal oli Alex. But I love Bad Romance. Ja tegelikult oli üks jutuke ju veel alguses. Ma ei mäleta selle pealkirja, aga ma olen seda ka lugenud. Mwhaha, eeskujulik fänn! Now I'd love to read some more, PK, new chapter, maybe? | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/8/2012, 15:29 | |
| What is this fight I see? Khmmmmmmmmmmmm. Teru pettis Mõmmit kuus korda, kuna neil ei olnud tõepoolest voodis eriti hea klapp. Mis parata, kõik pole kuld, mis hiilgab Mulle meeldis Murtaghi lause, et Teru ei petnud suhte ajal, sest kui suhet ei ole, siis kuidas üldse petta saab? Kui ollakse vaba, siis ei saa midagi sellist juhtuda Mis puutub flashback'idesse, siis nendel on selles jutus väga oluline roll, kuna need seletavad lahti Krisi mineviku, nii et ilma neid lugemata võivad mõned asjad lõpus arusaamatuks jääda, kuigi ma ei ole kindel, kas ma neid veel juurde kirjutan, kuna kõige olulisem on juba ära öeldud. See, miks Ants Krisi vihkab, selgub pisut teistmoodi. "Bad romance'i" eellugu on "Vasakpööre". Uue osaga läheb veel aega, kuna ma alles alustasin selle kirjutamist, aga ehk õnnestub mul see järgmiseks nädalaks valmis saada. Suvi hakkab läbi saama ja ma pean hakkama jätkama ka oma kevadel pooleli jäänud koolitöid | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/8/2012, 18:08 | |
| Ants raudselt armastab Krisi ja oli tige Alexi peale. Ja flashbackid, no, kui ta pole Bad Romance'it lugenud, siis on flashbackid omamoodi spoiler. Selles suhtes, et... kõigepealt võiks selle läbi lugeda ja siis flashbackid omakorda. Aga ootan uut osa. :) | |
|
| |
Bubblegum Juubilar
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/8/2012, 20:58 | |
| Ma loengi praegu Bad Romance'i ja uskumatu on lugeda, kuidas Kris mingi laaberdaja seal oli. Praegu sooviks uut osa ja seni on minule, kui blondule kõik täiesti arusaadav olnud :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/8/2012, 21:14 | |
| Tegelikult oli Ants Alexisse armunud ja siis ta oli tige, et Alex Krisi võttis ja tahtis Krisile haiget teha. Mul on kahtlased ideed. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 15/8/2012, 16:57 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:34). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 15/8/2012, 20:11 | |
| KAAREL ON ARMUNUD! Aaaah, see on nii armas. Ja Meelis ja Kris... ei, Meelis ei meeldi mulle endiselt. I prefer Alex. Uut! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/9/2012, 13:29 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:34). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 9/9/2012, 18:39 | |
| Miks mul on tunne, et Meelis läheb Dashiga kaklema? *loeb edasi* Omg I can't read this showering part. Awkward. Kuidas sa seda kirjutada suutsid?! See on nii awkward ju. xD Oh nüüd läheb juba paremaks. Me gusta. Niisiis, Meelis ja Dash kaklesid ja siis leppisid ära. Päh. Dash võiks Krisist ja Meelisest teada saada. Rohkem Terut ja Kaarlit!! Alexit tahaks ka. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/9/2012, 10:24 | |
| It was awkward because I am awkward too and I wrote it with my own awkwardness. Selliseid stseene on alati keeruline kirjeldada, eriti veel kui sulle antakse selleks nõu, mis sind korralikult naerma ajab Dash ei jää enam kauaks teadmatusse, nagu ka Kris selle osas, miks Ants teda vihkab. See selgub juba järgmises osas, aga mitte flashback'is, vaid natuke teistmoodi | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/9/2012, 14:07 | |
| Yaaaaaaaay!!!! Alexit tahaks ka. Hästi palju. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/9/2012, 10:24 | |
| Millal uut osa saaab?
Alexit võiks ka olla.
Viimati muutis seda Murtagh (26/9/2012, 23:06). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|