MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Next
AutorTeade
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 07:23

Deem, igakord kui näen, et Karro on siia postituse teinud, jooksen vaatama, et oh äkki halastas meile ja pani uue osa! Aga kus sa sellega! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 08:21

Anna andeks, et ma sulle pettumust valmistasin. Eks see uus osa kunagi ikka tule ka Very Happy ega see väike ootamine halba ei tee ju Very Happy
Kes kannatab see kaua elab Very Happy Wink
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 08:28

No sellisel juhul saame me igavesti juba elada. Mäletan küll eelmist ootamikst! Sada aatsat kukkus kohe juurde! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 08:39

Haha Very Happy Aga siis saamegi siin sada aastat kirjutada, nii nunnu ju Very Happy
Mõtle, kõik on siin mingid ättikesed ja ikka kommenteerima ja oleme kärsitud et miks uut osa üleval ei ole Very Happy
Mul on bio tunnis igav, sellepärast ma siin mingit imelikku teksti ajangi Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 08:58

Oehh!! Kuna ma nüüd kahe jutuga korraga tegelen+kuukirja horoskoopi teen(koospiltidega), siis arvatavasti läheb mul ka järgmine nädal väga kiireks, sest hakkan ka esmaspäevast uuesti koolis käima! Wink

Sa siis ei oska ligilähedast vihjet ka anda, kunas uus osa ennast siia ilmutab? Suspect
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:05

No ma ei tea, kuna ma täna arvatavasti terve öö üleval olen, siis vb et isegi saab täna uue osa.. aga mine tea Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:14

*unistab, et see oleks nii* Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:22

Seega pead sa lootma, et mu vend ikka läheb täna välja Very Happy Siis ma ei julge enne tema tulekut magama jääda Very Happy Kogu aeg kui ma üksi kodus olen kuulen ma mingeid hääli ja mõtlen alati seda kõige jubedamat Very Happy Nii et jh.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:26

Karro kirjutas:
Miks sa nii rõõmus oled? Suspect

I'm happy because of one certain pig! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:30

S või J ? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:36

Mõlemad aga hetkel rohkem see esimene Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:38

Tohoh.. Hakkab valik raskeks minema või? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:49

Millegipärast on peaaegu terve mu elu kahe hea asja vahel valimine... Very Happy Aga jah, valik on raske juba. Esimene on hea ja tuttav, teine ülihea... Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 09:55

Oh jh.. Raske valik Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 11:24

Ei no mõnes mõnes ma eelistaks esimest varianti (gosh kuidas bussis raputab!) Aga teine oleks ka omamoodi põnev Very Happy Maybe I can have them both? Saan üldiselt alati, mis ma tahan Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 13:59

Hahaha.. See esimene on ju täielik mölakas.. Miks tema? See teine ei meeldi mulle aga ta on sinuga vähemalt tore ja värki :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 15:25

Esimene on ka minuga tore. Mõlemad on. Kui ma peaks valima siis ma ei oskaks kumbagi valida -.-
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 19:42

Esimene on sul vahete vahel tore ju .. Siis on jälle selline mölakas et anna olla Very Happy Aga eks sa ise tead mis sa teed :)

Ja kuna ma nüüd üksi kodus olen ja ootan millal issi mulle mu kommikoti ja jäätee toob.. Siis ma vb isegi et hakkan kirjutama Very Happy Ja kuna need kartulid siin kaa keevad veel tükk aega siis jah.. Mida mul muud teha on -.- Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 20:32

Nojaa aga... mul pole veel see otsustamise hetk käes Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 20:43

Kuule siin saab teie jutust ühe korraliku meenutuse valmis kirjutada! Very Happy

Karro ma loodan, et ma ei pea sinus pettuma. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 20:44

Haha .. Ma loodan ka.. Very Happy

Kuigi ma loodan et mulle tulevad külalised aga ma kahtlen selles.. -.- Very Happy Ma ei taha üksi kodus istuda, aga ma tahan üksi kodus istuda Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 20:46

Ära istu siis, hakka kirjutama! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 20:46

Ma ei saa.. Ma loen su juttu, joon kuuma teed ja söön kohukest Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 20:47

Okei, siis on andestatav! Wink
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime5/4/2012, 20:47

Hihi.. Olen meelitatud Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 18 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 18, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]