MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| 2011 | |
|
+4Audrey nasicc *Nastik. Cilen 8 posters | |
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 2011 17/7/2011, 18:03 | |
| 19) Koletu Autor: Alex Flinn. Lehekülgi: 303 Tutvustus: Kyle Kingsbury on New Yorgi keskkooliõpilane, keda kadestavad kõik – ta on rikas, sportlik, ilus ja ka muidu igatpidi täiuslik seni, kuni üks nõid paneb talle peale needuse, mis muudab ta väljastpoolt sama koledaks, nagu ta on sisemiselt. Nüüd on ta koletis, kes päeval end peidab ja öösiti ringi luusib. Kyle'il on aega kaks aastat, et needus murda, pärast seda muutub ta igaveseks ajaks koletiseks. Ainus võimalus saada tagasi normaalne elu, oleks Kyle'i jaoks see, kui temasse armuks tõeliselt mõni tüdrukut, tõestades oma armastust suudlusega. Minu arvamus: Vahepeal on mõttetut juttu, mida eriti lugeda ei viitsinud. Muidu oli küll hea raamat. Hinnang: 9/10 | |
| | | *Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| | | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 20/7/2011, 16:46 | |
| Viljandi linnaraamatukogust. | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 20/7/2011, 21:39 | |
|
20) Neelatud. Autor: Simon Holt. Lehekülgi: 208 Tutvustus: Kui Reggie loeb salapärasest vanast päevikust neeljate kohta, peab ta neid vaid anonüümse nõdrameelse vaimusünnitiseks. Kuid kui ta väikevend Henry hakkab veidralt käituma, on selge, et need olendid eksisteerivad ka väljaspool hullumeelse naise kujutlusvõimet, ning Reggie saab teada, mis juhtub siis, kui hirmudest saab tõelisus.
Oma lähedaste päästmiseks peab Reggie õppima, kuidas luupainajate maailmas ellu jääda. Suudab ta alla neelata oma hirmud, enne kui need neelavad tema?
«Neelatud» on haarav õuduslugu, mis paneb su mõtlema: mis siis, kui sinu suurimatest kartustest saab tegelikkus? Kui sinu suurimad hirmud seisavad su ees, et sind hävitada, neelata... Minu arvamus: Oh issand, kui palju see raamat mulle meeldis. Super, super, super. See raamat oli juba ammu kooli raamatukogus olemas, aga kunagi polnud võtnud. Väga hea raamat. Tahaks juba ''Pööripäev''-a lugeda. Hinnang: 11/10 | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 29/7/2011, 19:47 | |
| 21) Õdede ettekuulutus. Autor: Michelle Zink Lehekülgi: 296. (Lugesin: 214) Tutvustus: Kaksikõed Lia ja Alice Milthorpe on just äsja orvuks jäänud. Samuti on neist just äsja vaenlased saanud. Kui nad avastavad oma osa ettekuulutuses, mis on terveid põlvkondi õdesid üksteise vastu pööranud, leiavad tüdrukud end mõistatuste rägastikust, millesse on segatud tätoveeringulaadne märk, nende vanemate surmad, üks poiss, üks raamat ja lõputu hulk saladusi. Lia ja Alice ei tea, keda nad usaldada võivad. Nad teavad vaid seda, et teineteist nad usaldada ei tohi. Minu arvamus: Lõpp igav raamat. Nagu näga ei viitsinud ma seda lõpuni lugeda. Aga jah, ma ootasin seda raamatut vähemalt nädal aega raamatukogus ja nüüd selgus, et see on täielik saast. Lahe! Hinnang: 2/10 (Muidu oleks ühe pannud, aga raamat on ilusti kujundatud. ) | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 31/7/2011, 13:54 | |
| | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 1/8/2011, 15:10 | |
| 23) Käed eemale õnnest. Autor: Milvi Lembe Lehekülgi: 160 Tutvustus: Õnne elu ei lähe hästi. Ta ema joob ning võõrasisa kipub talle sündmatul kombel ligi. Nii otsustabki ta kodust lahkuda ning püüda leida oma pärisisa, kes teda ehk raskel hetkel aitaks. Otsitava maja leidmine Muuga aedlinnast pole küll keeruline, ent peagi avastab tütarlaps, et on sattunud hoopis vihma käest räästa alla, sest isa on Soomes tööl, aga tema kodu ümber käib vägagi kriminaalne tegevus, mille keskelt Õnnegi end peagi leiab. Minu arvamus: Hahaha. Raamatus olid kirjavead. hahahahahahahaha. Ühes kohas polnud isegi jutumärke, saa siis aru, kas see on otsekõne. Kaspar oli ju mingi täielik idioot. Vahepeal oli ta normaalne ka, aga jah. Enamjaolt idioot. Ja see kiri, mis ta kirjutanud oli, hahahaha, kirjaoskamatu. Tegelikult oli see suhteliselt normaalne raamat. Hinnang: 7/10Kokku loetud lehekülgi: 6310. | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 4/8/2011, 15:38 | |
| 24) Pööripäev Autor: Simon Holt Lehekülgi: 239 Tutvustus: Neeljad: kurjad deemonlikud olendid, kes võtavad inimkeha üle võimust Kahjaööl, talvise pööripäeva süngeimail tunnil. Kuus kuud on möödas ajast, kui Reggie saab ühe räbaldunud päeviku lehekülgedelt teada neeljate olemasolust.
Ajast, kui ta väikevend Henry hakkab loomi piinama ja pöördub tema vastu. Ajast, kui ta õpib, kuidas võita oma hirmud ja hävitab neelja, et päästa Henry. Nüüd, kui lähenemas on suvine pööripäev, jahivad neeljad teda ikka veel, aga vaid unedes – kuni ühel ööl muudab ootamatu külaline tüdruku luupainajad reaalsuseks. Jubedusttekitav, ennastunustavalt põnev ja õõvastavalt kaasahaarav «Pööripäev», «Neeljate» sarja teine raamat, ei lase sind enda haardest enne, kui lõpp on käes. Minu arvamus: Haaaaaa, ma armastan seda sarja. Ma ei suuda ära oodata millal see kolmas raamat tuleb jaeesti keelde tõlgitakse. Hinnang: 10/10
| |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 9/8/2011, 10:20 | |
| | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 15/8/2011, 18:39 | |
| 26) Näljamängud. Autor: Suzanne Collins Lehekülgi: 304 Tutvustus: Kunagise Põhja-Ameerika varemetel asub särav Kapitoolium, mille elanike oodatuimaks meelelahutuseks on iga-aastased Näljamängud: võitlus elu ja surma peale ülisuurel areenil televisiooni otse eetris. Mängude võitmine tähendab kuulsust ja rikkust, kaotus aga kindlat surma. 16-aastasest Katniss Everdeenist saab mängudel osaleja ilma, et ta seda tegelikult tahaks. Kui ta soovib võita, peab ta hakkama valima ellujäämise ja inimlikkuse, elu ja armastuse vahel. Minu arvamus: SEE OLI SUUREPÄRANE..VAPUSTAV!!!! Ja ma olen praegu nii õnnelik, sest Ilusatele Olenditele TULI TEINE OSA!! Aaah, see ei olnud teemasse. Ops. Igatahes, see oli isegi parem, kui Värin. Ei tegelikul sama hea!!!!! Hinnang: 11/10
| |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 2011 15/8/2011, 23:03 | |
| | |
| | | Cilen Magus maius
| | | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 2011 16/8/2011, 16:50 | |
| xD Tubli. | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 20/8/2011, 12:38 | |
| | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 29/8/2011, 20:32 | |
| | |
| | | Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: 2011 16/9/2011, 10:25 | |
| Lorcan? oi, neil tuleb midagi pead selleks ainult 3 raamatut ootama. ja nüüd viiendas hakkab midagi jälle ära kaduma | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 20/9/2011, 20:31 | |
| Muidugi on need raamatut inglise keeles. Ning see tähendab, et ma ei saa neid lugeda. | |
| | | Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: 2011 22/9/2011, 23:34 | |
| ma eestikeelsetest ei tea midagi, ostsin ja olen kõik inglise keeles siiani lugenud. :) kuna on 10+ või 12+ raamatud, pole õnneks raske sõnavara, aga isegi minule on osad tundmatud sõnad - hea keele arendamiseks. | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 23/9/2011, 16:10 | |
| Eest keelde on kõigest see esimene osa tõlgitud. Kahjuks ma ei oska inglise keelt. | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 22/10/2011, 11:23 | |
| 31) Ilus pimedus Autorid: Kami Garcia ja Margaret Stohl Lehekülgi: 424 Tutvustus: Ethan Wate oli alati mõelnud Gatlinist, kui paigast, kus kunagi midagi ei muutu. Siis kohtas ta uut salapärast tüdrukut Lena Duchannes'i, kes näitas talle salamaailma, mis oli kogu aeg nähtamatuna tema silme all olemas olnud. Gatlinit, kus Lena vägevatest üleloomulikest olenditest suguvõsa oli juba mitu põlve endal needuse märki kandnud. Ühiselt suutsid Ethan ja Lena seista vastu kõigele, mida Gatlin neile näkku paiskas, kuid pärast traagilist kaotust hakkas Lena eemale tõmbuma ja asju salajas hoidma ning see pani nende suhte proovile.
Ethan, keda piinavad kummalised nägemused, mida näeb ainult tema, kistakse üha sügavamale linnakese ajaloo sasipuntrasse ning ta jääb kinni lõputu rägastikuna laiuvate maa-aluste tunnelite ohtlikku labürinti, kus miski pole päris selline, nagu pealtnäha paistab. Minu arvamus: See oli super! Kuigi esimene raamat oli parem, aga ka see oli kooohuuuuutaaaavaaallltt hea. :) Hinnang: 10/10
| |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 31/10/2011, 16:31 | |
| 33) Võlurite Gild. Autor: Trudi Canavan Lehekülgi: 496 Tutvustus: «Ta on tõenäoliselt võimsam kui meie keskmine õpilane, võib-olla koguni võimsam kui keskmine võlur.» Nagu alati, kogunevad Imardini võlurid selgi aastal, et linn kerjustest ja pööblist puhastada. Kaitsva võlukilbi taga ei karda nad hulguseid ega kurikaelu, kes neid vihkavad. Kuni üks raevunud tüdruk, vaevu lapseeast väljas, viskab nende poole kivi... ja see kaitsvast võlukilbist läbi tungib. Viimaks ongi juhtunud see, mida Võlurite Gild pikka aega kartnud on – väljaspool nende ridu tegutseb salavõlur. Nad peavad ta leidma, enne kui ta muutub ohtlikuks. Nii võluritele, Imardini linnale kui ka iseendale. Minu arvamus: ABSOLUUTSELT PARIM! TEGELT KA SEE OLI MEGA-MEGA HEAAAAAA! Hinnang: 10/10 | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: 2011 3/11/2011, 21:14 | |
| 34) Õpilane Autor: Trudi Canavan Lehekülgi: 575 Tutvustus: «Võlurite kõige tähtsam tööriist on nende teadmised... Ilma teadmisteta muutub võluri vägi kasutuks.» Võlur silmitses põgusalt Soneat. «Ka siis, kui tema vägi ilmutab end iseenesest, hukkub ta peagi, kui ei omanda teadmisi, kuidas oma väge kontrollida.» Sonea teab, et kõik Võlurite Gildi õpilased on pärit mõjukatest peredest, aga ta teab ka, et võib rasketel hetkedel Rotheni abis kindel olla. Siis aga hakkavad nende kohta levima õelad kuulujutud – ja sekkub Gildi Ülemlord Akkarin. Dannyl on edutatud Gildi Teiseks Saadikuks Elyne'i õukonda. Kantsler Lorlen teeb talle ülesandeks jätkata salaja Ülemlord Akkarini aastate eest poolelijäänud iidse võlukunsti uurimist. Teadmata oma reisi tegelikku põhjust, seisab Dannyl peagi silmitsi ootamatute ohtudega. Sonea aga on vahepeal Ülemlordi sünge saladuse peaaegu unustanud, kuid tõe varjamine võib osutuda rängaks veaks... Minu arvamus: Mulle kohutavalt meeldib Rotheni poeg. Sonea ja Dorreni suudlus oli nii ilus. Ja kõigis raamatutes, kus suudlused on harv nähtus, muutab selle koha just palju palju paremaks. Akkarin on kohutavalt õel. Ma sain ikka päris vihaseks, kui Akkarin võttis Rothenilt Sonea eeskoste õiguse ära. Hinnang: 10/10 | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: 2011 | |
| |
| | | | 2011 | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|