| Meenutused (kustutatud) | |
|
+23liisucatye V2ikeP2ike C0oozz Triinut6 Hippi Herbts Mezilane mjauu Naughty Smile* -mariliis Balerina kiiisu FlyWithMe SugarPiece MerkaaaTibuuu kurmzu shine PINK Audrey Dreams nasicc Karro 27 posters |
|
Autor | Teade |
---|
shine Helmut
Postituste arv : 906 Age : 29
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 3/6/2011, 19:15 | |
| See jutt on tõeliselt hea. | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
Dreams Needusemurdja... lalalala
Postituste arv : 302 Age : 28
| |
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 3/6/2011, 20:40 | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 3/6/2011, 21:40 | |
|
Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:45). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 4/6/2011, 12:13 | |
|
Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:48). Kokku muudetud 3 korda | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 09:48 | |
| I like it. Ma usun, et sellest saab jälle üks selline jutt, mida ma veidi liiga tihti otsast peale läbi loen. Siin foorumis on neid jutte tegelikult palju, mida ma loen aga üks jutt, mis mulle tõsiselt meeldib on siiani pooleli. Ja mida mina teen? Kui aega on, loen selle jälle algusest lõpuni läbi. Ehk siis naudin totaalselt | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 10:26 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 10:35 | |
| Oh, ma polegi ainuke. Minu üks lemmikumaid jutte on Bee Igapäevane elu. Minu meelest nii lihtne aga samas õudsalt haarav... Kahju ainult, et pooleli on jäetud | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 10:54 | |
| No mulle meeldib see. Võib-olla siis sulle ka :)
| |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 12:55 | |
| - Audrey kirjutas:
- I like it.
Ma usun, et sellest saab jälle üks selline jutt, mida ma veidi liiga tihti otsast peale läbi loen. Siin foorumis on neid jutte tegelikult palju, mida ma loen aga üks jutt, mis mulle tõsiselt meeldib on siiani pooleli. Ja mida mina teen? Kui aega on, loen selle jälle algusest lõpuni läbi. Ehk siis naudin totaalselt
Mul on tunne, et see saab üheks selliseks jutuks, mida ma välja printida tahan... *võtab oma mapi välja* Siiamaani on privileegi osaliseks saanud... Mõttetud ülesvõtted (minu oma xD), Kõik oleks korras (Mämmu), Eluarmastus (EITC), Musical History (EITC), Ole ettevaatlik sellega, mida soovid (minu), Korter number 52 (mina). Mõtlesin, et neid oli rohkem... ainult 6, pooled neist minu. xD Aga jah... teiste juttudega pole erilist tungi olnud. Kuigi kcissy vist kirjutas seda mingit vampiiriasja, mis ka hästi hea oli. Selle peale mõtlesin ka vahepeal. Tglt kui poleks Audrey seesuur... *meenutab nime* Need pisiasjad? See Chad'iga nii pikk, trükiksin selle ka välja. Electraga sama lugu. Electra (L). (springi jutt) Aga jutu kohta - hea. :) Kuigi, vana Mia olema peaks? Vahepeal keerab tal see sisemaailm ära. Pinda käis. Samas ma saan aru, miks see vajalik on. Umbes niimoodi nagu Läänerindel muutuseta Paul pärast koduskäiku täiega ära keerab. See nii häirib sind, aga see, et autor selle sinuni on suutnud tuua, mida ta tunneb, teeb teose veel lihtsalt 10000000 korda paremaks ja võimsamaks. Ja mis mulle eriti meeldis, oli see, kuidas sa nende suudlused niimoodi üksteise sisse põimisid. Võimsa mulje jättis. :) UUUUUT! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 13:34 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 13:38 | |
| Miks sina make my day ei võiks teha? Sõnakordused on tüütud küll. Aga sellistes kohtades ei panda eriti tähele. Mitu korda loetakse trükkiminevad raamatud läbi? Ühe raamatu puhul oli pärast jumal teab mitmendat lugemist sisse unustatud fakt (seksistseenis), kus naine endal kaks korda pluusi seljast võttis. Aga ravi oma pohmelust siis. ;D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 13:48 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 13:50 | |
| *pöidlad pihus* | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 5/6/2011, 16:20 | |
|
Viimati muutis seda Karro (19/1/2016, 13:51). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/6/2011, 16:20 | |
| - nasicc kirjutas:
- Audrey kirjutas:
- I like it.
Ma usun, et sellest saab jälle üks selline jutt, mida ma veidi liiga tihti otsast peale läbi loen. Siin foorumis on neid jutte tegelikult palju, mida ma loen aga üks jutt, mis mulle tõsiselt meeldib on siiani pooleli. Ja mida mina teen? Kui aega on, loen selle jälle algusest lõpuni läbi. Ehk siis naudin totaalselt
Mul on tunne, et see saab üheks selliseks jutuks, mida ma välja printida tahan... *võtab oma mapi välja* Siiamaani on privileegi osaliseks saanud... Mõttetud ülesvõtted (minu oma xD), Kõik oleks korras (Mämmu), Eluarmastus (EITC), Musical History (EITC), Ole ettevaatlik sellega, mida soovid (minu), Korter number 52 (mina).
Mõtlesin, et neid oli rohkem... ainult 6, pooled neist minu. xD Aga jah... teiste juttudega pole erilist tungi olnud. Kuigi kcissy vist kirjutas seda mingit vampiiriasja, mis ka hästi hea oli. Selle peale mõtlesin ka vahepeal.
Tglt kui poleks Audrey seesuur... *meenutab nime* Need pisiasjad? See Chad'iga nii pikk, trükiksin selle ka välja. Electraga sama lugu. Electra (L). (springi jutt)
Jep, Need Pisiasjad... Nasicc, ma NUTAN (liigutusest) Ja SEE ON SINU SÜÜ! *naerab* Sa ei kujuta ettegi, kuidas süümepiinad mind taas piinavad, et ma endiselt pole sellele epiloogi pannud. Epikas on pooleli. Ja oh, um... autori poolt on sul väljaprintimisõigus olemas. Iseasi kuidas su printer selle üle elab... Kuigi ma seda enam üldse väga heaks ei pea (lihtsalt suurem katsetus, mis siis et ma Chadi pisut liiga palju... kiindusin Praegu ma hakkan vaikselt uue jutu Rafe'i crushima ) on hea teada, et keegi seda nii heaks peab. Thank you Karro: NIIIIIIIII hea. Ma loen pidevalt kiirustades läbi, et uudishimu rahuldada ja siis proovin süveneda Nõuan UUUUUUUUUT. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) 6/6/2011, 19:36 | |
| Heh. Minu printer peaks vastu. Isa viskaks sussid püsti kui näeks, kui pikka asja ma välja prindin. Ma eeldan, et see tuleks päris pikk. Aga ma ootan nüüd epiloogi! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Meenutused (kustutatud) | |
| |
|
| |
| Meenutused (kustutatud) | |
|