MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 07:37

Misasja Very Happy Magada jõuad ka siis kui uus osa on valmis, mitte et... Sad Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 07:38

Jesss! Kuhu sa nii kauaks jäid Audrey. Juba arvasin, et peangi üksi temaga klaarima! Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 07:59

Ma niisama Very Happy Mõtlesin uusi viise välja, kuidas asju välja pressida Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 08:13

TOPELTPOST aga vahet pole, KURAT, ma ei näinudki, et uus osa on Very Happy ISSAND Very Happy Vabasteemas vaatasin, et Karro kirjutas et uus osa... Very Happy Mnjah, ei tasu ikka selline pessimist olla Very Happy SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HAPPY! Läpakas tuleb minuga nüüd kooli kaasa 100%
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 08:16

Issand juma! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 08:33

Oh issand mis siin toimub Very Happy Audrey ära mind siis maha löö kui osa läbi oled lugenud Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 08:35

This is war! bom

Sinu jutt on selle põhjuseks! Õigemini see pikk paus, mis vahele tekkis ja see ka, et Audrey on pime ja ei märkand, et sa olid siiski eile juba uue osaga ühelepoole saanud! Very Happy

Raudselt hakkavad mõõgad ja odad lendama kui ta selle läbi on lugenud! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 08:47

Ma loodan et ma ellu jään Very Happy Igatahes ma tegelen ka selle kuukirjaga et ma nüüd ei teagi millal ma kirjutama saan Very Happy

Appi ma nägin just kuidas kajas kakkas Very Happy Appi hahahahahahahahahaha Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 08:50

Kuule ma kaeban Sillele kui sa kuukirjaga tegelemise pärast juttu kirjutatud ei saa! Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 11:34

Ma nüüd hakan lugema siis Very Happy Te hirmutate mind täitsa ära juba -.-
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 11:35

Asi ei ole üldse sedasi Very Happy

Las ma tuletan sulle meelde. Karro kardab sind, mitte vastpidi! Eks Karro? Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 11:48

Mul on pehmem pool ka, believe it or not Very Happy

Niisiis. Miks ma arvan, et maja läks põlema? Sest et ma enam ei mäleta, kus maja selle puu suhtes asub... Aga see oli mu esimene mõte. Ja esimene mõte tavaliselt ei ole vale. Ja sisetunne ka... Üldiselt mind ei peta.

Edasi. Sõnadekasutus, neiu, SÕNADEKASUTUS! A'la 'olin maailma õnnelikeim naine...' ja siis järgmises lauses on Romet noormees. Jääb mulje, nagu oleks Mia Rometist palju vanem ja ahistab nüüd vaest nunnut Rometit.

Ja ühes kohas oli sul veel üks häääästi ajuvaba viga, mis jäi täiega häirima, sest see oli nii kahetimõistetav asi Very Happy

Ja rohkem ei jõua ma midagi öelda, sest ma pean kolmandale korrusele tundi jooksma... Very Happy

Muidu oli suht hea.

PS: Keharakk on su mingi lemmiksõna? Very Happy

Ok, bye, jooksen Very Happy

Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 13:06

Kuule ma jutu alguses hoiatasin et mul tulevad mingid haiged laused ja väljendid Very Happy Ja mis ma oleks pidanud neiu naise asemel panema või? Ma ei kirjutanud Rometi kohta mees kuna ta ei ole niivana et mees olla, aga ah ma ei tea -.- Kärab kah Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 13:19

Mia oli NAINE sul seal, mitte NEIU. Ja minu jaoks on ka Mia siiski neiu Very Happy No ja Romet... Ta võb mõlemad olla Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 13:37

No jh.. Igatahes ma olen nii uhke et ma talle Mia nimeks panin Very Happy Üks mu tuttav sai just isaks ja pani oma nunnudusele nimeks Mia Very Happy Aww lihtsalt Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 13:54

Mia on ilus nimi ja kui ma väike olin siis mul oli kaisukaru, kellele ma Mia nimeks panin! Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 14:55

VÄGA ÄGE OSA!

Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 15:43

Aww.. Minu karu nimi on Mõmmik Very Happy

Hihi.. Tore et meeldis :)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 15:49

KARRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shocked

Kui ma nägin, et sa olid siia teemasse postitanud, siis ma nagu eeldasin, et see on uus osa.

Sina kirjutad mulle vastu, mis su mõmmi nimi oli!

Sa oled ise üks paras Mõmmik varsti! Twisted Evil Ja, et oleks nüüd kirjutama mindud! afro
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 15:57

Kirjutamisega veel aega on.. Ma pakun et sellel nädalal enam uut osa ei tule, kuna mu paps tuleb koju ja siis me lähme minema siit korterist Very Happy

Ja mu mõmmi on nunnu ja mainimist väärt. Kõik tahavad teda ära varastada minult Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 15:59

See nädal ei saa uut osa? affraid

Issand jumal. See on ju lihtsalt räme tagakiusamine ja õrritamine! Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 16:04

Mkm.. See on lihtsalt reaalsus :)

Aga mõtle positiivselt Very Happy Et kui ma siit ära lähen, siis ma saan rahulikult metsas ringi lällata ja mõtteid koguda ja garaa¾is istuda ja kirjutada..
Ära küsi miks ma garaa¾is istun Very Happy Seal on hea ja rahulik, keegi ei sega mind seal Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 16:06

Eriliselt ilge asi see reaalsus sellisel juhul! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 16:07

Haha elad üle Very Happy Mis seal nii rasket ikka olla saab? Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime4/4/2012, 16:09

Otseloomulikult oligi alju loodetud, et sa mind mõistad! Sad

*trambib jalgu*

Tahan uut. Tahan teada, mis see katki, põlema, sodiks vms läks! Crying or Very sad
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 16 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 19 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]