| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/4/2011, 15:54 | |
| Ma küll totaalselt Meelis x Kris Ja Eerik x Tristan võiks ka olla Mul on üks kümnene trennikaaslane, kes teda meenutab... Tegelaste järjestus on siis selline 1. Tristan 2. Teru 3. Indrek. 4. Meelis 5. Kris 6.Alex 25 000 000. Angela 100 000 000. Imre 999 000 000. Meelise isa | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/4/2011, 15:55 | |
| | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/4/2011, 15:58 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/4/2011, 16:03 | |
| Mina, imelik?? Vaata, kes räägib Aga jah, Angela,Imre ja Meelise isa on ikka väga väga lõpus Aga mittemingit Alex x Kris küll ei tule.. Siis olen mina kohal, pesapallikurikaga. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/4/2011, 16:42 | |
| Ph, ainult kahega? See on ikka väga out Mul on ikka proff - poksijad kohal ja puha Ning ma jagan rahvale loosungeid kirjaga Kris x Meelis. Niiet midagi sa siin Alexit X Krisi saad Alex ameleb oma Angeliga seal Rootsis ja sinna ta ka jääb. Vot. Uut. AlexITA. PS : Meelis x Kris jääb. PS2 : Jääb. PS3 : Jääb. | |
|
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/4/2011, 01:11 | |
| Quite interesting conversation you got here Aga jah, ma pooli ei võta. Ma lehvitan keskel valget lipukest Minu list pigem ühtib Murtaughi omaga, aga ma vahetaks ainult Krisi ja Teru kohad ära, aga Alex ikka esimeseks, alati. Ma tõsiselt loodan, et Alex võtab mõistuse pähe ja jättab selle naise maha, aga me kõik teame, et ta seda ei tee. Ta on ja jääb ikkagi Alexiks ju. Mina tahaks lihtsalt uut osa Kui Alex seal sees oleks, BOONUS, aga ei nõua. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/4/2011, 15:41 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/4/2011, 19:58 | |
| Või kohe dinosaurused ja loosungid... Sel ajal kui teie kaklete loen mina juttu Miks siin uut osa ei ole? ei tegelikult ära vasta sellele küsimusele Kirameki, ma vist juba tead -aega ei ole. Mul ka mitte UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/4/2011, 13:54 | |
| Sorry, sorry, sorry. Ma tõesti ei mõelnud nii. Ma tavaliselt vaatan maha selle nimekese sul, aga viimasel ajal olen a little distracted. Mianhamnida (sorry in Korean) :) Njaa, ma ühinen Karoliniga. Popcorni? UUT, UUT!! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/4/2011, 16:03 | |
| Ma läksin Bad Romance'is ka kellegagi kaklema... *mõtlik* Ma tahaks ka popcorni. XD Ja uut osa.
Kris x Alex forever.
Matthew x Zane ka, aga see on juba teine teema LOL | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/4/2011, 22:55 | |
| Ajaaa, oli küll üks tüdruk jah. Kuskil sinu vanune ja ma mäletan, et ta kirjutas kohutavalt. Hullemalt, kui mina tavaliselt Yeah, Alex, we miss you UUT, UUT paluks!!! | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/4/2011, 19:32 | |
| Ja punkte oli tal sada kümme tükki Aga ma tahan teda näha Liebe Alex, wir verlangen sich Sie zu sehen. Bitte, kommen Sie zurück. Mit herzlichen Grüßen Ihre Praisja und Murtagh (Harjutan natukene homseks saksa keele tööks xD) Aga jah, esmaspäev hakkab õhtusse sõudma | |
|
| |
| |
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/4/2011, 21:09 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 11:48). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 27/4/2011, 20:35 | |
| Ei ole siin midagi, et 'Mida see Indrek mõtleb?' Indrek mõtleb täitsa õigesti ja küsib täpselt õigeid küsimusi. Lugupidamatu Ants Raudputs... lemmiklause Tühja see väärikus, las Kris kirjutab alguse nii, see saab nii kui nii alles kolmandal lugemisel aru. *võtab julguse kokku* Metsa see Alex! Las ta jätab oma naise (keda ta ei armasta) maha ja leidku endale keegi uus ning jätku Kris rahule, see on läbi. *julgus kaob ära, jookseb minema* UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/4/2011, 16:38 | |
| *sööstab Karolinile järele, käes snaiper ja kurikas*
ALEXIT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 28/4/2011, 23:10 | |
| Girls, girls, girls Put the claws away and let's just worship Kirameki for creating so wonderful charcters, who we constantly fighting for Sorry for my English but recently Estonian hasn't been my friend Still loving the story though :) Sorry for not commenting right away but I have been busy. I read it actually at the same night that it was posted but I just couldn't bring myself to write a comment. Recently there, in the story, happens so much that I just can't focus on writing, but at the same time nothing much happens. Meelis is just there, where we left him at Kris's place and I bet something big happens before he can get out of there. Right? I'm right, aren't I? So, I'm looking forward to the next episode | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/4/2011, 15:03 | |
| Eiii. Praisja, sa ei saa Kris x Meelise poolt olla! *hakkab nutma* Ma olen ainuke, kes Kris x Alexit tahab? LOL | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/4/2011, 16:18 | |
| Ära nuta, lapsekene *paitab selga* Ma ei ütleks, et toetan nüüd hullult Meelis x Kris'i, juba selle pärast, et seda ei ole veel olemas Aga muidu, mulle hullult meeldis Alex x Kris Yukishiro tahab ka Alex x Krisi muidu, sellepärast ta vist seda jutukest siin ei loe. Ootan uut osa!! | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/5/2011, 16:14 | |
| No new part? *puppy face* | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|