MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime25/3/2012, 23:56

Karro, ma olen MITU NÄDALAT oodanud!!!!! AAAAAAAH!
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime25/3/2012, 23:57

Mul on tunne, et me oleme siin juba kuid seda juttu oodanud. bounce

Sellele tüdrukule ei ole elu enam armas. Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime26/3/2012, 02:14

Karro- what goes around, comes around..! Justin (Timberlake) laulis eile telekas Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime26/3/2012, 18:07

Ma vaatan et te plaanite siin minu mõrvamist jah? Et siis.. Ma siis hakkan juba oma matuseid korraldama ja.. Ega mul siis kirjutamiseks enam aega ei jäägi siis jah? Sad
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime26/3/2012, 18:11

Kuule, keegi ei hakka sind mõrvama. Lõpeta nüüd oma jonn ära ja hakka kirjutama. Me lihtsalt tahame sind tagant utsitada, sest me tahame sinu hääd juttu lugeda. Wink
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime26/3/2012, 19:27

Naughty, sa räägid ikka enda eest onja? Very Happy

Karro, kuule, muidu sul venna ka kodus? Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime26/3/2012, 19:31

Mida see nüüd sis tähendas Audrey? Sa siis ei taha? scratch
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime26/3/2012, 19:38

Umm, ma ei tea. Mul juhe koos. Peab Karrole külla kurikaga minema
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime26/3/2012, 20:03

Auts mis sul mu vennas? Teda pole kunagi kodus isegi siis kui ta kodus on Very Happy Ta tahtis mind täna öösel oma telefoniga ära mõrvata nii et ... Very Happy Teil on mingi diil temaga?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime26/3/2012, 20:33

Ähähhh, ma ju kõikvõimas tzikiita Very Happy I have connections!!!
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime29/3/2012, 17:40

Just lugesin otsast lõpuni läbi. See jutt on lihtsalt SUPER! (Nagu ma midagi muud oskaksin öelda). Ja ma olen eriti kannatamatu ja tahan UUT ja kähku Very Happy...
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 16:13

Audrey sina olidki siee kes talle öösel helistas jah? Käskisid tal telefoni padja alla panna ja siis nii muuseas selle mulle pähe visata jah? Suspect
Mezilane hihi.. Ma olen meelitatud.. nii tore kui veel lugejaid on Very Happy Aga jah uue osaga on nüüd nii nagu ta on.. Mul midagi valmis, aga see pole veel see õige.. Ma loodan et mul täna vene keele õppimise asemel tuleb mingi inspiratsiooni hoog ja siis ma ei pea sõnu õppima vaid saan kirjutada ja teistel tuju heaks teha :) hih... Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 16:15

No enam parema mõttega lagedale polekski saanud tulla!

Kuigi vene keelt õppides mul küll inspiratsioon peale ei tuleks Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 16:19

See on parem varjant kui vene keelt õppida nii et ma pigem kirjutaks kui õpiks Very Happy Ja no ilmselgelt seda õppides mingeid mõtteid ei tule, eriti kui venemaa ajalugu pead vene keeles õppima.. Appi.. Shocked Võiks mingit suhtlemist siis õppida seal aga ei mingi nusserdist peame endale pähe taguma na -.- Pluss need sõnad on ka sellised et osad vene tüdrukutki meie klassist ei tea selliseid ja siis meie peame teadma.. Suht sick Very Happy

Aga mul vist hakkab juba mingeid mõtekesei looma, õues on enam vähem normaalne ilm kaa ja siis peaks nagu ideekesi lendama hakkama Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 16:23

No nädsa, hakkab tulema Wink

Teed veel paar jalutuskäiku ja opaaa, osa ongi valmis Razz
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 16:30

Ma ei julge enam õue jalutama minnagi, pärast jääb jälle mingi auto seisma ja pakub küüti ja siis veel lunib et peale istuksid.. Mul on sellega nagu jahh,, ütleme siis nii et junn jahe Very Happy

Aga ma nüüd otsin mingit head laulu ja siis hakkan kirjutama Razz
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 21:09

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 14:30). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 21:32

Silmitsema mida??? Mida noh? Kurat...sa siis nüüd ära lõpetasid. Ahhh...kõik foorumis kirjutajad on ikka ilgelt õelda. Ei taipa nohh. Mad

Millegipärast tekkis seda osa lugedes selline tunne, et sul on plaanis julule varsti lõpp teha. kas mul võib õigus olla? confused

Igatahes ma loodan, et sa ei sunni meid järgmist osa enam niikaua ootama! pig
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 21:34

Eks nad midagi silmitsesid seal Very Happy

Eks see jutuke hakkab jah vaikselt ära lõppema, kui keegi just autoalla või rasedkas ei peaks jääma Very Happy Või noh eks näis mis siin saama hakkab veel Very Happy

Ja eks ma annan endast parima, et see kirjutamis aeg nii pikk ei tuleks Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 21:38

See oleks sinu enda huvides kasulikum. Ja ma arvan, et seda sama arvab ka Audrey! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 21:40

Haha.. Saadate jälle mu kulla kalli venna mind telefoniga mõrvama? Kas ma mainisin et tal on Nokia? Kui ei, siis nüüd tead miks ma seda telefoni nii väga kardan Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 21:52

Väga sobilik mõrvamiseks. Twisted Evil

Aga jah, me esialgu jätame su siiski ellu. Lõppude lõpuks sa siiski said ju uue osaa ühelepoole ja loodame, et sulle piisab pelgalt ähvardusest. Tahad ka keldris elama hakata? Või siis pööningul koos herilastega? Suspect
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 22:01

Te nii kurised olete Very Happy

Ma arvan et mulle sobib lihtsalt suvilas olek Very Happy Ma suvel nkn öösel olin üleval kuna külakoerad haukusid ja siis ma ei julenud magama jääda.. Nii et ma arvan et see on mulle piisav karistus Very Happy Aga kui nende kahe vahel valida siis ma valiks keldri Very Happy Sest sealt ei oskaks keegi otsima tulla hihi
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 22:13

Mina ju oskan? Vb mäletad?

Aga selleasemel et siin tzättida, kobi parem uut osa kribama! Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime3/4/2012, 22:18

Suvel mul on tunne et kelder on okupeeritud sinu poolt, seega ma siis passin niisama unetud ööd oma toas päikse paistet oodates Very Happy Nii et kelder on listsist väljas Very Happy

Aga kirjutamise asemel ma lähen hoopis magama hetkel.. Või tähendab voodisse muusikat kuulama kuni uni mind võimust võtab Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 15 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 19 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]