| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 29/11/2011, 21:02 | |
| MA TAHAN KOHE OSA. Mul oli mingi, jess, uus osa, ja kurat ei olegi. Ahh, u failed? That's awesome! Hi5! Kindlasti paned selle jutu üles. Ära seosta Toilet Face'ga. Gaypeople iz awesome! Anywayz. Alex EI ABIELLU. Ja uut osa tahan. Ja Aduna, ur dumb. Ise oled sotsiaal ja ei oska numbritega midagi peale hakata. *raputab pead* Ma saaks aru, kui MINA ei oskaks. Okei, ma sobiks üldse reaali ka väga hästi. Anywayz. Uut. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
Postituste arv : 535 Age : 29
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/11/2011, 09:27 | |
| *poriseb* Ma ei saanud lihtsalt aru | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 30/11/2011, 11:47 | |
| Mwhaha. Nüüd saad? Alex ei abiellu. Ja uut osa. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/12/2011, 15:02 | |
| Neetud, mul on kaustaga mingi jama. Ma pean selle teema vaatamiseks uuesti sisse logima ja siis refreshima. Ce n'est pas drole. Just, uut osa. NaNoWriMo on juba läbi ju | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/12/2011, 16:57 | |
| Aiaiaiai. Halb aura sul. Jah, NaNo on läbi ja klassiõde kirjutas 50,010 sõna, on vastik. Anywayz. Alex EI abiellu ja ma tahan uut. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/12/2011, 19:00 | |
| ?????????????? !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ..... | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/12/2011, 19:50 | |
| Ta rääkis jah. Mina ka. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/12/2011, 21:18 | |
| Minu rekord on 10,000 millegagi. XD Aga ei, ta on tubli. Millest sa aru ei saa, Karolin? Anywayz. Alex endiselt ei abiellu. Ja uut. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 1/12/2011, 22:56 | |
| Minu rekord on...hmm...270 000 sõna ja see ei ole hetkel püsiv arv, kuna see jutt, milles nii palju sõnu on - "KYM: Inglite ja deemonite vahel on kõik läbi" - ei ole veel lõpetatud Ma ei ole eriline lühikese jutu mees Ma pole jõudnud täna veel uue osa kirjutamist alustada, kuna maadlesin pikalt selle lehekülje tegemisega, sest mu arvuti ei lubanud mul korralikke viiteid vormistada, kuid nüüd püüan ma tegutsema hakata. Ilusat detsembri algust ja ma luban, et teiseks advendiks on see osa kindlasti olemas, kui mitte varem | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 2/12/2011, 19:41 | |
| See tähendab juba homseks | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/12/2011, 10:27 | |
| Uut osa, uut osa, uut osa!!
Ja Alex ei abiellu või ma otsin su maa alt ka üles ja löön maha. Ausalt. Ta lihtsalt ei tohi sellist lollust teha. Ta pole nii rumal. Ta ei abiellu. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/12/2011, 20:23 | |
| What she said | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/12/2011, 21:29 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:19). Kokku muudetud 4 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/12/2011, 22:24 | |
| KURADI VÄRDJAS! Raisk. Kuradi Alex. MA TAPAN TA ÄRA! KURAT SEE KURADIMA ANGELA VÕIKS ÄRA LÄMBUDA! Sa ei taha näha, kui kuradima-kuradima vihane ma olen praegu. MIKS KURAT ALEX SELLISE ASJA TEGI?? MIKS? ANGELA OLEKS VÕINUD ÄRA SURRA. Alex ja Kris on FUKCING LOODUD KOKKU JA MINA EI LOOBU SELLEST MÕTTEST. Ma VIHKAN ANGELAT. Kurat küll. Ants on ka fukcing normaalne. Raisk. Ants ja Kris! Eii, Teru ja Kris! Persse see Alex. Kuradi värdjas. Ma ei ole varem nii palju ropendanud siia vist. Andke andeks. Kuradi värdjas. TERU JA KRIS FOREVER! Meelis ja Angela võiks ennast põlema panna! Ja Alex ma ei tea, kurat nutku Krisi pärast. Kurat küll. Airaisk. Mina ei loe seda juttu enam. Tsaupakaa.
Loen küll. Raisk. I'm addicted. ALEX ON JOBU.
Uut osa. KOHE. LAHUTUSE OSA.
MIKS SA NII TEGID??? | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/12/2011, 13:23 | |
| See oli Krisi ja Alexi jaoks PARIM lõpp ever ! Ma olen tõsiselt tõsiselt õnnelik, et Alex leidis endale oma elu armastuse ja et nei oli see jutt Krisiga See fucking Ants võiks end põlema pista! ma aitaksin hea meelega *jookseb tõrvikuga antsule järele* Ma võtan kõik halvad sõnad, mis ma Angela kohta kunagi öelnud olen tagasi. See kuidas ta Krisiga käitus ja kui õnnelikuks ta Alexi tegi korvas kõik tema vead, isegi selle, et tal on taoline värdjast vend Imre on Antsuga samaväärne- värdjas!!! ma olen praegu Meelise ja Teru peale nii vihane. Pidi see Teru siis sellist juttu suust välja ajama!!!!!!!!! ja Meelis ka oma armukadedusega!!!!!!!!! Lollikari! Kris has done a huge step in one part of his life and now all he gets is more and more problems in the other department! Really!? Ma olen seda osa nii kaua oodanud ja see ootamine tasus täiega ära ! aitäh aitäh aitäh aitäh aitäh aitäh aitäh aitäh aitäh aitäh aitäh aitäh !!!!!!!! Nii tore, et sa olemas oled! ja et kas sa võitsin NaNoWri's ? Millega?Mida? uut uut uut uut uut uut uut uut uut uut uut uut uut uut uut uut uuut uut !!!!!ma lugesin muideks seda wiki lehte kas see tekst peab tõesti nii keeruline olema? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/12/2011, 13:50 | |
| Karolin, I'm going to kill you, too. Ma VIHKAN Angelat. Ja Alex on kõigest hoolimata parim kuradima tegelane.
Ja Kris ja Ants sobivad väga hästi. Ma arvan, et see juhtubki, nad armuvad, Ants aitab Krisil Meelisest üle saada ja nad elavad together happily ever after ja Alex on armukade, sest ta näeb, millise imelise kuti ta omale saanud oleks. Ja Angela armub | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/12/2011, 14:50 | |
| Peace, peace girls | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/12/2011, 20:30 | |
| ei ole siin mingit rahu, kui Murtagh näitab mingitki poolehoidu Antsu vastu Ants Krisiga kokku ! no mida veel sama hästi võiks praegu taevast pussnuge sadama hakata ! oled sa unustanud, mida ta Krisile tegi ?! ja isegi kui tal on mingi sügav psühholoogiline trauma (mis tal arvatavasti ka on) ei vabanda see teda välja ! Ja mis see Angela nii valesti on teinud? Ta lihtsalt armus Alexisee, kes btw armastab Angelat! Kas sa siis ei taha, et Alex õnnelik oleks? Aga seda me veel vaatame, kes kelle ära tapab kui sa ikka veel seda jama Antsu ja Krisi kohta ajad UUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 4/12/2011, 21:01 | |
| Ma eelistaksin, kui mitte keegi ei tapaks kedagi ära, kuna jõulud on püha rahu aeg ja kõik maailma inimesed peavad sellel ajal hästi läbi saama Sellest, mis Antsu minevikus juhtus, on veel vara rääkida, aga see ei muuda tõepoolest seda, mida ta korda saatis ja ma olen kindel, et mitte keegi ei tahaks olla koos inimesega, kes teda sellisel moel ära kasutas, isegi kui sellest on aega möödas, kuna ärakasutamine, seksuaalne või mitte, jätab alati inimesele jälje. Ma ei suuda ettegi kujutada, millises vaimses seisundis Kris olema peaks, et Antsu sellise pilguga vaadata. Mis seal salata, Krisil tuleb tõepoolest mõningaid probleeme ja seda just Teru halva huumorimeele pärast, aga pole halba ilma heata Selle lehekülje tekst ei tohiks tegelikult eriti keeruline olla, kuna ma lihtustasin "Eesti keele grammatikas" kirjas olevat, aga süntaks ajab mul juhtmed nii krussi, et ma ei saa sellest isegi korralikult aru. Minu nanoromaan: http://www.nanowrimo.org/en/participants/schwert/novels/ich-liebte-einen-este . Auhinnaks olid, nagu igal aastal, lahedad ikoonid ja sertifikaat, mille ma juba välja printisin | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/12/2011, 00:40 | |
| Fain, Kris ja Teru siis! Jah, Ants oleks natuke odd. AGA KUS KURAT MASUMI OLI?? Tahad sa mulle praegu öelda, et MASUMI ei käinud ALEXI pulmas?!? Angela on endiselt nõme. Ja ma tahan uut. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/12/2011, 12:30 | |
| Vabandust, ma unustasin Masumit nimeliselt mainida, kuna tema kohalolu tundus mulle nii iseenesestmõistetav. Õnneks oli see viga kergesti parandatav ja ma lisasin ta sisse nagu kord ja kohus. Muuhulgas parandasin ma ära ka ühe numbrivea, mis hiljem üsna oluline võib olla | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 5/12/2011, 17:43 | |
| Minu jaoks pole miski iseenesestmõistetav. Mis numbri? *luges osa kolm korda läbi* Alex on endiselt awesome ja lahutab Angelast. Uut. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/12/2011, 16:41 | |
| PEACE, GIRLS | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/12/2011, 20:00 | |
| Miks on seal 3 taga ikka veel 1 ??? ...ma olen vist jõuluaja, või tegelikult iga aja, kohta liiga...agressiivne. Aga ega see minu süü ei ole | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 6/12/2011, 21:04 | |
| Fuuuuu, Aduna. Alex-Alex-Alex-Alex lahutab Angelast!! Uut. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|