MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime7/9/2011, 21:12

Hahahahahahhaha Very Happy
Esimese suudluse küsimus oli veel Rometi vanemate ees köki-möki? Very Happy
Edasine oli juba blushing? Very Happy
Ja veider, et Rometi vanemad sellise ülekuulamise teevad, miks mitte tüdruku vanemad??
Ma ei taha ette kujutada millise kongressi mu isa korraldaks... Ohjummel... Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime7/9/2011, 21:38

Ta vanemad on lahedad. Mulle meeldivad.
Mu isa ei teeks midagi erilist. Pigem on venna see kes küsimusi esitama hakkab Very Happy
Suudlus oli jah köki-möki.. Ma tahtsin natuke piinlikust sisse tuua.. Ma loodan, et mu ema seda kunagi ei näe. Siis mul oleks jube mark Very Happy

Aga vaata olukord oli selline, et Rometi sinna jäääk oli kaalumisel, seega pididki tema vanemad selle ülekuulamise korraldama ...
Tagasi üles Go down
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime7/9/2011, 21:48

NIIIIIIIIIIIIII NUMMMMMMMMMMMMMMMMI :) :) :)
Ma ei tea, mis Very Happy aga kui ma selle ära lugesin oli see mu reaktsioon Very Happy

Ei jõua uuut ära oodata bounce

Seal peab midagi üli dramaatilist toimuma ... muidu on nii, et ainult minu elus toimub draamat Very Happy ja see pole just kõige põnevam, Very Happy

Tõesti ma ei tea, mis mul selle draamaga on, aga ma vajan seda, see on nii ... dramaatiline Very Happy

Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime7/9/2011, 22:02

Haha... Mul juba mõtted susisevad selle draama kohapeal.. Ma teen selle Rometi naise nõmedaks.. Ma arvan.. Või teen Rometi nõmedaks.. Very Happy Hih...

Ma imestan, et te ei vigise kui lühike see osa on .. Ma küll vigisen kogu-aeg selle kallal Very Happy

Ma tahtsin selle osa tegelt pikemaks teha, aga kuna ma otse siia kirjutasin ja ema kamandas mind arvutist välja siis ma pidin ta sealt pooleli jätma -.-
Aga õnneks on mul juba plaanid tehtud, et mis seal edasi hakkab saama. Nii et kui mul nüüd veel millagi inglise keel peaks olema, siis saate arvatavasti uue osa :) Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime7/9/2011, 22:10

Issand, ma juba ooootan, ma fantaseerin kõike enda peas ... ja ss ma näen seda unes.. uuuu Very Happy
Ma oootan kunas sul inglise keel on ... Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime7/9/2011, 22:15

Kirjuta mulle kaa, mida sa ette kujutad ^^
Unes, oh issand, isegi mina ei näe Very Happy

Inka hakkab alles järgmine nädal. Aga kuna mul on reede lühike siis vb hakkan seda uut osa leiutama Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime7/9/2011, 22:16

jaaaay...
unes, ma näen palju asju... Very Happy ja üllataval kombel on mul need tihti meeles :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 21:31

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 14:07). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 21:46

OMGOMGOMGOMGOMG !!!!
LÕPPP!!!
SEE LÕPPP
SEE OLI HURMAV !!! Very Happy Very Happy

NIII TORE niiii armas, niiiii nunnu,
uuut osa paluuuuuuun bounce
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 21:51

Hihi.. Tead, ma kirjutasin seda osa kolm päeva Very Happy Ja see lõpp tuli nii lamppi.. Nüüd ma loodan, sealt nüüd midagi eriti ägedat välja leiutada Very Happy *kulm*

Aga jamh.. Eks ma üritan siis homme nt peale kooli kokku võtta ennast. Või siis enne kooli.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 22:10

SA TEE SEDA ;D
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 22:12

Kas sul on caps lockiga mingi problem? Või sa oledki nagu meeleheitel seal? Very Happy See norrakas ei mõju sulle hästi ma vaatan Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 22:16

HAHAHAHA, JAAA, MA EI SAA, MUL ON CAPS TNA TEEMAS Very Happy Very Happy

EGA SEE NORRAKAS KA VGA HÄSTI EI MÕJU,

MA ISTUKS NAGU TUMMAGA TOAS... KÜSIN MIDAGI JA SS TA LIHTSALT NOOGUTAB V RAPUTAB PEAD..
JAAA ISSAND, MUL EMA HAKKAS TEMAGA EESTI KEELES RÄÄKIMA *FACEPLANT*
KÕIGE KANDIM ON SEE ET TA SAI ARU.... WTF ?!?!?!? Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 22:21

WTF?!
KUI SINA KIRJUTAD CAPSIGA SIIS MA KIRJUTAN SULLE VASTU NII!!! Very Happy

ME SAAME KAA NÜÜD ENDALE MINGI ÕPILASE VÕTTA NÄDALAKS. AGA MA KAHJUKS EI SAA -.-

RÄÄGI TALLE MIDAGI ÜLI RANDOM'IT SIIS TA HAKKAB NAERMA JA SIIS OLETEGI SÕBRAD! Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 22:23

EII, SEDA MA TEMAGA EI TEE, Very Happy TEMAGA, MA EI OSKA RANDOMIT RÄÄKIDA ...Very Happy

NII IMELIK Very Happy

JUMAL,MA SAAN VEEBRUARIS ISE NORRA MINNA Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 22:25

WTF?! MIKS SA SINNA LÄHED? o.O

NÄITA TALLE SIIS NALJAKAT VIDEOT VÕI MIDAGI. TEE TA OLEMINE PAREMAKS. ILMSELGELT ON TAL PIINLIK JA EBAMUGAV OLLA. VÕÕRAS KOHT, VÕÕRA KUMMALISE KADIGA Very Happy

ANTI KA VALIDA KELLE JUURDE MINNA.. PFFFF Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime27/9/2011, 23:10

Hmm, Karro, see oli nii mõnus aga mul oli vahepeal küll selline tunne, et mida põrgut eelmisel osas toimus Very Happy Lühimälu

Ja tead- mugav oli lugeda. Väga mugav. Osa oli pikk ja MÕNUS.
Ja veel- ma tajusin selles oma kirjastiili Very Happy Isn't that weird???

Igatahes väga viis osa oli!
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime28/9/2011, 09:52

Hahaha... Jee sulle meeldis.
Ma tegin selle osa espetsiaalselt nii pika.. See on mu au ja uhkus. Esimene nii pikk osa Very Happy
Tead Annie käib mulle juba ajudele? I don't like her enymore Very Happy
Hihi.. Tore kui meeldis :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime28/9/2011, 12:14

Aga ma... minu meelest on Annie liiga sinisilmne. Okei, ma saan aru, et ta mõistab aga ikkagi 'mine räägi sina temaga'. Like... Rolling Eyes Very Happy Aga UUT ka siis ikka onja?
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime28/9/2011, 14:26

Ah noh... Ma ei tea.. Kas ikka tasub uut osa kirjutama hakata? Very Happy

Kui millagi mingeid mõtteid tuleb siis ikka jah kirjutan Very Happy
Annie... hihi.. Ma ei teagi mida ma temaga teha tahan.. Ta on nii... Närvidele käivalt tore Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime28/9/2011, 15:56

Sa oled ka närvidele käivalt tore ikka- ma tahan uut, so...
Ma hakkan ka nüüd kirjutama vist. Ideaalne ilm selleks. Aken on lahti ja kuulan vihmasadu :) MÕNUS
Tagasi üles Go down
SugarPiece
Kuri põhjapõder(???)
SugarPiece

Female Postituste arv : 193

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime28/9/2011, 17:11

miks see tüdruk nii vastik on , miks ta talle nii ütles -.- -.-
agasiiski, väga viiis osa oli & mulle meeldis, uut! :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime28/9/2011, 17:32

Omg, kuidas ma irvan siin arvuti taga Very Happy

Hihi.. Nii tore, et teile meeldis.

Audrey mina ja närvidele käivalt tore? Pigem olen ma närvidele käivalt väärakas ja ajan villast kogu-aeg Very Happy Pff.. Mina ja tore.. Very Happy

SugarPiece milline tüdruk? Mia või Annie? Very Happy
Ja ma loodan et uut osa saab reede öösel.. Kui muidugi hästi läheb.. aga kui ei lähe, eks siis kunagi ikka saab.. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime28/9/2011, 17:55

Karro, juu aar miin Very Happy Mul on uut osa juba 385 sõna kirjutatud Wink
Tagasi üles Go down
-mariliis
Võlur
-mariliis

Female Postituste arv : 63

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime28/9/2011, 18:26

KIIRELT UUT Very Happy kiiiiiiiirelt
Tagasi üles Go down
http://styleofmimi.blogspot.com/
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 8 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 8, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 15 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]