MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Next
AutorTeade
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:16

Kättemaksu kontor.. Neljap. sõbranna sünnipäeval kõik ütlesid seda pöuss veel 'Väga hull' nii et kui mida, siis mina jälle 'väga hull' ja siis see käib kõigile närvidele..
Appi see kapsas ei mõju mulle hästi.. Ma ei räägi enam.. ma ajan segast Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:23

Sa oled vist liiga palju värsket õhku saanud lol!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:32

Naughty, Karro saatis mulle mingil öösel mingi asja peale mulle sõnumi vastu ja siis ma reageerisin enam-vähem samamoodi... Oot, otsin sõnumi telfist üles Very Happy

Minu reaktsioon: ''Ära muretse, Rein? Mis ajast mu nimi Rein on???''

Ma arvasin, et Karrokene ajas mind sassi mõne oma Reinu-nimelise sõbraga Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:35

Mu vanaema elab korteris Naughty Very Happy Või noh suvel elab maal,, muidu läheb liiga kalliks, maja kütmine ja värki Very Happy

Audrey ma pean sind kurvastama mul ei ole Reinu nimelisi sõpru Very Happy Nii et... Järgmine kord tead Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:36

.... aka Audrey aka Rein Very Happy Heal lapsel mitu nime!
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:37

Hahaha... Mul on sada nime Very Happy Ma olen Aiki, siis ma olen Kristi, siis ma olen Tarassov, siis ma olen karu, siis ma olen Liinu, siis ma olen Karuliinu jne Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:45

ja mis see ametlik nimi siis olema peaks?

Ja siiski kas täna on siis uut osa loota või ei? Neutral
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:46

Ametlik nimi on Carol Very Happy Ja täna peaks saama uut osa, kui ma nüüd aega saan ainult Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:47

Sjhuuuu, mine ära siit, kähku, kirjutama Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:48

Ma olen nkn foorumis, sest et ma kirjutan otse siia.. Ma ei taha oma aeglast arvutit veel aeglasemaks teha Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:50

ashooo, okei, ma küll kardaks et see raibe laseb vahepeal jalga sealt, kustub ära ja siis ongi bööö bounce
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:54

Ma kardan just seda, et mu arvuti annab otsa ja siis ma olen sellest tõesti ilma.. Et kui ma nt kirjutan osi edasi ja ei postita neid kohe siia ja need vedelevad mul kuskil kaustades ja siis arvuti paneb kotti .. Vot siis on jama majas.. Nii et jh ma kirjutan pigem otse siia Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:55

Selleks ongi leiutatud sellised ilusad asjakesed nagu mälupulad.

Oled kuulnud? Laughing
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 18:59

Hahaa.. Sa arvad et need jäävad mulle? Mul on üks mälupulk ära peidetud, et mu vend seda üles ei leiaks ja seda endale pätsata ei saaks Very Happy Aga ma kardan et seda ei ole mulle kauaks Very Happy Sest ma nkn unustan selle lauapeale ja siis mu venna vaatab et ohhoo ja paneb endale tasku ja läinud see ongi Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 19:02

Siis on see jah sulle selline aardeke ja kui keegi selle piistu paneb siis on jutt ka kohe läinud.

Oehh Karro, raske elu sul Rolling Eyes

Ma juma tunnen, et pean su juttu otsast peale üle vaatama, sest see on vaikselt ära hakanud ununema. Tegelikult ma mäletan küll mis seal on, aga mitte nii värskelt kui tahaks. Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 19:05

Ma lugesin just oma eelmise osa läbi, vaatasin kust pooleli jäin Very Happy Ma ei julge kunagi oma eelnevaid osasid läbi lugeda.. Nii mark kuidagi.. Tahaks nii palju muuta ja ma ie tea Very Happy

Aga kommentaare meeldib mulle küll lugeda, eriti see mis sa kirjutasid.. Siiamaani teeb tuju nii heaks Very Happy hihi
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 19:08

See oli pikk ja ilus ja südamest kirjutatud kommentaar Wink
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 19:13

hihi.. Ma endiselt meelitatud sellest :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 21:04

Umm.. Täna ikka ei vea välja.. Mu mõte on lihtslt täiesti kokku jooksnud -.- Eks ma homme koolis proovin uuesti midagi kriblada :)

Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 21:11

KURAT, MA TULEN LÖÖN SU MAHA! KOHE HAKKAN TULEMA! Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 21:14

Awww.. Mulle tuleb külaline! Ma lasen tee vee kohe keema! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 22:00

Su elu viimane tee!
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 22:04

HAha.. Aga mõtleme siis nii pidi, et kui sa mu nüüd ära tapad, siis sa ei saa MITTE KUNAGI uut osa! Nii et kas see oleks parem kui oodata paar päeva? :) Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 22:14

Sõnumid teispoolsusest... Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime25/3/2012, 23:25

Kuulge...mida minu pisikesed silmad lugema peavad? Shocked

Mis k*rat, mida ma nüüd siis siin loen karro, ah? bounce
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 14 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 18 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]