MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime7/6/2011, 17:32

Ummm... Mul Wordis näitas ikka... (mul oli lehel mingi kindel suurus) ligi 200 lk? No 86 000 sõna ka ju... Very Happy Ja epiloogi kaua ootama enam ei pea.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime7/6/2011, 22:50

Appii. Very Happy Teile päriselt kaa meeldis?
Kui ma selle osa üles panin, siis ma arvasin et siit saab sellist kriitikat kuna see nii nõme osaa.. Aga JEEEEEEEEEEEEI! Very Happy

Peale väsitavat paarikümne kildist ratta matka on hea oma tuju tõsta, selliste positiivi pommidega Very Happy Aitäh teile! :)

Ja uue osaga nii palju, et mul nii palju tegemist olnud. Hommikul aja ennast kell üheksa üles et kurgid ja kõrvitsad kasta. Siis käi sõbrannadega väljas siis otsi oma venda taga, siis käi mere ääres ja siis koju tulles kasta veel peenrad ka ära -.- Ma vihkan suvilas elamist Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime8/6/2011, 09:45

Agaaa, ma väga ootan juba uut osa (a)
Tagasi üles Go down
kurmzu
Juubilar
kurmzu

Female Postituste arv : 159

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime11/6/2011, 16:01

Oh jeerum, see on tõesti hea jutt. Pole ammu midagi head lugenud. Edasi-edasi ruttu :)
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/jaaaanika-/
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime11/6/2011, 16:13

Jessss.. Ma sain endale uue lugeja! (Y) :)
Ee... Pool on juba uuest osast valmis. See on kahtlane, aga eks ma jõuan veel korrikeerida seda. Loodame, et ma sellega nüüd pooletunni jooksul valmis saan. Sest siis jälle suvilasse tagasi. Peab emale aru hakkama andma -.-
Aga jah. Aitäh kommentaari eest. Tõstsid mu tuju kohe ja kirjutamis isu kaa! :)
Tagasi üles Go down
MerkaaaTibuuu
Piraat
MerkaaaTibuuu

Female Postituste arv : 16

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime13/6/2011, 02:56

see on niii hea !!! (Y) laavin seda juttu . uut , ruttu paluun . Very Happy
Tagasi üles Go down
PINK
200 posti tüüd
PINK

Female Postituste arv : 205

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime13/6/2011, 16:55

lihtsalt nii-nii hea :)
Tagasi üles Go down
SugarPiece
Kuri põhjapõder(???)
SugarPiece

Female Postituste arv : 193

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime14/6/2011, 03:07

mulle ka meeldib, heahea :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime16/6/2011, 23:42

Jeeei.. Very Happy
Hihi.. Tore kui meeldib! :)
Pool, uuest osast, on juba valmis. Nii et kaua ei tohiks minna.
Loodke Drems'ile, et ta suudaks mulle nii pinda käija, et uus osa varsti üleval oleks! Very Happy
Hihi..
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime16/6/2011, 23:48

Oiiii, ma nüüd veedan ülejäänud õhtu sinuga rääkides ja pinnides, et sa selle osa lõpuni kirjutaks, Very Happy
Sa tead, minust sul pääsu pole. Sa oled liigakaua seal maal puhanud. Mõtted värsekd, nüüd peaks sa jahmatama meid millegi väga geniaalsega Very Happy.
Mis ma veel ütlen, on see, et nüüd me peame lõpuks ka ühe kompromissini jõudma Twisted Evil Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime16/6/2011, 23:50

Oh issand.. Miks ma küll seda kartsin? Very Happy

Umm.. Tegelikult täna ei õnnestu sul mind piinata, kui ma just terve öö üleval ei kavatse istuda ja hommikul zombina kooli koosolekule minna. Kuid samas on, milleks leiutati siis tõrv nimega kohv? hih
Okei..Ma ajan juba segast. Nii et jah.

Tahad uut osa? Lisa sinna ennem. Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime16/6/2011, 23:54

Sa kartsid seda, sest see on tõsi Very Happy

Kuule ma usun, et pole väga hullu kui sa sinna mustade silmaalustega kohale ilmud, pisut jumestuskreemi ja väga kange must kohv ja oled lõpuks nagu üks energia pall Very Happy (sa oled seda nagunii) ;D
Tead, sa ajad koguaeg segast, nii et pole hullu. Very Happy

Tahan jah uut osa, aga, see tuleb siis, kui sa lisad uue Razz
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime16/6/2011, 23:56

Läheb kakluseks? Very Happy
Haha.. Ma ei ole kogu-aeg selline energiline. Ma oled seda siis kui mul hea tuju on. Ja see juhtub pm kogu-aeg. Nii et ma vb tõesti olen selline.
Okei okei. Ma ajan segast. See on märk sellest et ma pean magama minema.
Hih..Uut osa seega tänae ei tule! (Y) Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 00:10

Ilmselgelt läheb kakluseks ma vaatan ... Very Happy
Seega, võtame sinu pika monoloogi kokku lühidalt. Sa oled energiline tütarlaps Very Happy
Tead, märgid ei pea alati paika, sest ka mina ajan segast juttu, aga magama pole vaja kohe minna ju Very Happy.. Tahad öelda, et sa hülgad mu siin prg. Nurjatu selline -.-
No kahju küll, kui ei tule, loodetavasti on see homme siin jah Suspect Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 00:13

Homme???
Umm.. Homme olen koos oma perega, kes Soomest koju tuleb, suvilas ja veedame mõnusa grilli õhtu. hihi
Aga okei okei.. Ma üritan oma Wordi lahti saada ja siis uut osa nuputada. Sest see mis mul prääga valmis on... Umm.. Ma parem ei räägi Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 00:16

Mina olen ka koos oma perega maal, :) veedame seal mõnusalt aega. Grillime, pole mingeid probleeme. NOT.
Homme ma igavlen üksi kodus. JEEEE! Very Happy
Aga okei okei.. Ma üritan oma Wordi lahti saada ja siis uut osa nuputada. ---- Meloodia minu kõrvadele Very Happy
Ma usun, et see mis sul valmis on, on hea, sa lihtsalt ise eitad seda Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 01:35

noooooo, kuidas kulgeb juba ??? Ma olen varsti ekstaasis juba. Lugeda tahan ..... Razz
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 02:07

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:54). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 11:30

mõned kirjavead Very Happy

Otsisin sealt Rometi normi - ma usun, et see peaks olema numbri :)

Telefonil paarkorda kitsuda lasknud, kuulsin Rometi mahedat häält - kutsuda*

Kui aga midagi märga mulle juustesse kukku, tõmbusin poisist natukese eemale, et saaksin talle otsa vaadata - kukkus*

Muidu oli nagu väga hea osa, aga ma tahan, teada juba mida Romet Miale räägib bounce .
Raudselt midagi hästi põnevat eksole, ja nüüd sa sõidad uuesti maale ja siis sa jätad mind siia piinlema. -.-
Nurjatu.
UUUUUUT. (ahjaa, sa saad ka siis uue osa Wink Kokkulepe on kokkulepe.)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 11:33

Hahahahahhahaa...
Ma naeran Very Happy Hihi... Ausalt ma ei viitsi neid parandada Very Happy Hihi... Oiiiiiiiiiiiiiiiii. Oleks pidanud eile ikka magama minema Very Happy
Nii... Mul tuleb isa vähemalt koju ja siis tal on läppar kaasas KUS ON WORD. Jess. Mu vend on nii ahlamoon, et TAL EI OLE WORD'i vaja ja ta KUSTUTAS selle ära. Saad aru? Ta ei ole normaalne Very Happy
Aga tegelt, kui ma viitsin siis ma hakkan vb kohe uut osa kirjutama ^^ Kui mul just uni vahepeal ei tule Very Happy

Nii.. Jah palun lisa uus osa! :)
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 11:37

Sa naersid eile terve õhtu, võib ma tuletan meelde:D
Issand, Wordi läheb vaja kasvõi igaksjuhuks ju ? Very Happy
Hakka jaaa uut kirjutama bounce . Ma ei usu, et sul uni tuleb, sa oled duracelli jänku. Very Happy Sul ei tule und nkn. Ma tean seda Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 11:40

Ei tule jah. Very Happy
Ma tean ta üldse haige. Ma ei saa ikka aru kuidas ta oma autuga ringi julgeb sõita?
scratch
Ma ei julge ja mul jääb alati midagi sinna ukse vahele ja siis see tolkneb seal väljas ja siis mõtlen et miks kõik vahivad. Kuigi samas autu on kah haige ju Very Happy
Nii jah. Näed, ma AJAN KELBAST Very Happy

Aga.. Eile oli naljakas juuu.. Sa siis ei naernud? Tohib meelde tuletada? Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 11:46

Kle sa oled üleväsinud. Sa ajad rohkem kui lihtsalt KELBAST. Very Happy Sa oled puhta lolliks minemas Very Happy
Mis auto ta on siis ? Very Happy et kõik seda vahivad? Mingi sigulii ? Very Happy Very Happy (prst ongi, ss kohatu Embarassed) Very Happy Kuidas sa siis jätad, asju uksevahele tolknema? Sul mingid ilmatupikad sallid ? Nee tavaliselt jäävad ju tolknema Very Happy
OliOliOli, väga naljakas, ma irvasin üksi, seal. Vanemad juba vaatasid, ka, " Shocked "Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 11:53

HAha.. Tal on rohelime MOSU, mille uste vahele jäävad tavaliselt kas siis turvavöö või siis minu koti sang või midagi see sugust Very Happy

Väga võimalik, et ma üleväsinud olen Very Happy PS ma olengi loll. Mul pole enam kuskile poole lollimaks minna Very Happy Minu lolli piir on ammu ületatud Very Happy

Aga no.. Selle üle oli raske mitte naerda Very Happy Siia maani irvan selle üle Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime17/6/2011, 11:57

Mosu ????? wtf Very Happy
Mul ka lollipiiir ületatud,Very Happy jee. Oleme seal koos siis, Very Happy irvame oma enda naeru üle Very Happy
Oota, mille üle me eile naersime ? Very Happy Ma juba nii blond et vajab mälu värskendamist. Okie sõnadejärjekord jälle kahtlane. Vist ?!? Very Happy Mu arust normik aga okei. Ma peaks ka nüüd vait jääma Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]