MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Next
AutorTeade
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime28/9/2011, 22:29

OMG CAROL, SAAD ARU V ??
SEE PÄEV OLI EPIC... Very Happy

NAGU ÜLITORE Very Happy

ME SAAME JUBA VÄGA HÄSTI LÄBI .. :) SUPPEEER,

JA NÜÜD ASJA JUURDE...

SINA + MINA = ÕUE KOHE ...
RÄÄGIME ASJAD SELGEKS
KUS UUS OSA ON? Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 07:37

Audrey mina ja olen miiiiiiiiin ?? Ei usu eriti Very Happy Ma olen nii tore inimene. Käin inimestele ainult ajudele ja peksan oma venna raasu Very Happy Very Happy

-mariliis uut osa saab kunagi tulevikus.. Siis kui mulle selle kirjutamisega väga ajudele on käidud ja siis kui mul viitsimist ja inspiratisooni on Very Happy

Dreams just just.. LÄHME KOHE ÕUE!!! Ma tahan teada, kus su juttude uued osad on ah???

MIKS SEE PÄEV EPIC OLI??? MA TAHAN TEADA! RÄÄGI TÄDI CAROLILE!!! Very Happy

Appi.. Mul jookseb kogu see järgmine osa silme eest läbi aga ma ei oska seda lihtsalt kirja panna.. -.-
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 11:33

Karro, jäta oma vend rahule Very Happy-.-
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 11:53

Tema alustas... -.- Mul on niigi ei kuule ei näe midagi, kuna Andro on mind halvanud siin. Ta tuleb mulle selja taha ja siis karjub mulle kileda häälega kõrva Very Happy Ja siis talvel ta loobib mulle oma mehiseid lumepalle otse silma -.- So this is my brother :C Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 11:59

SO CUTE cyclops

Mu vennad on juba liiga suured, et lumepalle loopida aga no... nojah, nad ei ela enam siin maal ka ju.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 12:06

This is not cute -.-

Ma teen talvel tavaliselt lumememme onja.. Siis tuleb tema ja joonistab talle graffiti värviga noku sinna -.- Seega on mu lumememm rikutud -.- Jobu selline.. Ja ta isegi ei viitsi mind sõitma viiia.. Kuigi ta tahab mulle sünnipäevaks, tagant järgi, kingituse tuua milleks peaks osituma iPod, kuna ta keeras mu mp3'me tuksi.. Shocked appi ma ei saa talle enam midagi Soome kaasa anda Shocked Ta keerab kõik mu asjad tuksi.. Nt eelmine aasta ma andsin talle oma telefoni kaasa ja ülla ülla mu telefoni aku plahvatas Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 12:11

This is so cute Very Happy

No ja sina oled ikkagi õeraas, keda kiusata saab. Ma olen õeraas, kellelt üks venna pidevalt raha tahaks laenata Very Happy Mnjah, mu vennad on mind suht ära poputanud...
Ega ta kõigiga ikka nii ei käituks... Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 12:34

Haha.. Enne kui ta tööl käis, siis ta küsis mult kaa kogu-aeg Very Happy Ja mina kui tore õde laensin ka kogu-aeg Very Happy

Aga ta võiks juba koju kül tulla jah Very Happy I miss him.. Ma tahan kiusata teda ja möliseda temaga Very Happy Awww Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 12:52

bounce

Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:18

Is Audrey getting mad at me, becaus I kiusan my brother?? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:27

Ei Very Happy Ma arvan, et see on nunnu Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:32

Olen jah üks nunnudus kuubis.. Mis sa nüüd *see pervo smail* Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:37

That's my girl Very Happy

Tegelt ka, sa oled mind ära rikkunud
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:39

Kusjuures sa pole ainuke inimene.. Kõik kes minuga on, tunnevad ennast nii vabalt ja siis hakkavad ropendama ja siis mõtlevad nii nagu mina.. Nii et sa pole esimene Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:40

Ma pean sinuga suhtlemist piirama hakkama. Ja ma siiski ei ropenda- see käib minu põhimõtete vastu. Jah, mul on põhimõtted.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:41

Ei ropenda jaa... Mhmm.. Mida sa eile või üleeile tegid ah?? Lähen kitun emale ära? Lähen kitun oma vennale?? Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:43

???
Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:44

Ah ei midagi..
Või noh.. Sa üle eile kirjutasid et sa ei räägi minuga enam, kuna ma tekitan sulle halba mõju.. But your still here and talk to me.. Love that Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 17:49

Can't stand that
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 18:14

Ohh, see lõpp! Awwwwww.
Super! Ootan uut juba.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime29/9/2011, 18:15

Hihi.. Tore, et meeldis :)
Tagasi üles Go down
Smile*
Vapper lohetapja
Smile*

Female Postituste arv : 140

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime1/10/2011, 14:55

Väga hea, siiras jutt Very Happy. Viimane osa oli eriti armas, ma arvan, et see oli vist esimene jutt, mis ma sellel lehel lugesin, aga mul polnud siis kasutajat, igatahes pead sa seda jätkama varsti Very Happy. Nii et sul on üks lugeja juures Exclamation
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime1/10/2011, 17:22

Jeeee.. Mul on uus lugeja! *happy dance*
I'm a lucky basterd Very Happy
Mul on uuest osast juba midagi valmis kaa kirjutatud, aga mul ei ole seda õiget tuju tulnud et edasi kirjutada, seega läheb sellega veel aega. :)
Tagasi üles Go down
Smile*
Vapper lohetapja
Smile*

Female Postituste arv : 140

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime1/10/2011, 19:18

Suva see, et aega läheb, ma olen valmis ootama Wink
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime4/10/2011, 21:21

Omg.. Mul on kirjutamis kriis -.-
Keegi võiks oma ideid välja laduda, et mis edasi võiks juhtuda.. Oleks äge teada, mida teised arvavad ja ootavad. Very Happy Nii et palun.. Laske oma fantaasial möllata ja kirjutage mis Teie arvate et edasi juhtuda võik Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 9 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]