MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]

Go down 
+16
PravimHaos
Shadowpaw
®ebra
lucky-girl
Idu
Aduna
Bubblegum
Little Green House
Karolin
Asssu
Miyako
yukishiro
Praisja
Bluebelli
Murtagh
Prince Kirameki
20 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Next
AutorTeade
Aduna
Maffiooso
Aduna

Male Postituste arv : 535

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime19/3/2012, 17:11

Ei tea kelle käest ? Very Happy

Ikka järg Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

Female Postituste arv : 2326

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime19/3/2012, 17:31

Minu, duh. Very Happy

Ei saa järge. PK, sa ei taha seda järge kirjutada, sa tahad hästi palju Alexist kirjutada. Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime19/3/2012, 18:04

Kaheldav Very Happy

Muidugi tahab järge kirjutada Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime19/3/2012, 18:53

Ise sa oled kaheldav. Ma räägin, ma tulen homme linna... siis saad kooli alguseks endale sinise silma. Very Happy Sobiks sulle hästi. Very Happy

Ei taha, ta kuulab mind rohkem, kui sind ja ta tahab Alexist kirjutada. Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime20/3/2012, 09:07

Sa ei teagi kus ma elan Very Happy

Ei tea miks ta peaks sind rohkem kuulama kui mind Very Happy

Muidugi kirjutab ta KYMi järje. Eks ole Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime20/3/2012, 14:09

Küll ma välja uuriks. Very Happy

Muidugi ta kuulab mind rohkem, ta teab mind kauem, duh. Very Happy

Ehk siis... Alexit tahaks.. Very Happy

Alternate ending oleks ka tore variant. Very Happy
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime20/3/2012, 14:29

Ei tea kelle käest Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime20/3/2012, 14:42

Su klassikaaslased? Very Happy Keegi ikka teab, kus sa elad. Very Happy

Alexit tahan..
Tagasi üles Go down
Aduna
Maffiooso
Aduna

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime20/3/2012, 18:01

Ei tea Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime20/3/2012, 19:39

...

Lasen kellelgi sind jälitada. Very Happy

Lihtne. Very Happy Nagu ma ütlesin. Very Happy

Millal uus osa tuleb? Very Happy Koos Alexiga. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime22/3/2012, 13:50

Loomulikult kirjutan ma "KYM"-ile järje, aga enne, kui ma sellega alustada jõuan, läheb veel veidi aega. Ma ei julge mõeldagi, kuidas see välja kukub Wink

Uus osa tuleb homme (ma seadsin endale tähtaja ja püüan ma sellest ka kinni pidada) Laughing
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime22/3/2012, 19:19

Aaah. Eiiii. Very Happy

Ei tohi kirjutada. Very Happy

Homme.. Very Happy

Heh. Very Happy
Noh, it better be up tomorrow. Very Happy

With Alex. Very Happy

Tagasi üles Go down
Praisja
Kuri põhjapõder(???)
Praisja

Female Postituste arv : 189

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime22/3/2012, 22:47

Looking forward to ^.^
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime23/3/2012, 22:23

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:28). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime24/3/2012, 03:03

Ma olen ühtaegu pahane ja õnnelik, et Indrek vahele segas.

Aga Alexi nime oli palju, oo mulle meeldib.
Aga see flashback "ma armastan Alexit..." tekitas mul tahtmise TAASKORD Imre maha lüüa.
Ja Ants... tead, ta on isegi armas. Very Happy

Aga Meelis mulle ei meeldi, ei.

Aga Indrek... pahane olen, sest sellised stseenid on head, eksole. Aga õnnelik, sest ma ei taha, et Kris ja Meelis koos oleks. Teru ftw! Kuigi Teru sobiks ka Kaarliga kokku, aga ma ikkagi näeks parem siis Terut ja Krisi (kuna Kris oma elu armastust Alexit ei saa) koos ja siis Meelist ja Kaarlit. Very Happy

Teru on ikkagi äge eksole, ja ta on tubli, et ei hakanud Meeliselt Krisi ära varastama, sõbra mõttes. Mina muidugi igati toetaks teda tema ettevõtmistes. Very Happy

Ma peaks magama minema, vaataks mis kell ka on. xD

Igatahes. Very Happy
Mulle VÄGA meeldis see osa ja ma loodan, et uuega ei pea sama kaua ootama... kord oli sul kava postitada iga nädal üks osa, vahepeal isegi kaks... mis juhtunud on? Very Happy

Uut. Very Happy

Aaah, ja see kohvi koht on natukene ebaloogiline seal, kui Kris kohvi teeb. Et kui ta teeb lahja siis on kange ja kui ta teeb kange siis on kange ja eee... igatahes. Ma ei tea, ma ei saanud aru. xD Just sayin. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime25/3/2012, 13:59

Krisi kohvivalmistamist kirjeldades lipsas mul tõepoolest üks apsakas sisse, mis oli tingitud sellest, et oleksin seda osa parandades ilmselgelt ise kohvi vajanud, aga nüüd on see viga eemaldatud. Üheksakümne kraadise nurga all kaldu oleva seina eelmises osas jätan ma esialgu veel alles, et Kaarlil oleks millegi üle naerda, kui ta jälle seda juttu lugema satub Laughing

Noil ammustel hallidel aegadel, kui ma iga nädal sellele jutule ühe kuni kaks osa suutsin üles panna, oli mul seda juttu piisavalt ette kirjutatud, oma saja lehekülje jagu Razz Ma luban, et järgmise osaga nii kaua aega ei lähe kui sellega ja selle hilinemine oli põhjustatud minu otsusest "KYM" enne ära lõpetada, kui ma geidest edasi kirjutan Wink
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime25/3/2012, 18:22

Jaah, nüüd see on loogiline seal. Very Happy

Jeaah, selle nurga üle sai naerda küll. Very Happy Aga samas, asi on loogiline ikkagi. XD

Prrrsh. Ma tahaks nagu... KOHE?! uut osa. Very Happy Koos Alexiga...

Ei ma ei saa Alexist üle. Very Happy
Tagasi üles Go down
Little Green House
Juubilar
Little Green House

Female Postituste arv : 172

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime3/4/2012, 00:37

Uskumatu, et Indrek lihtsalt niimoodi vahele segas. Aga see oli samal ajal naljakas ka Very Happy
Ja Teru x Kaarel on megasuperhüperäge paar Very Happy
Ja Murty, ma olen täiesti amazed, et sa ikka veel Alexit ära ei unusta, sest ta on juba möödunud teema Very Happy Very Happy Happily married Very Happy
Aga uus osa nii kiiresti kui võimalik, palun Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.littlegreenhouse-littleblondegirl.blogspot.com
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime3/4/2012, 09:03

Alex on kõige ägedam tegelane üldse, there is no way I'll forget him and I made a promise I have to keep. Very Happy

Ja ma tahan uut osa. Very Happy
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime8/4/2012, 15:39

Kuule millal uut osa saab, ma ei viitsi oodata enam. Very Happy

Alexit tahaks ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime8/4/2012, 15:42

Homme või ülehomme ehk saab, kui ma nii kaugele jõuan, sest hetkel on minu prioriteet keelesuguluse ja murrete referaat, mida ma kirjutan inglise- ja soomekeelsete allikate põhjal, mis siis, et ma eriti soome keelt ei oska Laughing
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime8/4/2012, 21:48

Einoh. Very Happy

Okei... Very Happy Ma üritan oodata... Very Happy

Alexit võiks ka seal olla. XD
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime10/4/2012, 18:00

Võib juhtuda, et uus osa tuleb siiski homme, kuna mul on hetkel raskusi viimase lõigu paika saamisega ja vigade parandamist ei saa ma ka kõrvale jätta, kuna rohkem äpardusi matemaatika ja kohviga keegi vaevalt et tahab, aga ma veel vaatan, kui kaugele ma sellega täna jõuan Razz
Tagasi üles Go down
Murtagh
Kärbes ämblikuvõrgus
Murtagh

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime10/4/2012, 21:30

Crying or Very sad

Olgu. :okay:

Ootan... Alexit... ja meest tema partneriks... Very Happy
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime11/4/2012, 21:08

Very Happy

Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:29). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]   Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] - Page 24 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!]
Tagasi üles 
Lehekülg 24, lehekülgi kokku 33Mine lehele : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 28 ... 33  Next
 Similar topics
-