MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime1/8/2011, 20:12

Aaaaa Very Happy

Mitte laul, pigem lugu Very Happy
Mulle meeldivad sellised kergemad rock'id, ballaadid ja muu sarnane, kuna kiire muusikaga ei suuda ma lihtsalt kirjutada -.-
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime1/8/2011, 20:37

Ma just kuulan mingit dnb'd ja sellist...Kuigi kui mingi halb tuju siis tuleb kurb ja aeglane muusika ja siis tuleb kaa selline niu-niu osa Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime1/8/2011, 22:42

Ja ma saan väga palju inspi oma elust ka ausalt öeldes :)
Tagasi üles Go down
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime1/8/2011, 23:18

Audrey kirjutas:
Ja ma saan väga palju inspi oma elust ka ausalt öeldes :)

Oleks see fb, ma laikiksin Very Happy mul on samamoodi. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime2/8/2011, 00:36

Siin on plussid Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime2/8/2011, 12:15

vaatasin jah Very Happy
Tagasi üles Go down
Balerina
Kojamees
Balerina

Female Postituste arv : 25

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime4/8/2011, 17:29

No okei. Väga feil, et ma alles nüüd selle jutu läbi lugesin ja ma olen seda koguaeg märganud kuskil, aga mööda kerinud.
Põhimõtteliselt ma ei hakka mingit pikka plää-plääd kokkuluuletama, mulle ka kohutavalt meeldis. Vahepeal oli selline tunne nagu vaataks filmi. Orsm. : D
Aga ühes osas haigelt häiris see, et Mia ja Romet hakkasid üksteist mingite hellitusnimedega kutsuma. Kallis ja musi jne. Tõenäoliselt minu kiiks, sest armunud inimesed nagu näitavadki nii, et hoolivad üksteisest, aga mul tekkis täiega sellise tunde nagu mingi reidijutt oleks. *värin* Kuigi tegelikult on palju parem.
Nonii. Etsiis, uut osa tahan. Mina ka. (a) (:

Veits offtopic lamp küsimus, aga kus koolis sa käid? xD
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime5/8/2011, 21:12

Okei.. Very Happy Üritan siis hellitus nimesid muuta Very Happy Tglt ma ei tea enam üldse, mis selle jutuga saab. Ma ei viitsi seda enam kirjutada ja ideid kaa ei ole enam -.- Jama värk... Või noh, midagi mul on juba valmis, aga see ei ole veel see Very Happy
Mu jutt on nagu reidi jutt?? Okeiii Very Happy Jätan meelde Very Happy

Aga... Ma käin Kiviõli 1. Keskkoolis . Miks küsisid? Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime6/8/2011, 08:13

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:57). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime6/8/2011, 10:28

Seee on vapustav. Ma ei suutnud eile magama jääda, teades, et sa ilmselt paned selle osa üles. Mitukorda ronisin narilt alla ja kõndisin toas ringi, et maha rahuneda Very Happy

Ja siis mulle teatati et me lähme maale, siis ma pidin paanikasse sattuma, "kas ma saan seda alles õhtul lugeda?!?" aga ei, leidsin aega ennem Very Happy

Nüüd jutust.
Niii hea, nagu supppper Wink
Ja sul on õigus, sinu versioon oli parem. Very Happy Very Happy

Mis ma veel ütlen, aaa, järgmises osas tuleb nüüd pisut draamat. Eks. Mhmh... Väga tore, Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime6/8/2011, 10:30

Sa said vähemalt natukesegi magada.. Ma olin terve öö üleval, see eest Very Happy
Aga noh vähemalt said uue osa Very Happy

Öösel jalutasid tõesti mööda oma tuba ringi? Oeh.. vaene vend sul Very Happy

Aga.. jah.. Eks ma üritan sinna jah väheke draamat tuua Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime6/8/2011, 10:43

Haha, mul oli pmst nii et ronisin üles ja ss mingi panen silmad kinni ss mõtlen, et ohh, Carol kirjutab juttu. Ss sellepärast tuleb meelde, et telefon jäi kirjutus lauale. Ronin alla toon ära.

Ronin uuesti üles, sätin ennast teki sisse ja ss huuled hakkavad kuivama. Ronin jälle alla ise mõeldes juba, et kui ma ühekorra veel alla lähen siis mul on ametlikult unepuudusest tekkinud paigal püsimatus. Okei, panen hügeenilist huultele ja ss ronin jälle üles. Nari muidugi mõnusalt nagiseb ka..

Ja ss juba tuleb uni peale. Ja siis kuulen mingit kahtlast heli. Kotttooli liigutamist... Passin "Ahah, see on vennal voodi ääres, et ta maha kolksti ei kukuks. On kaks võimalust. 1. ta on ennast risti keeranud ja ss on jalad selle peal või 2. ta magab selle peal. Ja ss ma mingi ronin jälle alla ja oh issand vaatepilt oli nii naljakas kui ka nunnu korraga Very Happy. Ja siis oli mul uni totaalselt kadunud. Very Happy (Y) Nii et jah, ma käisin mööda tuba ringi. Very Happy ja püüdsin maha rahuneda Very Happy Ja seda igasuguste kõrvalmõjude tõttu ...

Aga kunas ma uut lugeda saan ?? :O Very Happy

Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime6/8/2011, 10:46

Huvitav öö sul siis Very Happy

Ee... Ma ei tea.. Ma peaks endale midagi hamba alla otsima, hea muusika leidma ja siis kui inspiratsiooni tuleb, siis asun kirjutama ja siis peaksgi uus osa tulema Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime9/8/2011, 00:11

Nii nii hea, Karro :) Ma ei saa endast üldse aru, et kuidas ma alles praegu avastasin, et uus osa on... Mingit sorti mälukas on vist. Igatahes suur aitäh uue osa eest, mis oli imehea...
Seega... UUT OSA!
*jah, ma tean, et sa tahad ka... Rolling Eyes Very Happy*

EDIT: Ma mõtlesin paar sekundit, et mis mind nii hämmastas. See R'i naine, see mõrd... Öak. Vastikkkk on ta Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime9/8/2011, 17:20

Haha... Jess.. Ma arvasin, et sa ei loegi seda enam Very Happy

Jup jup.. tahan küll uut osa jup.. Kusjuures, mul on juba enda uuest osas natukese juba kirjutatud. Algus ei ole küll, aga ma loodan et see läheb paremaks. :)

Mulle meeldib Rometi naine. Hetkel. Veel. Ta üritab tore olla. Aga jup. Ma pakun, et see muutub järgmises osas..
Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime10/8/2011, 00:56

Muidugi loen aga ma plaanin mingil ajal kõik jutti-korralikult-põhjalikult läbi lugeda. Praegu toimub see siiski jupiti (vähemalt enamus ajast)...
Aga mnjah, mulle meeldib, et see ei ole selline lihtsakoeline jutt. Sa vist tead, mida ma sellega silmas pean.

Mul endal on hetkel sama asi vist. Mul pole õiget kirjutamise tunnet. Kirjutasin eile öösel uut osa ja no ei ole õige. Mõtteid on aga neid ei õnnestu ritta panna. That sucks. Sattusin sõbrannaga (kes ka seda juttu hetkel lugemas on) linnas kokku ning ta ka vihjavalt küsis, et kas on midagi loota või mitte Very Happy

Muide, mulle meeldivad kolmnurgad... (Dziizaz, kui ... jubedalt see kõlab. Lausa nilbelt Very Happy)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime10/8/2011, 16:22

Tean küll jah.. Vist. Ma arvan Very Happy

Tegelikult ma just leidsin ühe laulu, millega mul tuli täiega hea idee ja selline... tahtmine kirjutada, aga loomulikult, peab mingi segav faktor olema ja ma ei saagi kirjutada. Mingi kuradi nõmedad sünnipäevad -.-
Noh tegelt mul on veel tund aega aega, ehk jõuan valmis kirjutatud.. Edu mulle :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime10/8/2011, 16:25

Ma ka kell pool kolm öösel kirjutasin. Oi-oiiiiii, kuidas mõte jooksma hakkas. Varsti saab ka ehk... Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime10/8/2011, 16:28

Uiii uiii.. Pean seda lehtke kaa seal refreshima hakkama? Very Happy

Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime10/8/2011, 18:31

Rohkem õhtu poole alusta siis piinamisega... Very Happy
Tagasi üles Go down
Balerina
Kojamees
Balerina

Female Postituste arv : 25

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime14/8/2011, 22:29

Kirjutad veel? Savi mul, uut tahan ikka. Väga ilus osa oli, tips-tops. (a) Ei ole reidijutt kohe kindlasti mitte, KORRAKS lihtsalt tundus. Tunduvalt parem kui reidijutt. : )

Küsisin, sest ühe sinuöeldud asjad pärast tekkis selline tunne, nagu sa käiksid ühe teises koolis, ma tahtsin kontrollida lihtsalt. : D
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime14/8/2011, 22:44

Kirjutan, kirjutan.. Hetkel pole lihtsalt sellist tuju olnud Very Happy

Pm kõik ütlevad, kes Ida-Virumaal ei ela, et meil on vene aktsent küljes.. Ja siis mul on nagu whaaaaaaaaaaaaaat?? Et siis jamh Very Happy

Parem oleks, et rohkem ei tunduks. Sest et pm rate "järjud" on 10 osa pikad ja a'la nägin, armusin, seksisime, sain lapse, poss jättis maha, nägi oma viga võtis tagasi i end of story Very Happy

Aga jamh.. ma üritan siis mingi päev ennast kokku võtta ja see uus osa ära kirjutada Very Happy
Tagasi üles Go down
PINK
200 posti tüüd
PINK

Female Postituste arv : 205

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime15/8/2011, 16:47

väga hea Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime15/8/2011, 19:31

Jeei ! :)

Üritan lähipäevil uue osa kaa kirjutada.. Kui mind just uni jalust ei võta, nagu hetkel -.-
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime6/9/2011, 22:36

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:59). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 15 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]