MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next
AutorTeade
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime11/4/2012, 07:37

Audrey nad ei tudunud sisse.. Terve maja oli kell viis pool kuus üleval, kui nemad siin sättima hakkamasid Very Happy Savi pole et teised magavad, lähme ikka uksi paigutades minema jaa -.- Mu kallis uni jäi täna magamata -.- Very Happy

triinut6- Haha.. Kujutan ette kuidas sa arvuti ees suu ammuli seda vaatad Very Happy
Ja Mia lihtsalt kardab rohkem haiget saada, kui ta seda juba saanud on jne. Very Happy

Aga jh.. Eks ma ürita kuidagi seda uut osa valmis meisterdada siis millagi.. Kunagi.. Hiljem :) Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime11/4/2012, 12:05

Nii nunnu on tegelikult selline asi Very Happy Oh neid aegu kui vennaraasud kodus olid... Sad
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime11/4/2012, 12:13

Mis asi see nunnu on? Et venna ja issi hommikul nii vara üles ajasid või? Very Happy I don't think so Very Happy
Oh neid aegu ammuseid Very Happy Käisime vennaga koos koolis, tema saatis mind vanasti veel lasreaeda ja Very Happy Ja eile oli ka poes nii nunnu, tagus mind jalaga ja Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime11/4/2012, 15:41

Ongi nii nunnu Very Happy Vennad kiusavad ja piinavad ja panevad kappi luku taha ja nii edasi aga siiski tead, et tegelikult oled sa nende pisike õeraas ja vanemad vennad üldjuhul siiski hoiavad oma õdesid Very Happy
No vot... Noh, mina näiteks lasteaias ei käinudki Very Happy Mu vennad ka mitte.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime11/4/2012, 17:15

Nunnud on nad jaaa... Ma sain lihtsalt iga asja pärast kolki.. Ma mängisin rahulikult tema mängu asjadega, ei seganud teda ja sain kolakat.. Lõpuks viskas kopa ette ja kittusin ära Very Happy Aga palju nalja on meil saanud küll.. Oleme igast asju koos ära teinud.. Nendest me parem rääkima ei hakka Very Happy
Me oleme mõlemad lasteaia käinud.. Ta sai sealt tuulerõuged ja siis nakatas mind ka Very Happy Seega on mul see mure et ma seda põdema peaks, murtud vms Very Happy

Aga jah.. Ma nüüd hakkan uut osa kriblama, klassiõde sai juba algust lugeda.. Ei kostnud midagi halba, seega vist kõlbab kah Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 15:45

Mul oli just plaanis küsida, millal uut osa saab Very Happy aga ma ikkagi nurun seda vähemalt homseks Razz
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 17:22

Selle osaga on nüüd jamad lood, sest et ma ei saa arvutisse. Ma suutsin oma põlve sidemed jälle rebendada, nii et arvatavsti täna traumakasse kipsi jahile Very Happy
Muidu on mul pool osa valmis. Ootangi seda kaunist hetke mil ma sesa edasi kirjutama saaks hakata Very Happy
Nii et kannatust mu lapsed Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 17:28

Karrrrrrrrrrro Very Happy Saa oma kips siis kenasti kätte... Mõtle kui nunnult vennaraasu su eest hoolitsenud oleks kui ta kodus oleks olnud Very Happy Aga jah... ikkagi sooviks uut ja ruttu. Ma katsun ka peale tudumist äkki kirjutada, eks näeb kuidas läheb Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 17:33

Hahahaha Very Happy Ema ei taha minuga traumakasse minna. ta kardab et need arstid ei tee mitte midagi, sest et eelmine kord nad ei teinud ka midagi erilist.. seega no computer for me, kuna mu jalg peab püsti olema -.- Fuck my life
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 17:44

Ja niisama läpakat ka kodus ei leidu? Kas arvutialaua taga ei suuda aeroobikat sa teha?
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 17:50

Läpakas on aga sellel on ekraan katki.. Ja suht valus on nagu aeroobikat teha või nii Very Happy
Aga ma panin nüüd oma jala radika peale, seega ma saan kirjutada :DWohooo
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 17:53

Wohooo, aga kuidas sa praegu siin passida saad siis?
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 18:06

Ma räägin et mu jalg radika peal Very Happy Ma ei viitsinud seal tugitoolis enam istuda ja tulin siia ära.. Pluss ma tahtsin veel kirjutada kaa Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 18:12

Okei, kui ma hiljem üles ärkan, siis olgu uus osa olla. Ja et see hea oleks!
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 18:33

Ma ei viitsi seda eriti kirjutada, kui aus olla Very Happy Tahaks pikali visata ennast ja lihtsalt vedeleda ning muusikat nautida Very Happy

Aga eks homme ma pakun :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 18:47

Nõme laiskvorst Sad
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 18:55

HAha.. Kes räägib? Kaua sina uut osa kirjutanud poel ah? Very Happy
Ära põe.. Ma lükkan oma laisklemise hiljemaks. Mul juba uus osa valmib siin Very Happy Ma ei tea kui hea see nüüd küll tuleb, aga vähemalt on midagigi.. Saate vigiseda kui ei meeldi ja värki Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 19:01

Eks ma katsun. Ma olen hetkel lihtsalt jube vässu... Katsun pisut tududa, kui õnnestub. Peaks Nesquicki kakaod veel enne tegema...
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 19:51

Ma ametlikult vihkan oma arvutit .. Tahaks täiest jõust vastu seina visata seda.. Nagu õõõh.. Ma just olin oma uut osa lisama kui mu nett otsustas ära joosta ja nüüd ma pean hakkama seda uut osa otsast peale kirjutama, sest et ma kirjutan kohe siia mitte arvutisse Evil or Very Mad Sad
Ma olen nii kuri ja nördinud nüüd pale Sad
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 19:52

Appi, miks sa ei kirjuta kuhugi programmi, sa väike tobukene??? Ma pole NEVER EVER otse siia kirjutanud.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 20:18

Ma kirjutan kogu aeg otse siia. Ma ei saa kuskile mujale kirjutada ja salvestada, sest et mu arvuti muutub nii aegalaseks kohe -.- I hate this shit.
Oleks aeg korralik arvuti osta mulle või midagi.. Võiks selle teise arvuti juhtme üles leida vähemalt. -.-
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime12/4/2012, 20:20

Ohjummal küll. Mis su arvutil viga on, et isegi näiteks notepadi pärast..?
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime16/4/2012, 22:22

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 14:43). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime16/4/2012, 22:42

Mhhh! Very Happy

Ma miskipärast arvasin, et kui nad sinna korterisse lähevad, siis vahib sealt neile Mia eks vastu!!! Very Happy Ei te küll miks? Very Happy

No seline päris paljudele küsimustele vastav osa oli kui aus olla. Ja kui minu sisetunne mind nüüd ei peta, siis kas tõesti on tulemas lõpuosad??? Neutral Jah? Ei? Very Happy

Deem, mulle nii meeldivad meenutused. Need selgitavad alati nii mõndagi!

Ja see kuidas Mia arstile Rometi nime ütles...*uneleb* armas! I love you
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime16/4/2012, 23:14

Uh, ma ei saa enam mitte mõhkugi aru, kuid mulle meeeeeeeeldis!

Ja see korterisse minek Very Happy Issand, see tuletas mulle meelde seda esimest korda, kui ma tema poole läksin, esikus mantli ja poolsaapad ära võtsin ja siis uudishimulikult tema korteris ringi vaatasin ning üliawkwardilt keset tema elutuba seisin ja ta mul istuda palus Very Happy

Ja see lause 'Nii on palju parem' Very Happy Täpselt sama mõtlen mina iga kord, kui ta end minu kõrvale diivanile pressib Very Happy

Oehhhh...
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 20 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 20, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]