| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|
+16PravimHaos Shadowpaw ®ebra lucky-girl Idu Aduna Bubblegum Little Green House Karolin Asssu Miyako yukishiro Praisja Bluebelli Murtagh Prince Kirameki 20 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Aduna Maffiooso
Postituste arv : 535 Age : 29
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/3/2012, 17:11 | |
| Ei tea kelle käest ? Ikka järg | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/3/2012, 17:31 | |
| Minu, duh. Ei saa järge. PK, sa ei taha seda järge kirjutada, sa tahad hästi palju Alexist kirjutada. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/3/2012, 18:04 | |
| Kaheldav Muidugi tahab järge kirjutada | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 19/3/2012, 18:53 | |
| Ise sa oled kaheldav. Ma räägin, ma tulen homme linna... siis saad kooli alguseks endale sinise silma. Sobiks sulle hästi. Ei taha, ta kuulab mind rohkem, kui sind ja ta tahab Alexist kirjutada. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/3/2012, 09:07 | |
| Sa ei teagi kus ma elan Ei tea miks ta peaks sind rohkem kuulama kui mind Muidugi kirjutab ta KYMi järje. Eks ole | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/3/2012, 14:09 | |
| Küll ma välja uuriks. Muidugi ta kuulab mind rohkem, ta teab mind kauem, duh. Ehk siis... Alexit tahaks.. Alternate ending oleks ka tore variant. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/3/2012, 14:29 | |
| Ei tea kelle käest | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/3/2012, 14:42 | |
| Su klassikaaslased? Keegi ikka teab, kus sa elad. Alexit tahan.. | |
|
| |
Aduna Maffiooso
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/3/2012, 18:01 | |
| Ei tea | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 20/3/2012, 19:39 | |
| ... Lasen kellelgi sind jälitada. Lihtne. Nagu ma ütlesin. Millal uus osa tuleb? Koos Alexiga. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/3/2012, 13:50 | |
| Loomulikult kirjutan ma "KYM"-ile järje, aga enne, kui ma sellega alustada jõuan, läheb veel veidi aega. Ma ei julge mõeldagi, kuidas see välja kukub Uus osa tuleb homme (ma seadsin endale tähtaja ja püüan ma sellest ka kinni pidada) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/3/2012, 19:19 | |
| Aaah. Eiiii. Ei tohi kirjutada. Homme.. Heh. Noh, it better be up tomorrow. With Alex. | |
|
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 22/3/2012, 22:47 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 23/3/2012, 22:23 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:28). Kokku muudetud 3 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 24/3/2012, 03:03 | |
| Ma olen ühtaegu pahane ja õnnelik, et Indrek vahele segas. Aga Alexi nime oli palju, oo mulle meeldib. Aga see flashback "ma armastan Alexit..." tekitas mul tahtmise TAASKORD Imre maha lüüa. Ja Ants... tead, ta on isegi armas. Aga Meelis mulle ei meeldi, ei. Aga Indrek... pahane olen, sest sellised stseenid on head, eksole. Aga õnnelik, sest ma ei taha, et Kris ja Meelis koos oleks. Teru ftw! Kuigi Teru sobiks ka Kaarliga kokku, aga ma ikkagi näeks parem siis Terut ja Krisi (kuna Kris oma elu armastust Alexit ei saa) koos ja siis Meelist ja Kaarlit. Teru on ikkagi äge eksole, ja ta on tubli, et ei hakanud Meeliselt Krisi ära varastama, sõbra mõttes. Mina muidugi igati toetaks teda tema ettevõtmistes. Ma peaks magama minema, vaataks mis kell ka on. xD Igatahes. Mulle VÄGA meeldis see osa ja ma loodan, et uuega ei pea sama kaua ootama... kord oli sul kava postitada iga nädal üks osa, vahepeal isegi kaks... mis juhtunud on? Uut. Aaah, ja see kohvi koht on natukene ebaloogiline seal, kui Kris kohvi teeb. Et kui ta teeb lahja siis on kange ja kui ta teeb kange siis on kange ja eee... igatahes. Ma ei tea, ma ei saanud aru. xD Just sayin. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/3/2012, 13:59 | |
| Krisi kohvivalmistamist kirjeldades lipsas mul tõepoolest üks apsakas sisse, mis oli tingitud sellest, et oleksin seda osa parandades ilmselgelt ise kohvi vajanud, aga nüüd on see viga eemaldatud. Üheksakümne kraadise nurga all kaldu oleva seina eelmises osas jätan ma esialgu veel alles, et Kaarlil oleks millegi üle naerda, kui ta jälle seda juttu lugema satub Noil ammustel hallidel aegadel, kui ma iga nädal sellele jutule ühe kuni kaks osa suutsin üles panna, oli mul seda juttu piisavalt ette kirjutatud, oma saja lehekülje jagu Ma luban, et järgmise osaga nii kaua aega ei lähe kui sellega ja selle hilinemine oli põhjustatud minu otsusest "KYM" enne ära lõpetada, kui ma geidest edasi kirjutan | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 25/3/2012, 18:22 | |
| Jaah, nüüd see on loogiline seal. Jeaah, selle nurga üle sai naerda küll. Aga samas, asi on loogiline ikkagi. XD Prrrsh. Ma tahaks nagu... KOHE?! uut osa. Koos Alexiga... Ei ma ei saa Alexist üle. | |
|
| |
Little Green House Juubilar
Postituste arv : 172 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/4/2012, 00:37 | |
| Uskumatu, et Indrek lihtsalt niimoodi vahele segas. Aga see oli samal ajal naljakas ka Ja Teru x Kaarel on megasuperhüperäge paar Ja Murty, ma olen täiesti amazed, et sa ikka veel Alexit ära ei unusta, sest ta on juba möödunud teema Happily married Aga uus osa nii kiiresti kui võimalik, palun | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 3/4/2012, 09:03 | |
| Alex on kõige ägedam tegelane üldse, there is no way I'll forget him and I made a promise I have to keep. Ja ma tahan uut osa. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/4/2012, 15:39 | |
| Kuule millal uut osa saab, ma ei viitsi oodata enam. Alexit tahaks ka. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/4/2012, 15:42 | |
| Homme või ülehomme ehk saab, kui ma nii kaugele jõuan, sest hetkel on minu prioriteet keelesuguluse ja murrete referaat, mida ma kirjutan inglise- ja soomekeelsete allikate põhjal, mis siis, et ma eriti soome keelt ei oska | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 8/4/2012, 21:48 | |
| Einoh. Okei... Ma üritan oodata... Alexit võiks ka seal olla. XD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/4/2012, 18:00 | |
| Võib juhtuda, et uus osa tuleb siiski homme, kuna mul on hetkel raskusi viimase lõigu paika saamisega ja vigade parandamist ei saa ma ka kõrvale jätta, kuna rohkem äpardusi matemaatika ja kohviga keegi vaevalt et tahab, aga ma veel vaatan, kui kaugele ma sellega täna jõuan | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 10/4/2012, 21:30 | |
| Olgu. :okay: Ootan... Alexit... ja meest tema partneriks... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] 11/4/2012, 21:08 | |
|
Viimati muutis seda Prince Kirameki (18/12/2015, 12:29). Kokku muudetud 2 korda (Muutmise põhjus : põhjalik edit) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
| |
|
| |
| Toilet face[51/51+epiloog+lisaosa;lõpetatud!] | |
|