MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next
AutorTeade
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 06:38

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 14:39). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 09:49

Nii tore osa, ajad mind nutma *luristab ninaga*. See oli lihtsalt vapustavalt kurb osa. Eriti kurb oli isa matuste osa *niuksatab*. Mulle lihtsalt nii meeldis see osa, väike vahepala õnnelikule paarile.

Mulle nii tohutult meeldis ja ootan huviga UUT.
Kes see rase naine oli? Very Happy

Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 09:55

Issand.. Ma olen nii õnnes siin.. *keksib mööda tuba ringi*
Hihi.. Ma tahtsin kurba osa, aga ma ei arvanud et see nüüd nii kurb tuleb :/
Aga mul on nii hea meel et sulle meeldib see :)

See rase naine oli lihtsalt mingi rase naine, kes kaotas suure vihma tõttu juhitavuse ja nii see avarii juhtuski Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 11:20

WOW affraid

Uudishimu....Miks Romet pettis??? Very Happy

Siit siis ka see, miks nad vahepeal lahus olid jah?

Igatahes selle kurva emotsiooni suutsid sa minuni kirjutada. Ma ei tea miks, aga ma lihtsalt jumaldan neid sinu meenutusi. Need tekivad sul kuidagi nii kuradi õigel ajal õiges kohas. Lihtsalt supper head asjad jutus.

Kas selle raseda naise uudishimu pistut lamp polnud või??? Very Happy

Oli selleks, miks sa need võõrad avarii tõttu jutu sisse tõid, mingi põhjus ka?? Hakab veel midagi toimuma??? Või lihtsalt selleks, et jutt huvitavamaks teha??

Kaua nad nüüd Rometiga ennem uuesti nägemist lahus olid?? confused

Issand ainult küsimused!!! Laughing

UUUUTTTT! bounce
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 11:38

Ma nagu mingi ogar teen oma happy-tantsu siin. Ok, CHILL, nii ja nüüd hakkan lugema Very Happy AAAAAAAH Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 11:46

Birx nii palju küsimusi Very Happy Very Happy Mulle meeldib et sulle meeldivad need meenutused Very Happy Ma terve öö kirjutasin seda kaa nii et jumh..
See eit ja see tüüp on põhjusega siin.. Nad küll ei hakka mingit rolli edaspidistes osades mängima, aga mul oli vaja neid selle osa jaoks.. Ja ma arvan et ma teen järgmise osa Rometi POV'ist siis saate tõelise põhjuse teada, miks nad lahus olid. Et jumh.. Kruvime pinget Very Happy

Selle kurva emotsiooni kirjutamiseks ma kuulasin sellist masekat et ise ka ei usu.. Ma täiega mõtlesin et mida kirjutada, siis hoidsin vahepeal pisaraid täiega kinni ja oehh... Very Happy Kirjutasin mitu korda ümber, nii et sihuke kamm lihtsalt Very Happy
Aga jahh..Ma olen nii õnnelik et teile meeldib Very Happy

Ja auts loe siis kiiresti eks! Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 12:02

Kruttisid pinge ikka eriti ülesse! Very Happy

*lääb endale vastu näppe*

Kas sa saad Birx nüüd maha rahuneda. oota ja vaata! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 12:05

Nii um... Mul oli kerge mindfuck selle osaga seoses. Meenutused olid päris okeid. Aga olevik- seda oleks võinud rohkem olla. Ja kurb emotsioon? Minu jaoks see osa nii kurb nagu polnudki.

Ja um, näiteks poiss sõber kirjutatakse kokku. Sidekriipsuga isegi. Ja jaa, Karro, sul on lahku- ja kokkukirjutamise vead, mis mind õudsalt häirima on aja jooksul hakanud Very Happy Ma üldiselt kirjavigadele tähelepanu ei pööra (jutt tervikuna on tähtsam), kuid kui jutt on hea, hakkavad vead kahjuks kergemini silma.

Aga okei. Siiski, ma võtan mingi aeg kätte ja hakkan seda vist otsast peale lugema. Täitsa ära unustanud, mis siin toimunud on.

Siiski- sa oled täiega tubli, nii et pikk-pikk pai sellise jutu eest. Nii et ära ole ka kuri, kui ma siin midagi vigisen su vigade üle või nii. Minu silmis on tegemist ülihea jutuga. Somehow it touches me... Sad Võib-olla selle pärast, et mul on ka komme teatud hetkedel ajas tagasi rännata ja meenutada üht inimest, kes... Nevermind. Sellel siin on ehk õnnelik lõpp, minul ja temal... Vist mitte. Kui, siis see oleks ime, kui elu meid uuesti kokku viiks... Sest kui ma hakkan mõtlema, siis... ma tunnen kuidas mu süda kõigest hoolimata temale tuksub... Eh, ok, mingi emotsioon ikkagi omas mind ära.

Tekitad minus ka isu kirjutada mingit tavalist asja. Ja selleks ka 'Põud' olema saab :) Hapra peaks ka ära lõpetama... Ja see teine uus jutt... Sellega ei kiirusta mind keegi tagant. Ainult mina ise.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 12:15

Ma lähen alati nii segadusse kui ma pean kokku- või lahkukirjutama Very Happy
See on minu jaoks täielik mind fuck Very Happy

Aga olen jah tubli.. Ma olin terve öö üleval pole mitte ühtegi tundi maganud täna.. Very Happy Nii et ma olen suht väsinud aga ma pean tänase päeva reipalt vastu pidama Very Happy

Mhh.. Mulle ei meeldi kui sa kurb oled Sad
Aga oma jutu sa võiksid küll lõpuni teha ja mulle saata Rolling Eyes

Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 12:18

Isver kui hea jutt see on, mulle tõsiselt meeldib kuidas sa need meenutused sisse topid.
Loodan, et uus osa tuleb kähku, ms tahan teada, miks nad lahku läksid!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 12:20

Korruta endale sõnu valju.

Näiteks: poiss sõber (jäta pisike paus sisse) ja siis korruta poiss-sõber ja see mis paremini kõlab ongi tavaliselt see õige...

Ja olen jah kurb. What can you do Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 12:21

Hihi.. Tore kui meeldib :)
Ma loodan et ma saan laup. kirjutada seda, aga eks näis mis saama hakkab Very Happy

Audrey- Või siis ma võin sinu käest küsida kuidas mis on Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 12:37

Eeh Very Happy Ole nüüd Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime6/4/2012, 19:30

Minu arust vägagi mõistetav diil ju Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 17:40

Ma siis hakkan sinu käest oma tööõiguse kaasuste lahendusi ka küsima? Diil?
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 18:03

Vabalt, kui sa need mulle selgeks teed siis võid küll küsima hakata Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 18:23

You're so funny Very Happy

Otsi netist Töölepingu seadus ja hakka siis lugema. ENJOY!
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 20:09

Ma parem käin oma vennaga sõitmas.. Ta on täna viimast päeva kodus.. Siis jälle Soome minek -.-
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 21:10

Selleks, et Soome minna, tuleb Tlnast läbi? Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 21:11

Hahahaha jaaa Very Happy nad hakkavad kell kuus sõitma juba Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 21:33

Kella kuuuese laevaga lähevad? Tavai, mul kool poole kolmeni Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 21:34

Hommikul. Nad lähevad kaheksase laevaga Very Happy Kell viis on äratus ja jehhat Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 21:38

Aaa... Ok... Kahju Very Happy Nagunii tuduvad sisse Very Happy
Tagasi üles Go down
Triinut6
Võlur
Triinut6

Female Postituste arv : 62

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime10/4/2012, 21:59

Assa juudas. Loen ülirahulikult jutu läbi ja siis hakkan lihtsalt niimoodi naerma. Appi ma praegu ka seda kirjutades naeran ja nutan, no niii naljakas Very Happy Endale teadmata olin juttu nii süvenenud, et lugesin lihtsalt suu lahti Very Happy Omg, ema tuli tuppa ja küsis, et issand mis sul viga on Very Happy:D:D

Igaljuhul, uut osa. Ja Mia on mingi pubekas. Ta ei kuula Rometit ära, omg......Väga halb!!!!!!!!!
UUT UUT UUT
Tagasi üles Go down
http://www.ttoxicity.tumblr.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime11/4/2012, 07:08

Karro, tahaks ju uuuuuuuuuuuut!
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 19 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 19, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]