MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime5/10/2011, 17:26

Paluks Mia ja Rometi vahele hääääääääääääästi palju sädemeid. Neil võiks nagu mingi salasuhe olla ja siis võiksid nad vahele jääda ja drama-drama-drama Very Happy

Ähh, nüüd tahaks ise ka midagi uut kirjutada Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime5/10/2011, 18:05

Üüüüü... That seems good.. Very Happy Kuigi mulle endale ei meeldi mingid salasuhted ja petmine. -.- See on nii... rõme Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime5/10/2011, 19:19

Nõme jah, aga see on reaalne elu :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime5/10/2011, 19:23

Ma ütlesin rõme, mitte nõme Very Happy Rõme on minu leiutatud sõna: Räme ja nõme või rõve kokku pandult.. Very Happy:D

Nu jah.. Aga ikkagi.. Mial oleks halb tunne selle jama pärast.. Jne. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime5/10/2011, 20:14

Ma sain sellest aru, Einstein.

Halb tunne või mitte... See oleks nagu kiusatus... (Ma sain just uuele jutule NIME! Kiusatus Very Happy) Mõlemad teavad et vale aga siiiiiiski Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime5/10/2011, 20:19

AITÄH AUDREY! Ma ei taha nüüd üldse su uut juttu lugeda.. Mkmmmm... Nüüd arvetsa sellega, et ma hakkan sind msn'is piinama Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime5/10/2011, 21:50

Ma pole uut juttu sõnakestki kirjutanud Very Happy Just tuli see uue jutu mõte. Kui aus olla, siis ma juba mõtlen ammu, mida peale Habrast kirjutama hakata... :)

Seega... kannata selle jutu lõpuni eks? Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime6/10/2011, 10:01

Hihi.. Aga ma tahan igatahes teada, mis seal juhtuma peaks. Ma tahan täiega teada. Millest see rääkima hakkab? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime6/10/2011, 19:38

Emm.... Ma ei tea ju veel... Igatahes Kiusatusest Wink
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime6/10/2011, 19:40

Urr.. Mul on juba mõtteid mida ma uues osas kirjutada tahan. Ma kustutasin kogu selle eelmise kammaijaa ära .. Nii et ma alustan otsast peale Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime6/10/2011, 20:19

Mhhh -.-

Mul tuli ka shoppamast tagasi tulles ülihea mõte :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime10/10/2011, 19:18

Ma üritan uue osa selle nädalaga valmis kirjutada. Ma loodan et paps ja venna tulevad koju siis ma saan suvilasse minna ja kirjutama hakata.. Very Happy hihi...
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime28/11/2011, 22:27

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 14:19). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime28/11/2011, 23:22

Nii, Karrokene.

NB: sõnade kokku-, lahkukirjutamine! Mõned täheapsud. Ja ei ole olemas pulmahümni (isegi kui on, kirjutatakse see kokku, VIST) on PULMAMARSS. Jäta see meelde juhuks kui Romet ja Mia abielluvad, eks? Very Happy:D:D

Mis veel...?

Muidugi ma lugesin pisut eelnevat osa, et mõigata, mis siin üldse toimus...

Plussina tooksin ma sinu puhul ära selle, mida ma seletada ei oska. Tähendab oskan küll- kuigi sa pole selle jutu kirjutamisesse väga süvenenud, on siin mingi nipiga siiski olemas see miski, mida ma vastavates juttudes taga ajan- HING, sest siis on asi õige.

Mulle meeldib see jutt, selle ülesehitus... Kui aega saan, loen jälle algusest peale läbi. Hetkel on mul lihtsalt kiired ajad, but you should know that.

Ja arvestades seda, et see on su esimene jutt, on see ikka väga-väga hea. Lausa nii hea, et see teeb mulle haiget (you should know WHY). See Mia ja Rometi suhe... Oeh. Seda on raske sõnadesse panna.

Ja kohati ilmus mu näole naeratus, sest teatud kohad panid mind mõtlema, et sa kirjutad minust paremini isegi. Ma isegi saan sellest jutust juba inspi seega something is wrong (or I'm just messed up because of that insane stress) Very Happy

JA EI, ma ei kiida sind siin hetkel sellepärast, et ma saan sinuga läbi. Ma tõepoolest suudan olla erapooletu ja seda juttu lugedes ma püüdsingi seda olla.

Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 07:11

Awwww... U made me smile in seven in the morning Very Happy

Ma pole sellesse kirjutamisse süvenenud kuna mul on muud mõtted peas.. Või noh tegelt kõik oleneb keskkonnast kus ma kirjutan ja muidugi ka muusikast mida ma kirjutamise ajal kuulan, kui kuulan :) Ja samas kui ma juba kirjutama olen hakanud, siis ma ei saa enam pidada ja siis sealt need trükivead tulevadki ja seee pulmamarss.. Vabandust mul mul läks tõesti see sõnast meelest ja suht imelik oli juba küsida kaa kuidas ma mida õieti kirjutan Very Happy

Kõik ma ei kirjuta seda enam.. It's hurting you Sad I don't want to write this anymore Sad

Nevaa ma kirjutan sust paremini.. Sul on seda püsivust ja põikpäisust, mida minul ei ole nii et .. Very Happy Ja sa saad MINU jutust inspi? Kukkusid kuskilt või? Very Happy

Väga hea et sa erapooletu oled, kuigi ma palusin kriitikat. Ja esimese asjana kui ma hommikul ärkasin, tulin kohe foorumisse ja kui avastasin et sul on nii pikk kommentaar, tegin endale kohvi ja võileivad ning asusin su kommentaari lugema Very Happy
Nii et nüüd siis pikale kommentaarile pikk vastus ja siis jamh.. Very Happy Loodan et saan veel täna kirjutada midagi.. hihi :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 17:09

Awww, Karro Very Happy

Sa digimuutud minuks juba- kõik see kirjutamiskeskkonna ja muusika jutt... Very Happy Very Happy

Ja kirjuta ikka edasi. Ainult et paluks õnnelikku lõppu.

Ja mis mõttes nevaaaaa? Mul pole enam püsivusest jälgegi- kas üks osa nädala, kahe jooksul on püsivus? Ja jälle see põikpäisus, kus kuradi kohas see mu jutus on, ma ei saa aru??? Very Happy
Ja, ma ei kukkunud, lihtsalt külm on peanupukese ära võtnud Very Happy

Ja kas see pulmaHÜMNI mainimine jms, polnud kriitika? MUl polnud midagi muud eriti kritiseerida. No tegelt nüüd üks asi tuleb veel- LÜHIKE osa oli.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 17:42

Hihi Very Happy Very Happy

Mhh.. On ju.. Ma sain tore üle kahe kuu uue osa üles, kui mitte veel hiljem nii et :C Very Happy Sul on iga nv uus osa.. Nii et kuss Very Happy

Ja see oli noh väike viga. Seda ma kritiseerimiseks ei nimetaks Very Happy Ja noo anna andeks aga mul ei veni see jutt pikaks. Sain vajaliku öeldud ja kõik. Osa läbi Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 17:58

Apppppi, mul oli niii palju kirjutada, enne seda, kui ma siia selle kommentaari kasti ette keerasin, ja nii kui ma seda tühja kasti nägin, läks mõte samasuguseks -.-

Aga mulle nagu ülisupervägapalju meeldis see osa. Sest lõpuks tegi Romet õigesti!!!!!

Aaaa mulle tuli meelde midagi... Siis kui sa seda juttu kirjutama hakkasid, jni ss Rometil polnud minu fantaasias nägu. Ma lihtsalt ei suutnud pilti kokku panna... MA ei tea miks. Ma tean et sa seletasid jne eks Very Happy
Aga ma lihtsalt ei suutnud ja nüüüüüd kui ma seda osa lugesin siis mulle mõikas, täpselt kelle moodi Romet on Very Happy NAGU TÄPSELT KELLE MOODI TA ON. Tema iseloom ja käitumine, tema mõtlemine ja välimus Very Happy nii et jah :)

Okei see oli suht mõtetu informatsioon.. Very Happy

Aga muidu seda ka, et kas sa loed jutu enne üle ka kui sa selle postitad? hahha Very Happy

tähendab, kes kirjutab "tähele panu" ?? Ma irvasin liigakaua selle üle Very Happy Very Happy Very Happy ja siis olid mõned tähevead ka Wink

Ja siis nüüd seda ka, et pisut lühikeseks jäi üle pika aja ... Kuigi jah, nüüd sa jätsid jälle sellise põneva koha pealt pooleli Very Happy
Nii et nüüd ma paluks järgmiseks Pikkkkka-pikkkkkka-pikkkkka*hahah miksipärast hakkasin ma laulma pikka kirjutades.. "Kõik moonid need on pikad-pikad-pikad, kuid pardike on väike, kuid pardike on väike" Ma tean ma olen imelik* ja põnevat osaaa Very Happy Palun (AA)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 18:06

HAhahaha... EI ma ei loe üle seda enne kui ma selle üles postitan. Ma tean et mul tulevad vead sisse.. ma kiiruga kirjutan ja siis ei pööra erilist tähelepanu kuidas ma seda kirjutan nii et jamh.. Very Happy Very Happy

Ja keda Romet siis sinu jaoks meenutab? Ma tahan täiega teada? Very Happy

Ja mis laul see on? Ma ei ole kuulnudki. Või vähemalt ei mäleta selle olemasolu Very Happy Ja ma täitsa usun et sa irvasid Very Happy Sa kogu-aeg irvad mul on tunne. Sa oled nagu mina Very Happy

Ja selline tühjus valitseb kaa mu peas tihti. eriti enne seda kui ma kirjutama hakkan, aga kui ma oma kirjutamis pastaka välja võtan siis sõnad lausa lendavad mu vihikusse. Isegi klassiõde imestas et mul nii palju viie minutiga kirjutatud oli.. Mul võiksid need kirjandid kah samamoodi valmsi saada, et ise ei pane tähelegi kui see valmis on ja üles postitatud on Very Happy

Aga jamh.. Ma hakkan täna juba uut osa edasi tegema, nii et loodetavasti on hiljem mingi aeg uus osa kah üleval.. Nii et edu kannatamisel! Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 18:21

1) nooo proovi teinekord üle lugeda Wink Very Happy

2) Hmmmm, noh ta on haruldane nähtus viljandis Wink Aga mulle üli hea sõber Very Happy

3) mis laul v ? Very Happy mdea see mingi lastelaul on selline Very Happy.. ja ma irvangi koguaeg Very Happy täpselt nagu sinagi Very Happy

4) Tee seda siis kiirelt Wink
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 18:30

Hah, Karro, äkki me oleme sugulased? Ma ju ka ei loe osasid enne postitamist üle Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 20:38

Dreams-Haruldane nähtus Viljandis? Üü... Ei tegelt..Väga äge. Mul on kah üks haruldane nähtus siin. Sõber kes on mulle kui vend :) Ja me olemegi nagu reaalselt õde ja vend Very Happy Kogu-aeg kakleme ja vigiseme ja siis hiljem ütleme et "Anna andeks õde! :)" või siis "Vabandust venna! :)" Ja siis läheb nii edasi ja edasi.. Ja siis teised kogu-aeg ohivad et me peksame üksteist Very Happy

Audrey- Mine tea äkki olemegi *wink-wink* Kui mitte veel siis äkki kunagi tulevikus? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime29/11/2011, 22:06

OLE NÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜD, ise sa veel ütlesid, et...
Aga noh, ega mul selle vastu otseselt midagi poleks küll, aga sul? Very Happy
Hahahaha, ja mõtle kui see ennustus nüüd täide läheks Very Happy

PS: Satun oma peaaegu kuuajalisel jõulupuhkusel Kiviõli kanti ka muidekssss
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime30/11/2011, 07:12

Üüü lähed tuhamägesid vallutama? Või noh niipalju kui neid alles jäänud on Very Happy Kiviõlli sisse sõites on siin selline spetsiifiline lõhn. Teistele ebameeldiv omadele tuttav .. Nt kui ma üle kolme nädala taas koju tulin siis ma lausa nautisin seda kombinaadi lõhna, mille peale ma muidu nina krimpsutasin Very Happy Aga jamh.. Home sweet home! :)

Aga mine tea. Äkki jooksete linnapeal kokku temaga ja siis on armastus esimesest silmapilgust Very Happy Aga vaata et sa ta sõpradest siis eemale hoiad. They are mine! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime30/11/2011, 10:27

Iu.

No ma tulen astun sinu poolt ka läbi siis juba Very Happy Mis linna peal kokkujooksmine. Whatevaaaa... Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]