| Meenutused (kustutatud) | |
|
+23liisucatye V2ikeP2ike C0oozz Triinut6 Hippi Herbts Mezilane mjauu Naughty Smile* -mariliis Balerina kiiisu FlyWithMe SugarPiece MerkaaaTibuuu kurmzu shine PINK Audrey Dreams nasicc Karro 27 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/10/2011, 17:26 | |
| Paluks Mia ja Rometi vahele hääääääääääääästi palju sädemeid. Neil võiks nagu mingi salasuhe olla ja siis võiksid nad vahele jääda ja drama-drama-drama Ähh, nüüd tahaks ise ka midagi uut kirjutada | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/10/2011, 19:19 | |
| Nõme jah, aga see on reaalne elu :) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/10/2011, 19:23 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/10/2011, 20:14 | |
| Ma sain sellest aru, Einstein. Halb tunne või mitte... See oleks nagu kiusatus... (Ma sain just uuele jutule NIME! Kiusatus ) Mõlemad teavad et vale aga siiiiiiski | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/10/2011, 21:50 | |
| Ma pole uut juttu sõnakestki kirjutanud Just tuli see uue jutu mõte. Kui aus olla, siis ma juba mõtlen ammu, mida peale Habrast kirjutama hakata... :) Seega... kannata selle jutu lõpuni eks? | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/10/2011, 19:38 | |
| Emm.... Ma ei tea ju veel... Igatahes Kiusatusest | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/10/2011, 20:19 | |
| Mhhh -.-
Mul tuli ka shoppamast tagasi tulles ülihea mõte :)
| |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 28/11/2011, 22:27 | |
|
Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 14:19). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 28/11/2011, 23:22 | |
| Nii, Karrokene. NB: sõnade kokku-, lahkukirjutamine! Mõned täheapsud. Ja ei ole olemas pulmahümni (isegi kui on, kirjutatakse see kokku, VIST) on PULMAMARSS. Jäta see meelde juhuks kui Romet ja Mia abielluvad, eks? :D:D Mis veel...? Muidugi ma lugesin pisut eelnevat osa, et mõigata, mis siin üldse toimus... Plussina tooksin ma sinu puhul ära selle, mida ma seletada ei oska. Tähendab oskan küll- kuigi sa pole selle jutu kirjutamisesse väga süvenenud, on siin mingi nipiga siiski olemas see miski, mida ma vastavates juttudes taga ajan- HING, sest siis on asi õige. Mulle meeldib see jutt, selle ülesehitus... Kui aega saan, loen jälle algusest peale läbi. Hetkel on mul lihtsalt kiired ajad, but you should know that. Ja arvestades seda, et see on su esimene jutt, on see ikka väga-väga hea. Lausa nii hea, et see teeb mulle haiget (you should know WHY). See Mia ja Rometi suhe... Oeh. Seda on raske sõnadesse panna. Ja kohati ilmus mu näole naeratus, sest teatud kohad panid mind mõtlema, et sa kirjutad minust paremini isegi. Ma isegi saan sellest jutust juba inspi seega something is wrong (or I'm just messed up because of that insane stress) JA EI, ma ei kiida sind siin hetkel sellepärast, et ma saan sinuga läbi. Ma tõepoolest suudan olla erapooletu ja seda juttu lugedes ma püüdsingi seda olla. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 07:11 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 17:09 | |
| Awww, Karro Sa digimuutud minuks juba- kõik see kirjutamiskeskkonna ja muusika jutt... Ja kirjuta ikka edasi. Ainult et paluks õnnelikku lõppu. Ja mis mõttes nevaaaaa? Mul pole enam püsivusest jälgegi- kas üks osa nädala, kahe jooksul on püsivus? Ja jälle see põikpäisus, kus kuradi kohas see mu jutus on, ma ei saa aru??? Ja, ma ei kukkunud, lihtsalt külm on peanupukese ära võtnud Ja kas see pulmaHÜMNI mainimine jms, polnud kriitika? MUl polnud midagi muud eriti kritiseerida. No tegelt nüüd üks asi tuleb veel- LÜHIKE osa oli. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 17:42 | |
| | |
|
| |
Dreams Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 302 Age : 28
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 17:58 | |
| Apppppi, mul oli niii palju kirjutada, enne seda, kui ma siia selle kommentaari kasti ette keerasin, ja nii kui ma seda tühja kasti nägin, läks mõte samasuguseks -.-
Aga mulle nagu ülisupervägapalju meeldis see osa. Sest lõpuks tegi Romet õigesti!!!!!
Aaaa mulle tuli meelde midagi... Siis kui sa seda juttu kirjutama hakkasid, jni ss Rometil polnud minu fantaasias nägu. Ma lihtsalt ei suutnud pilti kokku panna... MA ei tea miks. Ma tean et sa seletasid jne eks Aga ma lihtsalt ei suutnud ja nüüüüüd kui ma seda osa lugesin siis mulle mõikas, täpselt kelle moodi Romet on NAGU TÄPSELT KELLE MOODI TA ON. Tema iseloom ja käitumine, tema mõtlemine ja välimus nii et jah :)
Okei see oli suht mõtetu informatsioon..
Aga muidu seda ka, et kas sa loed jutu enne üle ka kui sa selle postitad? hahha
tähendab, kes kirjutab "tähele panu" ?? Ma irvasin liigakaua selle üle ja siis olid mõned tähevead ka
Ja siis nüüd seda ka, et pisut lühikeseks jäi üle pika aja ... Kuigi jah, nüüd sa jätsid jälle sellise põneva koha pealt pooleli Nii et nüüd ma paluks järgmiseks Pikkkkka-pikkkkkka-pikkkkka*hahah miksipärast hakkasin ma laulma pikka kirjutades.. "Kõik moonid need on pikad-pikad-pikad, kuid pardike on väike, kuid pardike on väike" Ma tean ma olen imelik* ja põnevat osaaa Palun (AA)
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 18:06 | |
| | |
|
| |
Dreams Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 302 Age : 28
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 18:21 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 18:30 | |
| Hah, Karro, äkki me oleme sugulased? Ma ju ka ei loe osasid enne postitamist üle | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 20:38 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 29/11/2011, 22:06 | |
| OLE NÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜD, ise sa veel ütlesid, et... Aga noh, ega mul selle vastu otseselt midagi poleks küll, aga sul? Hahahaha, ja mõtle kui see ennustus nüüd täide läheks PS: Satun oma peaaegu kuuajalisel jõulupuhkusel Kiviõli kanti ka muidekssss | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 30/11/2011, 07:12 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 30/11/2011, 10:27 | |
| Iu. No ma tulen astun sinu poolt ka läbi siis juba Mis linna peal kokkujooksmine. Whatevaaaa... | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) | |
| |
|
| |
| Meenutused (kustutatud) | |
|