MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next
AutorTeade
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime17/6/2011, 11:59

https://www.youtube.com/watch?v=ShLpsNpKy5I

Me naersime selle üle Very Happy
Olid küll loogilised laused. Minu arust vähemalt. Aga noh. Kaks kohukest ja ERITI lollakat, eks need meie jaoks siis loogilised olegi Very Happy
Tõesti ma peaks vait olema Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime17/6/2011, 12:11

Aaaaaa, jah, oh isssand, see oli nii naljakas, nagu hahaha Very Happy

Oleme oleme Very Happy
Hoiame suud kinni. Näeme targemad välja Wink
Tagasi üles Go down
PINK
200 posti tüüd
PINK

Female Postituste arv : 205

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime18/6/2011, 20:29

niiihea :)
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime21/6/2011, 13:32

Lugesin algusest peale läbi, ja ma pean tõdema, et see meeldib mulle väga!
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime21/6/2011, 13:34

Pink tähh! :)
FlyWithMe: Mulle meeldib, et sulle meeldib :)
Tagasi üles Go down
kurmzu
Juubilar
kurmzu

Female Postituste arv : 159

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime21/6/2011, 14:45

Jällegi üks fantastiline osa :)
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/jaaaanika-/
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime21/6/2011, 16:14

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:56). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
FlyWithMe
Juudijõulupuu
FlyWithMe

Female Postituste arv : 241

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime21/6/2011, 16:42

Ohh, super!
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime21/6/2011, 16:55

Fantastiques *Prantsuse keeles fantastiline* Razz Very Happy Supppper !!!
You know, YOU just made my day Very Happy
Niiii, hea... Ma ei jõua uut ära oodata Very Happy

Ps. Mõned kirjavead olid. Loe ise läbi korra Wink
Tagasi üles Go down
SugarPiece
Kuri põhjapõder(???)
SugarPiece

Female Postituste arv : 193

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime22/6/2011, 01:34

Palun uuut! :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime22/6/2011, 21:48

Heh.. Mulle meeldib et TEILE meeldib see osa! :)
Uut saab varsti! Very Happy Ee.. Mul juba mõtteid on ja kohe-kohe hakkan neid vihikusse kriblama kaa Very Happy Nii et jah varsti peaks uus osa olema. :)
And You guys made my day too Very Happy Tähh :)
Tagasi üles Go down
kiiisu
Naerupall

Female Postituste arv : 11

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime29/6/2011, 18:56

Super jutt ! Uut osa ! :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime22/7/2011, 23:54

kiiisu - tore kui meeldis :)

Uue osaga on nüüd nii, et ma olen laisk
Embarassed Ma pole viitsind uut osa teha. Noh midagi mul kirjutatud, aga sellest ei piisa ja mu juhe jooksis kah totaalselt kokku, nii et ma ei teagi mida ma seal teha tahan.
Ja üks segav faktor on veel see kaa et ma leidsin arvutist ühe vana loo, millel ma arvan et on potensiaali ja nüüd on mul põhirõhk sellel jutul seal.. :)
Aga ma loodan, et ma saan oma laiskusest ja teisest jutust üle ja teen varsti uue osa. Edu mulle :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime23/7/2011, 01:04

Ma nii totally tean, mida sa tunned Very Happy
(...ja uut tahaks küll jah... Very Happy)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime23/7/2011, 01:06

Jess.. I'm not alone Very Happy
Oo.. sa veel loed seda juttu? Ma arvasin et sa enam ei viitsi Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime23/7/2011, 01:20

Veidike ikka Very Happy Aga kiired ajad on -.- Ma isegi ei jõua keset nädalat enam kirjutadagi, sest töö on lihtsalt nii väsitav. Kuumus samamoodi :) Aga mu peas mõtted muudkui... paljunevad Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime23/7/2011, 23:19

kusjuures, Karro, ma ka mõistan sind Wink

aga siiski ootan sinu uut osa, sest ma totaalselt armastan seda juttu :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime24/7/2011, 17:58

Hihi.. Armas. :)

Aga eks ma pean siis ennast käsile võtma. Kui vcahel terve öö jälle üleval olen ja midagi teha pole, eks ma siis annan endast parima :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime24/7/2011, 22:06

Öösel tulevadki KÕIGE paremad mõtted!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime1/8/2011, 17:38

Hellõu, Karro. 1. august on juba. tahaks nagu uut osa... Very Happy VÕI MUIDU...
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime1/8/2011, 17:42

Haha.. Umm.. Augusti algus, suht kiire hetkel.. Sünnipäevad sünnipäevad -.- miks kõigil just augusti algusel sünnipäevad peavad olema? Very Happy

Aga umm.. Eks ma millagi siis lõpetan selle osa, mis mul arvutis juba olemas on Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime1/8/2011, 19:32

Mul on ka kiire- autokool, töö 7-11 tundi ööpäevas, loodetavasti kooli sisse pääsemine ja Tlna kolimine, kirjutamine, kodused tööd, lugemine (et õigeks ajaks raamatukokku raamatud tagasi viia saaks), vajalike asjade kokku kuhjamine jne, jne. Kokkuvõtlikult suudan ma ööpäevas 4-5 tundi korraliku und tududa. Ja damn, ma ikka suudan õnnelik olla ja mis õige olulisem- kirjutada :)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime1/8/2011, 19:36

Ookei.. Päris... tegus. ma ei vii kunagi raamatuid õigeks ajaks tagasi. Mul on juba kaks kuud raamat hiljaks jäänud Very Happy

Aga ma ei tea... Mul ei ole enam mingit inspiratsiooni. Peab mingi hea muusika välja otsima. Siis peaks mõnusalt keskenduma,mis minu puhul hetkel raske on kuna isa ja vend pakivad oma asju kokku hetkel ja kolistavad siin nii mis hirmus, pluss isa mögin -.-
Ja siis veel.. hetkel ma muidu loen oma jutu läbi ja siis ma loodan, et mul tuleb mingeid mõtteid :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime1/8/2011, 19:51

Umm, su isa ja vennaraasu kolivad ära? Very Happy

Eniveis, ma eile leidsin Youtube'ist mingi Lexia, kelle lugusid kuulasin, kui kirjutasin... Põnevate või hirmsate kohtade jaoks saan inspiratsiooni Requiem for a dreamist... (täispikast versioonist) ja üleüldiselt aitab kurb muusika (a'la Dido- "Here with me")
Pane YT-s otsingusse sad music ja vaata, millised sulle peale lähevad. Ma kuulasin vahepeal lugusid sadsongschannel1-lt ka aga kõik pole sellised, mis mind maha rahustaksid -.-
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime1/8/2011, 19:54

Ei nad ei koli välja Very Happy Nad lähevad Soome tööle.. Käsid vanaema juubeli pärast kodus.

Requime for a dream on nii hea laul... Ma nii kaifin seda alati *drool* Very Happy

Ma kuulan hetkel mingit happy feet'i filmist mingit laulu.. Sellega on hea vanu osi lugeda. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 6 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 6, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 14 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]