MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Meenutused (kustutatud)

Go down 
+23
liisucatye
V2ikeP2ike
C0oozz
Triinut6
Hippi
Herbts
Mezilane
mjauu
Naughty
Smile*
-mariliis
Balerina
kiiisu
FlyWithMe
SugarPiece
MerkaaaTibuuu
kurmzu
shine
PINK
Audrey
Dreams
nasicc
Karro
27 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next
AutorTeade
shine
Helmut
shine

Female Postituste arv : 906

Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime3/6/2011, 19:15

See jutt on tõeliselt hea. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime3/6/2011, 19:55

Hihi.. Tore kui meeldib :)
Uus osa on pea-aegu valmis, nii et kui mu vend nüüd arvutisse uuesti ei taha, siis on see peagi üleval Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Needusemurdja... lalalala
Dreams

Female Postituste arv : 302

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime3/6/2011, 20:38

Niii, hea jutt on see ikka. Ma ei oska rohkem midagi kasulikku öelda Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime3/6/2011, 20:40

Hihi.. Don't make me blush! Embarassed
Tore, kui sulle meeldib. Vabandust. ARMASTAD Very Happy
Aga mina jään ikka oma arvamuse juurde Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime3/6/2011, 20:40

mhh, ära ole nii pessimistlik. -.- Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime3/6/2011, 20:41

Haha.. Ma ei saa sinna midagi parata Very Happy
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime3/6/2011, 20:45

kahju küll Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime3/6/2011, 21:40

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:45). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime4/6/2011, 00:25

niii hea. See osa oli nagu supppppper Wink
tegelt ka.
Sa juba tead mis ma sellest jutust arvan Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime4/6/2011, 12:13

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:48). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime4/6/2011, 21:26

Saad sa aru et sa just selle jutuga made my day. Mul oli nagu niii s*tt päev. Kõik läks halvasti.
Parim, minu vaieldamatu lemmik osa siiamaani Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 09:48

I like it.
Ma usun, et sellest saab jälle üks selline jutt, mida ma veidi liiga tihti otsast peale läbi loen. Siin foorumis on neid jutte tegelikult palju, mida ma loen aga üks jutt, mis mulle tõsiselt meeldib on siiani pooleli. Ja mida mina teen? Kui aega on, loen selle jälle algusest lõpuni läbi. Ehk siis naudin totaalselt Very Happy

Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 10:26

Dreams- Jeee.. Ma sain kellegi päeva heaks teha. Nii armas :)
Mulle meeldib kaa see osa jah suht.. Very Happy Normaalne. Selline vahepealne. Nüüd tahaks veel midagi erakordset välja nuputada.. Siis saaks jälle kellegi päeva made'dida Very Happy

Audrey- Mulle meeldib, et sulle meeldib :)
Mul on kolme looga nii, et ma loen neid aina uuesti ja uuesti läbi. Pubekad esimene, siis Täiskasvanud, oli vist nii.. Very Happy Ja siis Pibekad teine osa. Ma ei tea miks ma neid loen kogu-aeg, aga ma ei saa sinna midagi parata Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 10:35

Oh, ma polegi ainuke. Minu üks lemmikumaid jutte on Bee Igapäevane elu. Minu meelest nii lihtne aga samas õudsalt haarav... Kahju ainult, et pooleli on jäetud Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 10:36

Woah.. Peaks kah üle t¹ekkama siis Very Happy
Kui mul muidugi parem hakkab -.- Kui hakkab siis loen kindlasti üle Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 10:54

No mulle meeldib see. Võib-olla siis sulle ka :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 12:55

Audrey kirjutas:
I like it.
Ma usun, et sellest saab jälle üks selline jutt, mida ma veidi liiga tihti otsast peale läbi loen. Siin foorumis on neid jutte tegelikult palju, mida ma loen aga üks jutt, mis mulle tõsiselt meeldib on siiani pooleli. Ja mida mina teen? Kui aega on, loen selle jälle algusest lõpuni läbi. Ehk siis naudin totaalselt Very Happy

Mul on tunne, et see saab üheks selliseks jutuks, mida ma välja printida tahan... Very Happy *võtab oma mapi välja* Very Happy Siiamaani on privileegi osaliseks saanud... Mõttetud ülesvõtted (minu oma xD), Kõik oleks korras (Mämmu), Eluarmastus (EITC), Musical History (EITC), Ole ettevaatlik sellega, mida soovid (minu), Korter number 52 (mina).

Mõtlesin, et neid oli rohkem... ainult 6, pooled neist minu. xD Aga jah... teiste juttudega pole erilist tungi olnud. Kuigi kcissy vist kirjutas seda mingit vampiiriasja, mis ka hästi hea oli. Selle peale mõtlesin ka vahepeal. Very Happy

Tglt kui poleks Audrey seesuur... *meenutab nime* Need pisiasjad? See Chad'iga nii pikk, trükiksin selle ka välja. Electraga sama lugu. Very Happy Electra (L). Very Happy (springi jutt)

Aga jutu kohta - hea. :) Kuigi, vana Mia olema peaks? Very Happy Vahepeal keerab tal see sisemaailm ära. Very Happy Pinda käis. Very Happy Samas ma saan aru, miks see vajalik on. Very Happy Umbes niimoodi nagu Läänerindel muutuseta Paul pärast koduskäiku täiega ära keerab. See nii häirib sind, aga see, et autor selle sinuni on suutnud tuua, mida ta tunneb, teeb teose veel lihtsalt 10000000 korda paremaks ja võimsamaks. Very Happy

Ja mis mulle eriti meeldis, oli see, kuidas sa nende suudlused niimoodi üksteise sisse põimisid. Võimsa mulje jättis. :)

UUUUUT! Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 13:34

nassic saad aru, sa made my day praegu Very Happy
Mõnus naer leevendas mu pohmelli prääga Very Happy Omg. Ma ei joo, enam mitte kunagi. *läheb vaatab kalendrit millal järgmine pidu on*

Nii.. Mia on seal olevikus 22-23 aastane. Ja minevikus on ta kaa 17. Vist. *kratsib mõtlikult kukalt*
Ahh ma ei tea.. Mul on juhe ka koos, et sellistest asjadest mõelda Very Happy

Nende suudluste kohta. Kui ma seda osa teist korda läbi lugesin siis mind NII häiris see, et ma kogu-aeg kirjutasin a'la Ta surus oma kuumad huuled minu omadele...Ta suudlest mind nii kirglikult ja bla-bla-bla Very Happy

Ah kohe võimas mulje?
Mine pekki.. Sa ajasid mu tuju nii hea prääga.. Täitsa lõpp lihtsalt. Very Happy

Aga uue osaga on nüüd nii, et ma nüüd pakin oma kompsud kokku ja lähen suvilasse, ja tagasi tulen ei tea millal.. Nii et jah. Soovitan teil selle uue osa suhtes kannatust varuda. :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 13:38

Miks sina make my day ei võiks teha? Very Happy
Sõnakordused on tüütud küll. Aga sellistes kohtades ei panda eriti tähele. Mitu korda loetakse trükkiminevad raamatud läbi? Ühe raamatu puhul oli pärast jumal teab mitmendat lugemist sisse unustatud fakt (seksistseenis), kus naine endal kaks korda pluusi seljast võttis. Very Happy
Aga ravi oma pohmelust siis. ;D
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 13:48

Väga võimalik, et hakkangi kohe kriblama seda. Kui väike tuulutus teha siis võib-olla et isegi saab uue osa siia.

Okei.. Ma kirjutasin prääga väga segase lause, aga ma parandada ka ei viitsi Very Happy

Hea öelda paranda oma pohmelust, kui mu vend on kah oma alko aurudega siin toas. Very Happy Räigelt ajab südame pahaks varsti.. Very Happy

Aga jah.. Ma siis korra välja ja siis tulen trükin oma juttu edasi.. Nii et hoidke pöidlaid pihus et ma arvutikeeldu ei saa see aeg Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 13:50

*pöidlad pihus* Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 16:20

*

Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:51). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Dreams
Dreams

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime5/6/2011, 20:21

Niii hea osa oli ikkka Very Happy mulle jälle meeldis suppper palju. Mul niigi hea päev olnud, aga nüüd on see küll tasemel

Ma jumala ekstaasis prg, ma ei tea miks Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime6/6/2011, 16:20

nasicc kirjutas:
Audrey kirjutas:
I like it.

Mul on tunne, et see saab üheks selliseks jutuks, mida ma välja printida tahan... Very Happy *võtab oma mapi välja* Very Happy Siiamaani on privileegi osaliseks saanud... Mõttetud ülesvõtted (minu oma xD), Kõik oleks korras (Mämmu), Eluarmastus (EITC), Musical History (EITC), Ole ettevaatlik sellega, mida soovid (minu), Korter number 52 (mina).

Mõtlesin, et neid oli rohkem... ainult 6, pooled neist minu. xD Aga jah... teiste juttudega pole erilist tungi olnud. Kuigi kcissy vist kirjutas seda mingit vampiiriasja, mis ka hästi hea oli. Selle peale mõtlesin ka vahepeal. Very Happy

Tglt kui poleks Audrey seesuur... *meenutab nime* Need pisiasjad? See Chad'iga nii pikk, trükiksin selle ka välja. Electraga sama lugu. Very Happy Electra (L). Very Happy (springi jutt)

Jep, Need Pisiasjad... Nasicc, ma NUTAN (liigutusest) Ja SEE ON SINU SÜÜ! Very Happy *naerab* Sa ei kujuta ettegi, kuidas süümepiinad mind taas piinavad, et ma endiselt pole sellele epiloogi pannud. Epikas on pooleli. Ja oh, um... autori poolt on sul väljaprintimisõigus olemas. Iseasi kuidas su printer selle üle elab... Very Happy
Kuigi ma seda enam üldse väga heaks ei pea (lihtsalt suurem katsetus, mis siis et ma Chadi pisut liiga palju... kiindusin Rolling Eyes Praegu ma hakkan vaikselt uue jutu Rafe'i crushima Very Happy) on hea teada, et keegi seda nii heaks peab. Thank you Wink

Karro: NIIIIIIIII hea. Ma loen pidevalt kiirustades läbi, et uudishimu rahuldada ja siis proovin süveneda Very Happy Nõuan UUUUUUUUUT.

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime6/6/2011, 19:36

Heh. Very Happy
Minu printer peaks vastu. Isa viskaks sussid püsti kui näeks, kui pikka asja ma välja prindin. Ma eeldan, et see tuleks päris pikk. Very Happy Aga ma ootan nüüd epiloogi! Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Meenutused (kustutatud)    Meenutused (kustutatud)  - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Meenutused (kustutatud)
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 23Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Next
 Similar topics
-
» Kustutatud
» Kustutatud
» What Hurts The Most (8. osa) [kustutatud]