| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/6/2011, 17:12 | |
| *naerab* Kuigi seda vaidlust on väga tore vaadata oleks veel toredam uusi osa lugeda. Mina ennustan ,et õnnelikku lõppu ei tulegi. Alex jääb Angela juurde ja teeskleb, et on õnnelik, Angela võibolla on õnnelik, aga arvatavasti mitte, Meelis ja Kris saavad vahepeal kokku, aga lõpuks...on nemad ka arvatavasti õnnetud mingi jama pärast. Kuigi ma loodan, et viimane osa mu ennustusest täppi ei lähe ütlevad mulle mu suured võimed, et nii siiski juhtub *ohkab* ega see ennustaja olemine lihtne pole.
Uut palun! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/6/2011, 17:46 | |
| Kas ma tõesti olen ainuke, kes õnnelikku Kris x Alex lõppu tahab? *is sad* | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/6/2011, 17:57 | |
| Ära nüüd nuta, sul tuleb sellega lihtsalt leppida | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/6/2011, 18:16 | |
| Ma ei lepi sellega mitte kunagi. Isegi mitte siis, kui jutt lõppenud on. Never! Kris x Alex forever! | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/6/2011, 20:58 | |
| *irvitab* Paras, paras! Kris x Meelis | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/6/2011, 21:06 | |
| Nii kardan *naerab õelalt* Paras, paras *naudib Murty kiusamist* Kris x Meelis *valmistub sõjaks* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/6/2011, 15:30 | |
| | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/6/2011, 22:10 | |
| Hahaa, teie kommentaarid... Ma pole ammu nii kõvasti naernud, kui viimase kolme lehekülje kommentaare järjest läbi lugedes. Fun fun fun Mpreg is not my cup of tea and I can assure you that none of my male characters will get pregnant Küllap olete te juba ära harjunud, et mulle meeldivad kurvad lõpud, aga mõnikord vajan ka mina vaheldust, nii et praegu on veel vara oletada, kuidas see lugu lõppeb Uus osa? Hmmmmmm, las ma mõtlen... Kui ma just täna öösel kiirkirjutamist ei tee, ei saa uus osa valmis enne kolmapäeva, kuna homme ootab mind 30STM (mille jaoks ei ole mul ei neoonpulka ega valgeid riideid) ja vaevalt et ma pärast seda kirjutavas tujus olen | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 21/6/2011, 15:44 | |
| Kelle lõpetamisele? | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 21/6/2011, 17:12 | |
| Aga, sa oled ju 15?? Loogika puudub. UUT, Alexita, Meelise, Indreku ja Teruga | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 21/6/2011, 19:00 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/6/2011, 16:05 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:59). Kokku muudetud 6 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/6/2011, 22:31 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/6/2011, 01:54 | |
| Ei mingit Kris x Alex I bend the rules, break the rules, make the rules Meelis is like a boss Palju vigu? Jah, ma ei kahtlegi selles Kahjuks jääb mul enda teksti parandades palju asju kahe silma vahele ning kui just Kaarel või mõni teine ettevõtlik inimene mu tekstist üle ei käi, on teil võimalik näha palju idiootseid näpukaid või valesid sõnavorme Homme püüan ma kindlasti vajalikud parandused teha, aga kui ma ei tea täpselt, kus vead end peidavad, on see pisut keeruline | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/6/2011, 12:27 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 26/6/2011, 21:04 | |
| Mul peaks vist Krisist kahju olema ja Meelisest kahju olema ja Erikust kahju olema, kes kaotas paari abikäsi, aga mul ei ole, noh võibolla sellest viimasest on. *itsitab* UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/6/2011, 04:00 | |
| Eerik on osav ja saab ka ilma abikäteta hakkama, eriti kui nendest abikätest on juhtumisi rohkem kasu kui kahju Uut osa ei tule enne laupäeva, kuna ma olen sellel nädalal palju ringi jooksnud ja pole eriti kirjutada jõudnud, aga ma püüan end nädalavahetuseks parandada Olge mõnusad | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/7/2011, 03:26 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:06). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/7/2011, 16:35 | |
| Teru-kallis! Ah, Teru on mu lemmiktegelaste nimekirjas teisel kohal. Ta on nii lahe. Ma ei saa aru, kuidas sa nii laheda tegelase välja mõelnud oled. *õhkab*
Ja see viimane lõik, lolz. Meelis läheb hispaania keelde ja Kris saab pahaseks ja. *ei luba endal enam edasi mõelda*
Kris on Alexile mõeldud, nad on kokku loodud. Ja tegelikult on Meelis ja Teru kokku loodud. Nii et ma tean, milline lõpp on. *noogutab elavalt*
Anywayz, nagu sa niigi tead, mulle tohutult meeldis ja ma ootan uut!
Kusjuures, kas ma olengi see nerd, kes pidevalt esimesena osa loeb? xD | |
|
| |
Miyako Naerupall
Postituste arv : 12 Age : 28 Asukoht : Tartuu.^^
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/7/2011, 20:08 | |
| Kris ja Alex peavad koos olema Ma hakkasin nutma, kui ma lugesin, et Alex ja Angela abielluvad. Kris ja Alex on kokku loodud.:) Angela võiks end põlema panna... Meelis on nõme. Ja teru on mu lemmiktegelane, peale Krisi ja Alexi. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|