| Meenutused (kustutatud) | |
|
+23liisucatye V2ikeP2ike C0oozz Triinut6 Hippi Herbts Mezilane mjauu Naughty Smile* -mariliis Balerina kiiisu FlyWithMe SugarPiece MerkaaaTibuuu kurmzu shine PINK Audrey Dreams nasicc Karro 27 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| |
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 1/8/2011, 22:42 | |
| Ja ma saan väga palju inspi oma elust ka ausalt öeldes :) | |
|
| |
Dreams Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 302 Age : 28
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| |
| |
| |
| |
Balerina Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 27 Asukoht : In Wonderland with Alice.
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 4/8/2011, 17:29 | |
| No okei. Väga feil, et ma alles nüüd selle jutu läbi lugesin ja ma olen seda koguaeg märganud kuskil, aga mööda kerinud. Põhimõtteliselt ma ei hakka mingit pikka plää-plääd kokkuluuletama, mulle ka kohutavalt meeldis. Vahepeal oli selline tunne nagu vaataks filmi. Orsm. : D Aga ühes osas haigelt häiris see, et Mia ja Romet hakkasid üksteist mingite hellitusnimedega kutsuma. Kallis ja musi jne. Tõenäoliselt minu kiiks, sest armunud inimesed nagu näitavadki nii, et hoolivad üksteisest, aga mul tekkis täiega sellise tunde nagu mingi reidijutt oleks. *värin* Kuigi tegelikult on palju parem. Nonii. Etsiis, uut osa tahan. Mina ka. (a) (:
Veits offtopic lamp küsimus, aga kus koolis sa käid? xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/8/2011, 21:12 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/8/2011, 08:13 | |
|
Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:57). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/8/2011, 10:28 | |
| Seee on vapustav. Ma ei suutnud eile magama jääda, teades, et sa ilmselt paned selle osa üles. Mitukorda ronisin narilt alla ja kõndisin toas ringi, et maha rahuneda
Ja siis mulle teatati et me lähme maale, siis ma pidin paanikasse sattuma, "kas ma saan seda alles õhtul lugeda?!?" aga ei, leidsin aega ennem
Nüüd jutust. Niii hea, nagu supppper Ja sul on õigus, sinu versioon oli parem.
Mis ma veel ütlen, aaa, järgmises osas tuleb nüüd pisut draamat. Eks. Mhmh... Väga tore, | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/8/2011, 10:30 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/8/2011, 10:43 | |
| Haha, mul oli pmst nii et ronisin üles ja ss mingi panen silmad kinni ss mõtlen, et ohh, Carol kirjutab juttu. Ss sellepärast tuleb meelde, et telefon jäi kirjutus lauale. Ronin alla toon ära.
Ronin uuesti üles, sätin ennast teki sisse ja ss huuled hakkavad kuivama. Ronin jälle alla ise mõeldes juba, et kui ma ühekorra veel alla lähen siis mul on ametlikult unepuudusest tekkinud paigal püsimatus. Okei, panen hügeenilist huultele ja ss ronin jälle üles. Nari muidugi mõnusalt nagiseb ka..
Ja ss juba tuleb uni peale. Ja siis kuulen mingit kahtlast heli. Kotttooli liigutamist... Passin "Ahah, see on vennal voodi ääres, et ta maha kolksti ei kukuks. On kaks võimalust. 1. ta on ennast risti keeranud ja ss on jalad selle peal või 2. ta magab selle peal. Ja ss ma mingi ronin jälle alla ja oh issand vaatepilt oli nii naljakas kui ka nunnu korraga . Ja siis oli mul uni totaalselt kadunud. (Y) Nii et jah, ma käisin mööda tuba ringi. ja püüdsin maha rahuneda Ja seda igasuguste kõrvalmõjude tõttu ...
Aga kunas ma uut lugeda saan ?? :O
| |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 9/8/2011, 00:11 | |
| Nii nii hea, Karro :) Ma ei saa endast üldse aru, et kuidas ma alles praegu avastasin, et uus osa on... Mingit sorti mälukas on vist. Igatahes suur aitäh uue osa eest, mis oli imehea... Seega... UUT OSA! *jah, ma tean, et sa tahad ka... * EDIT: Ma mõtlesin paar sekundit, et mis mind nii hämmastas. See R'i naine, see mõrd... Öak. Vastikkkk on ta | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 10/8/2011, 00:56 | |
| Muidugi loen aga ma plaanin mingil ajal kõik jutti-korralikult-põhjalikult läbi lugeda. Praegu toimub see siiski jupiti (vähemalt enamus ajast)... Aga mnjah, mulle meeldib, et see ei ole selline lihtsakoeline jutt. Sa vist tead, mida ma sellega silmas pean. Mul endal on hetkel sama asi vist. Mul pole õiget kirjutamise tunnet. Kirjutasin eile öösel uut osa ja no ei ole õige. Mõtteid on aga neid ei õnnestu ritta panna. That sucks. Sattusin sõbrannaga (kes ka seda juttu hetkel lugemas on) linnas kokku ning ta ka vihjavalt küsis, et kas on midagi loota või mitte Muide, mulle meeldivad kolmnurgad... (Dziizaz, kui ... jubedalt see kõlab. Lausa nilbelt ) | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 10/8/2011, 16:25 | |
| Ma ka kell pool kolm öösel kirjutasin. Oi-oiiiiii, kuidas mõte jooksma hakkas. Varsti saab ka ehk... | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 10/8/2011, 18:31 | |
| Rohkem õhtu poole alusta siis piinamisega... | |
|
| |
Balerina Kojamees
Postituste arv : 25 Age : 27 Asukoht : In Wonderland with Alice.
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 14/8/2011, 22:29 | |
| Kirjutad veel? Savi mul, uut tahan ikka. Väga ilus osa oli, tips-tops. (a) Ei ole reidijutt kohe kindlasti mitte, KORRAKS lihtsalt tundus. Tunduvalt parem kui reidijutt. : )
Küsisin, sest ühe sinuöeldud asjad pärast tekkis selline tunne, nagu sa käiksid ühe teises koolis, ma tahtsin kontrollida lihtsalt. : D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 14/8/2011, 22:44 | |
| | |
|
| |
PINK 200 posti tüüd
Postituste arv : 205 Age : 27
| |
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 15/8/2011, 19:31 | |
| Jeei ! :)
Üritan lähipäevil uue osa kaa kirjutada.. Kui mind just uni jalust ei võta, nagu hetkel -.-
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/9/2011, 22:36 | |
|
Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:59). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) | |